PDA

View Full Version : Извратени хора

lenito_sf
08-04-2008, 23:54
mi zdr pak kazvam sorri 4e pi6a na latinica no kirilicata se e precakala
ta tai da prodalja s moqta tema mi iskam da kaja ili po skoro da se opla4a kfi izvrateni xora ima v sofiq ami edin den patuvam v avtobusa ne pomna koi be6e ili 213 ili 604 karai ta tozi abvtobus be6e eno karus4e i be6e po4ti prazen ima6e 3 4 4oveka + men i predpolagam se se6tate 4e ima 2 sedalki v prednata 4ast koito sa edni sre6to drugi i edno momi4e be6e sednalo v edno mom4e ma lice v lice i tfa momi4e ne sprq da pipa i obarva ta daje i masajira genetaliite na mom4eto :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: a tiq xora vi kazvam nai mnou 14 im davam okolo 13 daje momi4eto izglejda6e po malko ot 13 mi kajete kak moje takava izvratenq6tina vijdala sam kfo li ne no tfa ne go bqx vijdala a okolo 15 minuti se 4udix na kade drugade da pogledna 4e da ne gi gleam tqx daje slqzax edna spirka po rano no xodeneto e polezno kakto i da e mi da vi pitam vie ako ste ot golqm grad da ste vijdali ne6to takoa po avtobusite metroto mar6rutkite ili takiq podobni mesta??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

т.7
krem4et0

lauta_girl
08-05-2008, 00:00
не..все още не съм :-D

Inncho
08-05-2008, 00:03
Тва не съм виждала ама един път един педофил нещо ми се натискаше в претъпкания автобус и вдигнах скандал до бога.Така го псувах....

lenito_sf
08-05-2008, 00:07
Тва не съм виждала ама един път един педофил нещо ми се натискаше в претъпкания автобус и вдигнах скандал до бога.Така го псувах....

:-D :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: bray !!!

Inncho
08-05-2008, 00:09

:-D :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: bray !!!

Ми да :D не ми стига ,че всички ма зяпат в автобуса дали заради черния грим и дрехи (едно от двете ще е ) ами да видиш като се разпсувах как ме гледаха.Та аз се разквичах на умряло :D Мислех да скоча да го утрепя ама беше много гнусен :shock: И после пак съм го засичала в автобуса ама вече не ме поглежда :lol:

Inncho
08-05-2008, 00:11
а по темата тея дет са се чокали или там квот са прайли в автобуса :D загоряла детска работа.Ще си блъскат главата някой ден... То тва не са хора...

petet
08-05-2008, 00:15
Обръщение към момичето,котео се е натискало в автобуса:

"Здрасти,бременна ли си вече"?

BlueForever
08-05-2008, 00:23
ta tai da prodalja s moqta tema mi iskam da kaja ili po skoro da se opla4a kfi izvrateni xora ima v sofiq ami edin den patuvam v avtobusa ne pomna koi be6e ili 213 ili 604 karai ta tozi abvtobus be6e eno karus4e i be6e po4ti prazen ima6e 3 4 4oveka + men i predpolagam se se6tate 4e ima 2 sedalki v prednata 4ast koito sa edni sre6to drugi i edno momi4e be6e sednalo v edno mom4e ma lice v lice i tfa momi4e ne sprq da pipa i obarva ta daje i masajira genetaliite na mom4eto :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: a tiq xora vi kazvam nai mnou 14 im davam okolo 13 daje momi4eto izglejda6e po malko ot 13 mi kajete kak moje takava izvratenq6tina vijdala sam kfo li ne no tfa ne go bqx vijdala a okolo 15 minuti se 4udix na kade drugade da pogledna 4e da ne gi gleam tqx daje slqzax edna spirka po rano no xodeneto e polezno kakto i da e mi da vi pitam vie ako ste ot golqm grad da ste vijdali ne6to takoa po avtobusite metroto mar6rutkite ili takiq podobni mesta??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Абе да се барат децата като им праи кеф да го правят по обществени места. Нима никой от нас не е правил нещо мръсно някъде навън?

psychopath
08-05-2008, 02:37
ооооффф аман от кифли у розАвиО филм 8-)
принц на бел кон нема!

Nadelina
08-05-2008, 06:15
Обръщение към момичето,котео се е натискало в автобуса:

"Здрасти,бременна ли си вече"?
Sigurno nqkoq ot hilqdite temi vyv foruma s takyv vypros e neina.

JJ-JokeJokey
08-05-2008, 06:33
Детска работа...

goldenfox
08-05-2008, 07:33
и аз съм виждала подобни неща да се случават пред очите ми,много е кофти,направо отвратително...толкова ли не могат да си намерят къде да се опипват и да го правят се чудя :-x

windstopper
08-05-2008, 07:43
мани мани само внимание искат един път гледах едни в градинката пред нас седят некфи правят си изпълненията и след тфа се оглеждат дали някой ги гледа

Obsession
08-05-2008, 08:24
В автобус не, в училище съм го виждала...

Wrathchild
08-05-2008, 08:32
Абе да се барат децата като им праи кеф да го правят по обществени места. Нима никой от нас не е правил нещо мръсно някъде навън?Аз съм, но не съм била на 13-14.

mishaaaaa
08-05-2008, 11:12
Аз живея в малък град, но и в него не липсват извратени хора.
Много пъти ми се е случвало да виждам чекиджии по улиците.
Веднъж около 1-2 часа следобяд един млад мъж с колело го помпаше здраво.
Друг път вечерта един (също с колело) на 2-3 метра от мен го извади и започна да лъска ...

DevilWish
08-05-2008, 11:15
Абе да се барат децата като им праи кеф да го правят по обществени места. Нима никой от нас не е правил нещо мръсно някъде навън?
Мдам :razz: :lol:

Bubbly
08-05-2008, 13:11
Какво лоши има? Нека да се кефят децата и без това за много хора сексът е едно от двете им развлечения след компа . :D

SuNsEt
08-05-2008, 16:39
Аааа...питаш ли ме мен,която трябваше да пътувам с влак и цял час гледах едно момче и момиче 1во си разменяха няква дъвка с уста.След това се обарваха на 2 седалки и се хилеха...После излязоха в коридорчето и продължиха да се обарват..Ужас!И това го гледах цели 5 часа?! :shock:

plmn
08-05-2008, 16:40
Аааа...питаш ли ме мен,която трябваше да пътувам с влак и цял час гледах едно момче и момиче 1во си разменяха няква дъвка с уста.След това се обарваха на 2 седалки и се хилеха...После излязоха в коридорчето и продължиха да се обарват..Ужас!И това го гледах цели 5 часа?! :shock:

Яко. :D

CfEtii
08-05-2008, 16:43
Не съм виждала ма то всичко е възможно,тъй че,не се учудвай на нищо..

SuNsEt
08-05-2008, 16:44

Яко. :D Чакай и друга случка да кажа...

Гледам си през терасата и виждам на павилиона до спирката,по-точно зад него,където е сянка момиче и момче да се натискат...Момичето се облегнало на стената и си вдигнало краката,а момчето със свалени панталони... :shock: Забележете:минават хора,гледат ги,но те НЕ спират...Чуваха се пъшкания чак на 4тия етаж,където съм аз! :? :o ...Продължи към един час...После и 2та ги видях в даскалото...Тя е 6ти клас,а той май 8ми... :shock: ...Натискаха се тоя път до дървото и всички,ама всички ги гледаха... :shock:

Bellatrix
08-05-2008, 17:00
I na men taka vednaj, be6e v 306 i be6e nqkav gaden i gnusen... Stana mi adski otvratitelno i slqzoh na sledva6tata spirka da 4akam drug reis... :? :? :( ne mi e qsno tia 6to ne gi pribirat po ludnicite i zarvorite...

SpOrTs_GiRl
08-05-2008, 17:37
Хора всякакави .. От малка все ме погват педофили .. Имаше един батко с колело, никога няма да го забравя - бях 3 клас тогава. Аз минавах зад даскало, той спря зад един ъгъл .. Тъкмо като минавах си извади "мъжкия полов орган", започна да лъска и да ме вика .. Точно до него бях. Какво ли не ми каза .. Подминах го де, но за 9-годишно дете си ми остана травма.
След него имаше още поне 2-3, с които ми се е слувало нещо подобно ..
Веднъж се бях навела за нещо и усетих твърд атрибут прилепнал до задника ми .... Изправих се и мъжка, космата ръка с татуйровки ме прегърна .. Наобиколиха ме цигани ... Все тая - оправих се по един или друг начин. Последната ми слука беше с двама, от които едва се отървах просто защото от където и да минех ме пресрещаха и бяха доста настойчиви.

SuNsEt
08-05-2008, 18:18
^^^Леле ужас...На мен ми се е случвало само 1 път и тогава бях 4ти клас...Е,не са ме пипали,просто защото много бързо избягах... :?

Връщах се от зъболекар пеша и по една улица,която по принцип беше по-оживена трябваше да мина...Гледам на 200 метра от мен една сива кола.И точно тогава ми мина през акъла,че може нещо да ми направят...Просто шесто чувство...Можеше да мина доста близо покрай колата,ако не се бях замислила преди това...Когато вече бях застанала срещу нея(всъщност аз си ходен и се опитвах да бъда спокойна),двама мъже излязоха от колата.Бяха доста набити и едри...И тогава единият ме повика"Я ела малко да се погушкаме!".Аз се стреснах и видях,че идват към мен.Тогава съзрях на задната седалка едно момиче,което явно беше по-малко от мен,но плачеше.Искаше да излезе от колата,но тя беше заключена,а мъжете идваха мън мен.Тръгнах с все по-бърза крачка напред и се молех да не ме последвах.Не се обърнах нито веднъж.Накрая с всички сили започнах да тичам докато не стигнах до блока ми...Разплаках се там пред майка ми,а баща ми ме попита,дали съ м запомнила номера на колата.Тогава се сетих,че докато минавах и това ми беше минало през ум-за всеки случай да запомня номера...Но явно го бях забравила.Не подадохме жалба само,защото не можех да си спомня номера на колата и не знаех марката...Като си помисля,че те имаха такава голяма преднина.Все пак бяха с кола...Можеха да ме настигнат толкова бързо и просто да ме грабнат и повече да не видя родителите си.Но явно са решили да ме оставят...и да се задоволят с момиченцето,което беше отзад. :(

Giva
08-05-2008, 18:31
SpOrTs_GiRl и аз имам такава травма от един извратеняк.Сега още потрепервам някой мъж като мине близо до мен :( А по темата-да виждала съм доста пъти ама ко да ги прайш...''вече са големи за да си играят само с кукли''

pifiella
08-05-2008, 19:01
а аз съм виждала нещо още по отвратително.Сестра ми ме беше завела в неиното даскало(тя учи кетеринг)и имаха практика и готвеха зеленчукова супа и салата.И всички започнаха да готвят,мият и т.н. бяха се разпределили кои какво да прави и сестра ми ме изпрати да донеса една купа и аз влизам в кухнята и кво да видя..... :shock: едно момиче беше легнало на масата където всички ядат и гаджето
( или незнам какъв и беше)и беше наврял един стрък лук в п*****а :-D и в ръката си държеше чушка(не ми се и мисли,какво е щял да направи с тая чушка)Забравих и купа и всичко :grin:

pifiella
08-05-2008, 19:12
^^^Леле ужас...На мен ми се е случвало само 1 път и тогава бях 4ти клас...Е,не са ме пипали,просто защото много бързо избягах... :?

