PDA

View Full Version : Кое ви харесва в една врузка

N_a_G_a
08-05-2008, 16:16
Кае по ви харесва:романтика и лубовни игри или самия сех :neutral:
Аз ли4но предпо4итам да излизам с половинаката си,да я развеждам на готини и осамотени места,отколкото да си го направиме.впро4ем ми е интересно дали и при другите е така или сам някав нов вит животно, кето немисли само как да нарага наденицата :-s Хаиде да вида кви мнения ще дадете ... като знам пове4ето ,4е не сте мн сас си4кия си .. :smt059 :twisted: :oops:

plmn
08-05-2008, 16:19
Пич...научи се да пишеш...предстои ти матура по БЕЛ(освен ако вече не си я взел, в което силно се съмнявам)...

По темата : Всички неща, които си изброил са нужни за успешна и дълготрайна връзка.

exclusive__16
08-05-2008, 16:20
Пич...научи се да пишеш...предстои ти матура по БЕЛ(освен ако вече не си я взел, в което силно се съмнявам)...

По темата : Всички неща, които си изброил са нужни за успешна и дълготрайна връзка.
+1 :D :D :D :D :D :D :-D

TheBlackStranger
08-05-2008, 16:20
като знам пове4ето ,4е не сте мн сас си4кия си .. :smt059 :twisted: :oops:[b...каза момчето с хиляди правописни грешки...[/b]

N_a_G_a
08-05-2008, 16:21

По темата : Всички неща, които си изброил са нужни за успешна и дълготрайна връзка. пи4 неми казжаи как да пи6а,за бил немисли минал сам ги одавна тия ... :o

3vR
08-05-2008, 16:23
ами ко да ти кажа, нага, и аз така обичам :-D

П.П: малко са хората с ум в тоя форум, нага е първия, който срещам и може да мисли трезво :grin:

cMon
08-05-2008, 16:23
лоллл братле ти не си с всичкия си аххаахаахах.
1. това че харесваш романтиката не те прави единствен ,неповторим или нещо по велико от останалите . Има хора които харесват секса повече има хора които са по романтици , но едното не може без другото за да има врузка . За това спокоино не си толкова неповторим
2. от каде си вадиш тез изводи че тук хората не са с всичкия си ? Мога да ти кажа че досега от прочетените мнение (само от мненията ) мси изградих представа , че в този форум се намират доста интелигенти и образовани "същества" хах не си прави повече такива изводи - почваш да приличаш на поредния форумски хлапак опитващ се да нахрани всичко и всички ;) :)

plmn
08-05-2008, 16:25

По темата : Всички неща, които си изброил са нужни за успешна и дълготрайна връзка. пи4 неми казжаи как да пи6а,за бил немисли минал сам ги одавна тия ... :o

Кой ти ги е дал...

SpOrTs_GiRl
08-05-2008, 17:21

Пич, в целия ти пост има точно ... извинявам се, стигнах до 10 и не ми се брои вече :?

scoobydors
08-05-2008, 17:35
Всички се отплеснахте от темата :D
Та, аз да кажа кое ми харесва най-много. :-) Моментите когато си лафим просто ей така и се смеем и можем да си говорим за всичко, или когато заспивам до него и на другата сутрин първата ми работа е да видя дали той е там :) Чувството е уникално :grin:

bebok
08-05-2008, 17:46
Всички се отплеснахте от темата :D
Та, аз да кажа кое ми харесва най-много. :-) Моментите когато си лафим просто ей така и се смеем и можем да си говорим за всичко, или когато заспивам до него и на другата сутрин първата ми работа е да видя дали той е там :) Чувството е уникално :grin:

+1

N_a_G_a
08-05-2008, 19:16
един които ме разбира :grin: 8)

3vR
08-05-2008, 19:20
един които ме разбира :grin: 8)

кой е той, щот аз 1 не видях :lol:

N_a_G_a
08-05-2008, 19:20
стига ве сад ... :-o

3vR
08-05-2008, 19:28
стига ве сад ... :-o

не разбрах "сад" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rozova_lady
08-05-2008, 19:52
Всичко харесвам.

BurningDesire
08-05-2008, 19:58

Кой ти ги е дал...
За да се оплачем и да го уволнят?

Civilizationruller
08-05-2008, 21:27
XHWauxhawuxhaUXXaxaxauhuWHAXAUXhuawhxuAHUhAX DuaxhauxhauxhawuxhuawhxuawH
Добръ Балгарскй

Xtuning
08-05-2008, 21:34
Стия с тея изповеди де ги чета е . Кво сте ми раздрънкали . Уникалност, а ъ .. некъв пич бил . Живеите си ся тей и на 20 ше разберете ,че сте си пропиляли най-хубавите години .....
Романтика има във всичко , дори и в секса . Всеки е романтичен , по някакъв начин . Но прекаленото .... прекаленото си е чисто губене на време ....

Hilary_
08-06-2008, 08:11
нужни са всички мили неща за които едно момче може да се сети...романтика...разходки.. .всичко!!! Една връзка не се крепи само на един секс... :P :wink: