- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път при мъжете
Темата е специално за мъжката част от форума и я правя от чисто любопитство. Моля жени да не изказват мнение в тази тема.
При около 95% от мъжете, които познавам първият им път е бил просто за спорта. Било им интересно. Не са вложили чувства, просто секс и толкова, дори и да е било с момиче, с което са от доста време. Но преди няколко седмици един познат (18 г.) ми каза, че още бил девствен, просто защото чакал подходящия човек .. Доста се учудих - той е умен, красив, секси.. изобщооо .. След него още няколко изказаха същото мнение, че предпочитат да изпитват чувства към първото си момиче, а не да е първата срещната .. Доста се учудих, понеже определено болшинството не залягат на чувствата първия път.
Та .. кажете си вие .. чакахте ли си половинката (което за мъжко ми изглежда адски странно, но като поразпитах доста мъжки изказаха точно такова мнение..) .. за спорта ли беше .. обичахте ли първата си или може би не й помните името?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Тук момчетата са маск 16-17 годишни.
А тези, които са по-нагоре няма да ти отговорят в темата.
За това щом толкова много се интересуваш, направи една анкета във флирт4е то4ка ком. хаха сигурно ще има бая отзовали се.
молбата ти не беше одобрена от мен.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
..както и от много други.![]()
Хм .. flirt4e.com?! .. Да не сме на 13 ....
Там, поне има 30-40 годишни чичковци.
Според мен те най-добре биха ти отговорили след толкова много време какви чувства са останали в тях от първата им мома и кое как е било.
Иначе всеки помни първия си партньор. (дори повечето да го иронизират..) Помни се и втория, и третия.. и така..
Извинявай, че пиша в темата, но браво много е хубава и интересна дано да има отговори![]()
...
Ами аз лично когато го направих за първи път беше с момиче, което обичам много ... сега като се замисля малко избързахме (бяхме ходили само от 2 месеца), но в крайна сметка и не съжалявамОт там нататък вече нещата се промениха. Няколко пъти за спорта, няколко пъти слаби чувства ... няколко пъти бях доста пил ... Но първия път, когато чувствата бяха многооооо силни (поне от моя страна), никога няма да го забравя, макар, че бях на 16 и половина ...
Мерси .. : ) .. Няма проблем, пишете си. Имах в предвид да няма мнения от сорта на "според мен .. " или "чувала съм, че .." .. Просто защото ние не можем да мислим като мъжете.. Нека те изкажат мнение, въпроса е към тях.Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от cherinka
Тук точно в този форум няма да намериш правилните отговори на въпросите си :P Прекалено малки са момчетата тук. Друго си е зрялото месце
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Явно изобщо не сте разбрали въпроса ми ..........
Ми аз съм на 17 и полвина и страшно много обичам приятелката сиВсе още съм девствен и наистина бих искал тя да ми е първата заради чувствата ми към нея и защото смятам че тя е подходящия човек. Определено не бих го направил с първата срешната ей-така -за спорта
![]()
ei... nai setne svqstno mom4eПървоначално написано от waaaagh
![]()
И сега ако кажеш, че ходите повече от година или нещо от сорта и наистина много ще те уважавамПървоначално написано от Bellatrix
Малко са хората като тебе
![]()
![]()
![]()
![]()
На 15 съм и обичам приятелката си наистина много! Първия път ми беше с нея, вложих чувства и не беше "за да не съм девствен" или за "гъзарията"...
Но аз всъщност ходя с Bellatrix от 6 месецаПървоначално написано от scoobydors
![]()
da az lichno sum na 17 i chakaam pravilniat chovek ne iskam 1 put da bude prosto nqkukav spomen iskasm da e krasiv sun![]()
![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
sled 2 meseca navar6vam 18 i ne sam pravil sex ot blizo 3 godini haresvam 1 momi4e daje ne sme se zapoznali no tova ne e vajno sega za tezi 3 godini imah vazmojnost da go napravq s 2 momi4eta no kato ne gi haresvam ne moga ili po skoro ne iskam
Аз пък не помня дори и името на първото момиче . Но според мен така е по добре . Не искам първия ми път да е с момичето " на моите мечти " !!! Защо ли !!?!?
Защото тя ще е нещо много повече от обикновено момиче , и няма да искам да се изложа или нараня по някакъв начин . А ако и тя е девствена мое да стане некой сакатлък. За любимият човек , само най-най-хубавото .И мисля ,че ще мога даи го дам само ако знам за какво става въпрос ....
Който иска да ме обори ....
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
сори че съм момиче ама...приятеля ми няма да седне да пишеЗначи той е на 22 (вече) и когато тргнахме ми каза че е девствен,аз ест не повярвах,защото както ти сама каза повечето за спорта го праят пък и той е много секси...Та..тогаз беше на 21...а девствеността му я отнех аз
И като го питах защо не е наебал някоя си там...(а е получавал предложения) той каза че е искал да бъде с някой,към когото изпитва любов,а не привързаност...Така че макар и да са малко..има момчета които могат да си го държат в гащите и да чакат Жената с главно Ж
![]()
еми аз все още съм дествен имал съм възможности но изчакжам подходящия човек а за 1-вия път разбира се трябва да се специален чуства а/у![]()
Lord Give Me A Sign
Аааа.... такава ли била работата...Първоначално написано от waaaagh
![]()
![]()
![]()
напълно съгласен!Първоначално написано от Xtuning
поне 1 нормален, другите --->женчовци и лигльовци
OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков![]()
![]()
Първият ми път беше с първата ми любов : ) Няма по-уникален момент в моя живот от този.. : ) Още повече,че това беше първият път и за двама ни : ) ех..спомени.. ;[
Първоначално написано от windstopper
от една страна тва е яко че искате най-доброто за вашето ърво момиче,но от друга страна...На никое момиче не й е приятно да знае че нейния приятел е минал 1001 жени само само за да може "да не я разочарова" На мен лично би ми било много кофти ако знам че приятеля ми е минал 20-30 момичета за да задобрее...
п.п сори на спортс гърл че пак й пиша в темата,нещо което не е много по темата![]()
![]()
и аз съм съгласна и съм на тва мнение ама да не е минал както писаха 1001 момичета най-мн 9-10Аз пък не помня дори и името на първото момиче . Но според мен така е по добре . Не искам първия ми път да е с момичето " на моите мечти " !!! Защо ли !!?!?
Защото тя ще е нещо много повече от обикновено момиче , и няма да искам да се изложа или нараня по някакъв начин . А ако и тя е девствена мое да стане некой сакатлък. За любимият човек , само най-най-хубавото .И мисля ,че ще мога даи го дам само ако знам за какво става въпрос ....
Който иска да ме обори ....
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аа не не .. пиши сиПървоначално написано от Diablue{F}
.. Леле как ви сплаших с това да не пишете.. всички ми се извиняват ..
..
Извинявам се : ) .. Имах в предвид само да няма коментари от сорта на "според мееееен.. " .. Или "аз мисля, чеее.. " .. Все пак сме жени - мисленето ни е различно.Техния не е като нашия първи път ..
Иначе нищо против - пишете си![]()
{}
Diablue{F} на теб пък ъпсурд да ти се разсърдя .. Все пак нали ако не останат мъже те взимам теб ..![]()
![]()