Връщах се от зъболекар пеша и по една улица,която по принцип беше по-оживена трябваше да мина...Гледам на 200 метра от мен една сива кола.И точно тогава ми мина през акъла,че може нещо да ми направят...Просто шесто чувство...Можеше да мина доста близо покрай колата,ако не се бях замислила преди това...Когато вече бях застанала срещу нея(всъщност аз си ходен и се опитвах да бъда спокойна),двама мъже излязоха от колата.Бяха доста набити и едри...И тогава единият ме повика"Я ела малко да се погушкаме!".Аз се стреснах и видях,че идват към мен.Тогава съзрях на задната седалка едно момиче,което явно беше по-малко от мен,но плачеше.Искаше да излезе от колата,но тя беше заключена,а мъжете идваха мън мен.Тръгнах с все по-бърза крачка напред и се молех да не ме последвах.Не се обърнах нито веднъж.Накрая с всички сили започнах да тичам докато не стигнах до блока ми...Разплаках се там пред майка ми,а баща ми ме попита,дали съ м запомнила номера на колата.Тогава се сетих,че докато минавах и това ми беше минало през ум-за всеки случай да запомня номера...Но явно го бях забравила.Не подадохме жалба само,защото не можех да си спомня номера на колата и не знаех марката...Като си помисля,че те имаха такава голяма преднина.Все пак бяха с кола...Можеха да ме настигнат толкова бързо и просто да ме грабнат и повече да не видя родителите си.Но явно са решили да ме оставят...и да се задоволят с момиченцето,което беше отзад. :(
И на мене ми се е случвало почти същото.Прибирах се от училище и една бяла лада спря на 40,50 метра пред нас и излезнаха 4 цигани и трагнаха към мен аз се затичах нагоре по улицата към вкъщи,прескочих оградата и братовчет ми излезе ,добре,че беше той.Тия с цялото си нахалство тичаха след мен и ми викаха,че ще ми дадат хартия :razz: закво ми е хартия....Браттовчет ми излезе и ги попита какво искат,а те викат прекупуваме желязо и орехи :o (да и по някое и друго дете :( )Ужас направо,след това си премерих кръвното и беше156/120 и пулса ми беше над 100 удара в минута не помна точно,такава уплаха ми докараха

ivana0895
08-05-2008, 19:38
mdam v sofiq ima6e nai mn 5 4oveka v mar6rytkata i 1 o6te na p1rvata spira4ka ospq hydavo da se ot1rka v mene sled koeto si poly4i 66amar za tva koeto napravi ( osen 4e se ot1rka v mene me hvana i za dypito :D ) sled koeto na sledva6tata spirka sleznah i pe6a4ka v1rv2qh do y k16ti , sqkvi izvrateni gi ima na toq svqt :D :D :D :D :D :D

N_a_G_a
08-05-2008, 19:43
:o ](*,) ](*,) :smt013 :smt021 :smt062 :smt064 :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt072 :smt075 това е ужасно !!!!! кои знае какво си мислят малките деца,когато и се слу4и нещто такова ...По темата,направо нз кво да кажа :-o

SpOrTs_GiRl
08-05-2008, 19:46
SpOrTs_GiRl и аз имам такава травма от един извратеняк.Сега още потрепервам някой мъж като мине близо до мен :( А по темата-да виждала съм доста пъти ама ко да ги прайш...''вече са големи за да си играят само с кукли''
Мда .. много познато чувство .. Аз просто изтръпвам, особено когато някой мъж върви зад мен .. Което понякога звучи откачено и хората, които излизат с мен много се чудят, когато се изплаша от някакъв непознат, които просто си минава ..
По едно време след още няклко такива драми ме беше страх да изляза от вкъщи.. Спомням се, че един ден майка ми ме изпрати за картофи/домати не помня .. И аз отказах да отида просто, защото ме беше страх да изляза .. Мисля, че бях 6 клас тогава.

Giva
08-05-2008, 20:26
Мда .. много познато чувство .. Аз просто изтръпвам, особено когато някой мъж върви зад мен .. Което понякога звучи откачено и хората, които излизат с мен много се чудят, когато се изплаша от някакъв непознат, които просто си минава ..
По едно време след още няклко такива драми ме беше страх да изляза от вкъщи.. Спомням се, че един ден майка ми ме изпрати за картофи/домати не помня .. И аз отказах да отида просто, защото ме беше страх да изляза .. Мисля, че бях 6 клас тогава.
Такива травми остават че... просто е отвратително :cry: Дори и без причина направо ми подскача сърцето като се размина с някой по-едър мъж..

SpOrTs_GiRl
08-05-2008, 20:31
Такива травми остават че... просто е отвратително :cry: Дори и без причина направо ми подскача сърцето като се размина с някой по-едър мъж..
Мда .. Не знам, но на мен ми става адски неудобно като излизам с приятели и започна да се притеснявам например заради някакъв мъж, които просто си минава в близост до мен .. Изпитвам някакъв ужас, особено когато съм сама и ме зглеждат 'загорели чичковци' .. По едно време ми се беше превърнало в нещо като мания.. До сега не съм могла да се спрвя с това..

