Влез

View Full Version : КЛУБ на дебеланки и запазващи килата сладуранки!

Страници : [1] 2 3

glupacheE
08-04-2008, 20:57
Клуб на дебеланки и запазващи килата сладуранки

Здравейте, всички!
Реших да напиша малка римичка като за мото :D( смешnо е :D )

Ний сме с воля дебеланки
и пазещи килата сладуранки!
Тук сме се събрали да се подкрепим
и мазнинките да стопим!
С много воля и търпение
и с малко подкрепление,
ние ще изгорим килата
без да си трошим главата !

Малко стимулчета:
http://prikachi.com/files/275624K.jpg
http://prikachi.com/files/275625z.jpg

И един голям стимул: http://www.prikachi.com/files/275406S.jpg

полезно: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=142927
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=116872
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121806

Ние сме : glupacheE ;slun4ice;InnchetO`bE;p0iSsOonN;;krem4et0;silver_m oon;ELFIQ;Just_say_no,
Laura_inlove13;vavi13;preichetoy; independence_88;H8_mE;oth_fenka ;Miss_Fenty
;tediii;miloto_Pilence[/color[color=violet]];{MooN_FloWeR};cHooOpiHka___; i love pain ;Little Woman

P.P. Моля.които иска да се присъедини да ми пише на лични ,за да го добавя! :)

TheGirlNextDoor
08-04-2008, 21:06
УСпех :)

ПП:с воля и силно желание човек може да постигне всичко :)

glupacheE
08-04-2008, 21:09
БЛАГОДАРЯ ! :grin:

CenCe
08-04-2008, 21:25
евала :-D :P

stealthyGirl
08-04-2008, 21:49
И в какво ще се състой програма, като не се познавате?? :)
Ще пускате само материали за отслабване и съдържанието на калории в различните храни? Ще се подкрепяте ли, какво?

П.П. Аз няма да се включвам де - 50 кила съм все пак.... не мисля да ставам кожа и косми само. 8)

TheNewReligion
08-04-2008, 22:02
Джанет и Наоми според мен далеч не са жените с тялото мечта , но както и да е . Успех ! Аз си се харесвам такава каквато съм ! Нито съм дебела , нито съм слаба ! 8-)

hahavteen
08-04-2008, 22:09
И в какво ще се състой програма, като не се познавате?? :)
Ще пускате само материали за отслабване и съдържанието на калории в различните храни? Ще се подкрепяте ли, какво?

Има един немски форум специално за дебели хора. Там всеки казва на каква диета е, колко е свалил, поства снимки, споделя ако му е трудно да продължи диетата... Всякакви такива неща. Мисля тук да направим нещо подобно. Не мисля че ще има особена полза от матеряли копнати и пейстнати защото има достатъчно такива във важните теми. Нека тук бъдат по-лични неща...

stealthyGirl
08-04-2008, 22:27
Тогава е добра идея и спирам да флудя (или флъдя, хах)... Само ще ви кажа едно окуражаващо НЕ за гладуването... просто яжте малко. От това се сетих за диетолозите - хора с много полезна професийка. :) В случай, че не знаете те ви дават диети с храната, която обичате (казвате им какво обичате 1-во) и трябва да ги спазвате стриктно естествено... И да не ви се свиждат парите за този проблем, защото колкото и да дадете, щом са за вас не са напразно изхарчени. (говоря за това да ги давате на доверени специалисти, за който се знае, че са добри).

ИЗБИРАЙТЕ САМО НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАС!

NuggeT
08-04-2008, 22:28
Според мен болест е не да си дебел, а МАНИЯТА за броене на калории във всяка храна! Това е лудост, ще се побъркате! Не може без храна - тя е горивото на нашето тяло! Не може да ядеш храна колкото побира юмрука, защото "така трябвало"...няма такова нещо! За да се ускори метаболизма си трябва спорт, движение. Глупавите диети само смазват организма.
Аз съм "за" здравословното хранене и живота без кроасани и кифли... но чак до крайности да си броя калориите не съм стигала :? . Започнете да тренирате, ако не отслабнете поне ще се стегнете. Освен това спорта калява духа и тялото, учи на дисциплина и самоконтрол и т.н. и т.н. Недейте да си мислите, че има диета Вълшебница, все пак не живеем в света на Пепеляшка. Здравословното хранене - повече плодове и зеленчуци и спорт, ще имат много по - голям и дълготраен ефект.Успехи! :)

glupacheE
08-05-2008, 05:33
No zashto si mislite 4e gladuvame ...Az li4no sam otslabnala mnogoo i to samo i edinstveno sas zdravoslovno hranene....greshna vi e precenkata 4e sme nezapoznati s hraneneto momi4enca ,koito sa reshili da otslabvat s dieta ot vida "10 kg-10dni"

LaPeNcEto0o
08-05-2008, 06:33
Струва ми се глупаво.По-добре всеки сам да си има волята.Незнам си кой подкрепял някой си бля бля.Най-много да свалите 1 кг и сред 1 месец да стане +2 .

krem4et0
08-05-2008, 06:37
Е, недей така. Зимата бях станала много дебела. от 26-ти февруари до 19-ти април бях на диета. Не ядях никакъв хляб, по 1 Активиа на ден, като ми се яде сладко-плодово мляко. Иначе у дома си ям каквото мама е сготвила, стига да не е пържено. за този период отслабнах 10 килограма. Свалих 7 см от ханша, по 6 от всяко бедро и 3-4 от талията.
Е, сега си възвърнах 2-3 и много искам да ги сваля, но това е защото седях по цял ден, учих за ДИ и тъпчех шоколад и сладолед. От днес пак почвам някакви процедури за отслабване. Спазвам златното правило-ям от всичко, но най-много 2 хапки. Храня се 5-6 пъти дневно.

SeXyL[!]Nk@
08-05-2008, 06:56
Аз пък сега се храня по книгата на д-р Пиер Дюкан . :)

Axel_f
08-05-2008, 07:43
^^кремчето, за 2 месеца 10 кг?! :shock: Това не е ли доста нездравословно? Не ти ли се получиха стрии?

krem4et0
08-05-2008, 07:51
По книгата на Дюкан бях свалила 4 кг за 3 дни...това е далеч по нездравословно. 1 кг и 200 грама седмично не мисля, че е много. Даже здравословното отслабване е толкова-1 кг седмично. А и през това време правя гимнастика усилено. Свекървата ми даде на Сюзан Сомърс уреда и с негова помощ значитлно свалих целулита....а стириите ги имам от 9-ти клас, когато отслабнах 12 кг.

SeXyL[!]Nk@
08-05-2008, 10:40
Alex_f , изопщо не е нездравословно.Аз съм сваляла 12кг за месец.
Кремче,ако беше от Сф,щях да ти дам номера на една докторка дето е кожна и ми се изчистиха благодарение на нея невродермитите,та тя същата,от края на годината почва да се занимава със стрий ,тоест премахването им дори ще бъде без операция.Аз ще почна при нея да ходя,за да ми ги изчисти,зимата. :) Иначе и аз свалих за 2 дни 3кг,благодарение на почти-глад и тренировки.

SeXyL[!]Nk@
08-05-2008, 11:37
По книгата на Дюкан бях свалила 4 кг за 3 дни...това е далеч по нездравословно. 1 кг и 200 грама седмично не мисля, че е много. Даже здравословното отслабване е толкова-1 кг седмично. А и през това време правя гимнастика усилено. Свекървата ми даде на Сюзан Сомърс уреда и с негова помощ значитлно свалих целулита....а стириите ги имам от 9-ти клас, когато отслабнах 12 кг.

^^ Кремче, 1кг и 200грама,не е ли супер малко кг за седмица? :shock: :shock:

krem4et0
08-05-2008, 12:30
Е, в началото се сваля повече...но това е отслабване без да съм гладувала изобщо. Здравословното отслабване е до 4-5 кг месечно. При такова отслабване не се образуват стрии (е, и гимнастика си трябва), не е стресово за организма и прочие. Когато бях много дебела( не можех в 48-ма мярка панталон да вляза без да ми опъва, а бях на 15№) си смених цялостния режим на хранене и на живот. Понеже не мога да ходя на фитнес и да тичам по здравословни причини, започнах да се разхождам поне 3-4 км, после гимнастика по1 час у дома, а порциите намалих на половина. Не се ограничавах от нищо. Смъкнах 12 кг за 3 месеца.....А иначе съм отслабвала най-много 6 кила за 3 дни, но то беше от нерви и тормоз. не можех да ям, да спя и ми се гадеше постоянно :D

Иначе мог да свалям супер бързо, но знам, че не бива. И аз днес пак почнах Дюкан (понеже по средата на 2-рия етап предния път го зарязах, защото имах Рд, а после почнах да чета), но съм решила само 1-2 дни да съм на ударния етап. Иначе ще е пагубвно за бъбреците ми, а и като цяло не е добре.

Мерси з предложението, но нямам нито средствата, нито възможността да се подложа на нещо подобно. Щом можах толкова да сваля и така да се стегна в домашни условия, а и да премахна част от целулита си значи е възможно. Трябва ми малко упоритост и стимул. Но за съжаление в момента нямам стимул...

glupacheE
08-05-2008, 12:31
na sedmica trqbva da se svalq ne pove4e ot 1- 1.5
A otnosno pier dukan( nqkoi beshe pisal)- da s rejima se otslabvaa mnogooo NO ZADALJITELNO trqbva da ia napravish do krai zashtoto shte ka4ish dvoino svalenoto - govora ot li4en opit

krem4et0
08-05-2008, 12:35
Забравих да кажа-не мога да не ям. Ако не ям повече от 2 часа полудявам. Ако не съм се нахранила ми прималява, зле ми е, гади ми се и чак ме боли стомах. А и е така вредно да се гладува.......

p0iSsOonN
08-05-2008, 12:38
Забравих да кажа-не мога да не ям. Ако не ям повече от 2 часа полудявам. Ако не съм се нахранила ми прималява, зле ми е, гади ми се и чак ме боли стомах. А и е така вредно да се гладува.......

+ главоболие.. :neutral:

SeXyL[!]Nk@
08-05-2008, 12:42
Еми и аз преди изтрещевах като не се наям , ама сега ям MAX 2 пъти на ден.И то повече салатки и диня.Инaче преди бях свикнала,винаги да си похапвам нещо,я да ям снакс или чипс ,или пък чоплех семки. :D
ДОБРЕ,Че се отучих от този навик,много е гаден.

edit: Кремче,искам да те питам нещо,ти сигурно знаеш....значи майка ми и гаджето и ми казват,че олиото изопщо не било вредно,което разбира се са пълни глупости,а много други хора казват,че е вредно.Ти как мислиш?Аз продължавам да си карам без олио ,или с много малко.Тогава като не било 'вредно',защо не ми даваха преди да ям чипсове,семки и.т.н....тъкмо,защото има много олио и сол.Изопщо не им вярвам,и винаги съм си била убедена,'че олиото си е вредно.

glupacheE
08-05-2008, 12:46
Nk@]Еми и аз преди изтрещевах като не се наям , ама сега ям MAX 2 пъти на ден.И то повече салатки и диня.Инче преди бях свикнала,винаги да си похапвам нещо,я да ям снакс или чипс ,или пък чоплех семки. :D
ДОБРЕ,Че се отучих от този навик,много е гаден.

По много грешен начин отслабваш- целта не е просто да намалиш кг , а да ги свалиш здравословно и най-вече да е изразено в - сантиметри.
Яж по-често -- салатки и плодове , но и задължително месо - на нашата възраст е важно да получаваме животински белтъчини.
П.П. Всичко ,което пиша е от личен опит - много съм патила от диетите.

А относно олиото- вредно е , Но да приемаш мазнини не вредно - можеш да използваш качествен зехтин.

SeXyL[!]Nk@
08-05-2008, 12:50
glupacheE написа:

По много грешен начин отслабваш- целта не е просто да намалиш кг , а да ги свалиш здравословно и най-вече да е изразено в - сантиметри.
Яж по-често -- салатки и плодове , но и задължително месо - на нашата възраст е важно да получаваме животински белтъчини.
П.П. Всичко ,което пиша е от личен опит - много съм патила от диетите.

.......ами аз си ям белтъчини,месо си ям ,но само пилешко и телешко,такива чисти,диня ям всеки ден,и салатки ям.Обаче,ако наистина искам да свалям,а аз искам,трябва да спра куп неща,а аз съм ги спряла.Мен вече ме е страх да хапна,квот'o и да е.........сичко се лепи дявол да го вземе. ](*,)

krem4et0
08-05-2008, 12:54
Ох, н мога просто да не сложа малко олио на саладката си.просто не мога. Ползвам, но малко. Иначе си правех салатите с парафиново олио...не е зле, ама не е същото. Обожавам пържено и мазно. Без шоколад едва издържам 1 ден.....причернява ми просто от това ниско кръвно. А и метаболизма ми не е особено добър....Но се иска воля. Аз само ако спра хляба, ще отслабна дрстично, защото съм забелзала, че от него, от макарони, пици, спагети дебелея повече, отколкото от 1 вафла, кпа сладолед или 1 чаена лъжичка олио. Олиото(растителното) не е особено вредно. не и колкото свинска мас или крве масло....Не виждам нищо лошо в това да слагаш по малко на салатата си. А може и зехтин....

Но ти наистина отслабваш страшно нездравословно. Така като чета май все си на диета и все отслабваш и пълнееш, а? Помисли си дали бързият резултат или продължитлният ефект са по-важни?

Не яж диня, не и много. Постоянно си подут от нея. По-добре пий повечко вода с 1-2 капки лимон. Аз ако изям 1 парченце диня, после ми е так тежко...виж пъпеш мога да ям да припадък :D

SeXyL[!]Nk@
08-05-2008, 13:04
Ох, н мога просто да не сложа малко олио на саладката си.просто не мога. Ползвам, но малко. Иначе си правех салатите с парафиново олио...не е зле, ама не е същото. Обожавам пържено и мазно. Без шоколад едва издържам 1 ден.....причернява ми просто от това ниско кръвно. А и метаболизма ми не е особено добър....Но се иска воля. Аз само ако спра хляба, ще отслабна дрстично, защото съм забелзала, че от него, от макарони, пици, спагети дебелея повече, отколкото от 1 вафла, кпа сладолед или 1 чаена лъжичка олио. Олиото(растителното) не е особено вредно. не и колкото свинска мас или крве масло....Не виждам нищо лошо в това да слагаш по малко на салатата си. А може и зехтин....

Но ти наистина отслабваш страшно нездравословно. Така като чета май все си на диета и все отслабваш и пълнееш, а? Помисли си дали бързият резултат или продължитлният ефект са по-важни?

Не яж диня, не и много. Постоянно си подут от нея. По-добре пий повечко вода с 1-2 капки лимон. Аз ако изям 1 парченце диня, после ми е так тежко...виж пъпеш мога да ям да припадък :D

Еми аз квот'o хапна ми се лепи.Така,че да....гледам да се храня най-природосъобразно и диетично.Вече,както казах по-горе не смея нищо нездравословно да хапна,дори и хапка,че на другия ден съм качила поне 1кг.Спряла съм и хляба,ако наистина правя нещо,то и за хляба трябва да забравя...Макар,че ми беше много трудно първата седмица,но се свиква.
Сега не ям и не пия: шоколади- всякакви от вида сладкиши,хляб,масло,олиo,са ами и кремвирши и всякакво нечисто месо,защото кой знае с кв'и боклуци са пълнени и от кога са,не пия никв'и от рода на газирани и 'натурални' сокове,защото с със захар и подсладители,ако не си го направя аз от портокали или пред мен със сокоизтисквачка не ми го направят не пи,чипсове,снаксове ,слънчогледови семки,фъстъци,лешници и бадеми- те пък са най-калоричните.За друго в момента не се сещам.
Забравих да добавя,пия и преварена гореща вода с лимон сутрин.
Ами диня обичам,но пък не ям пъпеши и банани,също медта е много калорична,пия чист чай без нищо.

glupacheE
08-05-2008, 13:12
SeXyL[!]Nk@
аз също се храня по подобен начин
Искам само да ти кажа да внимаваш да не се вманячиш прекалено много , защото навлезеш ли в болимия или анорексия става МНОГО СТРАШНО- изпитала съм - повярвай ми!
А относно меда - можеш да го ядеш той е калоричен , но ти в чая ще сложош една лъжичка=12грама ! А и не е важен само броя на ккал а ВИДЪТ ИМ!

krem4et0
08-05-2008, 13:14
Много си се вманиачила. Как ако изядеш бонбон от 10 грама, ще напълнееш 1 кг? А и се лишаваш от малките удоволствия в живота. Ако ще да съм 200 кола и на най-драстичната диета-1 парче шоколад ям всеки ден. По-добре така, отколкото да се тормозя и да го мисля.

glupacheE
08-05-2008, 13:24
1 кг = 7000 ккал !!!!!!!!!!!!! Невъзможно е да качиш 1 кг мазннини от една бонбона или 1 филия хляб!

krem4et0
08-05-2008, 13:53
Просто тя много се е вманиачила. Защо не пуснем по 1 снимка в цял ръст да преценим кой е дебел и кой-не!

Малко съм облечена в повече, но нямам друга по-актуална. А и съм супер заспала:
http://img178.imageshack.us/my.php?image=hpim3171px1.jpg

SeXyL[!]Nk@
08-05-2008, 18:30
Е баш в цял ръст нямам,но ето една , която не е само лицето...
http://images26.snimka.bg/006021915-big.jpg

http://images26.snimka.bg/006021932-big.jpg още една ама е малко размазана.
http://media.snimka.bg/0268/006791186-big.jpg
http://media.snimka.bg/0268/006791188-big.jpg

AliceSw
08-05-2008, 18:55
пффф, явно аз трябва да се включа, покрай тея нерви с кандидат-студентските съм качила, пък без друго не съм слаба...ама май няма да ми се получи

@ SeXyL[!]Nk@ - колко килограма си свалила общо от диети...в смисъл всичко трябва да си има разумни граници, защото иначе няма ефект...щом толкова лесно качваш защо не почнеш някакво захранване...да можеш за няколко месеца да се върнеш към нормално хранене и чак тогава да започнеш на ново с диетите - много по-голям ефект ще има

иначе кремчето трябва да свали още малко от коремчето и да стегне още малко бедрата...доколкото виждам от полата...

снимка - когато намеря актуална в цял ръст

SeXyL[!]Nk@
08-05-2008, 19:01
^^ Бях миналото лято стигнала до 120кг,аз за какво толкова се пазя да не кача...Сега съм да речем 75кг.То аз до миналото лято,едвам се побирах в дънки,и ги късах на втората седмица.Беше баси кошмара
.......то аз почнах да пълнея някъде на 13,и съм се изпуснала в пубертета,и от там на татък стана страшно....

silver_moon
08-05-2008, 19:32
Nk@]

Еми аз квот'o хапна ми се лепи.Така,че да....гледам да се храня най-природосъобразно и диетично.Вече,както казах по-горе не смея нищо нездравословно да хапна,дори и хапка,че на другия ден съм качила поне 1кг.Спряла съм и хляба,ако наистина правя нещо,то и за хляба трябва да забравя...Макар,че ми беше много трудно първата седмица,но се свиква.
Сега не ям и не пия: шоколади- всякакви от вида сладкиши,хляб,масло,олиo,са ами и кремвирши и всякакво нечисто месо,защото кой знае с кв'и боклуци са пълнени и от кога са,не пия никв'и от рода на газирани и 'натурални' сокове,защото с със захар и подсладители,ако не си го направя аз от портокали или пред мен със сокоизтисквачка не ми го направят не пи,чипсове,снаксове ,слънчогледови семки,фъстъци,лешници и бадеми- те пък са най-калоричните.За друго в момента не се сещам.
Забравих да добавя,пия и преварена гореща вода с лимон сутрин.
Ами диня обичам,но пък не ям пъпеши и банани,също медта е много калорична,пия чист чай без нищо.

момиче, голяма грешка правиш, че не ядеш бадеми и лешници...те и орехите са страшно полезни...първо съдържат мазнини - НО растителни, демек полезни, които ти трябват, че без тях ще си изпатиш здраво...изяждай по 6 бадема или 2 ореха на ден , но трябв да са сурови задължително...не се вманиячавай толкова колко калории поемаш, а от какви източници са...по-добре да изядеш 2000, но да са от месо, плодове и зеленчуци, отколкото 1200-1300 от чипс, снакс и подобни :) ....за динята, аз от нея хич не се подувам, мога да ям много, но не се подувам, и пъпеш така :) :) :)

айде да кажа за мен сега....значи аз февруари казах край на нездравословното хранене...така от средата на февруари до началото на юли свалих всичко излишно - 12 кг и сега съм много доволна, вече месец ги задържам...продължавам да тренирам - правя упражнения за корем, плувам... за този месец си стегнах още малко корема, но без да губя повече тегло :) ....от близо 6 месеца не съм вкусвала чипс, снакс, солети, пуканки, кубети и другите, хляб попринцип никога не съм обичал, затова не ми беше трудно въобще да не го ям, не ям пици, дюнери, катми, понички, палачинки, вафли, бисквити, кроасани, кифли, не пия и газирано/то попринцип не ми харесва/ и още и още...позволявала съм си максимум 3 шоколадови бонбона, и то просто защото се налагаше да си взема, бях на сватба и абитуренски балове и все пак да не обидя домакина...и сладоледи да съм изяла един не повече...пържено си позволявам най-много два пъти в месеца, но по малко...ям яйца, мляко, плодове, зеленчуци, месо /поне по два пъти на ден/, ядки, мюсли/не от тези с шоколад, а от тези с ядки и други/.....веднъж в седмицата ям ориз и картофи/гледам да не са пържени, но понякога, но рядко и такива ям/

пп. аз знам, че слънчогледовото олио, в сурово състояние / демек не да е пържено или подобни/ и в малки количества е полезно, защото е растителна мазнина все пак :)

glupacheE
08-05-2008, 19:37
аз искам да ви помпля до снимката да си редактирате и да напишете мерките- висо4ина; кг и обиколки, за да можем да сравним ии според мен ще открием че на равна височина и кг може да се изглезда по различен начин.

П.П. Моля не слагайте снимки ,които не личи тялото ви - просот няма смисъл- има си отделни теми за снимки с/без грим : :-P

krem4et0
08-05-2008, 20:08
Просто нямах по-нова.от преди седмица няма изобщо да си личи, защото бях по-слаба. Иначе коремчето съм го отпуснала, но бедрата просто не може повече. Вече грам мазнина не остана и не са отпуснати...просто имам мноого широк ханш. Е, може още, но супер малко. Всъщност сега не мога да си понасям корема. Правя преси и ограничавам яденето, но лятото винаги е така от многото течности.

П.С. Утре ще измисля нещо да се снимам по по-оскъдни дрехи....И ще покажа снимката, на която приличам на хамстер.

glupacheE
08-05-2008, 20:18
prosto kato idesh tezi dni na plaj shtrakni edna snimka po banski i vsi4ko she se vidi ;)

AliceSw
08-05-2008, 20:20
актуални снимки няма,
последните са ми от бала, т.е. преди месец и половина...

http://img218.imageshack.us/img218/9503/p5260026hf4.jpg - с очилата

http://img172.imageshack.us/img172/9526/dscf8210ew5.jpg - с панталоните

висока съм 1.67 - 1.68 някъде...килограми не знам...мерки 2 пъти...

Nanotek
08-05-2008, 23:20
Мм искам тУка само едно сЪветче да ви дам нищо,че сЪм момче... Но и аз в момента правя диета,но няма да ви кажа каква е :D :P Значи миналото лято смЪкнах 11 кг за 20 дена,което е адски нездравословно,но след това си качих 3-4 после пак ги свалих и сега като почнах отново сЪщата диета сЪм свалил още.Та от началото от както сЪм се подхванал сЪм свалил общо 16кг.,което не е малко,но аз имах период,в който си хапвах доста ... Та мога да ви постна диетата ако искате ама мисля,че ще ви е от полза,тъй като е доста добре подбрана. 10 дена я правиш и трябва да свалиш от 3 до 7-8 кг в зависимост колко кг(ако си повечко кг ще свалиш 7-8 и обратното) Та има и една магарийка за глада. Златно чудо...може да ви се стори протЪркано,но от както го пия аз глад почти не усещам и в момента от 2 дни сЪм само на чай и вода... Та ако искате диетата кажете.Искам да бЪда полезен.
П.С. Също може да се използва и течен L-Carnitine+Guarana,който е безопасен и засилва ефекта за отслабване,но трябва да тренираш няма как... :D :D

SeXyL[!]Nk@
08-06-2008, 04:29
^^ Ами може да постнеш диетата.
Иначе аз пиех преди (L-карнетин) , всеки ден преди тренировка,даже бях ги увеличила на 2 хапа :D .

glupacheE
08-06-2008, 05:41
Да , можеш да я постнеш всеки щш ярецени за себе си дали го устройва ! :)
Благодаря , че искаш да помогнеш!

krem4et0
08-06-2008, 06:01
prosto kato idesh tezi dni na plaj shtrakni edna snimka po banski i vsi4ko she se vidi ;)
От къде да го взема тоя плаж? Не ссъм ходала на такова чудо от 2 години. но имам едни с бански...те обаче са от 26-ти и 27-ми юли, а там съм поне с 3 кила по-слаба......просто сега мама и тате имаха РД, аз седя по цял ден у дома и не правя нищо....и си личи.

glupacheE
08-06-2008, 06:03
От къде да го взема тоя плаж? Не ссъм ходала на такова чудо от 2 години.
Беше просто предложение.

krem4et0
08-06-2008, 06:05
Сега излизам, но кат се прибера ще измисля нещо......Просто дрехите ми са такива, ч не си личат много дебелините

blackfate
08-06-2008, 06:30
Пфф .. и аз съм за тука :lol:
Висока съм 172... по миналото лято бях стигнала до 80кг ей така и беше просто ад, не се харесвах, обаче нямах волята да почна да ги свалям ... И един ден реших, че ще поогранича храната, намалих с 2/3 всички онези сладки неща, около 3-4 месеца бях само на солети в училище и салати вечер у нас ... и За тия 3 месеца смъкнах 10 кг и станах 70 ... по се харесвах, обаче супер много се бях вманиачила, защото имах една представа за себе си като свинчо и си я подържах, нищо че отслабнах, продължавах да си мисля, че съм същата ... Отслабвам с 1-2 кг, а си мисля, че съм надебеляла поне с 3-4 ... абе беше гаден период ... общо зето не ядях почти нищо ...
Обаче после нещо ми свърши мерака и спрях с свалянето на кг толкова драстично ... Сега мога да кажа, че съм поносима .. 1.72 и 68-69 кг ... определено не е каквото беше ... мисля да почна нещо да сваля още 4-5 кг, обаче още немога да се навия ...
а снимка ... ето (http://i.data.bg/08/08/06/1089312_orig.jpg) ... малко е гадна сянката, ама ае... и още една (http://i.data.bg/08/08/06/1089317_orig.jpg)

GetNasty
08-06-2008, 07:45
еми дано успеете.. ; )

glupacheE
08-06-2008, 08:34
} BLagodarq ! Shte se postaraem da uspeem ! :) :)
P.P.mojq li ako nqkoi ot kluba ima profil v impulse,aha ili ddrug sait da dadde da go razgledam :)

hahavteen
08-06-2008, 09:25
Ето и мои снимки. И двете са от зимата ама аз не съм мръднала оттогава.
1,73м някъде около 68-69.. не съм се теглила от месеци и не мога да кaжа със сигурно а в нас нямаме кантар вече :-D ...
http://img227.imageshack.us/img227/8146/dscn0611zy0.jpg
На тази краката ми изглеждат супер странно в коленете не знам защо...
http://img98.imageshack.us/img98/224/dscn1562rh5.jpg
А тази не е в цял ръст но ми е най-скорошната 8-) :-D
http://img233.imageshack.us/img233/7452/73202645jk5.png

krem4et0
08-06-2008, 10:51
Ето и мои снимки. И двете са от зимата ама аз не съм мръднала оттогава.
1,73м някъде около 68-69.. не съм се теглила от месеци и не мога да кaжа със сигурно а в нас нямаме кантар вече :-D ...
http://img227.imageshack.us/img227/8146/dscn0611zy0.jpg
На тази краката ми изглеждат супер странно в коленете не знам защо...
http://img98.imageshack.us/img98/224/dscn1562rh5.jpg
А тази не е в цял ръст но ми е най-скорошната 8-) :-D
http://img233.imageshack.us/img233/7452/73202645jk5.png

Ти къде видя дебелини. Ти си направо супер.

Ето ви още 1 стимул.

Аз на 16.02 (снимката по-късно получих и реших, че трябва да се почне с нещо)

http://img161.imageshack.us/my.php?image=s6302054vv8.jpg

19.04 на бала:
http://img169.imageshack.us/my.php?image=picture017ml2.jpg

http://img72.imageshack.us/my.php?image=pic0714ne3.jpg

По-късно ще пусна и 1 от днес...

Wrathchild
08-06-2008, 11:01
Слънчицето и Кремчето се надявам да не се мислят за дебели, щото... абе къде го видяхте това дебело нали... :-o

krem4et0
08-06-2008, 11:03
Сега не изглеждам така, както на последните 2 снимки. Поне 3 кила съм отгоре. Но слънчице може да тежи доста, но фигурата й е добре. Аз пък тежа малко, ама не в добра форма.....

Wrathchild
08-06-2008, 11:04
Бе я си стойте така, че аман от анорексички вече. Една жена, която да има нещо по кокалите си, освен тапицерия, не остана...

hahavteen
08-06-2008, 11:05

Мн са ми килограмите за ръста... Иначе не съм твърде комплексирана а и дрехи нямам проблем да намирам.. Просто срамота да кажа че съм 1,70 и съм 70кг.. :?
А ти наистина си отслабнала :shock: Личи си и в лицето и в коремчето. Супер! :)

krem4et0
08-06-2008, 11:08
Винаги съм си мислела, че по-важно е как изглеждаш, а не колко стоиш. Аз съм 50 и малко отгоре, а изглеждам по-пълна от теб. Е, аз съм 165 см де, но все пак..При мен основният проблем е че горната част от тялото ми е много малка в сравнение с долната. Ти изглеждаш супер. Запази се така до 1-вата си бременност и ням да имаш проблеми.

Wrathchild
08-06-2008, 11:08
Ама жено... Ти нали знаеш, че килограми се лепят и от тежки кости примерно? Като ми беше пращала ония снимки преди... нам си колко месеци, изглеждаш си много добре. Аз и 160 нямам, ама съм 50 кила...
Жена, която няма за какво да я хванеш, не е жена...

hahavteen
08-06-2008, 11:10
Винаги съм си мислела, че по-важно е как изглеждаш, а не колко стоиш. Аз съм 50 и малко отгоре, а изглеждам по-пълна от теб. Е, аз съм 165 см де, но все пак..При мен основният проблем е че горната част от тялото ми е много малка в сравнение с долната. Ти изглеждаш супер. Запази се така до 1-вата си бременност и ням да имаш проблеми.

Хахахах мерси много 8-) :-)
И не изглеждаш по-пълна. На снимките от бала си си мн добре даже. А и на тази с дългата пола си добре само дето корема ти изглежда подут...

silver_moon
08-06-2008, 11:52

Мн са ми килограмите за ръста... Иначе не съм твърде комплексирана а и дрехи нямам проблем да намирам.. Просто срамота да кажа че съм 1,70 и съм 70кг.. :?
А ти наистина си отслабнала :shock: Личи си и в лицето и в коремчето. Супер! :)
просто има по тежки кокали :) ...а иначе си си супер на снимките :)

ELFIQ
08-06-2008, 12:30
az nqma da puskam :oops: sram me e :-D

Isabelle
08-06-2008, 12:34
Що не напрайте клуб и на средно дебелите и на слабите и на по - пълните и на най-пълните пфф :?

hahavteen
08-06-2008, 12:36

Е стига де... Нали всички си пуснахме а и сме тука за да ОТСЛАБВАМЕ така че няма от какво да се притесняваш след като ще направиш нещо за да започнеш да изглежда по-добре :) :-)

ELFIQ
08-06-2008, 12:57

Е стига де... Нали всички си пуснахме а и сме тука за да ОТСЛАБВАМЕ така че няма от какво да се притесняваш след като ще направиш нещо за да започнеш да изглежда по-добре :) :-)

http://store.picbg.net/pubpic/DB/86/7c211b2c7422db86.jpg

така изглеждам сега :oops: аз мн мн не се снимам :?

аз искам да сваля в областа на корема,талията,ханша-бедрата ми са слаби но горе съм малко по-широка :(
Ако трябва да бъда чесна преди тежах 95 кг :cry: но свалих доста и сега съм 75 знам че пак са много,но искам да снема ощте толкова поне ...

http://store.picbg.net/pubpic/C0/08/17630a8328d0c008.jpg

Nanotek
08-06-2008, 13:04
1-и ден - 2 варени картофа.
2-и ден - 300 грама сирене.
3-и ден - 1/2 кг варено месо.
4-и ден - 4 твърдо сварени яйца.
5-и ден - 1/2 кг варена риба.
6-и ден - 1,5 л прясно или кисело мляко(3 кофички ниско маслено).
7-и ден - 300 грама кашкавал.
8-и ден - 300 грама шунка.
9-и ден -

hahavteen
08-06-2008, 13:10

аз искам да сваля в областа на корема,талията,ханша-бедрата ми са слаби но горе съм малко по-широка :(
Ако трябва да бъда чесна преди тежах 95 кг :cry: но свалих доста и сега съм 75 знам че пак са много,но искам да снема ощте толкова поне ...

Чудесно че си свалила толкова много! Браво! :-)
Мисля че приятеля ти ще ти е голяма мотивация да свалиш и останалите излишни килограми. Най-важното е да не се оставяш някой да те комплексира защото не си УЖАСНО дебела. Има къде къде по-лоши случаи. :)

ELFIQ
08-06-2008, 13:15

Чудесно че си свалила толкова много! Браво! :-)
Мисля че приятеля ти ще ти е голяма мотивация да свалиш и останалите излишни килограми. Най-важното е да не се оставяш някой да те комплексира защото не си УЖАСНО дебела. Има къде къде по-лоши случаи. :)

e да така е , аз мн искам да ходя на фитнес но се комплексирам сама и не смея да вляза в залата а така искам :cry:
знам че ако ходя известно време ще ги снема , защото съм забелязала че мога да свалям бързо и да си ги запазвам , но пусти срам :(

krem4et0
08-06-2008, 13:25
Вчера и днес ям кисело мляко, сладолед за диабетици + 1 пастет.
Ето как се прави той:
1/2 консерва Риба тон
100-150 гр. извара
2-3 супени лъжици кисело мляко
2 яйца
подправки-черен пипер, сух магданоз и лимонов сок.
Всичко се минава през блендер и стои в хладилника 1-2 часа преди консумиране. Страхотно е и много засища. Щом до сега на 1 кисело мляко и на 3-4 чаени лъжички от това съм издържала......

hahavteen
08-06-2008, 13:29
e да така е , аз мн искам да ходя на фитнес но се комплексирам сама и не смея да вляза в залата а така искам :cry:
знам че ако ходя известно време ще ги снема , защото съм забелязала че мога да свалям бързо и да си ги запазвам , но пусти срам :(

Мъжете не се подиграват.. Те жените са по-гадни като че ли :?
Аз ходя на пилатес и на аеробика от 2 месеца ама сме само 3.. аз, майка ми и още една нейна приятелка.. Ако си намериш и ти някакъв курс с малко хора ще е най-добре
:)

ELFIQ
08-06-2008, 13:32

Мъжете не се подиграват.. Те жените са по-гадни като че ли :?
Аз ходя на пилатес и на аеробика от 2 месеца ама сме само 3.. аз, майка ми и още една нейна приятелка.. Ако си намериш и ти някакъв курс с малко хора ще е най-добре
:)

ми да ама в тоя прост град няма такива курсове :-x и мн се нервя

Nanotek
08-06-2008, 13:42
А бе хора не трябва да ви е срам да ходите да тренирате примерно... Какво означава ще ми се подиграват...Ми аз пЪк като ходя на фитнес и като видя някое по-пЪлничко момиченце в залата даже сУпер много и се кефя,защото виждам,че си дава зор и прави нещо по вЪпроса...И мене ме беше срам да ходя да бягам ама го преодолях и ся си ходя всеки ден и ми е сУпер гУсто...Заради това няма срам мрам ами отивайте да тренирате ефектЪт се засилва двойно за свалянето на кг,а и си стягаш в сЪщото време тялото.А фитнесЪт не е най-удачния вариянт за една мацка...По-добре според мен са дрУги спортове като Тае Бо,Степ и тем подобни работи

glupacheE
08-06-2008, 14:02
А бе хора не трябва да ви е срам да ходите да тренирате примерно... Какво означава ще ми се подиграват...Ми аз пЪк като ходя на фитнес и като видя някое по-пЪлничко момиченце в залата даже сУпер много и се кефя,защото виждам,че си дава зор и прави нещо по вЪпроса...И мене ме беше срам да ходя да бягам ама го преодолях и ся си ходя всеки ден и ми е сУпер гУсто...Заради това няма срам мрам ами отивайте да тренирате ефектЪт се засилва двойно за свалянето на кг,а и си стягаш в сЪщото време тялото.А фитнесЪт не е най-удачния вариянт за една мацка...По-добре според мен са дрУги спортове като Тае Бо,Степ и тем подобни работи
+1

ELFIQ
08-06-2008, 14:02

за да се постегна искам да ходя не да правя мускули :lol: щото имам КЕЩЯЩА нужда да се стегна малко (дори доста :-D )

glupacheE
08-06-2008, 14:06
spokoino nqma da napravihs muskulii .......... mnooogoo po trudnoo se pravqt ot kolko si misliiis
p.p sega shte te dobavq i teb ;)

ELFIQ
08-06-2008, 14:12
наскоро чух един мн ефикасен метод за сваляне на килца :-D
СКАЧАНЕ НА ВЪЖЕНЦЕ :lol: прозвуча ми мн смешно , но се оказва че има ефект,понеже се горят калории колкото бягането дори повече ...
ако скачаш 30 мин, все едно си бягал 1 час
мисля да го пробвам,щото става и в домашна обстановка,хем си скачаш,хем калории гориш,хем се стягаш -КВО ПО ХУБАВО :grin:

glupacheE
08-06-2008, 14:15
da naistina pomaga ska4anetooo..................no daku shte izdarjish 30 min ???????/

ELFIQ
08-06-2008, 14:19
da naistina pomaga ska4anetooo..................no daku shte izdarjish 30 min ???????/

идея си нямам :razz: нали се искат жертви-ще направя щом е за хубост :lol:

krem4et0
08-06-2008, 14:24
О...и аз съм скачала. Помага, ама у дома все удрям лампите :D На вилата трябв да пробвам. Аз пък не мога да ходя на фитнес и да бягам и за това си правя гимнастика в домашна обстановка. Пак се стяга. Все пак използвам само собственото си тял, а така се стяга най-добре.

silver_moon
08-06-2008, 14:51
[quote=Nanotek]1-и ден - 2 варени картофа.
9-и ден -

Nanotek
08-06-2008, 15:02
1-и ден - 1 кг варени картофи.
2-и ден - 1/2 кг извара.
4-и ден - 6 твърдо сварени яйца.
6-и ден - 1,5 л прясно или кисело мляко.
7-и ден - 1/2 кг кашкавал.
8-и ден - 1/2 кг шунка.
9-и ден - 1 кг плодове и зеленчуци.
10-и ден - 1,5 л отвара от шипки, но без захар.

По принцип това е реалната диета...Не знам просто тая диета са я правили толкова много хора и мой приятели имало е ефект и после не качвах килограмите...Все пак исках само да помогна ама явнУ не сЪм успял е то не може да се угоди на всеки естествено...А колкото до вЪжето естествено,че това е един от най-добрите начини за да отслабнеш аз сЪм го практикувал 2 месеца :D щото ходих на тренировки по кик бокс и там постояно ни караха...А колкото до заядливата ми приятелка все пак не сЪм специалист,за да разбирам сУпер много от тия работи и по колко месо трябва да ядеш.Просто пак повтарям исках да помогна и ви казвам аз как отслабнах 16 кг :-x Това е... А и верно,че е относително дали си момче или момиче :-D

Nanotek
08-06-2008, 15:05
А и искам да допЪлня само,че с времето се свиква с гладуването,тъй като самият стомах след подобни диети се свива и не плюскаш по цял ден...В момента съм на чай и ми е много гУсто след 5 дена ще ви кажа какЪв е бил ефекта като пиеш само течности... :D :D

glupacheE
08-06-2008, 15:05
silver_moon напълно съм съгласна ... Лично съм изпитала последствията , с които сподели че едно момиче може да се сблъска...ии определеноо не е приятно.
Nanotek никой не се заяжда наистина диетата ти не здравословно хранене , но щом си отслабнал честито

Nanotek
08-06-2008, 15:12
Мхм само че не си мислете,че вие правите най-здравословните диети.
Само една дУмичка ще кажа и ще ви оставя на мира,тъй като виждам,че не сЪм много приятен... ДИЕТОЛОГ
Качествено сваляне за дълъг период от време+постоянни изследвания :D Успех ви желая...

krem4et0
08-06-2008, 15:42
Аз си ям 4-5 пъти дневно....мининум

TheGirlNextDoor
08-06-2008, 15:51
Аз си ям 4-5 пъти дневно....мининум

по добре често но по малко отколкото да ядеш 1-2 пъти се едно за последно :)

glupacheE
08-06-2008, 16:27
Nanotek saglasna sam 4e nqma zdravoslovna dieta No az ne pravq dieti az se hranq po opredelen na4in

SeXyL[!]Nk@
08-06-2008, 18:41

ELFIQ.....от Сф ли си?Дай да се запознаем и да ходим заедно на тренировки , би ми било супер приятно да се запознаем. :P

kofa_s_voda
08-06-2008, 20:19
А и искам да допЪлня само,че с времето се свиква с гладуването,тъй като самият стомах след подобни диети се свива и не плюскаш по цял ден...В момента съм на чай и ми е много гУсто след 5 дена ще ви кажа какЪв е бил ефекта като пиеш само течности... :D :D

Абе ти здравето ли искаш да си разсипеш или какво?
Не ща да се заяждам ама така ще се поболееш.Момче си,как може да се вманиачаваш толкова много на тема отслабване.Защо трябва организмът ти да изнемогва.Като толкова искаш да отслабнеш НАМАЛИ храненето но НЕ ГО СПИРАЙ.И както казаха преди мене,без мазнини и въглехидрати забрави.трябва да приемаш месо задължително.Спортувай,мно го по-важно е да се движиш постоянно вместо да на ядеш по цели дни.Спорта те държи в по-добра кондиция,укрепва тялото ти и ест го стяга и изгаря мазнините стига да не се тъпчеш с всичките боклуци от сорта на чипсове,снаксове,газирани, ържено и тестено.Яж редовно и здравословно и спортувай.Това е!Стига с тия тъпотии с глада.Казвам ти го защото по същата логика като твойта едно момиче реши че ще стопи малко килца за лятото с гладуване,и цялата глупост завърши в болница на системи.

Веднъж съсипеш ли си здравето,оправия няма.Помисли си какво толкова ти пречи вместо да гладуваш да спортуваш и така да свалиш изличните килограми

unbelievable__
08-06-2008, 20:34
Я се вземете в ръце ... прекрасни сте си ! А и хората те възприемат така както се възприемаш ти самият...момичетата които пишат тук нямат никаква нужда от диети или сваляне на килограми просто защтото са супер симпатични ...аз сам 175 и зимата бях 70 кг....сега сам 63 ...цяла зима ям от всичко по колкото си искам(леко ме е срам да го кажа,но е така) и свалих 7 кг все още искам да сваля поне до 10кг, но не мога да се огранича от захарта и препечените филийки :D ..Яжте си каквото ви е вкусно и каквото искате :)

krem4et0
08-07-2008, 06:29
Я се вземете в ръце ... прекрасни сте си ! А и хората те възприемат така както се възприемаш ти самият...момичетата които пишат тук нямат никаква нужда от диети или сваляне на килограми просто защтото са супер симпатични ...аз сам 175 и зимата бях 70 кг....сега сам 63 ...цяла зима ям от всичко по колкото си искам(леко ме е срам да го кажа,но е така) и свалих 7 кг все още искам да сваля поне до 10кг, но не мога да се огранича от захарта и препечените филийки :D ..Яжте си каквото ви е вкусно и каквото искате :)

И след 1 месец да бъда с 10 кила отгоре ли? Всичко зависи от начина ти на живот. Моят е твърде заседнал. Просто няма къде да свалям. Да речем мъжа напълня, когато нямаше работа. Започна ли работа, отслабна за 1 месец и стана като вейка, а яде по 500 грама течен шоколад всеки ден и отделно какво ли още не......Аз това го ям за около седмица (без шоколада де, защото там си позволявам по 10 грама дневно не повече). Той няма бърз метаболизъм и наддава супер бързо. но като работи по 9 часа физически труд, няма как де е дебел. Много често моеуто движение за деня включва до 1 км-толква е отиване и връщане до дях.........

glupacheE
08-07-2008, 07:23
Aз не отслабвам заради другите - приятелите ми ме приемат такава каквато съм- правя го за себе си !
Мисля да прикача снимки и аз ,че само аз не съм , но се чуда коя..имам една по бански ама малкоо ме е срам :D :D :D

SeXyL[!]Nk@
08-07-2008, 09:51
glupa4eE,кога ще постнеш снимки? :grin: :P :P

glupacheE
08-07-2008, 11:12
http://prikachi.com/files/279420i.jpg
http://prikachi.com/files/279431F.jpg s4ervenite pantalonki
http://prikachi.com/files/279425G.jpg s 4erno belia potnik i leko poludqla :D
http://prikachi.com/files/279432Q.jpg
http://prikachi.com/files/279433D.jpg
Iskam da kaja 4e az sam dale4 ot misalta 4e sam debela no sravnenie s predi sam si palni4ka :P
zabravih da kaja - 170 sm i mejd 59 - 61 ( bqh 59 no naposledak mai malko ka4ih -bqh bolnaa i taka ) :oops:

SeXyL[!]Nk@
08-07-2008, 11:15
^^ ..ти си си идеалната фигура ,пък и си височка,правите още по- слаба. :P

glupacheE
08-07-2008, 11:18
mersii
eeiii kluubnii momi4encaa da vi se pohvalq utre v 6 4asa sutrinta zaminavam na staj v shveicariq :grin: nadqvam se da ne napalneia mnogo tamm.........shte vi pratq snimkii sled tovaa aa ako se sdobiq tam s net shtee vlezna i shte vi pishaa
4aaooo za segaa :) :grin: :-) :-) :-) :-) :grin:

krem4et0
08-07-2008, 15:25
Ти си направо слаба........чудя се какво правиш в клуба. Аз с Дюкан съм 2 кила надолу, ама коремът ми е все тка подут...не дебел, а просто подут. Ням да ми идва поне още 7-8 дни и се чудя от какво е...такъв корем не съм имала..отдавна.

hahavteen
08-07-2008, 15:36
Ти си направо слаба........чудя се какво правиш в клуба. Аз с Дюкан съм 2 кила надолу, ама коремът ми е все тка подут...не дебел, а просто подут. Ням да ми идва поне още 7-8 дни и се чудя от какво е...такъв корем не съм имала..отдавна.

Мда то си личи и на снмката че не ти е дебел корема а подут.. :-o Може да е от мн течност.. Аз в тея горещини пия по 2-3 литра вода на ден и непрекъснато съм подута :?

glupacheE а ти защо изобщо се включи в темата? Да не би да си била повечко килца и да си отслабнала? Килограмите ти са супер за ръста :-o :-)

TheGirlNextDoor
08-07-2008, 15:47
...големи сладорани сте всички...спрете да мислите за тези макс 3-4 кг повечко и се отпуснете....неможе сички да са манекенки,я :) :) :-)

krem4et0
08-07-2008, 16:00
Пия сигурно 3-4-5 литра...не мога да преценя. Непрекъснато пия вода. Бутилката и сега е до мен и си я мъкна навсякъде. Не спирам да се наливам. Уж често ходя до тоалетната, ама.......просто в жегите е така.

nejnaDROGA
08-07-2008, 16:12
Ми значи си подута от водата :wink: Само леко да не ти се разшири стомаха от тази вода,че е наистина гадно :-# Аз преди пиех много газирано и стомаха ми се разшири :-# и сега стои много грозно :-# Почнах да правя преси и уж малко се посви ама пак си личи :-# (е вярно,че аз и без това си имах стомахче ама сега е много гадно :o ).Успех на всички с начинанието и много минусчета на метъра и кантара :-)
П.П. То и аз трябва да махна някой друг килограм ама пуста воля :o Не ми дава да я контролирам :D Като каже "Сега няма да ядем!" или "Сега ще ядем!" и аз изпълнявам :D

krem4et0
08-07-2008, 16:20
За жалост глада мога да овладея, но жаждата-никога. Постоянно ми се пие вода...винаги трябва до мен да има шише или чаша с вода. Без това просто не мога. Зиме, лете, няма значение. Жадна съм :(

mysterious93
08-07-2008, 16:32
такам..аз малко късно се намисам в темата обаче нали във всички диети се казва че водата е много важна и трябва дас е пият по 1-2 литра на ден а пък сега изведнъж подува?при всички ли е така?а и то в тия жеги как да намалим водата невъзможно :)

SeXyL[!]Nk@
08-07-2008, 16:44
Е , ако се налееш с 2 литра вода на веднъж :lol: ...естестнено е ,че ще се подуеш :D ......но попринцип водата е много полезна,с нея се пречиства организма и всякакви токсини.Водата+ това,има памет. :grin: :grin: :grin: Направо невероятно,но е така.
Ето и 1 сайтче,за да прочетете по - подробничко - http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=2126 . :P

nejnaDROGA
08-07-2008, 16:50
За жалост глада мога да овладея, но жаждата-никога. Постоянно ми се пие вода...винаги трябва до мен да има шише или чаша с вода. Без това просто не мога. Зиме, лете, няма значение. Жадна съм :(
Не че искам нещо да те плаша и т.н.,но съм чувала,че не е много хубаво когато на човек му се пие постоянно вода (айде лятото нормално ама чак постоянно :neutral: ),защото това било признак за проблеми в кръвната захар или там какво беше :( Надявам се,че в твоя случай не е така,защото изглеждаш здрава,но просто като прочетох поста и се сетих за това.

mystery`girl от 1-2 литра нищо ни няма,но Кремчето говори за 3-4-5 литра....

silver_moon
08-07-2008, 16:50
аз не виждам лошо в това да пиеш по много вода...просто не изпвивай по половин литър на веднъж, а примерно в рамките на половин час...през 10-15 мин пийвай по малко, за да не ти се подува стомаха...аз така правя и пак изпивам по 3-4 литра вода :D...наще трябва водоноска да ми усигорят, че аз пия само минерална вода, чешмяната ми е отврат просто ...примерно в рамиките на половин-един час изпивам половин литър, после чакам да го изпикая :D и пак на ново...така, като излизам някъде из квартала си взимам половин литър вода от нас и си я пийвам, докато съм на вънка...така хем въобще не ме блазнят снаксовете и колите на приятелите, хем си пийвам водичка.а ако ми се до пикае - все апк съм в квартала-отивам до нас и готово :razz:....ако пък съм из центъра, купувам си вода, и като ми се до чишка използвам тоалетната на някой макдоналдс :D - и от него трябва да има полза, поне като не се храня в него, да го използвам, че да не чувства обиден :D

аз си подувам стомаха от диня...това ми в единствената грешка...но просто кажете, как да се откажа, да не се натъпча със сладка, водна, студена диничка :? ...но вече почнах да се контролирам - спазвам принципа - като ти стане най-сладко спри да ядеш, ако след 5 минути още си гладен /не лакум/ яж, ако не - измитай се от масата :D

айде и аз да кажа колко съм висока и колко тежа /ве4е/ ... 168см и 53.5кг ...а някога бях 66, почти 67 :o

SeXyL[!]Nk@
08-07-2008, 16:54
Не че искам нещо да те плаша и т.н.,но съм чувала,че не е много хубаво когато на човек му се пие постоянно вода (айде лятото нормално ама чак постоянно :neutral: ),защото това било признак за проблеми в кръвната захар или там какво беше :( Надявам се,че в твоя случай не е така,защото изглеждаш здрава,но просто като прочетох поста и се сетих за това.

mystery`girl от 1-2 литра нищо ни няма,но Кремчето говори за 3-4-5 литра....

Майка ми преди ми беше казвала,че ако постоянно са ти пресъхнали устните,може да имаш диабет,защото аз имах периоди , в които ми пресъхваха.Да чукнем на дърво на никого да не се случва.

SeXyL[!]Nk@
08-07-2008, 16:59
silver_moon,няма нищо лошо в това,да ядеш диня,колкото ти се яде,верно,че има 'захар',но това не е захар,a плодова глюкоза,и в нея няма нищо вредно,тъй като не са ти изсипали половин пакет захар или заместители :razz: . Аз пък от динята,никога няма да се откажа,обожавам я. :P

snow__queen
08-07-2008, 17:06
Ами айде тогава и аз да се включа
Ето моята before/after story но сега съм по-слаба и от вторите снимки

http://i126.photobucket.com/albums/p94/snow__queen/success-stories-new-layout-gabriela.jpg

http://i126.photobucket.com/albums/p94/snow__queen/jus.jpg

http://i126.photobucket.com/albums/p94/snow__queen/PICT2563r.jpg

http://i126.photobucket.com/albums/p94/snow__queen/Captured2005-1-400013a.jpg

http://i126.photobucket.com/albums/p94/snow__queen/IMG_4348g.jpg

http://i126.photobucket.com/albums/p94/snow__queen/f1.jpg
има и по фрапиращи,ама айде стига толкова :)

SeXyL[!]Nk@
08-07-2008, 17:10
Лелееееееееееееее, snow__queen как си направила такъв съвършен корем???? :shock: :shock: :shock: Искам и аз така.Той ти е направо като на Анелия.С коремни мускули. :shock: :shock:
Уникален е ,винаги съм си мечтала за такъв.

hahavteen
08-07-2008, 17:10
snow__queen :shock: :shock: Никога не съм и предполагала че си била с наднормено тегло!
Нямам думи направо!
Браво!

nejnaDROGA
08-07-2008, 17:13
snow__queen ЕВАЛА!!! :grin: :-) Като ти гледам снимките започвам да си вярвам,че може някой ден и аз да си оправя гадните бедра :grin:
А иначе за колко време отслабна така,как го постигна...Абе разкажи ни набързичко :-D

hahavteen
08-07-2008, 17:17
snow__queen ЕВАЛА!!! :grin: :-) Като ти гледам снимките започвам да си вярвам,че може някой ден и аз да си оправя гадните бедра :grin:
А иначе за колко време отслабна така,как го постигна...Абе разкажи ни набързичко :-D

То си пише всичко в сайта който е дала :)

snow__queen
08-07-2008, 17:19
Ами за две години свалих 26 кг,но са сиг,в смисъл сега ям всичко каквото ми се яде,ето как...
Започнах с три дни ядене само на натурален шоколад по 3,4 шоколада на ден,но не с цел да сваля килограми,ами да се наситя на сладко.Преди тренирах баскетбол и ходех на тренировки по 2 пъти на ден,но понеже започнах лятото,а тогава не тренираме,ходех и бягах всяка сутрин и вечер по час и половина.Преди бягането сутрин изяждах половин грейпфрут,много е полезно аи горчивият му вкус убива апетита,после един час след тренировка не се яде нищо,защото,ако ядеш след тренировка,организма си набавя енергия от токущо изяденото,а не от мазнините,които имаш да свалиш.Та закуската ми беше филийка черен хляб,един ден с кашкавал,на др ден с месо,на обяд голяма салата (по вкус,ама без сосове и глупости,хубаво е да се слага оцет,той разгражда мазнините) и като осново пилешко или риба,или картофи, към 4 часа някакъв плод,за вечеря салата или плод и преи лягане няколко лъжици кисело мляко.
Свалих доста килограми с този режим,но в един момент,стомахът свиква и спираш да сваляш,затова после опитах друго,сутрин по-лека храна ,на обяд ядях каквото мама е готвила,но в малко количество (винаги трябва да ставаш леко гладна от масата,така стомахът се свива,за да не чувства глад) следобед само чаша кафе или чай,а вечер половин кофичка кисело мляко. Важна отметка е,че като свалиш примерно 4 кг,после се връщай към по-нормално ядене,защото никой не може цял живот да е на диета,в смисъл сваляй и после ги задържай по един,два месеца,без да се стремиш да падаш по-надолу,за да са постоянно свалени.По време на тази диета ходех на фитнес (без определена програма,повечко кардио) и на плуване.... И накрая ми останаха най-трудните 5 кг,защото колкото повече сваляш,по-трудно става,тях ги свалих,ядейки сутрин най-много,имам предвид,каквото хората ядат на обяд,аз го ядях за закуска....после на обяд,диня с малко парченце сирене,следобед чай или кафе и вечер две лъжици кисело мляко. Сега тичам всеки ден в парка по час и половина и си се поддържам,ям си нормално и неделите ям всичко каквото ми се яде :) От 1 ден ядене,не може да се надебелее,важно е да се яде по малко,да не ти става тежко.Пиенето на вода много помага,понеже пълни стомаха и не чувстваш глад.Само не се вманиачавайте,защото аз се усещам понякога,че прекалявам,наще много ми се карат и се старая да не прекрачвам границата,но това е психика,така че УМЕРЕНО желание,не ФИКС ИДЕЯ.Дано съм помогнала :)

nejnaDROGA
08-07-2008, 17:24

То си пише всичко в сайта който е дала :)
:oops: Е сори,но като видях снимките и игнорирах сайта...Честно казано и другия текст чак сега прочетох :oops:

snow__queen поздравления за силната воля :-) и за прекрасните минуси,които си постигнала :)

ELFIQ
08-07-2008, 22:21
Nk@]

ELFIQ.....от Сф ли си?Дай да се запознаем и да ходим заедно на тренировки , би ми било супер приятно да се запознаем. :P

ми не от Сливен съм за жалост :cry: и аз бих искала да се запознаем :)

krem4et0
08-08-2008, 06:04
Няколко пъти съм си мерила кръвната захар. Някои пъти е било профилактично, друг път заради проблеми. В норма е, даже е леко ниска.....Не ми пресъхват устните.просто съм жадна. И аз все пак гледам да не се наливам. Пийвам по 1-2 глъдки, след малко пак. Сестра ми е по-тежък случай. Може да изпие 1 литър на 1 път и след 5 минути още толкова. А и тя ходи 2 пъти по-рядко от мен до тоалетната. Аз съм там...доста честичко.

П.С.Уплашихте ме с тоя диабет. В рода ни никой няма. Само баба ми е с леко завишена кръвна захар, но пак в норма.

Сестра ми свали близо 30 килограма за 1 година и 2-3 месеца. Спря хляба, сладкото и месото. За последното й казах, че е грешно. И то си пролича-косата й започна да капе, ноктите д се чупят, кожата й стана суха. сега обаче си е върнала част от килата, защото се разведе и се успокои( част от килцата свали от системния тормоз на бившия й мъж).

1 моя приятелка в момента е на половина на това, което беше. Не можете да си представите дори колко е отслабнала. Тя е и нисичка, а беше над 80. Сега я има 50. Но тя на практика спря да яде. Хапваше само салата и сирене, малко пилешко и риба. И по 1 вафла седмично, която дели на 7 за всеки ден. Иначе си ходи редовно да бяга по стадиона, а и редовно е по дискотеките, а там се сваля също доста. Едно време като се вихрех 2-3 пъти седмично по дискотеки, и помен нямаше от дебелини. Сега съм с гадже и нощноят живот е кът :D А и остарях.

Специално моята приятелка за мен направи чудо. Просто не можеш да кажеш, че е същият човек.
А 1 позната с Дюкан свали 30 кг за около 2-3 месеца, хвана си пролетта гадже и октомври ще се женят......Но тя беше над 100 кг. Приятелят ми я познава от времето, когато е била двойна на тов, което е днес-120-130 кила.

blackfate
08-08-2008, 06:09
Щом си се иследвала, значи нямаш проблеми ... А и е хубаво това, че пиеш повече вода, азпримерно пия супер малко течности, храня се супер нередовно, когато се сетя да ям, ям супер малко, през останалото време не се сещам ... и това си беше доволно дълго време ... И накрая без храна и без вода почнах да припадам, Така че моя съвет е пийте си, яжте си и да не ви пука, щото после ще си берете последствията, като мене

SeXyL[!]Nk@
08-08-2008, 06:14
Аз пък от днеска мисля да почна да карам само на вода и чайчета+фитнес секи ден,баба ми има една приятелка,която гладувала 20дни.

krem4et0
08-08-2008, 06:17
Nk@]Аз пък от днеска мисля да почна да карам само на вода и чайчета+фитнес секи ден,баба ми има една приятелка,която гладувала 20дни.
За да гори нещо тялото ти, трябва гориво. А и 100% ще си навлечеш припадък. 1 път пробвах лунната диета, дето не се яде 1 ден.......беше ми толкова лошо после. Пий поне айрян.

fiama
08-08-2008, 06:23
^ Това като допълнение към някакъв хранителен режим или ... как така да караш на вода и чайчета :-o
Кремче, с пиенето на много вода и мен са ме карали да се излседвам за диабет, а най-кофтито е, че в родата ми има доста диабетици... Нямах нищо, дано и занапред нямам, защото си пия доста течности де :)
Темичката ви е много добра, браво! 8-) =D>

blackfate
08-08-2008, 06:25
Nk@]Аз пък от днеска мисля да почна да карам само на вода и чайчета+фитнес секи ден,баба ми има една приятелка,която гладувала 20дни.

Това не ти го препоръчвам ... Няма да получаваш достатъчно енергия, колкото и вода и чайове да пиеш, трябва нещо по твърдо, което корема да обработва, иначе може и някоя язва или гастрит да си домъкнеш ... А и после, като започнеш да се храниш организма ще си дръпне всичко дето му трябва, ще се презапаси и после ще отказва това да го гори ...

SeXyL[!]Nk@
08-08-2008, 06:27
Ами реших и аз да пробвам.

krem4et0
08-08-2008, 06:32
Поне от киселето мляко не се отказвай. Няма да напълнееш, а е изключително важно и полезно.

PinkFloydSound
08-08-2008, 09:44
Дебела ли съм според вас? :(

http://img228.imageshack.us/img228/4076/s7301740yj5.jpg

Cvetito53
08-08-2008, 09:48
Ne voab6te ne si debela!Super si si!Mn mi haresvat obuvkite ti! :-) :-) :-)

Puky
08-08-2008, 09:49
Аз пък съм слаба .. :( Мога ли да се присаеденя към клуба защото се мъча да надебелея.. :(

PinkFloydSound
08-08-2008, 09:53
Ne voab6te ne si debela!Super si si!Mn mi haresvat obuvkite ti! :-) :-) :-)
Хах, просто ги пробвах, мама ще ме убие ако си ги купя. :D

hahavteen
08-08-2008, 09:55

И аз съм гладувала. 3 дни само на вода и чай, 7 на ябълки и 10 дена захранване е най-разумно. Може ест и всичките 20 да са само на течности само че първо е много трудно, второ е опасно ако не си под наблюдението на професионалист, трето после захранването е много продължително и може да се изкушиш да се натъпчеш което е ужасно опасно. :-o
Има книги за лечебното гладуване и аз също имах такава. Даже няъде във форума бях писала за нея преди години... Може би има шанс да намериш темата с търсачката.
Успех и мисли :)

SeXyL[!]Nk@
08-09-2008, 11:38
Добре slun4ice,мерси :-) Но какво точно какво да търся?Заглавие на книга? :-o

elena333
08-09-2008, 12:04
Дебела ли съм според вас? :(

http://img228.imageshack.us/img228/4076/s7301740yj5.jpg
:razz: :razz: :razz: Много си дебела, няма що :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

elena333
08-09-2008, 12:10
А сега сериозно- Аз от доста време се чудя как да кача няколко кг, Но все не успявам :( Някой, ако има идеи как да стане да напише :)
П.П.-Аз съм на 14г/41кг/1.68м.

hahavteen
08-09-2008, 12:25
Nk@]Добре slun4ice,мерси :-) Но какво точно какво да търся?Заглавие на книга? :-o

И аз търсих още вчера обаче няма нищо... Май го бях писала още в най-старата версия на форума. След смяната се загубиха всички постове за съжаление...
Книгата която имах беше на Лидия Ковачева но не мога да се сетя как се казваше... Виж тази http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=8296 а също и тук http://www.book.store.bg/search?srchstr=%EB%E5%F7%E5%E1%ED%EE%20%E3%EB%E0%E 4%F3%E2%E0%ED%E5&sin=1 има доста книжки по темата. Най-добре е да имаш книга в която да пише подробно захранването за да не вземеш да припадаш и да си прецакаш организма. Успех :)

SeXyL[!]Nk@
08-09-2008, 12:25
elena333 ,виж тук
http://muskulibg.com/forum/index.php?topic=3296.msg31852
http://muskulibg.com/forum/index.php?topic=734.msg8493
http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=11311
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=306455.0
http://www.bulgar-bg.com/forum/viewtopic.php?t=10260&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=7de311ebcbc5d45189bfeb0a59f41f45
Виж тези сайтчета :D

^^ slun4ice,Tenks. :-)

elena333
08-09-2008, 12:29
Nk@]elena333 ,виж тук
http://muskulibg.com/forum/index.php?topic=3296.msg31852
http://muskulibg.com/forum/index.php?topic=734.msg8493
http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=11311
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=306455.0
http://www.bulgar-bg.com/forum/viewtopic.php?t=10260&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=7de311ebcbc5d45189bfeb0a59f41f45
Виж тези сайтчета :D

^^ slun4ice,Tenks. :-)
Мерси

hahavteen
08-09-2008, 12:31
А сега сериозно- Аз от доста време се чудя как да кача няколко кг, Но все не успявам :( Някой, ако има идеи как да стане да напише :)

Ето какво намерих
http://healthyfood.info.bg/Diets.html (този сайт е наистина мн добър!!! по-надолу пише високо енергийна диета )
http://www.astrohoroscope.info/dieti.htm (първо пише за отслабване но малко по-надолу пише и за напълняване)

elena333
08-09-2008, 13:45

Ето какво намерих
http://healthyfood.info.bg/Diets.html (този сайт е наистина мн добър!!! по-надолу пише високо енергийна диета )
http://www.astrohoroscope.info/dieti.htm (първо пише за отслабване но малко по-надолу пише и за напълняване)
Много ви благодаря :)

silver_moon
08-09-2008, 14:15
мале момиче ти уби рибата...аз съм 168-169см и съм 52-53кг и съм добре вече...

значи виж: хапваш повече ориз и картофки/не пържени/, за да качиш не мазнини а мускули и чисто тегло...ходиш поне 3 пъти седмично на фитнес, чичай, плувай, за да си стегната, не да напълнееш с мазнини и да си отпусната и да приличаш на ...... ...ядеш по около 2000 кило калории на ден, но не от банички и подобни, а от месо, ориз, картофи, плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб, мляко. овесени ядки, и тн...позволявай си на закуска по пърче-две шоколад, но не прекалявай и не всеки ден, чж ядки /бадеми или орехи най-добре/, яж и рибка...айде успех :)

VerryBerry
08-09-2008, 16:01
Джанет и Наоми според мен далеч не са жените с тялото мечта , но както и да е . Успех ! Аз си се харесвам такава каквато съм ! Нито съм дебела , нито съм слаба ! 8-)

+1

tediii
08-09-2008, 17:46
Браво! Много добра тема сте направили! Мисля и аз да се присъедния към клуба ви... :) Така... никога не съм се приемала като дебела (колкото и нескромно да звучи) от известно време (около 2-3 години) си поддържам едни и същи килограми - 56-57-58, в този педиод само на височина растях, но не достатъчно - 162 см съм в момента,а съм на 17... :( Не съм отпусната, но не съм и супер стегната...Пробвала съм няколко пъти да започна някаква по-лека диетка не толкова драстична, защото съм на принципа "Не на диетите! Защото се отслабва на нежелани места" и не исках да смъкна 5-6 кг за 2 седмици и после да се ядосвам само...
Но преди 3 седмици контузих коляното си и ме оперираха и се наложи да не излзиам, дори да не ходя и така преди 1 седмица се претеглих и се ужасих от това което показа кантара - 60 кг!...наложи се да се реша да започна диета,защото всички знаем че е лесно да напълнееш, но е много трудно да отслабнеш и ако се бах оставила още малко бих станала и 65++...та ден след ден все си казвах от днес започвам, защото все пак ще се покажа някой ден пред хора и те няма да ме познаят от толкова натрупана маса...и няма да са приятно изненадани...но нямах волята да започна сериозно...Една моя приятелка ми дойде на свиждане (не я бях виждала от няколко седмици, защото не мога да излзам) и забелязах че е отслабнала мнооооооооого 5 кг за 8 дни и тези 5 кг мн си личат...дънките, с които беше и падаха почти, а преди я свиваха :) Диетата и е проста, даже мисля, че тя си я е измислила...
Тъй като става късно - към 13-14ч е решила за "закуска" да яде половин кофичка кисело мляко с една чаша минерална вода. След това след около 2 часа яде един плод с пак една чаша вода. След още няколко часа си прави или салата, или варени картофи, или яде от това ,което е сготвила майка й (НО малко) и пак с чаша минерална вода. За вечеря яде пак половин кофичка кисело мляко с минерална вода. И така всеки ден... Малко е отегчително, но помага :)
Вдъхнових се и започнах и аз да "слабея" :grin: и мисля, че има ефект :)
Съжалявам, за дългото писане...
БТВ... Започнах да пия повече вода и това ми помага да не чувствам глад, защото стомаха ми е пълен... И да споделя една малка тайна :) ... при някои диети става така, че не можеш да ходиш до тоалетната (не пишкане...) и при такъв проблем много хора препоръчват меда не само като заместител на захарта, а и като леко разхлабиелно :D (казвам го, защото има момичета, които предпочитат захарин...)
Това е от мен... ето профила ми, ако искате да имате представа как изглеждам... http://mucunki.com/u:112003

tediii
08-09-2008, 17:54
И имам един въпрос... както споменах вече... контузих коляното си (скъсах менискус и ме оперираха)...а аз съм на диетка, но не мога да спортувам...това ще направи ли тялото ми кофти... в слисъл да овисна или нещо такова...Е, аз ще се оправя, очаквам до сепрември да мога вече да тичам, но сега ако сваля примерно 3-4 кг за 1 месец дали ще е проблем, че са свалени без никакъв спорт... :)

silver_moon
08-09-2008, 17:57
здравей tediii...мн си сладка на снимките :)

само искам да кажа, че тази диета си е живо гладуване...хапвай поне по веднъж на ден някакво месце и 20-30грама ядки /бадеми или орехи/, че ще си докараш беля :)

hahavteen
08-09-2008, 17:58
И имам един въпрос... както споменах вече... контузих коляното си (скъсах менискус и ме оперираха)...а аз съм на диетка, но не мога да спортувам...това ще направи ли тялото ми кофти... в слисъл да овисна или нещо такова...Е, аз ще се оправя, очаквам до сепрември да мога вече да тичам, но сега ако сваля примерно 3-4 кг за 1 месец дали ще е проблем, че са свалени без никакъв спорт... :)

Не мисля че трябва да се притесняваш от увисване защото като те гледам не си хич дебела съответно едва ли ще е проблем за кожата ти да се свие. Може ако искаш да се опиташ да правиш преси или някакви леки опражнения които не натоварват коляното ти... Ама аз наистина не мисля че има място за притеснение. :)

SeXyL[!]Nk@
08-09-2008, 18:02
Здр Теди.
Да,водата много помага,освен,че ти запълва стомаха,си прочистваш от нея токсините и мазнините.Колкото повече вода пиеш,толко по-добре.Даже сутрин на гладно,като станеш изпий поне една чаша преварена гореща вода,ако можеш и с лимон още по- добре.Тя е супер полезна.Иначе за изгаряне на мазнините,много помага тичане и скачане на въже. :) По- на предните страници прочети,някъде krem4et0 беше писала,че за 3 дни свалила 6кг.Иначе не изглеждаш никак дебела, пък и ниска изопщо не изглеждаш. :P

ReBeL
08-09-2008, 18:03
и аз се включвам в клуба, искам да сваля някое друго килце преди да почнем даскало 8-) сега съм 50кг 1.65 висока (17г) и ми се иска да стана поне 45кг като моите връстнички :( Проблемните ми места са дупето и бедрата и най се ядосвам, защото ми е много широк ханша и колкото и да отслабна пак изглеждам дебела, а и той на всичкото отгоре се разширява :( :( :( Сега хапвам предимно ябълки - за закуска ябълки 2бр , за обяд си позволявам препечена филиика пълнозърнест хляб ама вече и него спирам и някое яйчице варено , след това пак ябълки , понякога и диня за вечеря и така ...спортувам редовно , ноо без резултат засега :( :(
http://prikachi.com/files/283704P.jpg ето и снимка на свинския ми гъз :( (в дънки изглежда по - ужасно :oops: :cry: :cry: не знам дали ми е подходяща диетата , но ако отслабна ще постна снимки :D

SeXyL[!]Nk@
08-09-2008, 18:04

Ами коремни преси,поне неможеш ли да правиш? :)

SeXyL[!]Nk@
08-09-2008, 18:09
и аз се включвам в клуба, искам да сваля някое друго килце преди да почнем даскало 8-) сега съм 50кг 1.65 висока (17г) и ми се иска да стана поне 45кг като моите връстнички :( Проблемните ми места са дупето и бедрата и най се ядосвам, защото ми е много широк ханша и колкото и да отслабна пак изглеждам дебела, а и той на всичкото отгоре се разширява :( :( :( Сега хапвам предимно ябълки - за закуска ябълки 2бр , за обяд си позволявам препечена филиика пълнозърнест хляб ама вече и него спирам и някое яйчице варено , след това пак ябълки , понякога и диня за вечеря и така ...спортувам редовно , ноо без резултат засега :( :(
http://prikachi.com/files/283704P.jpg ето и снимка на свинския ми гъз :( (в дънки изглежда по - ужасно :oops: :cry: :cry: не знам дали ми е подходяща диетата , но ако отслабна ще постна снимки :D

Ами аз бих те посъветвала да спреш хляба :!:
Защото то е едно от нещата,от които главно се пълнее.Аз преди ядох по- повече от 2 филии на ден,но сега не ям хляб,или ям,но в изключително редки случеи,и то по 1 -2 залака,така колкото да не е без хич.И аз много обичах хляб,но си го наложих и го спрях.То е въпрос на време ;) ,най- много една седмица ще ти трябва да свикнеш без хляб. ;) От яйцата,махай жълтъка.Той е бая калоричен. :)

ReBeL
08-09-2008, 18:14
Проблемът е , че аз отдавна пазя диети и преди си навредих много,даже влязох в болница и от системите напълнях много :( и родителите ми сега много ги е страх пак да не ми стане нещо и ме карат всичко да ям и понякога се принуждавам да ям пред тях поне филиика хляб или малко картофена салата, колкото и да не искам, само и само да не заподозрят , че съм на диета :( :( особено почивните дни , когато са си вкъщи ми е най-трудно , защото тогава като направят пица или баница и аз като им откажа и те веднага се досещат и ми провалят диетите :cry: :cry: :cry: Някакъв съвет как да се прикривам от тях :( :( :(

SeXyL[!]Nk@
08-09-2008, 18:25
Проблемът е , че аз отдавна пазя диети и преди си навредих много,даже влязох в болница и от системите напълнях много :( и родителите ми сега много ги е страх пак да не ми стане нещо и ме карат всичко да ям и понякога се принуждавам да ям пред тях поне филиика хляб или малко картофена салата, колкото и да не искам, само и само да не заподозрят , че съм на диета :( :( особено почивните дни , когато са си вкъщи ми е най-трудно , защото тогава като направят пица или баница и аз като им откажа и те веднага се досещат и ми провалят диетите :cry: :cry: :cry: Някакъв съвет как да се прикривам от тях :( :( :(

Еми.....поговори с тях ,обясни им,че искаш да отслабнеш,и че ядеш,но здравословни храни,но да ядеш мюсли не ти препоръчвам,защото е тъпкано със захар , и което е по-лошо подсладители.И е с една дума боклук,по-добре ажовесени трици с кисело млако и 1-2 лъжички мед.
Иначе,просто им кажи,че си спряла за извескто време-тестените изделия ,сладките + газиранот0.Сигурна съм,че ще те разберат,ако им обясниш и им кажеш , че искаш да смъкнеш малко. ;) :)

silver_moon
08-09-2008, 19:06
Nk@]От яйцата,махай жълтъка.Той е бая калоричен. :) [/b][/i]

той не е калоричен, а просто съдържа много холестерол...но от 6-7 жълтъка за седмица нищо няма да и стане...спокойно си папкай яйчица....аз си ги правя по следния начин" две разбити яйца с някакво месце в микровълновата за 3мин и 50секунди и става чуден омлет...яйцата ги слагам в капак на малка тефлонова тенджера,като го намазвам в буквален смисъл с 2-3 капки/малки/ олио, за да не залепне...става суперско и засища :)

ReBeL
08-09-2008, 19:19
той не е калоричен, а просто съдържа много холестерол...но от 6-7 жълтъка за седмица нищо няма да и стане...спокойно си папкай яйчица....аз си ги правя по следния начин" две разбити яйца с някакво месце в микровълновата за 3мин и 50секунди и става чуден омлет...яйцата ги слагам в капак на малка тефлонова тенджера,като го намазвам в буквален смисъл с 2-3 капки/малки/ олио, за да не залепне...става суперско и засища :)

звучи много вкусничко,ще си направя и аз тази седмица :-) а само да попитам , от ябълки мога ли да напълнея, защото понякога на ден ям само ябълки но по 5-6 ... а една съученичка ми каза,че се пълнеело от тях

ReBeL
08-09-2008, 19:23
Nk@]
Еми.....поговори с тях ,обясни им,че искаш да отслабнеш,и че ядеш,но здравословни храни,но да ядеш мюсли не ти препоръчвам,защото е тъпкано със захар , и което е по-лошо подсладители.И е с една дума боклук,по-добре ажовесени трици с кисело млако и 1-2 лъжички мед.
Иначе,просто им кажи,че си спряла за извескто време-тестените изделия ,сладките + газиранот0.Сигурна съм,че ще те разберат,ако им обясниш и им кажеш , че искаш да смъкнеш малко. ;) :)

те за сладкото и газираното се примириха вече :) , а и аз не обичам ... готвените храни са проблема ... казват ми,че не съм дебела и ме карат да ям каквото готви мама ама аз не смея ... иначе мюсли никога не съм яла :oops: не мисля и да почвам :) [/quote]

tediii
08-09-2008, 19:29
Ами... :( нищо не мога да правя дори и коремни преси...със всичко си напрягам колената, а и най-малкото напрежение ми се отразява ужасно... Единсвено мога да правя накакви упражнения за мускулите на ръцете...и мился от утре да започна :) И мерси за съвета ще започна да хапвам и ядки :)

silver_moon
08-09-2008, 19:51

звучи много вкусничко,ще си направя и аз тази седмица :-) а само да попитам , от ябълки мога ли да напълнея, защото понякога на ден ям само ябълки но по 5-6 ... а една съученичка ми каза,че се пълнеело от тях
от ябълки - ми немисля...те са доста водни и киселки ( аз обичам киселките де)...а за омлетчето - направи си, щом котката ми го яде (яде от моя :D ) значи би трябвало да става за ядене, мен лично много ми харесва :)

hahavteen
08-09-2008, 20:24
Laura_inlove13 ти нормална ли си?! Куде се видя ДЕБЕЛА! И аз да бях на мястото на родителите ти и аз щях да се притеснявам
http://prikachi.com/files/283914O.jpg Къде ти е дебелото можеш ли да ми обясниш... :-o И снимката на дупето ти е снимана адски некадърно. И някоя манекенка да снимат от тоя ъгъл и нейния задник ще изглежда голям.

ReBeL
08-09-2008, 20:35
откъдето и да се снима пак си е тлъсто и с целулит ,само че тук не личи ... искам да отслабна , защото в училище постоянно получавам подмятания от типа "няма ли най - сетне да отслабнеш" "искаш ли да ти раздрусам сланините" или си шушукат "малее каква е дебела" , веднъж когато скачах на въже по физическо седят момичетата и ме гледат и една каза " ба ка ти се друсат сланините, ша повърна.." има и още ама както и да е ... и тези момичета имат право , защото имат перфектни тела , затова по - добре да свалям до последно отколкото да търпя това

hahavteen
08-09-2008, 20:38
откъдето и да се снима пак си е тлъсто и с целулит ,само че тук не личи ... искам да отслабна , защото в училище постоянно получавам подмятания от типа "няма ли най - сетне да отслабнеш" "искаш ли да ти раздрусам сланините" или си шушукат "малее каква е дебела" , веднъж когато скачах на въже по физическо седят момичетата и ме гледат и една каза " ба ка ти се друсат сланините, ша повърна.." има и още ама както и да е ... и тези момичета имат право , защото имат перфектни тела , затова по - добре да свалям до последно отколкото да търпя това

Тва са глупости! Не си дебела просто се опитват да ти смачкат самочувствието. Момичетата го правят това когато се чувстват заплашени...
Абе казвам ти че не си дебела. А и няма нищо лошо в дупето ти да е закръглено :-)

SeXyL[!]Nk@
08-10-2008, 06:11
slun4ice , тичах сутринта,направих няколко обиколки на парка.НО малко да потичам и буквално получавам задух :neutral: та,мисля,че може да знаеш от кв'o e....или да ми кажеш какво да правя,защото забелязах,че доста разбираш от тия неща.Много ще съм ти благодарна,ако ми помогнеш. :-)

hahavteen
08-10-2008, 07:37
Nk@]slun4ice , тичах сутринта,направих няколко обиколки на парка.НО малко да потичам и буквално получавам задух :neutral: та,мисля,че може да знаеш от кв'o e....или да ми кажеш какво да правя,защото забелязах,че доста разбираш от тия неща.Много ще съм ти благодарна,ако ми помогнеш. :-)

Хах ами не рзбирам много.. :oops:
Аз се задушавам защото имам астма и изобщо не мога да се натоварвам много :?
Майка ми обаче получава задух когато наистина мн се претовари, когато времето е влажно и топло или когато е мн прашно :-o Тя си е здрава и няма никакви проблеми с дробовете.
Аз бих те посъветвала да почнеш в началто само да ходиш а не да тичаш или да тичаш около 5 минути след което да продължиш няколко минути ходейки и после пак малко тичане. Може просто дробовете ти да не са свикнали на натоварването така че давай по-лекичко :)

sh3_1s_7h3_0n3
08-10-2008, 08:13
Аз пък искам да кача някое друго килце. :?

hahavteen
08-10-2008, 08:15
Аз пък искам да кача някое друго килце. :?

Ето http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=187668&postdays=0&postorder=asc&start=120 :)

SeXyL[!]Nk@
08-10-2008, 08:38
Nk@]slun4ice , тичах сутринта,направих няколко обиколки на парка.НО малко да потичам и буквално получавам задух :neutral: та,мисля,че може да знаеш от кв'o e....или да ми кажеш какво да правя,защото забелязах,че доста разбираш от тия неща.Много ще съм ти благодарна,ако ми помогнеш. :-)

Хах ами не рзбирам много.. :oops:
Аз се задушавам защото имам астма и изобщо не мога да се натоварвам много :?
Майка ми обаче получава задух когато наистина мн се претовари, когато времето е влажно и топло или когато е мн прашно :-o Тя си е здрава и няма никакви проблеми с дробовете.
Аз бих те посъветвала да почнеш в началто само да ходиш а не да тичаш или да тичаш около 5 минути след което да продължиш няколко минути ходейки и после пак малко тичане. Може просто дробовете ти да не са свикнали на натоварването така че давай по-лекичко :)

Аз ,получавам задух най- вече на нерва почва,и също така като тичам.
А шибания господин по физе края на годината буквално щеше да ме 'убие' :x щот'o ме караше да покривам шибаните нормативи :x :x а аз още на първата обиколка бях капнала,пък накрая дишах с последни сили.Имах чувствово,че дробовете ще ми се пръснат...и вижда,че немога да тичам и пак ме кара мелеза му с мелез :-x :x
Ама поне ми писа 5 за годината.Кара ни секи път да сме с екип иначе 2-ка. :booooomb: Много го мразя.

hahavteen
08-10-2008, 09:09
Nk@]
[b]Аз ,получавам задух най- вече на нерва почва,и също така като тичам.
[b]

И аз съм така обаче бях освободена от физическо като ходех на училище :P

snow__queen
08-10-2008, 09:21
Ами щом получавате задух от кардио,правете изотонични упражнения,те са също толкова ефикасни,е не е като кардио,но има ефект определено

hahavteen
08-10-2008, 09:24
Ами щом получавате задух от кардио,правете изотонични упражнения,те са също толкова ефикасни,е не е като кардио,но има ефект определено

Я дай пример че тва нищо не ми говори 8-) :lol:

nailana
08-10-2008, 09:41
Тъй като става късно - към 13-14ч е решила за "закуска" да яде половин кофичка кисело мляко с една чаша минерална вода. След това след около 2 часа яде един плод с пак една чаша вода. След още няколко часа си прави или салата, или варени картофи, или яде от това ,което е сготвила майка й (НО малко) и пак с чаша минерална вода. За вечеря яде пак половин кофичка кисело мляко с минерална вода. И така всеки ден... Малко е отегчително, но помага :)

Вредно е да се пие само минерална вода.Може без проблем 1 голяма чаша на ден,но не постоянно от нея.Замести я с обикновена.Нищо няма да ти стане.Успех!

tediii
08-10-2008, 09:46
Водата от чешмата е ужасна и затова съм принудена да пия само минерална... :)

hahavteen
08-10-2008, 09:48
Вредно е да се пие само минерална вода.Може без проблем 1 голяма чаша на ден,но не постоянно от нея.Замести я с обикновена.Нищо няма да ти стане.Успех!

И тва откога? Аз вече години пия само минерална па съм си жива и здрава. Остави че в чужбина не може да се пие водата от чешмата и всички са на минерална.. Тва са глупости. Просто не трбва да пиеш нпрекъснато една и съща а да сменяш от време на време. Няколко седмици Девин, няколко седмици Горна Баня,... (други не знам :D )

snow__queen
08-10-2008, 09:48
Ami naprimer klekove,vsichki dr podobni uprajneniq,napadi,prosto stqgane na opredeleni grupi muskuli i dr takiva

tediii
08-10-2008, 10:11
Това че трябва да се сменя водата не го знаех...значи другата седмица и аз ще я сменя :) А за клековете много внимавайте, защото аз точно с клекове се контузих...преди всичко трябва да загреете! С желание да отслабна бързо без да внимавам се контузих и дигнах 3-4-5 кг (незнам и аз колко) и сега не мога да ходя... Много внимавайте и най-малкото натоварване може да ви навреди... :( От личен опит го казвам... :( Кофти е наистина :(

Canis_Dirus
08-10-2008, 15:35
Боже, колко мъка има по тоя свят, боже.

krem4et0
08-10-2008, 16:17
Nk@]Здр Теди.
Да,водата много помага,освен,че ти запълва стомаха,си прочистваш от нея токсините и мазнините.Колкото повече вода пиеш,толко по-добре.Даже сутрин на гладно,като станеш изпий поне една чаша преварена гореща вода,ако можеш и с лимон още по- добре.Тя е супер полезна.Иначе за изгаряне на мазнините,много помага тичане и скачане на въже. :) По- на предните страници прочети,някъде krem4et0 беше писала,че за 3 дни свалила 6кг.Иначе не изглеждаш никак дебела, пък и ниска изопщо не изглеждаш. :P

Аз тия 6 кила ги свалих от нерви. Никакъв спорт, никакво ограничаване-само системен тормоз от страна на бившите ми съученици, и роклята ми за бала висеше и трябваше да се преправя.....

Сега дори не искам да се кача на кантара. 2 дни бях на вилата с мъжа и ядох като за световно......ужас направо. Е, дано многоте секс, прането, мъкненето на вода и градинската работа, както и двучасовото миене на колата му да се помогнали, ама едва ли.....но пък си струваше. Майка ми като ме видя преди малко каза, че изглеждам супер освежена, а бях без 1 кпка грим по стара рокличка.....Понякога се чудя защо се вманиачавам толкова като 2 дни с любимия ме правят по-щастлива от 5 кила надолу.......

П.С.Качих се на кантара и го заковах на толкова, колкото бях тръгнала.....доволно :D

SeXyL[!]Nk@
08-12-2008, 06:30
Абе хора,понеже 1 ден във фитнеса си разтегнах малк0,сухожилието на левия прасец,и да питам като правя обиколки на парка нормалн0 ли е да имам напрежение,защото в десния нямам.И малко ме боли.И какв0 да правя?

tediii
08-12-2008, 08:33
Почини си ден два...ако не моне иди при лекар да те види :)

glupacheE
08-13-2008, 12:46
Zdraveite iskah prosto da vii drasne nqkolko dumi4ki i da vi se pohvalq 4e vi pisha ot edin ofis v shveicariq kadeto sam na staj.ne sam 4ela temata ot 7 stranicaa no kato se varna shte go napravq..........eeee uspehi :grin:

tediii
08-13-2008, 15:58
Искам да ви се похваля, че за една седмица на лека диетка съм свалила 2 см от обиколката на бедрата си :grin: :) Не мога да кажа точно с колко килограма съм отслабнала, защото нямам кантар :(
Но сега имам друг проблем...заради тази операция десния крак ми е с 1.5 см по-слаб от левия :-x :x , но това ще го оправя със тичане като се въстановя напълно :D

ReBeL
08-13-2008, 18:14
Искам да ви се похваля, че за една седмица на лека диетка съм свалила 2 см от обиколката на бедрата си :grin: :) Не мога да кажа точно с колко килограма съм отслабнала, защото нямам кантар :(
Но сега имам друг проблем...заради тази операция десния крак ми е с 1.5 см по-слаб от левия :-x :x , но това ще го оправя със тичане като се въстановя напълно :D

Браво! =D> =D> Давай все така! Знам че ще успееш! :-)

nejnaDROGA
08-13-2008, 18:22

И тва откога? Аз вече години пия само минерална па съм си жива и здрава. Остави че в чужбина не може да се пие водата от чешмата и всички са на минерална.. Тва са глупости. Просто не трбва да пиеш нпрекъснато една и съща а да сменяш от време на време. Няколко седмици Девин, няколко седмици Горна Баня,... (други не знам :D )
Само да те поправя малко :)
1.Минералната вода трябва да се сменя заради различният състав на всяка марка (аниони и катиони).Ако не се сменя често организма свиква и се изнежва (става по-податлив към...там какво беше...е разбрахте ме де :D )
2.Сменяйте водата по-често :) По възможност на няколко дни,но не и на цяла седмица :?
3.Поне по 1 ден в седмицата пийте изворна вода :!: (на Девин водата е много хубава ;-) )

MiSs_DioR_CheRiE
08-13-2008, 20:22
Eii az ot utre veche tvurdo sum si reshila da pochna dietata na Pier Dukan ... Izchetoh vsichko po purviq etap ot knigata ... Inache si treniram ot dosta godini nqkolko puti v sedmicata ezda , no poneje mnogo se tupcha i sum s 5-6 kilca otgore i iskam da gi mahna :-) Aide uspeh na vsichki :) :-) :P

Theoatguy
08-14-2008, 06:54
Eii az ot utre veche tvurdo sum si reshila da pochna dietata na Pier Dukan ... Izchetoh vsichko po purviq etap ot knigata ... Inache si treniram ot dosta godini nqkolko puti v sedmicata ezda , no poneje mnogo se tupcha i sum s 5-6 kilca otgore i iskam da gi mahna :-) Aide uspeh na vsichki :) :-) :P

Понеже виждам, че много сте полудели по тази диета искам да ви обясня нещо : Тази диета е създадена от доктор Пиер Дюкан (както се знае) за негов пациент, който е тежал 150 килограма, и така и така е трябвало да свали килограми бързо, за да не умре от сърдечен удар. Диетата крие изключителни здравни рискове, първо заради това, че е базирана почти изцяло на протеинови храни, което си е чисто самоубийство. Съветвам всички девойки, които са на тази диета сутрин да ядат купа овесени ядки в горещо мляко с ТРИЦИТЕ, които са дадени, за да не изпадате в кетоза, защото се съмнявам дали някой има представа тук колко е опасно това състояние, ако нямаме нужните знания и опит, за да го овладеем.

