View Full Version : Секс по време на цикъл?
Правили ли сте секс със гаджето си докато е в цикъл :-o
Аз сега правих (трети ден от цикъла й беше) и нищо особенно, само че на нея й беше по-кеф от обикновенно (поне така ми каза), и имаше доста кръв, което на мен не ми пречеше, щото и двата пъти си бех с презерватив и само по него имаше доста (е и по мене имаше, ама не ми пукаше особенно :lol: ) :)
бтв номера с възглавничката под кръста работи интересно добре :D
BurningDesire
08-05-2008, 21:46
Абе случвало се е 1-2 пъти, хубаво ми беше, но не като когато не съм в цикъл. Все пак се притеснявам да не се изцапа нещо и т.н.
Абе случвало се е 1-2 пъти, хубаво ми беше, но не като когато не съм в цикъл. Все пак се притеснявам да не се изцапа нещо и т.н.
е да естествено, ама ние сложихме една кърпа по-дебела отдолу и гледахме да не се местим много наляво-надясно и сичко беше на шесТ :D
haterkata
08-05-2008, 21:51
ае не ви ли писна да пускате все едни и същи теми?такива има хиляда..
ае не ви ли писна да пускате все едни и същи теми?такива има хиляда..
ами аз откъде да знам, проверих дали има такива теми 1-2 страница и нямаше и пуснах, кво толкова :o
LipSoFAnAnGel
08-05-2008, 22:38
сутринта имаше същата тема :booooomb:
just_a_girl_z
08-05-2008, 23:12
аз лично не съм, но мн мои приятели споделят опит в такива ситуации.
един така се напил веднъж и спал с някаква. разказваше ми как се събужда сутринта и се оглежда и първо не помни името на момичето ( като по учебник) 2-ро поглежда се и целия в кръв, по ръцете, по оная му работа, по лицето. ужас :lol:
аз лично не съм, но мн мои приятели споделят опит в такива ситуации.
един така се напил веднъж и спал с някаква. разказваше ми как се събужда сутринта и се оглежда и първо не помни името на момичето ( като по учебник) 2-ро поглежда се и целия в кръв, по ръцете, по оная му работа, по лицето. ужас :lol:
ау тва ве4е е брутално... :lol: :lol: :lol:
BurningDesire
08-06-2008, 09:09
целия в кръв, по ръцете, по оная му работа, по лицето. ужас :lol:
Лелее. Чак по лицето?!
glor4eto_
08-06-2008, 11:14
mi kakvo da ti kaja sa6toto si e samo deto se suobrazqvate kude moje da se capa no si mislq 4e te e izlugala 4e i e haresalo pove4e (pone pri4inata ne e v tova 4e e v cikul)
Wrathchild
08-06-2008, 11:21
Правила съм го докато съм в цикъл. Наистина има нещо вярно в това, че е по-хубаво, усещането е повече. Слагаме кърпата и всичко си е тип-топ. Само избягвам да е първия ден, защото тогава болката е невероятна, остава само и секс да правя.
Правила съм и не е нещо особено. Като цяло усещането при мен си е едно и също, само дето омазвате вси4ко и после, когато свърша, запо4ва много лошо да ме боли корем. Което принципно не е хи4 яко, ама като ми дойде, ставам ужасно разгонена, така 4е се преживява. Само дето рядко се слу4ва мъж ми да се навие на такива неща :?
хах тва ми се струва малко цапотийно..се тая бях 4увала 4е не било полезно.така ли е? :-o
didi_baby
08-06-2008, 16:34
Всеки ден го правя,независимо дали съм в цикъл или не
theworldleader
08-06-2008, 16:47
Правил съм го и не само с приятелките си. На мен лично ми харесва.
sh3_1s_7h3_0n3
08-06-2008, 19:46
Правил съм го и не само с приятелките си. На мен лично ми харесва.
Харесва ти да ръчкаш някоя докато е в цикъл?! :-o
Правила съм и не е нещо особено. Като цяло усещането при мен си е едно и също, само дето омазвате вси4ко и после, когато свърша, запо4ва много лошо да ме боли корем. Което принципно не е хи4 яко, ама като ми дойде, ставам ужасно разгонена, така 4е се преживява. Само дето рядко се слу4ва мъж ми да се навие на такива неща :?
Идвай ми на гости през тия периоди - аз нямам проблеми с това :wink:
bebitooo___
08-06-2008, 20:18
Ами не.. А пък и е крайно нехигиенично и не е добре нито за момичето нито за момчето.. :?
За момичето е мн по яко, поне на мене ми беше мн по хубаво от обикновенно. Е да тва е че се притеснявам дан оцапаме много амаа :) кво пък.....нали ни е яко :Д
Ще се лее кръв :smt040 това е най-важното!
SabrinaAa
08-06-2008, 22:02
Ami az sam probvala samo vednaj i mnoo me bole6e i ot togava se otkazah! Ebahti kato me otvarqha ne me bole6e tolkova! :grin: :o :grin: :grin: :grin: :grin:
emoti0nal_girl
08-06-2008, 22:26
не съм пробвала,но и не мисля да опитвам :D :D
Правили ли сте секс със гаджето си докато е в цикъл :-o
Аз сега правих (трети ден от цикъла й беше) и нищо особенно, само че на нея й беше по-кеф от обикновенно (поне така ми каза), и имаше доста кръв, което на мен не ми пречеше, щото и двата пъти си бех с презерватив и само по него имаше доста (е и по мене имаше, ама не ми пукаше особенно :lol: ) :)
бтв номера с възглавничката под кръста работи интересно добре :D
добре са нужно ли е да се фалиш ебаси ;д;д;д
просто докато съм в цикъл ставам мн разгонена и не ми пука от нищо(въпреки 4е в на4алото не бях мн съгласна но ти буквално ме изнасили хохохо ;д;д;д) а тъй кат гледам и ти не се дърпаше мн мн...на тебе още по малко ти пука от нещо... ;д
hahavteen
08-06-2008, 23:32
Оф мн обичам... Даже ми е по-хубаво от обикновено :)
За момичето е мн по яко, поне на мене ми беше мн по хубаво от обикновенно. Е да тва е че се притеснявам дан оцапаме много амаа :) кво пък.....нали ни е яко :Д
мн съм съгласна :-D
Идвай ми на гости през тия периоди - аз нямам проблеми с това :wink:
:D