Maja
08-05-2008, 20:36
аз също съм виждал но на по голяма възраст

sweet_baby_cool
08-05-2008, 20:48
Ами виждала съм това - онова. Има и много по-лоши случаи дано не попадаме на тях :)

evil_angel69
08-05-2008, 21:37

ето това вече е трагично..аз ако бях не знам как щях да си избия случилото се от главата.предполагам,че щях да се чувствам някак си виновна,защото не съм успяла да помогна..
но мама му стара защо такива хора не се затварят в лудници..и защо не ходят по магистраите да си търсят някой с по-голям опит,ами се хвърлят на лапета..
маа му стара,това е много гадно.аз също имам нещо такова като страх от такива хора...

Len4etyYyy
08-05-2008, 21:54
Ujassss...vsqkvi izrodqgi gi ima..Edin vednaj si izkara h*q pred men v avtobusa.. :shock:

soul1199
08-05-2008, 22:08
vijdala sum da,ami seki moje da prai,kvot si iska :-o

sLaDkA_GrEsHkA
08-05-2008, 22:27

ne iskam da si predstavqm kakvo se e slu4ilo na momi4enceto :-o
ina4e az vednuj v drugiq krai na ulicata se skarah s nqkvi batkovci, da sa bili na po 18 az bqh 5 klas, 11 godishna i bqh s kolelo + edna moq susedka i neshto im otkazah da otida na nqkukuv tehen kupon zashtoto sum 4uvala kvo stava v vuprosnata kushta i te ne pomnq ot kude ni podgoniha s koleleta i karah s vsi4ki sili bukvalno po glavnata ulica i vikah kolkoto imah glas mn 6ofiori me vidqha az pla4eh no nikoi ne sprq(tova nqma da go zabravq nikoga!) i pomnq 4e oniq se provikvaha neshto sled men 4e she me iznasilqt no go kazaha po zaobikolno ne direktno i kogato stignah pred nas (jiveq to4no v na4aloto na ulicata) znaeh 4e bashta mi e v garaja i vikah moje bi prez cqloto vreme kogato minah zavoq i vidqh zatvorenata vrata na garaja ni si pomislih 4e jivota ni e svurshil! i to4no togava kogato sprqh pred nas tati doide sled men ot zavoq i sgrab4i edinq.... beshe golqm sram za nego a az pla4eh li.... placheh...(razplakah se kato si spomnih sega) a onq otri4ashe s cqloto si nahalstvo i tati go pusna.. posle imashe ogromna sinina na rukata kudeto go beshe hvanal... bashta mi oba4e nqma mnogo dobur podhod kum decata i mi kaza da si izmiq o4ite i da se uspokoq . az ne mojeh i sednah pred kushtata na zemqta i plakah moje bi 30 min s glas..... i tozi 4ovek koito me goni pove4e koito bashta mi go hvana go vijdam nai redovno... jivee na moita ulica.... ne me e strah ot nego, no pri spomena za slu4iloto se iztrupvam.... sled tova si bqh kupila edna kniga Momi4eta ne se predavaite i moje bi ot tam subrah dosta kuraj... sega si mislq 4e ako dori nqkoi me zagleda na ulicata shte mu se razvikam i she napravq vsi4ko po silite si da se otbranqvam v situaciata kato prednata , no kato se zamislq pri takuv strah... moje bi nqma da imam sili... ohh opisah go tolkova podrobno (moje bi ne nai qsno) 4e se razplakah....

ob1rkano_momi4e
08-06-2008, 00:47
Аз на скоро имах една много гадна случка.На 19 юли бях на летен лагер и беше някаде кам 4 сутринта и сички спяха а нии бяхме на бунгала та да де и само нащо бунгало беше отключено и ние бяхме 5 моми4ета вътре и вратата ни беше отворена и само стоим и си говорим и едно момче от лагера доиде при нас и стоим си нии и лампата изгасна и ние отначало се стреснахме и после отворихме врата за да се нагласим да легнем и само стоим си по леглата и изведнъж в сстаята нахлуха около12 циганина и нии много се стреснахме и само стоим и ги гледаме те се опитаха да светнат лампата но не успяха и започнаха да ни оглеждат и отначало не видяха че има и момче в стаята и само тръгват наватре да влизат и го видяха и се спряха и почнаха да говорят а вии не сте само момичета ама нищу не се страхуваите от нас ние нищо няма да ви направим и нии им викахме да излязат и те стояха някаде 40 мин в стаята седнаха по леглата и почнаха дани разпитват как секазваме и на колко сме години и нии малчим обаче една фр има много голяма уста и си каза името и вика че сме на 15-16 години и само аз се ядосах и нз как минах покраи тях зех си цигарите и излезнах савсем сама пред бунгалото да пуша и няколко от циганите излезнаха и две фр сащо и онея почнаха аи да ходим кам плажа и нии им викаме добре и те трагнаха нали сички и нии супер барзо си влезнахме в бунгалото и заключихме и те се варнаха и започнаха да бласкат и да викат нии ще разбиим и ще влезем и ниии се стреснахме и започнахме да званим на др от лагера но сички спяха и никои не дигна а онея продалжига да думкат и да бласкат по бунгалото до 6 и 10 и то стана светло наванка и си трагнаха но това беше много травмиращо за нас и ако това момче не беше дощло в стаята ни нз какво щеше да стане и не ми се мисли но те отначало си мислеха че сме само момичета и тогава започнаха да влизат на ватре и да ни разпитват и го видяха а аз кат излязох наван да пуша отпреде имаше двама мангала които пазеха нз но тия бяха много противни и ние момичетата бяхме в някав страх през целия лагер :shock: :shock: :shock:

soul1199
08-06-2008, 10:13

Връщах се от зъболекар пеша и по една улица,която по принцип беше по-оживена трябваше да мина...Гледам на 200 метра от мен една сива кола.И точно тогава ми мина през акъла,че може нещо да ми направят...Просто шесто чувство...Можеше да мина доста близо покрай колата,ако не се бях замислила преди това...Когато вече бях застанала срещу нея(всъщност аз си ходен и се опитвах да бъда спокойна),двама мъже излязоха от колата.Бяха доста набити и едри...И тогава единият ме повика"Я ела малко да се погушкаме!".Аз се стреснах и видях,че идват към мен.Тогава съзрях на задната седалка едно момиче,което явно беше по-малко от мен,но плачеше.Искаше да излезе от колата,но тя беше заключена,а мъжете идваха мън мен.Тръгнах с все по-бърза крачка напред и се молех да не ме последвах.Не се обърнах нито веднъж.Накрая с всички сили започнах да тичам докато не стигнах до блока ми...Разплаках се там пред майка ми,а баща ми ме попита,дали съ м запомнила номера на колата.Тогава се сетих,че докато минавах и това ми беше минало през ум-за всеки случай да запомня номера...Но явно го бях забравила.Не подадохме жалба само,защото не можех да си спомня номера на колата и не знаех марката...Като си помисля,че те имаха такава голяма преднина.Все пак бяха с кола...Можеха да ме настигнат толкова бързо и просто да ме грабнат и повече да не видя родителите си.Но явно са решили да ме оставят...и да се задоволят с момиченцето,което беше отзад. :( :? tvae ujasno,gorkoto momi4e,se pak bravo,4e si se izmuknala :-o

GetNasty
08-06-2008, 10:42
Виждал съм,но не на такава възраст! :)

OCINKO
08-06-2008, 11:40
Ми да :D не ми стига ,че всички ма зяпат в автобуса дали заради черния грим и дрехи (едно от двете ще е ) ами да видиш като се разпсувах как ме гледаха.Та аз се разквичах на умряло :D Мислех да скоча да го утрепя ама беше много гнусен :shock: И после пак съм го засичала в автобуса ама вече не ме поглежда :lol:[/quote]
mi ako 6te6 mi vqrvai ama te razbiram nap1lnokato s1m cqlata v 4erno i s1m nadula nekfata mu muzika v slu6alkite zna4i s1m izvratena i ne 4uvam kogato nqkoi 6iban dqdka se priblijava da mi zqpa zadnika stra6noo gnusno nqmat li si rabota !!!

