PDA

View Full Version : страхотен секс!

KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-04-2008, 20:44
как секса да е страхотен... некви трикове или техники :)

SpOrTs_GiRl
08-04-2008, 20:47
О Боже .. Зависи от толкова много неща .. То си е до човека - за някой може да е страхотен и да му харесва, на друг не ... Доста неуместен и необмислен въпрос.

plmn
08-04-2008, 20:48
Може да изчетеш тонове с информация в нета, да приложиш всички техники точно и въпреки това на партньора ти да ме му хареса...Няма заучени хватки според мен...

Bellatrix
08-04-2008, 20:54
S moq fr imame 1 tehnika. Stoim zaedno v 1 staq za 1-2 4asa i ni e zabraneno da se dokosvame ili celuvame ili gu6kame... abe vs. Nakraq edva izdarjame i broim minutite do kraq na vremeto v koeto ni e zabraneno... Sledva 4ista explozia... :grin: :grin: :grin:

Ophelia
08-04-2008, 21:44
S moq fr imame 1 tehnika. Stoim zaedno v 1 staq za 1-2 4asa i ni e zabraneno da se dokosvame ili celuvame ili gu6kame... abe vs. Nakraq edva izdarjame i broim minutite do kraq na vremeto v koeto ni e zabraneno... Sledva 4ista explozia... :grin: :grin: :grin:
Моя ще поиска още 2 часа да не се закачаме много е мързелив :D :D

psychopath
08-04-2008, 21:51
пиши ми лс ...

аз знам сите отговорЕ 8-)

krem4et0
08-05-2008, 06:22
Стига да се желаете много силно......все ще ви е хубаво. В друга тема го написах вече-да се раздаваш максимално без да очакваш нищо. Когато и двамата го правят, сексът е невероятен. А и мисля, че любовта към сексуални партньор също допринася за удоволствието. Все пак всичко е в главата.

Nadelina
08-05-2008, 06:32
Na vseki chovek mu haresva razlichno neshto. Kogato razberesh kakvo haresva partniora ti i se nauchish da mu go davash na maximum, togava sexa e strahoten.

WaKo
08-05-2008, 07:19
Като си го направите страхотен - за всеки "страхотен секс" е различно нещо. Аз ако ти обясня какво ми изниква в главата като чуя тая дума сигурно ще ме заклеймиш за откачен, перверзен тип

Viara
08-05-2008, 08:01
съгласна съм че всичко е според човека, но все пак ще ти разкажа какво направи моят приятел за мен! Един ден му отидох на гости и като влязох в стаята му навсякаде имаше свещи и листенца от рози! направо стоях и гледах на стерео незнаех нито какво да кажа нито как да реагирам!после най-вероятно ви е станало ясно какво стана :D:D:D

plmn
08-05-2008, 08:06
съгласна съм че всичко е според човека, но все пак ще ти разкажа какво направи моят приятел за мен! Един ден му отидох на гости и като влязох в стаята му навсякаде имаше свещи и листенца от рози! направо стоях и гледах на стерео незнаех нито какво да кажа нито как да реагирам!после най-вероятно ви е станало ясно какво стана :D:D:D

Мне, я разкажи по-нататък. :D

krem4et0
08-05-2008, 08:12

Ако моят направи това, най-много да се изповръщам...и да си помисля, че не е той. Това чак нагарча. 1000 пъти по-романтично е докато сме седнали 1 до друг да вземе главата ми в ръцет си, да притвори очи и да ме целуне, сякаш ни е за първи път, бавно, нежно, а после настоятелно.......не мога да устоя. Ама такива холивудски романтики...идват ми в повече

kalpazanka
08-05-2008, 08:37
Значи искате рецепта за страхотен секс? Добрем, почвам да изброявам продуктите:
1. Любов между партньорите
2. Качествени презервативи
3. Рзкрепостеност
4. Лубрикант
5. Вибратор/белезници/камшици
6. Фантазия
7. Пробвайте различни пози/правете го на различни места
8. Не се стеснявайте да докосвате с пръсти гениталиите на другия по време на секс

krem4et0
08-05-2008, 12:22
Правила съм страхотен секс без т.2, 4 и 5.а с т.5 изобщо никога не съм правила, а съм супер доволнаот сексуалния си живот. :D

Wrathchild
08-05-2008, 12:26
Не знам, ама знам, че мъжо за Коледа ми подари белезници и ми завърза очите, закопча ме с белезниците и... този секс до ден днешен не мога да го забравя. Това що се отнася до т.5...
Иначе зависи от партньорите, от чувствата един към друг и т.н...

krem4et0
08-05-2008, 14:20
И аз овързах наскоро мъжа с 1 шал......но не беше много въодушавен-не ме виждал.....Иначе съм си харесала белезници, ама няма как да ги вържем за леглото, защото ни 1 у тях или у нас няма метална рамка.

kalpazanka
08-05-2008, 19:02
И аз овързах наскоро мъжа с 1 шал......но не беше много въодушавен-не ме виждал.....Иначе съм си харесала белезници, ама няма как да ги вържем за леглото, защото ни 1 у тях или у нас няма метална рамка.
Проблемът със завързването го има и при нас :( Иначе желание от моя страна не липсва :) Остава да сложи и вана в банята.... Тц, размечтах се...

