Влез

View Full Version : Притеснявам се дали съм бременна

varvi_si
08-06-2008, 13:48
Zdraveite,znam 4e e glupava tema,moje bi ima takiva,no sam stra6no pritesnena,molq ne se prismivaite,ujasno mi e zle :shock: :? :o
Taka,ne mi doide celiq mesec Jyli,ne mi idva i sega...gadi mi se, imam opaseniq 4e sam bremenna,no neznam kak sled kato sam devstvena(ne sam spala s nikoi) ne smqtam i da go pravq,na 16 sam :o
Ujasno sam pritesnena za6toto 4etoh nqkade 4e e vazmojno da se zabremenee ot basein ili ot ob6testvena toaletna nz kak :S
Molq vi pomognete mi,a i sqka6 korema mi e leko po-golqm :S nz za6to mi zakasnqva :S o princip mi idva redovno :Si sega sam mnogo pritesnena
P.S : Ne se prismivaite i molq bez otgovori koito nqma da mi pomognnat(6egi)
Blagodarq sarde4no na tezi koito 6te mi otgovorqt :-) :-) :-)

т.7
krem4et0

amazonkata90
08-06-2008, 13:50
Спокойно! Не си бременна.
В тези жеги цикълът често прескача. Може да е от всичко.
Ако искаш да си по-спокойна, иди на гинеколог.

LadySunshine
08-06-2008, 13:53
може да е от много неща, ама бременна не си :?
а относно цикъла, който закъснява-на мен преди 2 години не се появи никакъв цяло лято.. гинеколог ми каза, че е от възрастта.
а и недей да си внушаваш глупости за корема :-D

Erica
08-06-2008, 13:53
Ами след като си толкова притеснена...иди на гинеколог да видиш какви са причините,да ти закъснява толкова...Щом си девствена,няма от какво да се притесняваш,че си бременна...Отиди на гинеколог,бъди сигурна,че там ще получиш много по-добър съвет за разрешението на проблема си,отколкото тук.
Айде и не спичай - няма от какво \:D/

varvi_si
08-06-2008, 13:57
Blagodarq,no :S tezi ne6ta za baseina i za toaletnata :-) :(

rozova_lady
08-06-2008, 13:58
Ако това ще те успокои,аз водя редовен полов живот
а не ми беше идвало 3 месеца,ние с приятеля ми се притеснихме
и си правих всеки месец тестова за бременност,но като го споделих
това с моята лекарка и тя каза че това било от климата и да не се притеснявам.

amazonkata90
08-06-2008, 14:02
Можеш да забременееш ако правиш секс в басейн. Иначе дори и да седиш разкрачена без бански във водата, няма шанс да забременееш. Ясно? За тоалетната е същата работа - трябва някой да се е изхвърлил отстрани, а ти да му събираш спермата и да си я навреш в пу*ката и пак няма да забременееш. Съжалявам за леко циничния коментар, но искаше обяснение, нали? Ето ти го.

И пак повтарям: Не си бременна!!!

Love0nlyMyself
08-06-2008, 14:02
не може да си забременяла ако не си спала с никой до сега и ако си толкова притеснена предполагам знаеш къде има гинеколог отиди там и готово

SpOrTs_GiRl
08-06-2008, 14:03
Изобщо не се притснявай, нищо ти няма. А това с гаденето и подутия корем - внушения от притеснението.

Erica
08-06-2008, 14:07
А това с гаденето и подутия корем - внушения от притеснението.

Абсолютно правилно!Самовнушението е голяма работа.

SpOrTs_GiRl
08-06-2008, 14:10
А това с гаденето и подутия корем - внушения от притеснението.

Абсолютно правилно!Самовнушението е голяма работа.
Така е. Бях чула, че една жена дотолкова си била внушила, че е бременна, че няколко месеца спряло да й идва и корема и се подул, точно както на бременна в първите месеци ..
И друг случай знам - едно момче се беше излекувало от СПИН ако не се лъжа, чрез определено самовнушение, което много ме изуми.

zulieta
08-06-2008, 15:42
vij milo,ne se pritesnqvai.ne si bremenna 6tom ne si pravila sex.otidi na ginekolog,kaji na maika si-nqma ni6to stra6no.nai-veroqtno nqma da te ka4vat na "magareto" a samo 6te te gledat na videozon.ne si vtalpqvai glyposti. i ..di6ai :)

girl_in_black
08-06-2008, 15:55
Самовнушението е голяма работа ей! Нищо ти няма, няма как да забременееш като не си правила секс.Как ще стане от басейн или тоалетна-няма начин просто.Историята ти ми напомня как когато бях на 6 си бях въобразила, че съм бременна и че корема ми расте и се бях притеснила много и постоянно си го мерех (не, че сеъм знаела как се забременява).Спокойно, нищо ти няма.Ако си толкова притеснена все пак отиди на гинеколог да те прегледа, да не би да е от нещо друго това закъснение.

krem4et0
08-06-2008, 15:58
Не е нормално да нямаш толкова време менструация. може да имаш проблем. върви на гиниколог незабавно!

pepitaaa
08-06-2008, 18:39
OMG :O

SK0RP10N
08-06-2008, 19:09
Napravi si test za bremennost.Tolkova li e slojno i dale4e ot uma :shock:

Mun4o
08-06-2008, 21:32
Не винаги когато те боли нещо си бременна...,особено когато си девствена.Не искам да звучи грубо или да те обидя, но въпросът ти е АДСКИ ТЪП !

eveto_xx
08-07-2008, 00:13
Zdraveite,znam 4e e glupava tema,moje bi ima takiva,no sam stra6no pritesnena,molq ne se prismivaite,ujasno mi e zle :shock: :? :o
Taka,ne mi doide celiq mesec Jyli,ne mi idva i sega...gadi mi se, imam opaseniq 4e sam bremenna,no neznam kak sled kato sam devstvena(ne sam spala s nikoi) ne smqtam i da go pravq,na 16 sam :o
Ujasno sam pritesnena za6toto 4etoh nqkade 4e e vazmojno da se zabremenee ot basein ili ot ob6testvena toaletna nz kak :S
Molq vi pomognete mi,a i sqka6 korema mi e leko po-golqm :S nz za6to mi zakasnqva :S o princip mi idva redovno :Si sega sam mnogo pritesnena
P.S : Ne se prismivaite i molq bez otgovori koito nqma da mi pomognnat(6egi)
Blagodarq sarde4no na tezi koito 6te mi otgovorqt :-) :-) :-)

т.7
krem4et0
Мила, ще имаш близнаци...

varvi_si
08-12-2008, 22:41
ole :S seedno korema mi po-tvard i po-golqm :S mn sam pritesnena vse o6te,a i ne mi e do6lo... :oops:

Tomorrow Can Wait
08-12-2008, 23:10
Ем мацка купи си тест.
И всичкото е само от внушение, не можеш да забременееш от въздуха.

sladko_teenche_v
08-13-2008, 09:27
Има 2 начина да забременееш-ин витро и секс :D (Доколкото знам) първите 1-1/2 години цикалът не е редевон и нормелен....след това всичко се нормализира

kravar4eto0o
08-13-2008, 09:41
Neporo4noto za4atie.... :shock: :)

Slain
08-13-2008, 09:52
Няма да се притесняваш, от времето е! :-o

sladkata_bebz
08-13-2008, 11:37
Сигурно е от горещините или смяна на климат(ако си ходила на море примерно).Може би си си внушила още от началото на закъснението и сега продължава защото много се притесняваш.По-добре сподели с майка си и отиди на генеколог,той всичко ще ти обясни.
аа това за басейна и аз съм го чувала.Пълни глупости,някой се е базикал и от там тръгнало слуха...
не се притеснявай,не си бременна

NeJnO_UhAniE
08-16-2008, 17:20
Moje da preska4a ot jegata :) ili smqna na klimat kakto kazaha :) nz dali e vazmojno bez polov akt :S msilq 4e ne e :S makar 4e sam 4ela nqkade 4e prez ystata ako popadne............ moje...no ne vqrvam mnogo daje hi4 :)
samovnu6ava6 si macka :) spokoino ne si bremenna :)

lala_g1rl
08-16-2008, 17:33
невъзможно е да си бреммена без да е имало полов акт, а закъснението спокойно ако и този месец не ти дойде посети гинеколог............ на мен лично не ми беше идвало 3 месеца и сеоказа 4е е просто хормонално нарушение :)

Daft
08-16-2008, 18:18
О,я стига.Имам въпрос:Редвоно ли се храниш или гладуваш за да отслабнеш.

zabludenata
08-16-2008, 18:46
хахахахахааа сори ама не се сдържах. :D :D
Ако толкоз се притесняваш (макар да няма за какво) за тестове не си ли чувала?!Ма е ясно че е от възрастта ти.И не си внушавай за корема :-D ако пък наистина ти се е подул може да е щото не ти идва.Споко ве ше ти се регулира.Всички сме го минали тоя период ;)

xxxSnowflakexxx
08-16-2008, 18:49
Ne si bremenna vse pak si devstvena.Spokoino

Bixel
08-16-2008, 19:22
аз съм бащата :grin: