View Full Version : Може ли да забременея по този начин?
vlubenasum
08-06-2008, 14:18
lele xora super zle mi e nz kfo da pravq .. predi 4as s priqtelq mi go pravixme bez prezervativ .. purvia pat ne svurshi v men no izvestno vreme sled tova gi napravixme PAk bez.. taka ima golqm opasnost za zabremqnavane nali !? :lol: lelel molq vi kajete neshto.. kakvo da pravq? escapelle li da vzema ili kakvo ?? molq vi seriozno e ;(
т.7
krem4et0
rozova_lady
08-06-2008, 14:22
Ама много сте ми интересни бе хора
оплаквате се тука се едно че ние сме медиуми
да знаем дали сте бременни или не!
Ми направи си един тест бе не е толкова сложно
и ще разбереш не да задавате въпросите тук!
vlubenasum
08-06-2008, 14:24
e testa e 4ak sedem dni sled cikala ako mi zakusnee.. az nemoga da 4akam do togava.. xpa4etata sa do 72 h sled akta ???
westggirl
08-06-2008, 14:29
заминавай бързо към аптеката . ескапел - 30 лв едно хапче ... че после ше има теми колко струва един аборт ...
Да! До 72 часа.. Толкова теми има по въпроса, че трябваше отдана да сте го разбрали. Btw.. на колко сте? :oops:
amazonkata90
08-06-2008, 14:30
Пий хапче и се трови!
Д*ба за какво правите секс като не знаете как да се пазите? Писна ми от инфантилните теми, пуснати от 15-годишни ДЕЦА!
cherinka
08-06-2008, 14:31
заминавай бързо към аптеката . ескапел - 30 лв едно хапче ... че после ше има теми колко струва един аборт ...да!
До 72 часа са, но по-препоръчително е да се вземе през първите 12 часа.
Колкото по-бързо, толкова по-добре..
e testa e 4ak sedem dni sled cikala ako mi zakusnee.. az nemoga da 4akam do togava.. xpa4etata sa do 72 h sled akta ???
Както ти каза и розовата лейди,тук медиуми и врачки едва ли има...,за да ти кажат забременяла ли си или не...
Love0nlyMyself
08-06-2008, 14:35
escapelle земи и следващия път мисли кво праиш :wink:
nikemilov
08-06-2008, 15:03
Малеее как я пратихте да се натрови с Ескапел...
Ако момчето се е измило както трябва след като е свършил незнам къде е проблема? И да, не сме ясновидци, можеше да го напишеш по-подробно и на КИРИЛИЦА!!! И поне възраст да беше казала...
Не мога да разбера как искате да ви се помогне, като вие самите не искате да ви се помогне. :-x
_Iskam_te_
08-06-2008, 15:05
Vzemi si test ili i az ne znam
sladkoto8801
08-06-2008, 15:36
dobre de ...:-o az razbrah 4e nito vednuj na e svur6iv v teb a na vun i ako pravilno sum razbrala to togava spored men e mnogo malka veroqtnostta da zabremenee6
mnogo malka veroqtnostta da zabremenee6
Много малка, но я има...
kalpazanka
08-06-2008, 15:46
И ако тестът е положителен, какво? Да взема Ескапел ли? :D Да не говорим, че ще е валиден 14 дни след акта или на първия ден от закъснението!
Ако приятелят ти не се е измил, наистина има вероятност да забременееш!
girl_in_black
08-06-2008, 15:51
Пий Ескапел и следващия път мисли! Много сте ми интересни-ебете се без да мислите, после "олеее дали съм бременна"?Ми не можа ли да помислиш за това преди да се наебете?
krem4et0
08-06-2008, 15:55
И ако тестът е положителен, какво? Да взема Ескапел ли? :D Да не говорим, че ще е валиден 14 дни след акта или на първия ден от закъснението!
Ако приятелят ти не се е измил, наистина има вероятност да забременееш!
Но не е особено голяма.....Аз не бих пила Ескапел за такова нещо.
sladkoto8801
08-06-2008, 15:59
mnogo malka veroqtnostta da zabremenee6
Много малка, но я има...
ako stava na vupros i hap4eta da pie pak ima veroqtnost da zabremenee
Според мен едва ли е станала белята, но ако толкова искаш пий го това хапче. Едва ли ще си по-спокойна докато ти дойде, но все пак...
sladkoto8801
08-06-2008, 16:27
Но не е особено голяма.....Аз не бих пила Ескапел за такова нещо.
и аз съм на това мнение
+1
didi_baby
08-06-2008, 16:31
Ми като ти е толкова спешно бягай за ескапеле и си вземи 40 лв с тебе щото са ги вдигнали
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-06-2008, 21:07
Пий хапче и се трови!
Д*ба за какво правите секс като не знаете как да се пазите? Писна ми от инфантилните теми, пуснати от 15-годишни ДЕЦА!
Брат тва е тийн проблем... ти на каква възраст хора предлагаш да пишат тук... ако ще ти е по интересно има един форум на ветераните от 2рата световна война мила...
:-) ПУКАНКА! :-)
kato gledam neznae6to momi4e trygnalo da pravi sex pez kondom.. kolko glupavo :?
pepitaaa
08-06-2008, 22:21
а кога ти е овулацията???
kalpazanka
08-07-2008, 09:03
а кога ти е овулацията???
Щом се е шашнала, надали е наясно какво я питаш и кога е това "чудо" :-D :)
lele xora super zle mi e nz kfo da pravq .. predi 4as s priqtelq mi go pravixme bez prezervativ .. purvia pat ne svurshi v men no izvestno vreme sled tova gi napravixme PAk bez.. taka ima golqm opasnost za zabremqnavane nali !? :lol: lelel molq vi kajete neshto.. kakvo da pravq? escapelle li da vzema ili kakvo ?? molq vi seriozno e ;(
т.7
krem4et0
Много ли ти е смешно а?
Опасно е да.
rabbit13
06-06-2009, 20:07
OMFG
53downfall
06-06-2009, 20:56
Да,може да си бременна.
Да това е тъпа тема!
Да ти също си тъпа!
Защо мамка му просто не си сложите наелончето за да не си убивате децата после???
53downfall
06-06-2009, 20:58
Или хич не ви пука че убивате човек,а че мама и тати ще ви се скарат???Нямате правото да отнемате правото на човек да живее!
И ако си мислите че тия "гафове" са нещо което се случва само на останалите сте в голяма лъжа.
dqvolcheee
06-06-2009, 21:19
първо те съветвам да се успокоиш и да ми кажеш кога се очаква да бъде овулацията ти, ако има 3 - 4 дни до нея или сега си в овулаия те съветвам да пиеш хапчето, но ако вече е минала няма никакъв смисал да си тровиш организма и да си объркваш хормоните, тъй като след овулация шансът за забременяване е нищожен и следващияпът задължително с презерватив :P
Извинете искам да ви попитам нещо . Днес правих секс с приятелката ми и свърших върху половия и орган и искам да попитам така може ли да се забременее . (не съм свършил в нея )
Ако спермата не е попадала във влагалището няма шанс. Тя изми ли се веднага след това?
И защо не пусна нова тема, вместо да пишеш в стара?
prosto_chovek
06-14-2012, 23:51
честито, таралеж ще е :)
kalpazanka
06-15-2012, 08:35
Извинете искам да ви попитам нещо . Днес правих секс с приятелката ми и свърших върху половия и орган и искам да попитам така може ли да се забременее . (не съм свършил в нея )
Тя в овулация ли беше?
Мисля, че не
Ееееее, не се безпокой тогава. :D