View Full Version : Да спя ли с него?
exclusive__16
08-05-2008, 14:41
zDrAvEiTe ... zNacHi isKaM Da vi PiTaM nE6tY ..taka znachi s edno mom4e se poznavame ot mn malki znaem si4ko edin za dryg nashte se poznavat kakto se kazva znaem si i kirlivete rizi ...ta zna4i razmenix me si skypovete vednuj i zapo4naxme da si pishem ....sled vreme toi zapo4na da mi predlaga da se e*em az mn sta6ny mn pyti my otkazvah ..za6toto nz dali s nego toi kaza che e taka se nae*em i posle ni6ty samo tfa me spira .. a znam che toi kat me vidi i zapochva nqkaf se izchervqva i t.n..onq den pak mi predloji se viime nqkude i ....taka i az my kazah che moje i toi vika ama kat te znam che si neseriozna i te e sram i takiq i ne se ogovorihme ... imali sme i sfalki v edin reis :-D :-D :D :-D i ta vi molq za suvetcheta dali da spa s nego 6toto az pisha li my ili ako my napisha ne6ty sexY vednaga sledva predlojenie :D kfo 6te kajete vie :oops: :oops:
т.7
krem4et0
FeelMyPain
08-05-2008, 14:43
Спи с него, ако ТИ искаш, не ние да ти даваме съвети дали ТИ да спиш с него.Кои сме ние, че да ти казваме какво да правиш?
girl_in_black
08-05-2008, 14:45
Ами ти трябва да си прецениш дали искаш или не.Ние какво да ти кажем? Моето мнение е, че не трябва да го правиш при положение, че не ходите и очевидно няма и да тръгнете, защото после има вероятност отношенията да ви се развалят.Май е по-добре да си останете просто приятели.
cherinka
08-05-2008, 14:45
Наебете се.
haterkata
08-05-2008, 14:46
...kfo 6te kajete vie :oops: :oops:
ммм ще кажа че си адски тъпа
exclusive__16
08-05-2008, 15:14
AAA ama az mn iskam ... :-D :grin: :grin: :D :D :D :D :razz: daje predi si go xar :D
DeVoi4eTo
08-05-2008, 15:46
\:D/
exclusive__16
08-05-2008, 15:47
6tOOOOOOO???????????/?? :O :( :( :( :( :( :? :? :? :?
krem4et0
08-05-2008, 15:48
Като искаш-прави го. Кой или кое те спира?
MoQ sAveT E dA sPi6 s Neg0 vAzMojNy p0 SkoRy
DeVoi4eTo
08-05-2008, 15:50
6tOOOOOOO???????????/?? :O :( :( :( :( :( :? :? :? :?
тъпо е да се водиш по акъла на някой който не познаваш и едва ли не да правиш каквото ти кажат...толкова ли не можеш да решиш сама какво да правиш?Ако не можеш си прекалено малка,а ако си малка не прави каквото и да е било
zDrAvEiTe ... zNacHi isKaM Da vi PiTaM nE6tY ..taka znachi s edno mom4e se poznavame ot mn malki znaem si4ko edin za dryg nashte se poznavat kakto se kazva znaem si i kirlivete rizi ...ta zna4i razmenix me si skypovete vednuj i zapo4naxme da si pishem ....sled vreme toi zapo4na da mi predlaga da se e*em az mn sta6ny mn pyti my otkazvah ..za6toto nz dali s nego toi kaza che e taka se nae*em i posle ni6ty samo tfa me spira .. a znam che toi kat me vidi i zapochva nqkaf se izchervqva i t.n..onq den pak mi predloji se viime nqkude i ....taka i az my kazah che moje i toi vika ama kat te znam che si neseriozna i te e sram i takiq i ne se ogovorihme ... imali sme i sfalki v edin reis :-D :-D :D :-D i ta vi molq za suvetcheta dali da spa s nego 6toto az pisha li my ili ako my napisha ne6ty sexY vednaga sledva predlojenie :D kfo 6te kajete vie :oops: :oops:
т.7
krem4et0
.....ще ти кажа да го духаш :D Ако не го обичаш, а просто ти се ебе и си девствена не го прави.Това е моя съвет.
:shock: ...Та значи...той те харесва,познавате се от отдавна и ти си го харесвала.Предлагал ти е да спите заедно.Ти също искаш да спиш с него.Въпросът ти е "Вие какво мислите,да спя ли с него?"...
