Влез

View Full Version : КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!

Страници : 1 2 [3]

Undying
09-23-2008, 15:15
От днес съм на Дюкан,пък ще видим какво ще стане,за сега имам голям хъс да я изкарам цялата диета,дано да не ми умре амбицията... :)

trittico
09-23-2008, 15:25
Ох като чуя за тоя Дщкан вече ми става лошо.....отначало е супер ...сваляш по кило на ден и после ако започнеш пак да си ядеш както преди.....йо йо....кофти работа

glupacheE
09-24-2008, 13:35
права си
Дюкан не се препоръчва за нашата възраст пише го в книгата
А от лчен опит ще кажа не спазите ли диетата до последния ден - качвате- даже двойно
и сега си казвате ее ще спазя цялата- да де ама като свалите 10 кг и вече сте слаби малкоо умира стимула аа трябва да ги запазив 3-4 месеца тези кг с 3 етап на режимаа

LittleWoman
09-28-2008, 19:09
Здравейте,сладуранки!Може ли и аз да се запиша в клуба?Много искам да отслабна,но май нямам нужната воля :(

t0nit0yy
09-28-2008, 19:11
Az ot utre zapo4vam zelevata supa.Za 7 dni svalq6 do 5 kg ako spazva6 dietata striktno..pojelaite mi uspeh :grin:

sexy_sladuranka___
09-29-2008, 09:17
Az ot utre zapo4vam zelevata supa.Za 7 dni svalq6 do 5 kg ako spazva6 dietata striktno..pojelaite mi uspeh :grin:
Недей да я пробваш . Монодиетите са много опасни особено като се спазват повече време . Могат до доветат до запек , алергия , припадъци , супер изтощение , отслабване на имунната система и много други усложнения и след като те натъпчат с лекарства и те накарат да ядеш си връщаш килцата двойно . Казвам ти го от опит . Припаднах в час миналата година :(

glupacheE
09-29-2008, 12:25
Колко пъти се повтори и потретии да н не правите глупави диети от типа " X дни Y кг " НИкой не може да ни каже колко ще свалиш
най малкотто имайте в предвид че 1 кг мазнини е 7000 ккал
правете си сметка как се сваля ( като знаете че не трябва да минавате по 1400 ккал ( приблизително зависи от много неща) , защото се забавя метаболизма и гори по бавно )
И с режима на хранене винаги трябва да има СПОРТ

Detestation
09-29-2008, 16:30
Хм,странно,започнах да слабея от самосебе си...Не знам от времето ли е или нещо др.,но просто губя апетит.За 1 седмица съм свалила 2 кг...дано да продължава така.

ra4ence
09-29-2008, 16:42
Видях,че сте писали за Дюкан.
Наистина не е препоръчително за повечето от вас,тъй като сте още прекалено млади за такива диети и изобщо за диети. Достатъчно е само да ограничите мазните и тежки храни,газираното. Знаем добре нещата,които да не ядем в големи количества.
Та за Дюкан- ефект наистина има!!!,НО само ако се спазва стриктно,до 4тата фаза включително. Не да стигнете донякъде и да я спрете. Естествено,че ще има йо-йо :(

И..каквато и диета да пазите,ако не промените режима и вида на храната си след диетата-никога няма да свалите кг.

glupacheE
09-29-2008, 17:04
Хм,странно,започнах да слабея от самосебе си...Не знам от времето ли е или нещо др.,но просто губя апетит.За 1 седмица съм свалила 2 кг...дано да продължава така.
ако е само така ОК , но наблюдавай да не стане прекалено ббърз спад на теглото от самосебе си - тогава вече може да е симптом за болест. Не искам да те плаша - просто предупреждавам, за да не би в радостта че си свлила...

mimsssssss
10-15-2008, 12:28
az sum na dukan kakto bqh pisala i sum svalila 8kg ot 15 septemvri do sega-zna4i mesec.no imam izvestne problem ot okolo sedmica 4e ako ne i pove4ko da stane ve4e zabelqzah 4e ne sum mrudnala v kg.pak dobre 4e ne ka4vam de no vse pak ? i yprajneniq pravq vku6ti ve4er,3 puti v sedmicata sum na fitnes no eto rezyltat skoro nqma.nqkoi moje li da mi kaje kakuv e tozi zastoi kolko vreme moje da produlji i kvo da napravq po vuprosa

WaterLilly
10-15-2008, 12:36
Не разбирам защо всички така се хващате за килограмите, това, че сте свалили някой и друг килограм не е нищо интерено. Важното е как изглежда тялото, а не колко килограма е!

glupacheE
10-15-2008, 17:10
az sum na dukan kakto bqh pisala i sum svalila 8kg ot 15 septemvri do sega-zna4i mesec.no imam izvestne problem ot okolo sedmica 4e ako ne i pove4ko da stane ve4e zabelqzah 4e ne sum mrudnala v kg.pak dobre 4e ne ka4vam de no vse pak ? i yprajneniq pravq vku6ti ve4er,3 puti v sedmicata sum na fitnes no eto rezyltat skoro nqma.nqkoi moje li da mi kaje kakuv e tozi zastoi kolko vreme moje da produlji i kvo da napravq po vuprosa
8 kg za edin mesec e mnogo normalno e tqloto da e v zastoi vse pak trqbva da provokne i kam novite kg
ti ne spirai dietata ( ot li4en opit kazvam) ako prekasnesh dukan ka4vash dvoino za tovaa zadaljitelno ia napravi do kraii i az ti predlagam da zapo4nesh rejima za zapazvame ta do koleda da zapazish kolkoto mojesh zashtoto ako do togava svalqsh bez da zapazvash ..i na koleda ne si na rejima.....................shte ima mnogo ++++ kg

glupacheE
10-15-2008, 17:14
Не разбирам защо всички така се хващате за килограмите, това, че сте свалили някой и друг килограм не е нищо интерено. Важното е как изглежда тялото, а не колко килограма е! Не веднъж съм казвала , че между кг и кг има разлика.Аз на 60 кг ( примерно) може да изглеждам добре, а друго момиче ( дори да е на същата височина) да изглежда пълно или ообратното !
Кг зависят от много неща- костна система. мускулна маса, височина, обиколки ,.......

WaterLilly
10-15-2008, 17:22
Не разбирам защо всички така се хващате за килограмите, това, че сте свалили някой и друг килограм не е нищо интерено. Важното е как изглежда тялото, а не колко килограма е! Не веднъж съм казвала , че между кг и кг има разлика.Аз на 60 кг ( примерно) може да изглеждам добре, а друго момиче ( дори да е на същата височина) да изглежда пълно или ообратното !
Кг зависят от много неща- костна система. мускулна маса, височина, обиколки ,.......
И аз точно това исках да кажа. Аз съм 1.66 висока и съм 48-49 кг, ама пак съм направила коремчето и не ми е добре така! А на килограми съм съвсем нормална, даже според ония калкулатори трябва да кача 2 килца.

glupacheE
10-15-2008, 17:49
калкулаторите са съвсем ориетировъчни не трябва да се съобразявате с тях :)Най важното е да отслабваме разумно, тъй като много хора се подлъгват ии тръгват по един дълъг път с диети.............
така че ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ + СПОРТ

mimsssssss
10-16-2008, 14:49
az imam mnogo myskylna masa tui kato sum trenirala 8g problema e 4e predi na 58kg izglejdah perfektno tui kato sum i s golqma grudna obikolka.sega iskam da vlezna vuv forma i da mahna pone o6te 5kg no sum v zastoi i se nervq.a zapazvaneto na kg e lesno produljavam si sportniq rejim(gimnastika+fitnes)i se ograni4avam po malko v izpolzvaneto na nqkoi hrani.
prosto se 4ydq kak da si subydq malko organizma 6toto toi e v zastoi 15 dena gi smqtah ve4e sa stanali to4no i ne sum mrudnala smisul kvo se nastroiva kvo pravi ne go znam 8)

TheNewReligion
10-16-2008, 16:34
Здравейте! Първоначално бях скептично настроена към темата, но сега и аз имам проблем и искам да го споделя с вас. :(
Винаги съм ядяла в нормални количества и съответно съм била на нормални килограми. Обаче от две седмици имам ОГРОМЕН апетит! :shock: Каквото видя го изяждам! То не беше шоколад, супа, три филии с лютеница, сирене, два банана, две бисквити "Мираж", сандвич ( с пълнозъвнест хляб, домат, шунка и кашкавал) :shock: :shock: :shock: ...Започвам да се плаша от себе си! Ако, не спра този апетит ще стана слон! :( Даже вече съм наддала с четири килограма! От две седмици насам си казвам: "От понеделник на диета!" или като се наям до пръсване "Ох, утре ще съм само на вода!" :cry: :cry: :cry: Ужасно е! Не знам какво да правя! Преди изяждах толкова, колкото да се заситя, а сега омитам всичко без да питам себе си дали всъщност съм гладна. Нямам време за много спорт, защото трябва да уча много, тъй като тази година ми е много важна. :( По два пъти в седмицата карам велосипед, но не е достатъчно. :( Знам, че не е полезно да спазвам диети, тъй като все още съм в една крехка за тази работа възраст, но трябва да се огранича. :( Явно вече не мога да правя разлика между глада и онова чувство, че просто ми се яде нещо. "Последно блокче шоколад!", а докато се усетя всичко омитам. :( Да не говорим колко гузна се чувствам след почти всяко хранене. Моля, ви помогнете ми. :cry: Благодаря предварително.

angelche
10-16-2008, 18:33
az imam mnogo myskylna masa tui kato sum trenirala 8g problema e 4e predi na 58kg izglejdah perfektno tui kato sum i s golqma grudna obikolka.sega iskam da vlezna vuv forma i da mahna pone o6te 5kg no sum v zastoi i se nervq.a zapazvaneto na kg e lesno produljavam si sportniq rejim(gimnastika+fitnes)i se ograni4avam po malko v izpolzvaneto na nqkoi hrani.
prosto se 4ydq kak da si subydq malko organizma 6toto toi e v zastoi 15 dena gi smqtah ve4e sa stanali to4no i ne sum mrudnala smisul kvo se nastroiva kvo pravi ne go znam 8)

не се отказвай и не се предавай,нормално е да има застой,не можеш постоянно да сваляш с много бързо и стриктно си спазвай диетат и ще свалиш

WaterLilly
10-16-2008, 18:37
Здравейте! Първоначално бях скептично настроена към темата, но сега и аз имам проблем и искам да го споделя с вас. :(
Винаги съм ядяла в нормални количества и съответно съм била на нормални килограми. Обаче от две седмици имам ОГРОМЕН апетит! :shock: Каквото видя го изяждам! То не беше шоколад, супа, три филии с лютеница, сирене, два банана, две бисквити "Мираж", сандвич ( с пълнозъвнест хляб, домат, шунка и кашкавал) :shock: :shock: :shock: ...Започвам да се плаша от себе си! Ако, не спра този апетит ще стана слон! :( Даже вече съм наддала с четири килограма! От две седмици насам си казвам: "От понеделник на диета!" или като се наям до пръсване "Ох, утре ще съм само на вода!" :cry: :cry: :cry: Ужасно е! Не знам какво да правя! Преди изяждах толкова, колкото да се заситя, а сега омитам всичко без да питам себе си дали всъщност съм гладна. Нямам време за много спорт, защото трябва да уча много, тъй като тази година ми е много важна. :( По два пъти в седмицата карам велосипед, но не е достатъчно. :( Знам, че не е полезно да спазвам диети, тъй като все още съм в една крехка за тази работа възраст, но трябва да се огранича. :( Явно вече не мога да правя разлика между глада и онова чувство, че просто ми се яде нещо. "Последно блокче шоколад!", а докато се усетя всичко омитам. :( Да не говорим колко гузна се чувствам след почти всяко хранене. Моля, ви помогнете ми. :cry: Благодаря предварително.
Не се впрягай толкова и не мисли за ядене, отвличай си вниманието от храната чрез спорт и изобщо движение (гимнастика, разходки, тичане, танцуване). Яж сутрин, обед и вечер в определени часове и яж само докато си гладна. Ако ти се дояде нещо следобяд примерно, си помисли дали е от скука или е онова смътно чувство, че ти се яде нещичко, и ако все още не си го избиваш от главата, хапни някакъв плод. Не гледай телевизия и не чети докато ядеш, за да можеш да усетиш кога си се наяла и да се спреш навреме. Дъвчи хубаво храната и яж бавно. Пий много вода и недей да се чувстваш виновна след като ядеш, това си е жизнена нужда и всички го правим. 8-) Това е всичко, за което се сещам вмомента, но най-важното е да имаш правилен подход, самоконтрол и да си изградиш самочувствие.

TheNewReligion
10-16-2008, 19:28
Не се впрягай толкова и не мисли за ядене, отвличай си вниманието от храната чрез спорт и изобщо движение (гимнастика, разходки, тичане, танцуване). Яж сутрин, обед и вечер в определени часове и яж само докато си гладна. Ако ти се дояде нещо следобяд примерно, си помисли дали е от скука или е онова смътно чувство, че ти се яде нещичко, и ако все още не си го избиваш от главата, хапни някакъв плод. Не гледай телевизия и не чети докато ядеш, за да можеш да усетиш кога си се наяла и да се спреш навреме. Дъвчи хубаво храната и яж бавно. Пий много вода и недей да се чувстваш виновна след като ядеш, това си е жизнена нужда и всички го правим. 8-) Това е всичко, за което се сещам вмомента, но най-важното е да имаш правилен подход, самоконтрол и да си изградиш самочувствие.
Благодаря много за съвета. Ще се опитвам да се контролирам. А колкото до самочувствието: принципно си имам на нормално ниво и него не го градя на външния си вид, но просто ми се ще да си запазя фигурата, все пак... :oops:

glupacheE
10-17-2008, 12:16
dark_sw спазвай няколко прости правила
1.пий вода -1.5-2л на ден
2.не вечеряй късно
3.и вместо бисквитки киткат и подобно хапвай плодове, зеленчуци
4.задължително закусвай

glupacheE
10-17-2008, 12:17
аа забравих да кажа
за нищо не света не започвай диета, повявай ми.....не го прави

mimsssssss
10-17-2008, 14:09
dark_sw ne se tup4i,prosto qj dokato se zasiti6 i ako ima o6te v 4iniqta go vurni a ne da omete6 do poslednata hapka.ne qj ni6ty mejdy hraneniqta-4ips,blizalki,vafli i podobni.kakvoto 6te qde6 qj go navednuj qdeneto+sladko ili tam kakvoto iska6 za da moje ve4e kakvoto pravi6 da habi6 energiq a ne pak da sa zasi6ta6 s ne6to.pii voda,ne natyralni sokove

Detestation
10-18-2008, 08:41
Айде,стига ви толкова зяпане :P :D

mimsssssss
10-18-2008, 09:18
Хм,видях че сте пускали снимки в началото,за да видите кой как изглежда.И аз пускам,макар че малко ме е срам :oops:
Моля,не обръщайте внимание на идиотската ми физиономия,нали тялото било важноxD

http://i.data.bg/{изтрито по желание на автора}

За преодоляване на щетите,предоставени ви от горната снимка,моля обърнете се към личния си лекар.[/b]
a ti zaela li si se s ne6ty za da oformq6 ili prosto se prisuedinqva6 v klub4eto

assd22
10-18-2008, 09:31
Хм,видях че сте пускали снимки в началото,за да видите кой как изглежда.И аз пускам,макар че малко ме е срам :oops:

http://i.data.bg/{изтрито по желание на автора}

За преодоляване на щетите,предоставени ви от горната снимка,моля обърнете се към личния си лекар.[/b]
a ti zaela li si se s ne6ty za da oformq6 ili prosto se prisuedinqva6 v klub4etoза коледа тряя да се охраните убаво, че имам мн поръчки за свинско ;)

Iria
10-18-2008, 09:42
Абе, ти си още на 11-12 години, как няма да ти се засили апетитът? Не можеш ли да проумееш, че растеш. Сигурно сега влизаш в пубертета. Много ясно, че ще наддадеш килограми...Детска работа!

WaterLilly
10-18-2008, 10:33
Абе, ти си още на 11-12 години, как няма да ти се засили апетитът? Не можеш ли да проумееш, че растеш. Сигурно сега влизаш в пубертета. Много ясно, че ще наддадеш килограми...Детска работа!
Ти от къде знаеш, че е на 11-12???

Iria
10-18-2008, 11:42
Ти от къде знаеш, че е на 11-12???
Знам! В нейни постове съм чела, че е на толкова!

s1NNer
10-18-2008, 11:54
Аз пък в 90% от случайте ям не защото съм гладна ,а ми е станало навик да отварям хладилника и да грабя нещо от вътре! 8-)

Detestation
10-18-2008, 13:29

a ti zaela li si se s ne6ty za da oformq6 ili prosto se prisuedinqva6 v klub4eto
Дам,заела съм се! Вече съм -2 :)
assd22,ти няма нужда да правиш нищо.Перфектно отговаряш на поръчките ми за кухи тикви! ;)

tediii
10-18-2008, 21:50
Моля ви помогнете ми! Искам да започна така наречената "Точкова диета" , но не зная нищо за нея, а не искам да започвам нещо без да съм запозната...рових дълго в нета, но не намерих нищо освен самата диета или някакви форуми, в които всеки коментар беше "кажете тая диета каква е и колко се сваля с нея?" Аз не питам колко се сваля с нея и не искам да сваля 5 кг за 7 дни или нещо подобно - искам за около месец да сваля някое килце, просто за да се чувствам добре...Разбира се, че ще спортувам, но все пак е добре със спорта да се спазва и някаква диета (а с тази не се гладува...)
Та така...някой пробвал ли я е и какво мислите за нея? :)

glupacheE
10-19-2008, 05:09
аз не ти я препоръчвам
искаш да смъкнеш някое килце- повече печено месце и зеленчуци, плодове,ядки , рибка ( печена), млечни продукти и след 19.00 стоп на храната . Недей да прекаляваш с количеството само и пий вода!

trittico
10-19-2008, 07:06
аз не ти я препоръчвам
искаш да смъкнеш някое килце- повече печено месце и зеленчуци, плодове,ядки , рибка ( печена), млечни продукти и след 19.00 стоп на храната . Недей да прекаляваш с количеството само и пий вода!

Ядките не са ли много много калорични? :(

angelche
10-19-2008, 08:33
печените да,но мисля,че се има предвид суровите

fre3styl3
10-19-2008, 13:10
аз не ти я препоръчвам

Ядките не са ли много много калорични? :(

Ядките са много калорични и имат много мазнини, но по-голяма част от мазнините им са ненаситени + това ядките не съдържат никакъв холестерол => приемани в нормално количество от тях не се пълнее. (максимум 50гр на ден).
Суровите са много малко по не-калорични от печените, така че яж каквито повече ти харесват.
А и забравих, не говоря за бирени фъстъци и такива "измислени" ядки, говоря за бадеми,лешници,кашу..

pink94
08-13-2009, 01:17
изтривам си коментара

ElinoOor
08-13-2009, 04:18
стилът някак си ти отива :) ^
с известно старание,обаче ще е по-добре (:

snow__queen
08-18-2010, 08:14
Здравейте на всички,
искам да споделя това с вас :)
http://patepluvec.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

zoreto
08-18-2010, 08:25
Браво ,браво извади тема от 2008 :-x [/b]

nimfetka7
08-18-2010, 08:26
Ее, какво от това. Темата е добра, има полезни съвети.

adelina1996
08-18-2010, 08:30
snow__queen - Ехаа, браво, страхотен прогрес. Тея снимки са страшно мотивиращи. Това ти ли си? :)

snow__queen
08-18-2010, 10:20
zoreto и като сега сме 2010, нещо променило ли се е... освен, че най- вероятно, процента на затлъстелите е скочил с някое двуцифрено число...!!! Много по-добра тема е, отколкото "Снимай си любимата рокличка, пресата, гащите и т.н."

Извинявам се за офтопика!
Успех на всички дами

DarkKisss
08-18-2010, 10:37
That's the spirit, ladies (:
Не знаех как да се изразя подобаващо на български ..

ri41
08-18-2010, 10:43
:D

Bukmopu
08-19-2010, 15:44
snow__queen, :grin: :grin: :grin: :grin: супер сиии!!!
Много мотивиращи снимки,както казаха преди мен. :)

CupcakeMonster
08-19-2010, 16:06
ЛЕле,едно голямо БРАВО!!! :shock: Станала сиии перфектна !

xSANYAx
08-19-2010, 16:46
Трябва да подчертая,че Тайра Банкс не е дебела!

RedJeans
08-19-2010, 16:49
snow__queen - :shock: :shock: :shock:
Ако Диети-дневник беше такова щеше да е многоо по-добре.

snow__queen
08-21-2010, 04:29
:-) :-) :-)

DarkKisss
08-21-2010, 05:18
snow__queen, браво мацко (: За какво време постигна резултатите? Предполагам за около година?

И аз ще споделя (не че не съм споделяла и преди) :

Преди (2007 год.):

- http://i26.tinypic.com/2niunx5.jpg
- http://i28.tinypic.com/16lxon9.jpg

След и сега (2009,2010 год.):

- http://i38.tinypic.com/iycs2c.jpg
- http://i36.tinypic.com/3150j0z.jpg
- http://i34.tinypic.com/288uv6r.jpg
- http://i36.tinypic.com/v7zh9h.jpg

Дано се мотивирате и от мен, успех ;)

Violenza
08-21-2010, 08:26
И кое по-точно в теб трябва да ги мотивира?

PinkFloydSound
08-21-2010, 08:40
8-) 8-) 8-)
Йес, бе.

nimfetka7
08-21-2010, 09:04
8-) 8-) 8-)
Йес, бе.
Как да станем груби и здрави мъже 8-)

Little_Lady93
08-21-2010, 09:21
Tова, че като бяга по плажа не и се тресат сланинки, а всичко е стегнато (за разлика от 98% от момичетата вкл. мен и вас). Не е само да си слаб. Пълно е със слаби мацки, ама толкова отпуснати и с целулит. На първата снимка (с въжето) тялото й е супер. На мен само плочките са ми малко вповече. Ама нима краката й не ви харесват. :-o

unstable
08-21-2010, 09:21
оф, кво го почнахте момичето ..
вярно, че е малко странно жена с такива плочки, но важното е, че тя си се харесва, нали?
и според мен е далеч по-мотивиращо да видиш момиче с хубава фигура (макар че мускулите според мен са маалко в повече :D ), отколкото някоя анорексичка, дето ребрата й се броят.

zoreto
08-21-2010, 09:22
^ вие пък ,кое е кразиво за вас една торба с кокали, момичето има много добро тяло и не прилича нито на мъж нито на някоя изгладняла от поредното модно списание

DarkKisss имаш супер тяло :)

nimfetka7
08-21-2010, 09:22
"момиче" 8-)

Little_Lady93
08-21-2010, 09:24
омг :?

zoreto
08-21-2010, 09:25
"момиче" 8-)

ай ти малко да внимаваш с тона? стой си там каквато си и не дей се обажда,момичето с труд си е постигнало тялото ,не кат тебе да седи по форумите и да плюе по хората

unstable
08-21-2010, 09:26
^ хаха, DarkKiss има мускули по корема и краката, вместо тресящи се меса и целулит - ЗНАЧИ Е МЪЖ! -.-

иначе евалата, DarkKiss. щото се съмнявам, че има много жени, които имат волята да стигнат до такова тяло и след тва - най-вече самочувствието да си го покажат.

nimfetka7
08-21-2010, 09:27
:lol: :lol: :lol:

PinkFloydSound
08-21-2010, 09:28
"момиче" 8-)

ай ти малко да внимаваш с тона? стой си там каквато си и не дей се обажда,момичето с труд си е постигнало тялото ,не кат тебе да седи по форумите и да плюе по хората
Ми хубаво, като си е постигнала с труд тялото, ама да не си завира мазните плочки във всяка тема, става ли? И да парадира с това, да се мисли за най-великата и че всички се опитваме да ѝ подражаваме. Това с мотивирането обаче беше върхът на наглостта. :lol:

zoreto
08-21-2010, 09:28
^ хаха, DarkKiss има мускули по корема и краката, вместо тресящи се меса и целулит - ЗНАЧИ Е МЪЖ! -.-

иначе евалата, DarkKiss. щото се съмнявам, че има много жени, които имат волята да стигнат до такова тяло и след тва - най-вече самочувствието да си го покажат.

за к'во пък де е мъж

unstable
08-21-2010, 09:30
"момиче" 8-)

Ми хубаво, като си е постигнала с труд тялото, ама да не си завира мазните плочки във всяка тема, става ли? И да парадира с това, да се мисли за най-великата и че всички се опитваме да ѝ подражаваме. Това с мотивирането обаче беше върхът на наглостта. :lol:

въпрос: представи си, че беше по-пълничка и се мъчеше да отслабнеш. какво щеше да те мотивира повече - да гледаш анорексичните манекенки или да видиш едно стегнато женско тяло? въпреки плочките. в смисъл ..
П.с. надявам се да си момиче де, ако не си - извинявай :D

PinkFloydSound
08-21-2010, 09:31
Ок, тялото ѝ не е чак толкова зле, като изключим плочките. ПРОСТО САМАТА ТЯ Е АДСКИ ДРАЗНЕЩО СЪЩЕСТВО И МЕ НЕРВИ С ТЪПОТО СИ ПАРАДИРАНЕ ВЪВ ВСЯКА ТЕМА.
Капиш?
Зарето, ти пък си ебаси тъпата, даже не схвана иронията на unstable.

zoreto
08-21-2010, 09:32
именно ,че няйното тяло мотивира много мовече , от това на една торба с кости
и да момиче съм, дори и да имах нещо за сватяне предпочитем спорта 100 път пред това да седя гладна

Little_Lady93
08-21-2010, 09:32
"момиче" 8-)

И защо да е наглост?
Може ли да постнеш снимка на тяло, което ти харесва и би искала твоето да е такова. Ама да не е на някоя световноизвестна па*авра с яко фотошоп на върху снимката. Покажи снимка на някое обикновено момиче с перфектното за те тяло. Не се заяждам, просто ми е интересно какво харесваш

zoreto
08-21-2010, 09:35
по добре да си показва хубавото тяло и да си 'завира мазните плочки' отколкото да си пуска новите фешън обички и парцалки по темите а?

unstable
08-21-2010, 09:35
Ок, тялото ѝ не е чак толкова зле, като изключим плочките. ПРОСТО САМАТА ТЯ Е АДСКИ ДРАЗНЕЩО СЪЩЕСТВО И МЕ НЕРВИ С ТЪПОТО СИ ПАРАДИРАНЕ ВЪВ ВСЯКА ТЕМА.

е тва с парадирането е съвсем отделен въпрос :D може и да е такава, не съм й попадала на мнения. обаче дори да те докарва до бяс с поведението/парадирането/еtc, тва не значи, че тялото й автоматично става 'ебаси мъжкото'.

иначе, zoreto, да, тва беше сарказъм :D

PinkFloydSound
08-21-2010, 09:37
Не мога да пускам снимки на обикновени момичета, където им се вижда тялото, във форум. Така че ще пусна някоя по-известна. Дори и да е с фотошоп, ще представи що-годе ясно представата ми за хубаво тяло.
http://www.kollewin.com/EX/09-15-12/authetic-brazilian-swimwear_eda12002_2.jpg
Нещо такова. Изразена талия, крака, които не приличат на две солети, оформени бедра...

zoreto
08-21-2010, 09:39
йей разбрал недоразбрах тъп си ,ибаси логиката

Little_Lady93
08-21-2010, 10:04
Не мога да пускам снимки на обикновени момичета, където им се вижда тялото, във форум. Така че ще пусна някоя по-известна. Дори и да е с фотошоп, ще представи що-годе ясно представата ми за хубаво тяло.
http://www.kollewin.com/EX/09-15-12/authetic-brazilian-swimwear_eda12002_2.jpg
Нещо такова. Изразена талия, крака, които не приличат на две солети, оформени бедра...

като цяло тялото е хубаво, но на мен толкова закръглени бедра не ми харесват. Мерси, че постна снимка :)

DarkKisss
08-21-2010, 10:13
Уау .. И Биянка пак се засегна доста грубо. 8-) О, да! Йес!
Цели 2 страници. Влязла съм ти под кожата, а?
Иначе Зорето и Малката Лейди, благодаря за подкрепата и, че споделяте мнението ми (:
А остатъците .. ъм, не мисля, че знаете какво е мъж .. Толкова сте объркани, че няма на къде ;) Яжде чипсове, баници и шоколади, стойте пред ПС-то и завиждайте.

anna93
08-21-2010, 10:17
DarkKisss сама си решава как да изглежда и как не. На вас като не ви харесва, не означава, че никои не трябва да има такова тяло. А по тази логика, че тя като има плочки е мъж, значи всяко момче със супер слабо тяло е момиче!? Така ли? :lol: :lol: :lol: Ставате смешни...

PinkFloydSound
08-21-2010, 10:29
Иначе Зорето и Малката Лейди, благодаря за подкрепата и, че споделяте мнението ми (:
А остатъците .. ъм, не мисля, че знаете какво е мъж .. Толкова сте объркани, че няма на къде ;) Яжде чипсове, баници и шоколади, стойте пред ПС-то и завиждайте.
Не, споко, такава мижитурка като теб няма как да ми влезе под кожата. Просто отбелязвам факти. :-)
Да, ще си ядем чипсове, баници и шоколади, ще си живеем живота, няма да си прецакваме организма от малки. Ама ти ще завиждаш, не ние.

Violenza
08-21-2010, 10:34
ееее.. моят въпрос къде отиде???

DarkKisss
08-21-2010, 10:35
Не, споко, такава мижитурка като теб няма как да ми влезе под кожата. Просто отбелязвам факти. :-)
Да, ще си ядем чипсове, баници и шоколади, ще си живеем живота, няма да си прецакваме организма от малки. Ама ти ще завиждаш, не ние.

Не аз пиша злобни коментари, сладурче, а ти (:
Явно щом 1 година все съм ти в устата, да, влязла съм ти .. О, а какво стана с онези писания в скайп? Нали толкова ме молеше за съвет и ми пращаше снимки да питаш дали си отслабнала, леле, колко си ми смешничка 8-) 8-) Не ми се занимава с теб, мацо ;)

RedJeans
08-21-2010, 11:41
:shock: Как може да "обиждате" такова тяло като на DarkKiss.
Сега разбрах какво означава,че винаги ще има нещо,за което да ти направят забележка.Многооо по-добре е да има плочки,отколкото мазнини. :shock: Сигурна съм,че тези,който я наричат "мъж" не са във върхова форма(не,че са дебели ами просто отпуснати)
П.С:DarkKiss късно ли е в началото на 7 клас да се запиша на петобой.Може ли да ми разясниш нещата,защото аз много искам да тренира плуване и лека атлетика,а останалите 3... не знам какви са даже 8-)

CupcakeMonster
08-21-2010, 12:30
Вие сте ненормални,как ще я обиждате като не знаете какви усилия трябват за такова тяло?! :shock: Я ходете и плюскайте чипсове и си затлъстявайте..

Violenza
08-21-2010, 14:52
^ Не разбрахте ли, че никой няма проблем с тялото на въпросното девойче. Въпросът е ЗАЩО тя се опитва да го наложи като еталон за перфектно и красиво тяло. Щом толкова много си го харесва ОК, браво! Но не всички харесват подобно тяло, ако ще и 50 години да е работено по него. Хубаво е всяка една жена да се харесва в кожата си, независимо дали е 45 или 75 кг. разберете го.
И не схващам защо обратното на плочки ще да е сланини?! Много елементарно!

silviq8888
08-21-2010, 14:58
Ньпълно съм съгласна с Violenza и аз не харесвам плочки , но не значи ,че харесвам сланинки! Перфектното тяло за мен http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00775/Adriana_Lima_775708a.jpg&imgrefurl=http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/article2364761.ece&usg=__u2RLWmugNMMP4MDbw8CLRwGhqPo=&h=542&w=380&sz=45&hl=bg&start=51&zoom=1&tbnid=kOcnniybhWofiM:&tbnh=152&tbnw=107&prev=/images%3Fq%3Dadriana%2Blima%26um%3D1%26hl%3Dbg%26s a%3DN%26biw%3D1024%26bih%3D576%26tbs%3Disch:10%2C1 384&um=1&itbs=1&ei=eulvTOWFI8LEswaIpqi5Bg&iact=rc&dur=123&oei=nuhvTKDBEdvNjAe0teX6CA&esq=3&page=4&ndsp=18&ved=1t:429,r:17,s:51&tx=76&ty=16&biw=1024&bih=576 :)

Little_Lady93
08-21-2010, 15:34
спрете да слагате тъпите снимки на разните "звезди". И аз харесвам Адриана Лима, ама извинявайте снимка обработена с 24258391 инструмента от фотошоп не показва нищо. Точно там ви е грешката. Покажете необработвана снимка. Много сте зле ако се връзвате на тия мазани л*йна

DarkKisss
08-21-2010, 15:43
Little_Lady93 , много си точна!
Остави ги да се заблуждават ;)

PinkFloydSound
08-21-2010, 16:08
Do you take it as a compliment when people say you look like a guy?
Момиче, виж сега, никой не е умрял за мъжествената ти фигура. Ама не ме интересува колко време ти е отнело, не ме интересува колко воля имаш. Досадна си, като във всяка тема парадираш с тъпото си тяло и един вид смяташ, че е еталон. Violenza се изказа абсолютно правилно.

iPurple
08-21-2010, 16:42
Не мога да разбера за кво обърнахте темата на спор?
ВИНАГИ ще има хора с РАЗЛИЧНИ мнения и виждания и няма как всички да харесваме едно и също.
Оставете момичето да си показва тялото колкото иска кво ви дреме?
И мен не ми харесва само да се показва по темите ама не съм тръгнала да се разправям.

anna93
08-21-2010, 18:30
Както каза iPurple винаги ще има различни мнения, така че не спорете. DarkKisss е достатъчно голяма, за да си решава как да изглежда. На вас като не ви харесва, кажете го и до там. Не се заяждайте допълнително.

iiordanova
08-21-2010, 19:45
Ехее , на какво направихте темата ..
Някой модератор да вземе да я заключи.
На мен тялото на ДаркКис ми харесва. Всеки си има мнение. Едни я харесват , други - не. Бъдете малко по-толерантни към мнението на другите. Всеки си има свой вкус , свой идеал и т.н. И при всеки са различни. ДаркКис си е избрала свой начин на живот , своя представа за тяло. Това е нейния избор , бъдете толерантни.. (: Поздравявам всички , като нея. (:

GunSnSteelflowers
08-22-2010, 12:50

И що да е мижитурка? Нещо май отричаш, ама си личи, че ти е влязла под кожата. И смешното е, че не тя пише коментар на всяка втора чужда реплика, а ти. Живей си живота пред компа с колата в ръка пък ще видим след някоя друга година на какво ще приличаш и колко добре ще се чувстваш. Трови се колкото си искаш в собствена злоба, ама е смешно да наричаш човек, постигнал толкова много мижитурка.

Браво за волята, Darkkiss

anna93
08-22-2010, 13:49
Хайде да се престане с карамицата - всеки си има мнение и начин на мислене и колкото скандали да има на никой няма да можем да променим мисленето, начина на живот, външния вид, мнението и за каквото още се сетите. Така, че по - добре е да се спре с караниците.