.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Притеснявам се дали съм бременна

Zdraveite,znam 4e e glupava tema,moje bi ima takiva,no sam stra6no pritesnena,molq ne se prismivaite,ujasno mi e zle
    Taka,ne mi doide celiq mesec Jyli,ne mi idva i sega...gadi mi se, imam opaseniq 4e sam bremenna,no neznam kak sled kato sam devstvena(ne sam spala s nikoi) ne smqtam i da go pravq,na 16 sam
    Ujasno sam pritesnena za6toto 4etoh nqkade 4e e vazmojno da se zabremenee ot basein ili ot ob6testvena toaletna nz kak :S
    Molq vi pomognete mi,a i sqka6 korema mi e leko po-golqm :S nz za6to mi zakasnqva :S o princip mi idva redovno :Si sega sam mnogo pritesnena
    P.S : Ne se prismivaite i molq bez otgovori koito nqma da mi pomognnat(6egi)
    Blagodarq sarde4no na tezi koito 6te mi otgovorqt

т.7
    krem4et0

Град
    паралелно
    Спокойно! Не си бременна.
    В тези жеги цикълът често прескача. Може да е от всичко.
    Ако искаш да си по-спокойна, иди на гинеколог.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

може да е от много неща, ама бременна не си
    а относно цикъла, който закъснява-на мен преди 2 години не се появи никакъв цяло лято.. гинеколог ми каза, че е от възрастта.
    а и недей да си внушаваш глупости за корема
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Ами след като си толкова притеснена...иди на гинеколог да видиш какви са причините,да ти закъснява толкова...Щом си девствена,няма от какво да се притесняваш,че си бременна...Отиди на гинеколог,бъди сигурна,че там ще получиш много по-добър съвет за разрешението на проблема си,отколкото тук.
    Айде и не спичай - няма от какво \/
    A qui

Blagodarq,no :S tezi ne6ta za baseina i za toaletnata

Голям фен
    Ако това ще те успокои,аз водя редовен полов живот
    а не ми беше идвало 3 месеца,ние с приятеля ми се притеснихме
    и си правих всеки месец тестова за бременност,но като го споделих
    това с моята лекарка и тя каза че това било от климата и да не се притеснявам.

Град
    паралелно
    Можеш да забременееш ако правиш секс в басейн. Иначе дори и да седиш разкрачена без бански във водата, няма шанс да забременееш. Ясно? За тоалетната е същата работа - трябва някой да се е изхвърлил отстрани, а ти да му събираш спермата и да си я навреш в пу*ката и пак няма да забременееш. Съжалявам за леко циничния коментар, но искаше обяснение, нали? Ето ти го.

И пак повтарям: Не си бременна!!!
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Град
    с0фия
    не може да си забременяла ако не си спала с никой до сега и ако си толкова притеснена предполагам знаеш къде има гинеколог отиди там и готово
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Изобщо не се притснявай, нищо ти няма. А това с гаденето и подутия корем - внушения от притеснението.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    А това с гаденето и подутия корем - внушения от притеснението.
    Абсолютно правилно!Самовнушението е голяма работа.
    A qui

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    А това с гаденето и подутия корем - внушения от притеснението.
    Абсолютно правилно!Самовнушението е голяма работа.
    Така е. Бях чула, че една жена дотолкова си била внушила, че е бременна, че няколко месеца спряло да й идва и корема и се подул, точно както на бременна в първите месеци ..
    И друг случай знам - едно момче се беше излекувало от СПИН ако не се лъжа, чрез определено самовнушение, което много ме изуми.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

vij milo,ne se pritesnqvai.ne si bremenna 6tom ne si pravila sex.otidi na ginekolog,kaji na maika si-nqma ni6to stra6no.nai-veroqtno nqma da te ka4vat na "magareto" a samo 6te te gledat na videozon.ne si vtalpqvai glyposti. i ..di6ai
    strashnoto idva kogato me4tite se sbadnat..

Град
    в мечтите ти
    Самовнушението е голяма работа ей! Нищо ти няма, няма как да забременееш като не си правила секс.Как ще стане от басейн или тоалетна-няма начин просто.Историята ти ми напомня как когато бях на 6 си бях въобразила, че съм бременна и че корема ми расте и се бях притеснила много и постоянно си го мерех (не, че сеъм знаела как се забременява).Спокойно, нищо ти няма.Ако си толкова притеснена все пак отиди на гинеколог да те прегледа, да не би да е от нещо друго това закъснение.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е нормално да нямаш толкова време менструация. може да имаш проблем. върви на гиниколог незабавно!

Град
    Велико Търново
    OMG :O

SK0RP10N
    Guest
    Napravi si test za bremennost.Tolkova li e slojno i dale4e ot uma

Не винаги когато те боли нещо си бременна...,особено когато си девствена.Не искам да звучи грубо или да те обидя, но въпросът ти е АДСКИ ТЪП !

Re: Притеснявам се дали съм бременна

Цитирай Първоначално написано от varvi_si
    Zdraveite,znam 4e e glupava tema,moje bi ima takiva,no sam stra6no pritesnena,molq ne se prismivaite,ujasno mi e zle
    Taka,ne mi doide celiq mesec Jyli,ne mi idva i sega...gadi mi se, imam opaseniq 4e sam bremenna,no neznam kak sled kato sam devstvena(ne sam spala s nikoi) ne smqtam i da go pravq,na 16 sam
    Ujasno sam pritesnena za6toto 4etoh nqkade 4e e vazmojno da se zabremenee ot basein ili ot ob6testvena toaletna nz kak :S
    Molq vi pomognete mi,a i sqka6 korema mi e leko po-golqm :S nz za6to mi zakasnqva :S o princip mi idva redovno :Si sega sam mnogo pritesnena
    P.S : Ne se prismivaite i molq bez otgovori koito nqma da mi pomognnat(6egi)
    Blagodarq sarde4no na tezi koito 6te mi otgovorqt

т.7
    krem4et0
    Мила, ще имаш близнаци...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

ole :S seedno korema mi po-tvard i po-golqm :S mn sam pritesnena vse o6te,a i ne mi e do6lo...

Ем мацка купи си тест.
    И всичкото е само от внушение, не можеш да забременееш от въздуха.

Има 2 начина да забременееш-ин витро и секс (Доколкото знам) първите 1-1/2 години цикалът не е редевон и нормелен....след това всичко се нормализира

Neporo4noto za4atie....
    сори за латиницата, ама съм в Австралия и тук няма кирилица, така че ми лапайте бладанарчестия

Град
    Шопландия
    Няма да се притесняваш, от времето е!
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

Сигурно е от горещините или смяна на климат(ако си ходила на море примерно).Може би си си внушила още от началото на закъснението и сега продължава защото много се притесняваш.По-добре сподели с майка си и отиди на генеколог,той всичко ще ти обясни.
    аа това за басейна и аз съм го чувала.Пълни глупости,някой се е базикал и от там тръгнало слуха...
    не се притеснявай,не си бременна

...hate my nickname

Moje da preska4a ot jegata ili smqna na klimat kakto kazaha nz dali e vazmojno bez polov akt :S msilq 4e ne e :S makar 4e sam 4ela nqkade 4e prez ystata ako popadne............ moje...no ne vqrvam mnogo daje hi4
    samovnu6ava6 si macka spokoino ne si bremenna
    В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си