Аз мисля,че първо трябва да пораснеш малко умствено...
exclusive__16
08-05-2008, 15:52
aZz veche sam reshila no iskax da subera malko smelost i da se dopitam i do dr lica koito ne ni poznavat ..!?!?!?! ;);););)
aZz veche sam reshila no iskax da subera malko smelost i da se dopitam i do dr lica koito ne ni poznavat ..!?!?!?! ;);););)
nAli TvA Ti KazVam I aZZZz.DaFai :-)
exclusive__16
08-05-2008, 15:53
т.7
krem4et0
.....ще ти кажа да го духаш :D Ако не го обичаш, а просто ти се ебе и си девствена не го прави.Това е моя съвет.
e 6to da ne go prava ??// :O:O :? :? :?
exclusive__16
08-05-2008, 15:55
a dori i da sum detstfena pak li da go napravq ??????? :? :? :o
После чакаме тема"Забременях без да искам,какво да правя?Вие как мислите,да оставя ли детето?" :-D ...Айде приятен секс.
т.7
krem4et0
много се тъпа.извинявай.казвам ти го от личен опит.мисли за бъдещето.
e 6to da ne go prava ??// :O:O :? :? :?
Много се тъпа.Извинявай.казвам ти го от личен опит.Мисли за бъдещето.После може да съжаляваш, както аз.По-добре сподели първия си път с човек с когото имате бъдеще.
exclusive__16
08-05-2008, 15:58
da to4no ot tfa se spiram :o :o :o :o :o :? :? :? :? 8)
exclusive__16
08-05-2008, 15:59
После чакаме тема"Забременях без да искам,какво да правя?Вие как мислите,да оставя ли детето?" :-D ...Айде приятен секс.
e tfa stiq ste mi se podigrafali :D :D :D :D :-x :booooomb: :D pyrvo mi vika6 da ne go praa sega priqten sex :D:D:D :-D :-D :-D
a dori i da sum detstfena pak li da go napravq ??????? :? :? :o
Момиче...Аз ли чакаш да ти кажа дали да го направиш. :lol: Няма лошо, допитвай се до други хора (макар и непознати), но в края на краищата решението си остава лично твое...Вземи в предвид това, което са ти казали по опитните и си реши...
go6o__Sf
08-05-2008, 16:04
от кой град си
exclusive__16
08-05-2008, 16:05
sF
exclusive__16
08-05-2008, 16:06
shto ??????? :?
go6o__Sf
08-05-2008, 16:06
как се казва момчето
e tfa stiq ste mi se podigrafali :D :D :D :D :-x :booooomb: :D pyrvo mi vika6 da ne go praa sega priqten sex :D:D:D :-D :-D :-D Абе,мила,ти нали каза,че искаш?! :-D ...Сега по същество:
Винаги преди да направиш нещо важно,мисли какво ще стане след решението,което ще вземеш.Ако за теб първия път не е толкова важен и ако наистина ти се прави,действай.Но,ако не си сигурна и искаш първият ти път да е с човек,когото обичаш,тогава не го прави!Ако бях на твое място не бих го направила.
Ако го направиш без чувства,според мен рано или късно ще съжаляваш.Но както си прецениш.Само ще ти кажа,че не бива да позволяваш на никой да ти влияе в отрицателна посока,камоли да те притиска със секс...Прецени,кое ще е най-добре за теб и така. :)
Сега доволна ли си? :-o
exclusive__16
08-05-2008, 16:11
dAAAaa mNOGOoOoO :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: mS
exclusive__16
08-05-2008, 16:12
как се казва момчето
za6to?????????
pp kaZvA sE miro ;)
go6o__Sf
08-05-2008, 16:12
много е важно името за мен специално за това.аз много варвам в имената
exclusive__16
08-05-2008, 16:14
da qsNyy tI ne Si fReD :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ti ot kude si
go6o__Sf
08-05-2008, 16:15
Миро-това са хора с добри миролюбиви отношения , повечето се държат добре с момичето което харесват , моят най-добър приятел се казва Мирослав и е най - точният човек на света
go6o__Sf
08-05-2008, 16:15
моят съвет е ... направи го и ще се почувстваш по добре от всякога ;)
go6o__Sf
08-05-2008, 16:17
sf :)
exclusive__16
08-05-2008, 16:18
xaxa ms :D :D :D ama az ve4e re6ix
моят съвет е ... направи го и ще се почувстваш по добре от всякога ;) Абе я па тоя...Добре,че е само съвет.И то от човек,който вярва в имена?! :lol: ....Ъъъъ?Я кажи Ангел кво значи?Че аз имах съученик с това име и въобще не беше ангелче... :-D ...Тцтцтц...
exclusive__16
08-05-2008, 16:18
na kolko si ?
go6o__Sf
08-05-2008, 16:22
na 21
FunnYboY
08-05-2008, 16:23
Не прави тази грешка...
К'во значи писал ти, че иска да се ебе с теб... Ми то колко момчета ще ти пишат, че искат да те е*бат, ако се ебеш със всяко... :shock: и една свалка в ЧАВДАРЧЕ не е достатъчно, за да престъпиш този праг.
Лично мнение :P 8)
exclusive__16
08-05-2008, 16:23
koi kv kaji ne6ty zza tebe ??? :D :D :D :D
Т'ва да не ви е скайп???Айде стига спам!Ако пишете,то да е по темата!
Я кажи какво си решила...ако не е тайна. :) ...И защо?
exclusive__16
08-05-2008, 16:25
ahMm ms :D :P 8-)
MN_DIV_P
08-05-2008, 16:25
verno mn. si prosta
exclusive__16
08-05-2008, 16:26
6te 4akam vremeto 6te pokaje ak toi iska da hodime 6te go napravq ako ne .... silno 6te se zamislq ;););) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :) :?
From_Hell
08-05-2008, 16:27
Дали ще спиш с него си е твоя работа , но сигурна ли си че искаш?
и моля те следващият път когато пишеш нещо СЛАГАЙ ТОЧКИ И ПРЕСТАНИ С ТВА МНОГОТОЧИЕ!ПРАВИ ИЗРЕЧЕНИЯ!
exclusive__16
08-05-2008, 16:29
ok :D :D :D :D :D Np sorryy
nikemilov
08-05-2008, 16:33
Поне да беше казала на колко си години...
4 страници не разбрахме, само тъп чат.
Когато искате да ви се помогне поне уточнявайте възраст!
Обзалагам се че си на 13, направи го, давай. Давам ти 3-4 години и ще осъзнаеш, че си сгрешила наистина, само за да си начешеш п*тката и да угодиш на някъв келеш...
Успех.
ЕДИТ: И пиши на КИРИЛИЦА! Толкова ли е сложно бе м*ма му д**ба?!
Защо трябва да пишеш с редуващи се малки и големи букви, и думите да завършват на "yYyYyY" ?!
Ебахти и поколението дето расте... Не мога да повярвам че наборите ми са толкова смотани.
exclusive__16
08-05-2008, 16:34
na 16 sam ;):) ..... i teq poslednite ti dumi sa naistina vqrni :( :(
nikemilov
08-05-2008, 16:41
na 16 sam ;):) ..... i teq poslednite ti dumi sa naistina vqrni :( :(
Виж, извинявай ако съм те нагрубил. Нямал съм такава цел, за което се извинявам. Но все пак си достатъчно зряла да взимаш сама решения, нали? Ти определяш живота си, но съм сигурен че в твоя случай ако го направиш ще съжеляваш. И точно над тези последни думи трябва да помислиш, а именно - искаш ли да го направиш?
По описанието ти прецених човека, който ти предлага секс. Както казах - келеш, и то загорял. Ще ти отнеме девствеността, само за да си начеше патката... за което ще съжеляваш после.
Отново: извинявай за думите ми. :-)
exclusive__16
08-05-2008, 17:06
mmm np :D :D ama az moga si vzemam sama re6eniqta ama iskax da znam4ujdi xora det ne ni poznavat kfo mislqt ;);)
From_Hell
08-05-2008, 17:17
Честно да ти кажа мисля , че ще срещнеш по-подходящ.Наистина след време може и да съжаляваш.Намери чокек на когото можеш да рачиташ и го обичаш.Първият път е само веднъж :)
SpOrTs_GiRl
08-05-2008, 17:26
Девствена си и искаш да го направиш с него?! :-o ............. С някакъв загорял тъпак само за спорта?!
Браво бе. Без коментар. Няма да си направя труда дори да ти обясня многобройните причини, поради които не е редно да го правиш.
Все тая - твой си е живота, ти си знаеш. ;) .. Не си малка (поне на години).
Claustrophobia
08-05-2008, 17:30
Но има и един друг момент..Ако тя иска само да го направят,а не да ходят (примерно говоря) и той иска същото..Защо да не го направят?Ако страшно много иска той да я изчука,защо да не му пусне?!
exclusive__16
08-05-2008, 17:48
daa tochno tfa iskamee ........ :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D :) :) ...aMa ne iskam 1 mipyt da e to4no takaf , :? :? :( :( :-D
SpOrTs_GiRl
08-05-2008, 17:51
daa tochno tfa iskamee ........ :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D :) :) ...aMa ne iskam 1 mipyt da e to4no takaf , :? :? :( :( :-D
Ами ако искаш първия път да те изчукат и да те заррежат - давай.
From_Hell
08-05-2008, 17:52
Извинявай , ама на твое място ни бих пуснала на един загорал идиот.А и не се излага- нали не си правила секс преди , какво толкоси зажадняла за него?
Абе като те гледам как си се забързала... :-D :? ...
exclusive__16
08-05-2008, 17:52
emi da we tochno tfa ne iskam :( :( :( ..... ama za tfa mom4e az primerno posle ne iskam da xodq s nego :D :D :D :D
SpOrTs_GiRl
08-05-2008, 17:54
emi da we tochno tfa ne iskam :( :( :( ..... ama za tfa mom4e az primerno posle ne iskam da xodq s nego :D :D :D :D
Ти знаеш и изобо какво искаш!?!? .. Хем не искаш да те изебат, да се възползват от теб и да те зарежат, хем не искаш да имаш връзка изобщо с момчето?! Даже в самия пост си противоречиш ..
girl_in_black
08-05-2008, 17:55
Дори и сега да си мислиш само един секс и после си оставаме приятели, нищо повече-отношенията ви ще се променят/развалят след като го направите.От опит ти го казвам.
exclusive__16
08-05-2008, 17:55
:D :D :D :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: mhmm :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: mi mn iskam da spq s nego ama ne pyrviq mi pyt ;);) :-D :) :( :o
angelcheeee_93
08-05-2008, 18:01
bih kazala 4e si edna ot nai-tapite patki na sveta...samo da te izbazikat da se ebete i vednaga priema6...ei ot tuka o6te si li4i 4e si lesna tapa kurVA.
ebi se s nego...to natam otivat ne6tata...prosto zatava6...i da ne e s nego 6a e s nqkoi dr kat gledam kak barza6 seedno 6a stigne everest..mi davai kat si prosta patka bez akal mn 6a ima da tegli6 ot toq jivot....
vapros na vazpitanie i roditelski kontrol :?
exclusive__16
08-05-2008, 18:04
mm da ti si pravaaaaaa :oops: :oops: :oops: :oops: 8-) :D ...mNnnn Se zaburzaH ...ama sichki pRiQtElI i pRiQtEli sA preSpAli s nqkoi .. az ne iskam da sam kat sichki kyrvi amam iskam nqkoi s koito da buda .. a o6te ne sam go sre6nala :smt089 :smt112 ;( ;(;(
girl_in_black
08-05-2008, 18:08
Айде моля ти се, всички били спали с някой-зашо трябва да си като всички.А и предполагам, че по-голямата част от тях са го направили с гаджетата си-ако не бързаш все ще си намериш момче, с което си струва да преспиш.И, моля те,пиши с малки букви-това редуване на малки с големи букви е много дразнещо.
exclusive__16
08-05-2008, 18:10
mhm ok .... btw ti na kolko si ? :]
girl_in_black
08-05-2008, 18:13
Аз ли-скоро ставам на 17
exclusive__16
08-05-2008, 18:14
ahm qsno... qvno si po na qsno s teq raboti :) :) :)
girl_in_black
08-05-2008, 18:17
Да, поне така мисля
exclusive__16
08-05-2008, 18:21
Дори и сега да си мислиш само един секс и после си оставаме приятели, нищо повече-отношенията ви ще се променят/развалят след като го направите.От опит ти го казвам.
ot opit ;( :smt089 tva e mn gadno predpolagam ..za tfa mislq da izchakam ,vse 6te si xvana nqkoi :) :) :) predpolagam*
girl_in_black
08-05-2008, 18:26
ot opit ;( :smt089 tva e mn gadno predpolagam ..za tfa mislq da izchakam ,vse 6te si xvana nqkoi :) :) :) predpolagam*
Е, преживява се, ама въпросът е в това, че очакваш едно, а се получава друго в действителност-за това е хубаво да не се прави секс без чувства и връзка.Лично мнение, де.Ти ако искаш-давай. :wink:
exclusive__16
08-05-2008, 18:28
mmm ne ;) ,6te 4akam malko da vidq kfo 6te stane .i posle ako ne si imam skriti karti :D :D :D :D :D
SpOrTs_GiRl
08-05-2008, 20:06
ahm qsno... qvno si po na qsno s teq raboti :) :) :)
Ами разбира се, че е по наясно с нещата .. Само като прочетох "ами тие фсичките ми приятеЛии и пРиятелКии" .. Детска му работа !! Найстина си малоумна и проста!! Извинявам се, не целя да те обидя .. Но как може така да се връзваш?! .. "Не искам да съм като всички други курви" .. Е, да ама като го направиш по този начин и изтъкнеш точно тези причини, ще си. ;) .. И както казаха преди мен - те сигурно са го направили с гаджетата си, а не с първия загорял недорасъл глупак, предложил им секс.
не си на 16 .. просто немога да приема че момиче на тази възраст мисли и говори по този начин и иска да се на*бе с някой за пръв път защото приятелките й са го направили .. отчайвам се .. :shock:
DaAaA...NaPrAfiIiI GyYyYy BeBsiIiI :-) AiDi SluNcIiI YsPeHcHiTaA :-)
P.S. Zle,zle,zle... #-o Pravi go shtom iskash.Zashto ti e mnenieto na hora,koito ne poznavash? :?
psychopath
08-06-2008, 02:22
спи.
не си на 16 .. просто немога да приема че момиче на тази възраст мисли и говори по този начин и иска да се на*бе с някой за пръв път защото приятелките й са го направили .. отчайвам се .. :shock:
+1 .. аз съм на 13 и бих казала ,че имам повече мозък в главата .. изчетох всичките ти постове и почти във всеки ти си противоречиш.
keti92love
08-06-2008, 06:17
за да пускаш такава тема, значи и ти искаш да правите секс ;)
exclusive__16
08-06-2008, 06:18
mmmm taka iskah na nqkoi koito ne poznavam .da vidq kfo milslqt i vidqh ve4e :D :D :D :D ;););) :( :-D
ако иска само секс недей.... :?
GetNasty
08-06-2008, 12:57
MoQ sAveT E dA sPi6 s Neg0 vAzMojNy p0 SkoRy
и м0Я куУклУуУ ~ {{{{P}}}
exclusive__16
08-07-2008, 19:01
a toi ne6ty si e naumil i produljava da me sfalq :D :D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :razz:
Sladkiq_Vladko
08-07-2008, 21:19
ако иска само секс недей.... :?
Pravilno
zashtoto moje da iska da si mu purvata nai ve4e, a puk ako ne e s istinsko jelanie nqma da ti e dobre po vreme na sex-a :)
AAA ama az mn iskam ... :-D :grin: :grin: :D :D :D :D :razz: daje predi si go xar :D
ама ти кат искаш ко питаш нас бе момиче .. напраите раутата и тфа е хем ти ши са накефиш хем той .. ма кат гледам мн та сарби нещоо :lol: :lol: :lol:
soul1199
08-30-2008, 16:07
kazvam ti nedei,suvsem seriozno,i az imah podoben sly4ei,zatva go narejdah onqden :o 4oveka ebal po cql den,sq 6e ma iskefi toz det kaah,4e e i naprao :shock:
igoinsane
08-30-2008, 16:16
Поне като се ознавате отдавна и си девствена ми го дай.Се пак ще знаеш че не е на случаен човек
igoinsane
08-30-2008, 16:18
а ти на колко си..... :-o
Civilizationruller
08-30-2008, 16:42
е тая тема толко дърта че брадяса ко стана чукнахте ли се :? :D
sevenhill
08-30-2008, 22:11
Лягай кво толко му мислиш :D :P