Второ : задължително, ама задължително мултимитамин и по-високо съдържание на витамини, мога да ви препоръчам конкретен продукт, ако някой желае. По време на диета, каквато и да е тя, тялото изпада в недостиг на хранителни вещества. Ако имате въпроси, готов да ви разясня някои работи.

hahavteen
08-14-2008, 11:22
Понеже виждам, че много сте полудели по тази диета искам да ви обясня нещо : Тази диета е създадена от доктор Пиер Дюкан (както се знае) за негов пациент, който е тежал 150 килограма, и така и така е трябвало да свали килограми бързо, за да не умре от сърдечен удар. Диетата крие изключителни здравни рискове, първо заради това, че е базирана почти изцяло на протеинови храни, което си е чисто самоубийство. Съветвам всички девойки, които са на тази диета сутрин да ядат купа овесени ядки в горещо мляко с ТРИЦИТЕ, които са дадени, за да не изпадате в кетоза, защото се съмнявам дали някой има представа тук колко е опасно това състояние, ако нямаме нужните знания и опит, за да го овладеем.

Второ : задължително, ама задължително мултимитамин и по-високо съдържание на витамини, мога да ви препоръчам конкретен продукт, ако някой желае. По време на диета, каквато и да е тя, тялото изпада в недостиг на хранителни вещества. Ако имате въпроси, готов да ви разясня някои работи.

Обясни моя те какво е кетоза и от какво точно се получава и как може да се "овладее".. :oops: Препоръчай и този продукт който спомена. Просто мултивитамин ли е и само докато си на диета ли се приема или и по принцип може?

Canis_Dirus
08-14-2008, 12:55
Съветвам всички девойки, които са на тази диета сутрин да ядат купа овесени ядки в горещо мляко с ТРИЦИТЕ, които са дадени, за да не изпадате в кетоза, защото се съмнявам дали някой има представа тук колко е опасно това състояние, ако нямаме нужните знания и опит, за да го овладеем.

кетозата е естествено процес и протича в тялото във всеки един момент. Някои хора като например ескимосите и масаите са цял живот на кетоза. Но днес навсякъде смесват кетоза с кетоацидоза (което състояние се наблюдава при чернодробно болни и действително е опасно). А кетоацидоза може да настъпи и при недостатъчен прием на изотчници на енергия (мазнини и въглехидрати). татова и нисковъглехидратните диета е редно да са богати на мазнини, а не на протеин.

Защо тялото да изпада в недостиг на хранителни вещества, ако си на диета? Човек цял живот е на някаква диета (чети режим на хранене), ама на - няма ясно изразен недостиг на хранителни вещества.

Theoatguy
08-14-2008, 14:05
Вълчо, благодаря ти за изчерпателното включване ;). Забравих да спомена един важен факт, който е, че при висок прием на протеини, независимо от техния източник, се наблюдава отделяне на амоняк, който при отсъствие на въглехидрати и мазнини, се секретира в по-голямо количество. Това е опастността на дюкановата диета.

По време на "диета" (нали знаеш диетките, които "пазят" младите девойки), а не на ежедневната ни диета, т.e. това, което се храним тялото изпада в сериозен недостиг на хранителни вещества. Храните в днешно време са бедни на витамини и минерали. При режим като този, когато не се приемат достатъчно нутриенти, тялото е в процес на авитаминоза, като тя може да се предизвика и от отсъствието на саво един витамин. Поне за мен е важно, когато съм на режим да си осигурявам витаминките с таблети/дражета и прочие :P.

Ако съм изпуснал нещо, моля. :oops:

snow__queen
08-14-2008, 14:39
Нямам време да следя много много темата,но някой девойки направо ме шашкате...особено тези глупости с гладуването... Лишавайте си организма и после ще си запасява двойно... Сега,след като вече съм свалила 26 кг си ям всичко каквото ми се яде и не качвам,въпросът е в количеството и в това да се горят достатъчно калории :) Хапваш повечко,тренираш повечко :) Браво за хубавите мнения на двамата потребители преди мен :)

krem4et0
08-14-2008, 16:12
Поради депресия и скука се тъпча като не нормална, а даже не съм качила. Напротив, свалила съм малко и съм достигнала заветните си килограми....как става тоя номер, като почти не мърдам от компютъра или леглото? Хапвам си ориз със зеленчуци, плодове, а тази вечербях на чушки с доматен сос...но не избягвам и напълно сладкото. Факт е, че не съм яла пържено и хляб от сума ти време, но е факт че шоколадът и бонбоните непрекъснато намаляват....Сигурно паск е от нерви, не зная...

ReBeL
08-14-2008, 16:38
Поради депресия и скука се тъпча като не нормална, а даже не съм качила. Напротив, свалила съм малко и съм достигнала заветните си килограми....как става тоя номер, като почти не мърдам от компютъра или леглото? Хапвам си ориз със зеленчуци, плодове, а тази вечербях на чушки с доматен сос...но не избягвам и напълно сладкото. Факт е, че не съм яла пържено и хляб от сума ти време, но е факт че шоколадът и бонбоните непрекъснато намаляват....Сигурно паск е от нерви, не зная...

блазе ти,че можеш да ядеш и пак сваляш :-P аз имам чувството,че и от въздуха дебелея вече :D а ти щом си свалила от нерви, възможно ли е обратното, да се напълнее от нерви ? :( защото в последно време съм едно кълбо нерви и ми е много притеснено

shokolladd
08-14-2008, 16:40
ох .. Кат става дума за килцата,ме хваща срам .. не съм кой знае кфо кюфтаче,ама съм си леко пълничка.Пожелавам ви УСПЕХ :)

tediii
08-14-2008, 16:59
Малеее искам и аз така да си хапвам и да отслабвам... :grin: Ама аз като се погледна и се чудя какво е това по мен и последните дни си казвам "това не е мое..." :D:D:D Всъщност и аз отслабвам (с гладуване) , но пак имам чувството, че дебелея ... ужасно е :x

krem4et0
08-15-2008, 14:54
О, аз не съм така по принцип. Но тази седмица бая си поразбих нервите и ми се отрази...Сега пък почваме ремонт и ме чакат боядисвания, чистене на паркет и прозорци-няма да ми се лепне нищо.....2-3 дни!

glupacheE
08-21-2008, 07:16
Iskam da popitam dali nqkoi znae uprajnenie az NAMALQVANE na obbikolkata na taliqta ..ne za korema a za taliqta :-o :-o :-o

babykiller_
08-21-2008, 09:22
http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/ :)

glupacheE
08-21-2008, 10:22
nqkoi ot vas ima li profil v impulse aha ili neshto takovaa za da razgledam snimkiiiiiiiiiii :-) :-) :-)

Decu
08-22-2008, 06:52
[b]Пишете ме и мен за десет дни, ще пробвам това:

1-и ден - 2 варени картофа.
9-и ден -

Madness
08-22-2008, 07:56
^теб пък за кво ти е!?
Мани го тва не е яко,идвай с мене да тичаме след малко отивам 8-)

Decu
08-22-2008, 08:05
Трябва си, трябва си.. 8-)
Но виж-за тичането съм навита. :P
Оф, изядох половин домат..нямаме картофи в нас. :Д

Madness
08-22-2008, 08:09
Абе то хуаво трябва,щом така си решила излишно е да те убеждавам че нужда няма и дрън-дрън,ама откъде изкопя тая простотия :x
Кви два картофа,кви шипки :-o
И после свалените 2 кила-5 отгоре :P

А мен ме мързи да ида да тичам :(

Decu
08-22-2008, 08:12
Ее, след това ще има захранване. :)
А и се надявам свалените кг да не са само 2.. :Д

Хахах, и мен сега ме мързи..ама ще излизам по-после с една приятелка наляво-надясно да походим едно хубаво. :>
А довечера колело..майкоо. :D

Madness
08-22-2008, 08:17
Аз съм на кисело мляко совесени ядки и/или някви плодчета сутрин.После го караме на салатки,варени картофки,сиренце 8-)
Не е зле,най-големия ми проблем е да си преодолея мързела и да почна по-сериозно с фитнеса и тичкането :?

Таааа...отивам да обикалям стадиона 8)

Decu
08-22-2008, 08:18
Браво на теб. :)
всъщност за какво ти е?!?

Madness
08-22-2008, 08:23
за квото и на теб :P
Пък и пак съм станала повече отколкото трябва
1.75-64 килограма никака не ми харесва..не ми харесва и тва че преди два месеца бях 60...абе до 57-8 да ги докараме хубаво.Засега просто си тичам,резултата да си дойде.

Decu
08-22-2008, 08:25
И аз съм така.. :o
И това искам. :Д

Canis_Dirus
08-22-2008, 08:25
Защо си мислите, че с картофи се отслабва?
Само на скорбяла не се живее!

Деси, това трябва да ти е храната за два дни, а не за 10 ;)

Decu
08-22-2008, 08:28
За два дни..ще стана не 80, ами 100. :D
Изобщо не знам какво да правя..

glupacheE
08-22-2008, 09:10
Desi nedei da pravish takiva gluposti momiii4eee zapo4ne li se s dietite stava edin zatvoren krag i nqma izmakvanee za nishtoo na sveta ako shte pari da ti davat ne po4vai s dietiii ne mojesh da si predstavish kakvi mogat da badat posledstviata otslabvai pravilnooo i zdravoslovnoo ne sasipvai sebe sii

silver_moon
08-22-2008, 17:29
Деси недей с тая диета ве, имаш ли идея колко е опасна :shock: ...това, което ще свалиш за тези никакви си 10дни ще е вода, та може и мускулна маса, но не и мазното, което в действителност ти пречи...тези картофи задължително ги консумирай с месо...за ден ти трябват около 1500кило калории, а ти имаш едва едва 200-250 :shock: :shock: :shock: ...трябват ти протеини, мазнини и въглехидрати, ма не днеска протеини, утре мазнини, други ден въглехидрати....и после ще има - ох, къде ми е цикъла :-o

ти си знаеш най-добре все пак :)

Decu
08-22-2008, 18:08
хах, благодаря. На Канис най-вече, че ми даде някои полезни статии. Днес съм на половин домат, сирене /към 50 г/, кашкавал /от тея за сандвичите-10 г са сигурно :Д/ и шунка /40-50 г/, много вода и две лукчета. :D

Всъщност най-важно явно се оказва, че трябва да се поемат растителни мазнини..

Miss_Fenty
08-22-2008, 18:52
наскоро чух един мн ефикасен метод за сваляне на килца :-D
СКАЧАНЕ НА ВЪЖЕНЦЕ :lol: прозвуча ми мн смешно , но се оказва че има ефект,понеже се горят калории колкото бягането дори повече ...
ако скачаш 30 мин, все едно си бягал 1 час
мисля да го пробвам,щото става и в домашна обстановка,хем си скачаш,хем калории гориш,хем се стягаш -КВО ПО ХУБАВО :grin:

Преди скачах по 1,2 часа на ден.Но да кажа-скачането не е много препоръчително за момичета със голями бюстове.Или пък може но трябва така да си го стегнеш та да не мърда иначе..кофти работа.Много се потиш ама здравата и изгаря адски много но просто трябва да се прави всеки ден или през ден..а аз спрях.
Сега пробвах разделно хранене и за 2 дена свалих 1 кг и до там беше,защото последваха много рожденни дни,много гости имахме и как да не си похапнеш 8-)
Та мисля септември пак да почвам разделно,хем си ядеш от всичко и не се лишаваш и сваляш. :)

Един съвет:Яжте разделно..най-голям ефект има(ест не за 4,5 дена..трябва да ви стане начин на хранене завинаги)
Стига с тия диети 1-вия ден на 1 домат и нз си колко грама сирене...Организма се нуждае от всякакви видове храни/дори и сладко/ за да бъдете винаги във форма..не се лишавайте от нищо. :P

Та извод:Разделно хранене + спорт = желаната фигура :D

glupacheE
08-23-2008, 07:07
ta interesnoo mi e Desi kakvo reshi sled kato nqkolko forumci si dadoha mnenieto varhu dietata.......................A izvodat Miss Fenty e -da- ZDRAVOSLOVNO HRANENE + SPORT = JELANA FIGURA + ZDRAVE :grin:

LadyCarameL
08-23-2008, 07:34
Мда,и аз мисля да топя килограми. 8-) Главно от дупето..да де само от там.Не че съм дебела или нещо подобно просто всичко там се лепи :-x .За сега съм спряла хляба,газираното и от части тестяното,нооо не мога да се откажа от сладкото. :D

Decu
08-23-2008, 09:01
http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?p=93930

Прочетете тук. :)

preichetoy
08-23-2008, 09:36
Аз пък страдам от едно от трите хранителни смущения, който са анорексия, булимия и пристъпно преяждане, и са еднакво страшни... Единственото, от което се нуждая е подкрепа, но от никъде не я виждам. Най-добрата ми приятелка и клечава и далеч не ме разбира, мисли си че е супер лесно да отслабнеш, а аз се боря с килограмите и с болестта си едновременно, трудно ми е, но никой не го осъзнава. Много ме боли като ми каже ''Ми отслабни, бе!''... Сякаш е толкова лесно...

Decu
08-23-2008, 09:55
^ Трудно е, да. Аз миналата година едва свалих 5 кг /които си ми бяха достатъчни, бях 59-60 кг/ за три месеца. Вярно, че си ги запазих, докато не се объркаха някои неща..

chocoleptic
08-23-2008, 11:30
Абе кви са тия диети на деца по 12-14 години.
Вмомента организма ви се развива и ако не си харесвате килограмите най-добре започвайте да спортувате.
Заместете компютъра със спорт.
Не е лесно,но ако искате да изглеждате добре..

От храната може да ограничите единствено сладкото ако сте доста по-пълни от нормалното и мазните меса и теста.
Ама да ми ядете по 2 ябълки на ден ..

:?
Тва е супер нездравословно.

Desi_etnies - къде ти е дебелото ?
Нормална си според мен.
Ако искаш да поработиш над отделни части-фитнес.

glupacheE
08-23-2008, 12:15
Аз пък страдам от едно от трите хранителни смущения, който са анорексия, булимия и пристъпно преяждане, и са еднакво страшни... Единственото, от което се нуждая е подкрепа, но от никъде не я виждам. Най-добрата ми приятелка и клечава и далеч не ме разбира, мисли си че е супер лесно да отслабнеш, а аз се боря с килограмите и с болестта си едновременно, трудно ми е, но никой не го осъзнава. Много ме боли като ми каже ''Ми отслабни, бе!''... Сякаш е толкова лесно... pishi mi na skype lili_dance_

Madness
08-24-2008, 04:07
Аз пък страдам от едно от трите хранителни смущения, който са анорексия, булимия и пристъпно преяждане, и са еднакво страшни... Единственото, от което се нуждая е подкрепа, но от никъде не я виждам. Най-добрата ми приятелка и клечава и далеч не ме разбира, мисли си че е супер лесно да отслабнеш, а аз се боря с килограмите и с болестта си едновременно, трудно ми е, но никой не го осъзнава. Много ме боли като ми каже ''Ми отслабни, бе!''... Сякаш е толкова лесно...
И тук ли търсиш подкрепа!?
Или си казваш`аз не мога да се справя щото никой не ме подкрепя и разбира`..вземи се в ръце :)

krem4et0
08-24-2008, 07:19
Уф, момичета, направо не се трая. Реших да бъда на диетата на Търманд и издържах 2 дни. Ядох ориз, домати и чушки като невидяла. Ефект-не съм се теглила, но ми беше по-лко определено. Обмачеснощи мъжът изтърси да правим домашен течен шоколад, майка му пържи яйца и картофи...и пак се оядох. А и цял ден лъсках паркет и бях съсипана и уморена. сега ме изкушава 1 голяма купичка течен шоколад, който стана нвероятен, а ако го изям, положителн ще напърнея много.....Като си стоя у дома ми е така трудно да отслабна.

Madness
08-24-2008, 07:46
Абе аз като почна даскало,уроци,съзтезания и не знам си кво и отслабвам е така от зор и напрежение...права си за стоенето вкъщи ^
..вкъщи рядко се застоявам обаче е ичмало периоди и определено ям повече 8-)

silver_moon
08-24-2008, 08:50
krem4et0
не се мъчи и хапни малко от течния шоколад...то е ясно, че ще го изядеш, но за по-добре примерно го раздели в две купички, като едната е за теб, другата за мъжа ти, пък като знаеш, че можеш да си го хапнеш когато решиш може и да ти се от яде...от едната купичка течен шоколад няма да напълнееш спокойно :) ...или пък тичай до нагазина и си купи една сладка диня, наяж си се с нея, хем ще ти мине мерака за сладко, хем бъди сигурна няма да ти се яде нищо след нея :D , а и няма да качиш и грам от динята, малко ще ти се издуе корема, ма кат отидеш до едното място и го из*икаеш ще ти спадне корема :-D

krem4et0
08-24-2008, 09:11
Диня не обичам. А течния шоколад съм го връчила на родителското тяло. У гаджето остана повече от половината. но просто се изкушавам да не опитам още мъничко....Сега чакам пъпеш за обед и това ще хапна. но имам също и печени картофи(с гъби, месце, сиренце, подправки-мое производство) и е цяло кощунство да не ги опитам дори......Уф, трябва да си намеря работа, че съвсем ще напълнея. Бтв. теглх се- 2 дни Търмънд и 1 ден ядене=-1 кило :D

glupacheE
08-24-2008, 11:37
Pozdravlenia krem4e ! I az sam taka lqtoto mi e mnogo po trudno da otslabvam ...... noo kato po4nem u4ilishte ii trenirovkii iii kakvo li oshte ne nqkoii patt 4ak se 4uda kak da namerq vreme da iam :D :D :D

ReBeL
08-25-2008, 18:31
Здравейте :) Искам да попитам за съветче .. в последно време страшно ми са се прияли спагети :( :( мъча се да не мисля за това ама адски ми се хапват :( знаете ли някоя рецепта, да не са много калорични и въобще добра идея ли е да си правя , не искам да ми провалят диетата :(

hahavteen
08-25-2008, 19:07
Здравейте :) Искам да попитам за съветче .. в последно време страшно ми са се прияли спагети :( :( мъча се да не мисля за това ама адски ми се хапват :( знаете ли някоя рецепта, да не са много калорични и въобще добра идея ли е да си правя , не искам да ми провалят диетата :(

Направи си но ги яж без сосове а със салата. Аз по принцип не ям спагети и си сварявам макарони понякога.

glupacheE
08-25-2008, 20:04

hapni si shtom tolkova mnogo ti se iadat .po - dobre ot kolkoto da psihiasvash i da mislish samo za tqh no oshte na sledvashtoto hranene si prodalji zdravoslovnoo a i ne prekalavai s koli4estvoto

SeXyL[!]Nk@
08-25-2008, 20:10
Мале хора спукас си преди седмица капиляра на окото,дали ще се оправи? :( Не питайте как СРАМ ме е да кажа,никога не бих го повторила,но вече е факт,и злото е станало. :(
Sorri,че пиша в тази тема за това,но не ми се пускаше цяла тема,само да цапотя форума.

glupacheE
08-25-2008, 20:13
shte se opravi na maika mi i se pukat predi rqzko izka4vane na viso4ina ( i to po skoro na stalbite)

SeXyL[!]Nk@
08-25-2008, 20:16
Mersi,дано да е по -скоро.Щот'o ми е кръв червено,вътре си има кръв де. :(

glupacheE
08-25-2008, 20:21
Nk@]Mersi,дано да е по -скоро.Щот'o ми е кръв червено,вътре си има кръв де. :(

Da, znam kakvo predstvlqva.No spokoino, shte se opravi!

babity
08-26-2008, 08:40
Аз пък влизам само за да се изфукам! За последните две - три седмици съм свалила 10 см от талията си! :---) Съжалявам, че нямам кантар и нямам представа какво представлява това в килограми. Аз съм по диетата на Пиер Дюкан, но я спазвам стриктно. Ям си нетлъсто месо, необезмаслено сирене и зеленчуци на корем, даже и газирано си гъча на воля. Много се гордея със себе си! :P

LadyCarameL
08-26-2008, 09:09
Ааа относно спагетите и аз щях да питам ама.. :-D Пълнее ли се много от тях, (все пак е тестяно :D ) защото аз като видя спагети почвам да ги ям като невидяла. :lol: :lol:

Decu
08-26-2008, 09:17
Аз пък влизам само за да се изфукам! За последните две - три седмици съм свалила 10 см от талията си! :---) Съжалявам, че нямам кантар и нямам представа какво представлява това в килограми. Аз съм по диетата на Пиер Дюкан, но я спазвам стриктно. Ям си нетлъсто месо, необезмаслено сирене и зеленчуци на корем, даже и газирано си гъча на воля. Много се гордея със себе си! :P

Бравоооо!!! :)

Сега сподели какво си папала /по-подробно ;д/. :P

glupacheE
08-26-2008, 10:40
tq ve4e kaza - po reijma na pier dukan e...............iskam samo da vi predupredq - az bqh na rejimaa i da mnogoo e efikasen naistina No ZADALJITELNO TRQBVA DA SPAZITE I 3 I 4 faza a ne sled kato otslabnaete da da zarejete zapazvaneto ...... pri men 3 i 4 faza ne bqha spazeni ( ot4asti i obstoiatelstvata me prinudiha) i sled tova si varnah kilata dvoinoooo taka 4e vnimavaite

i vse pak da popitammm nqkoi ako znae "4udodeino" uprajnenie v domashni uslovie za namalqvane obikolkata na taliqta da spodeli

glupacheE
08-26-2008, 10:49
:-D

glupacheE
08-26-2008, 10:52
http://www.vbox7.com/play:74de94ec
http://www.vbox7.com/play:8bc65f56
http://www.vbox7.com/play:13d4f27c
http://www.vbox7.com/play:7353ce37
http://www.vbox7.com/play:7a941855
izgledai vsi4ko
Ta tova e neshtoto koeto iskam da vidqt vsi4ki momi4eta koito sa reshili da otslbavt s dieti tip "5 kg za 5 dni" i vsqkakvi podobni NEzdravoslovni neshta.Izgledaite vsi4ko.Vnimavaite kak otslabvate.Ne plashtaite nai-visokata cena- zdraveto i jivota si .Mnogo po lesno e s dietite no trqbva da ste uporiti i da se boriteee da imate volq i mnogooo tarpeniee ne stava za dni ili sedmicii trqbvat meseciii .......Mojee bi na nqkoi hora ne do tolkova zapoznati s horata imashti problem s hranenetoi kg shte im se storqt ligavshtini i prishtqvki tezi neshta...no vsashtnost tova si e mnogo slojen problem i zatova napravih tozi klub- da se podkrepqme i nau4avame novi neshta :-)

sladku_bebzi
08-26-2008, 11:05
Защо става така :cry:
Винаги, когато съм на диета,
става нещо и всичко се обърква.
Тва най-вече се дължи на наще..
Значи започвам аз диета
и изведнъж кво става вечерта -
майка ми прави кекс :x
Днес гледам в хладилника шоколад Милка,
1 от най-големите и 1 от нормалните :cry:
Мама се прибира от работа и ми носи сладолед :(
Все още не съм се предала,
ама сиг скоро и тва ще стане :-#

LadyCarameL
08-26-2008, 11:10
8-) И при мен е така и винаги се изкушавам и всичко отива по дяволите. :D Но ако това на снимката си ти..мисля че не ти трябва диета. :-P

glupacheE
08-26-2008, 11:11
Значи започвам аз диета
ама сиг скоро и тва ще стане :-#

ne se predavai i ne go misli po tozii na4innn ss takav na4inn na mislene nqma da otslabneshhh eee kakvo tolkova 4e nqma a hapnesh keks i shokoladd........nqma da svarshatt .sled 3-4 meseca ( a moje i po malko zavisi kolko imash da svalqsh) shte gi opitashhhh ;) spoxx i az sam iamala takiva momenti.shte gi preodoleesh

glupacheE
08-26-2008, 11:12
:D Но ако това на снимката си ти..мисля че не ти трябва диета. :-P
+ 1

babity
08-26-2008, 11:52

Бравоооо!!! :)

Сега сподели какво си папала /по-подробно ;д/. :P

Така. Извинявам се, че горе съм написала такава простотия. Имах предвид, че НЕ спазвам стриктно диетата. Значи... закусвам изключително рядко, в повечето случаи забравям и кафе да пия, но когато пия го пия със захар - мразя подсладителите, горчат ми. Наобяд ям или варено пилешко месо, бе значение от кой край на пилето, но най - често се падат мъничките бутченца, които са на крилцата, или някакъв колбас (най - често леонска наденица или шунка КОТТО), заедно със домати и сирене, ама ям докато се наям. Например току - що отнесох поне 5 по - дребни домата (да кажем, че на големина са били малко по - малки от топка за тенис), сирене около едно 150 гр някъде (на око, разбира се) и някакъв салам, чиято опаковка не видях. Към 5 часа ям краставици на корем и ако вече прегладнея към 8 - 9 часа и мама е готвила нещо с пИли си вземам една мръвка, изяждам си я като пич и си лягам. През останалото време си правя "промивки" на стомаха с газирано. Ако забележите етикета на онези, трилитровите "ментета" Гергина и разни подобни има 100 калории на литър и затова си пия газирано вместо вода без да ми пука на шапката. Нещата, от които най - много се пазя са сладкото и тестото. Хляба, макарони, спагети, кифли, баници не ме влечат, обаче майка ми сега като си беше взела една малка тортичка, от любимите ми и си я кльопаше за обяд и направо си беше истинско изпитание за мен. Вчера си позволих две парченца шоколад, а в петък ще ям торта, защото съм на рожден ден, но не мисля, че ще ми повлияе кой знае колко. Държа да отбележа, че целият този напредък е направен без нито едно физическо натоварване! 8)

glupacheE, к'во ми ги постваш тези линкове за анорексията? Аз съм тооооолкова далече от нея, че думи нямам.

glupacheE
08-26-2008, 11:57
babity po poleka link4etata za anoreksiqta ne sa naso4eni za tebb pisala sam za vsi4ki otslabvat nepravilnooo kakav ti e problema ??????????? ti mooje da si dale4 ot neiaa no vsi4ki sa

babity
08-26-2008, 11:59
babity po poleka link4etata za anoreksiqta ne sa naso4eni za tebb pisala sam za vsi4ki otslabvat nepravilnooo kakav ti e problema ??????????? ti mooje da si dale4 ot neiaa no vsi4ki sa

Ни са шашкай де, аз така си приказвам! ;) Просто обясняваше някакви неща за диетата на Дюкан и затова помислих, че се отнася до мен ;)

Decu
08-26-2008, 12:01
^ Благодаря за изчерпателния отгвор. :P

Ще пробвам най-вероятно, но най-рано от другата седмица. :)

Глупаче, най-ефикасно упражнение за вкъщи ми се струва скачането на въже. аз моето не го намирам, но ще си набавя в най-скоро време. :-D

glupacheE
08-26-2008, 12:01
:smt006 :-) ok sme ;)

babity
08-26-2008, 12:06

Глупаче, най-ефикасно упражнение за вкъщи ми се струва скачането на въже. аз моето не го намирам, но ще си набавя в най-скоро време. :-D

Да бе и на мен ми го похвалиха това скачане на въже и вчера даже се надъхах да си скачам без въже (защото си го израстнах моето :oops: ) обаче нашите протестираха... от долния етаж! :lol: :lol: :lol:

Wrathchild
08-26-2008, 12:13
Значи започвам аз диета
ама сиг скоро и тва ще стане :-# На тебе па какво ти е дебелото?

Decu
08-26-2008, 12:16

Да бе и на мен ми го похвалиха това скачане на въже и вчера даже се надъхах да си скачам без въже (защото си го израстнах моето :oops: ) обаче нашите протестираха... от долния етаж! :lol: :lol: :lol:

Ооо, и аз ще поскачам сега. :D

glupacheE
08-26-2008, 12:19
haide vsi4ki ot kluba da si kajat viso4nata segashnite kg , kg ot koito sa po4nali da svalqt i jelanoto teglo i mi gi pishete LS

Decu
08-26-2008, 12:21
Аз ще се похваля като достигна желаните кг.. :D

babity
08-26-2008, 12:22
Desi_etnies, забравих да спомена, че и ако обичаш рибка също можеш да си ма'аш на корем! Миналия ден вместо колбас ядох пържена цаца. 8)

glupacheE
08-26-2008, 12:23
ee haidee de za da si napraviimm tabli4kkaaa iii vseki da stremi kam celta siii...........zashtoo da ni kajeshhhh nikoi ne se podigravaa ili kakvoto i da bilo

babity
08-26-2008, 12:25
Не казах ли тук, защото в другия форум казах? Вкъщи не разполагам с кантар и нямам идея колко тежа, особено в момента! Аз и затова прибягнах до меренето на талията.

Decu
08-26-2008, 12:33
Уф, аз мноого трудно смъквам кила.. :(

Още не съм почнала да скачам де, досега си играх на фотошопа. :lol:

glupacheE
08-26-2008, 12:46
to i az to4no v momenta nz kolko samm sled 1 sedmica kato se pribera shte vidaaa kolko sammm

ReBeL
08-26-2008, 12:56
Момичета нормално ли е да ям по 5-6 пъти на ден :( Ям предимно плодове де, сутрин ям повечко така, но не вредна храна разбира се и след това през 2 часа се огладнявам и ям някакъв плод обаче се плаша вече :( :( :( Много ли е това, защо постоянно съм гладна :( :(

Decu
08-26-2008, 13:05
Нормално е, спокойно. Дори е препоръчително да се яде повече от 3-4 пъти, но естествено в малки количества. :)

Айде..крайно време е, пускам музика и почвам да си подскачам. :D