Escarina
08-05-2008, 19:32
Не знам, ама знам, че мъжо за Коледа ми подари белезници и ми завърза очите, закопча ме с белезниците и... този секс до ден днешен не мога да го забравя. Това що се отнася до т.5...

Мм това ми е мечтата. Но бих сменила белезниците с нещо по-нежно като материя, иначе ще си разраня ръцете :D Иначе сцената с копринения плат в Killing me softly e нещо невероятно. Жалко, че трудно би се получило :)

krem4et0
08-05-2008, 20:20
Проблемът със завързването го има и при нас :( Иначе желание от моя страна не липсва :) Остава да сложи и вана в банята.... Тц, размечтах се...

Аз имама вана...ама още не сме я пробвали.

SpOrTs_GiRl
08-05-2008, 20:25

Мм това ми е мечтата. Но бих сменила белезниците с нещо по-нежно като материя, иначе ще си разраня ръцете :D Иначе сцената с копринения плат в Killing me softly e нещо невероятно. Жалко, че трудно би се получило :)
И на мен това ми е мечта .. Само че бих предпочела да е точно с белезници, за да си разраня ръцете .. Never mind ... 8-)

sLaDkA_GrEsHkA
08-05-2008, 20:27

obojavam banalni romanti4ni iznenadi :oops: taka de za men shte stanat banalni kogato po4ne da go pravi vseki den , a ne shtoto mnogo hora predi tva sa go pravili :)

Escarina
08-05-2008, 21:34

И на мен това ми е мечта .. Само че бих предпочела да е точно с белезници, за да си разраня ръцете .. Never mind ... 8-)

Грр.. не, аз май предпочитам да си запазя ръцете :D

InFaTuAtEd
08-17-2008, 04:09
Като се отпуснеш и не мислиш за нищо друго освен за партнъора ти :P :P :P :P :P

tralala666
08-17-2008, 04:12
винаги за мен е била важна любовната игра ..
Когато го правя наблягам повече на нея =)

luciferrr
08-17-2008, 09:40
винаги за мен е била важна любовната игра ..
Когато го правя наблягам повече на нея =)

Не се съмнявам! :oops:
:oops:

tralala666
08-17-2008, 10:13
:oops: :-) :-)

cSSiE
08-17-2008, 10:38
как секса да е страхотен... некви трикове или техники :)
казваш и да слезе доло и ти със засилка от 5тия етаж влизаш INSIDE е ти техника ;]

pandelka
08-17-2008, 12:16
Оф..не споделям магъосническите си дарби :razz:

exclusive__16
08-17-2008, 12:30
Kfi sa teq prostashtini ....vsi4ko i pri vseki e individyalno :-x :-x :-x :-x :x :x :x :x :x ;) :shock: :booooomb: 8-)

hgfh
08-17-2008, 13:08
Най-страхотния секс е със мен.

леле каква реклама си направи :razz:

alksndr
08-18-2008, 09:32
Моя ще поиска още 2 часа да не се закачаме много е мързелив :D :D

XHYaxYHaxHYAXHYAHYAx :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: :lol:

Love0nlyMyself
08-18-2008, 09:35
тази тема няма никакъв смисъл зависи си само и единствено от човека ако не го бива в леглото и дори незнае къде ти е дъпката и да подскачаш като заек отгоре пак нема да се опраи

hgfh
08-18-2008, 10:21
Най-страхотния секс е със мен.

леле каква реклама си направи :razz:
Прати ми снимка и ще ти кажа дали мога да ти помогна :P

no 10x няма да можеш
:lol: :-D обаче трябва да пуснеш обява във вестника .. не изпускаи тази възможност

Gam3 0v3r
08-18-2008, 18:44
ахаххах ама по хубаво е да сте и 2мата голи... :razz: :razz:

glezan4e
08-18-2008, 18:48
трябва да пробвам :D

Gam3 0v3r
08-18-2008, 18:55
трябва да пробвам :D
Може би и аз :grin: :grin: :grin: :D :D