SuNsEt
08-06-2008, 12:00

ето това вече е трагично..аз ако бях не знам как щях да си избия случилото се от главата.предполагам,че щях да се чувствам някак си виновна,защото не съм успяла да помогна..
но мама му стара защо такива хора не се затварят в лудници..и защо не ходят по магистраите да си търсят някой с по-голям опит,ами се хвърлят на лапета..
маа му стара,това е много гадно.аз също имам нещо такова като страх от такива хора... Не се чувствам виновна,защото тогава бях едва на 10 години.Какво можех да направя???Разказах на родителите си за нея и как изглежда и всичко,което видях,но нищо повече не можах да направя... :(

SabrinaAa
08-07-2008, 08:51
A we kfo iskate ot horata 6tom im haresva da go pravqt kadeto iskat! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz:

Amateur
08-09-2008, 13:24
Където им е кеф там да го правят щом не ги е срам!!!!

SINDEL
08-09-2008, 16:10
Ебахти кви консервативни се извъдихте вси4ките... :?
Като се харесват хората и се искат, няма лошо да се пипат къде ли не. Нали не ви пипа вас никой, къв е проблема? На мен ми харесва, сладки са ми такива двойки. Кефя се на хора, на които не им пука от околните.

ПП: Тогава гледайте да не ме мернете мен с мъж ми някъде из София. Като се има предивд колко редовно ме се налазваме из заведенията, или как ми е при4инявал болка пред хора или как ми е мастурбирал и ме е карал да свършвам на обществени места... :?

ElinoOor
08-09-2008, 16:18
8-) аз пък гледах порно на живо в мола :lol: :lol: :lol: естествено за 10 секунди обаче много стастно го раздаваха :razz:

Saymon90
08-09-2008, 16:36
Като се харесват хората и се искат, няма лошо да се пипат къде ли не. Нали не ви пипа вас никой, къв е проблема? На мен ми харесва, сладки са ми такива двойки. Кефя се на хора, на които не им пука от околните.

ПП: Тогава гледайте да не ме мернете мен с мъж ми някъде из София. Като се има предивд колко редовно ме се налазваме из заведенията, или как ми е при4инявал болка пред хора или как ми е мастурбирал и ме е карал да свършвам на обществени места... :?
Знаех си аз, че ми допадате като двойка 8-)

SINDEL
08-09-2008, 16:38
^
:D

k0kster
08-09-2008, 17:14
Един път в автобус 72 един педофил опипа една приятелка и след тва си го изяде боя!Такива лайна не заслужават милост!

marin4itu
08-09-2008, 19:15
I na men taka vednaj, be6e v 306 i be6e nqkav gaden i gnusen... Stana mi adski otvratitelno i slqzoh na sledva6tata spirka da 4akam drug reis... :? :? :( ne mi e qsno tia 6to ne gi pribirat po ludnicite i zarvorite...
Ооо и на мен веднъж ми се натискаше един дядка..нищо не му казах просто го настъпах зверски.. на следващата спирка той слезе и се качи на другата врата..

just_a_girl_z
08-09-2008, 23:00

и аз искамммммм :grin: :grin: :grin: :oops: е ние почти го постигнахме с моя :D беше голям майтап седим си ние на една пейка посред бял ден и аз веднъж да се отпусна и да му дам да ми пипа котето на публично място( все пак беше по закътано) и покрай нас прелетя ена бабичка. аз тъкмо му пушкаш колко мн ми харесва да ми прави така, и тая жена милата направо прелетя покрай нас и ние започнахме да се хилим супер много. сигурно е била адски възмутена, нищо и няма. аз съм сигурна че нейните внуци са по зле от нас. :D :D

SlYn4iCe
08-10-2008, 17:18
Тез истории за педофилите, които разказвахте, ме вцепениха :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

partychild
08-10-2008, 17:27
v gradskata gradina posred bql den..iii.. na alioshata sashto prez denq 8-)

jersey_girl
08-10-2008, 18:56
mn zleee :razz: