PDA

View Full Version : Баща ми ме гони от вкъщи!?!?

mladen87
08-07-2008, 11:15
Направо ми идва да :smt067
На вас случвало ли ви се е баща ви да ви кара насила с огромни скандали да излезнете от вкъщи?
Аз си стоя мирно и спокойно на компютъра 20 часа на ден.
Последния път като излизах беше преди 1 седмица. Просто сега лятото не мисля да излизам от вкъщи 2 месеца докато трае ваканцията, но тоя глупак (баща ми) ми дава някаква пачка пари и ми казва да не се връщам с дни.
:-x :-x ](*,) ](*,) ](*,)

п.п. на 20г. съм

asi_basi
08-07-2008, 11:19
Ami normalno. i az 6tqh da se trevoja ako deteto mi na 20g. ne izliza cqlo lqto !!! Za6to neiska6 da izliza6 ?

mladen87
08-07-2008, 11:22
Ami normalno. i az 6tqh da se trevoja ako deteto mi na 20g. ne izliza cqlo lqto !!! Za6to neiska6 da izliza6 ?
Ами не съм малко детенце да излизам с родителите си :?

А нямам приятели и затова си прекарвам кефа пред компа :-({|=

scoobydors
08-07-2008, 11:35

хХхХхХ....... е как така нямаш приятели? Хич ? Нито един? :?

thegmin
08-07-2008, 11:39

full respect, много малко хора имат волята да стоя пред компютъра 20 часа на ден 8)

sladku_bebzi
08-07-2008, 12:18
Защо не тръгнеш на работа?

haterkata
08-07-2008, 12:23

just like me (about frs)

asasfdf
08-07-2008, 12:34
вземи парите и отивай в компютърен клуб..

zero
08-07-2008, 13:19
И аз нямам приятели, но прахосвам времето си
във фитнес залата и тренировки по тенис на маса 8)
от време на време излизам на кафе и така ...
не е хуу пред компеца + тфа и си на 20 :?
земи се поразтъпчи малко фани си жена и
се мотайте и сеш се ... :)

SeXyL[!]Nk@
08-07-2008, 13:24
На вас случвало ли ви се е баща ви да ви кара насила с огромни скандали да излезнете от вкъщи?
Последния път като излизах беше преди 1 седмица. Просто сега лятото не мисля да излизам от вкъщи 2 месеца докато трае ваканцията, но тоя глупак (баща ми) ми дава някаква пачка пари и ми казва да не се връщам с дни.

п.п. на 20г. съм

Еми нормално е да се тревожи човека се пак не си на 10 + тв'a на твое място зимам мангизите и ме няма докато не пхохарча последната стотинка. :P

Scouse
08-07-2008, 13:33
вземи парите и отивай в компютърен клуб..

8-) 8-)
....
по темата:
брат ти си мн спрял бе... на 20 години да ти дават кинти за да излезеш навън....и ти да не щеш 8-)
аз сам по малък от теб и наще за да дадат кинти незнам кви геройства треа да направа >> рАМБО екшЪн 8-) :? :? :?

yellow_bird
08-07-2008, 13:44
И аз така щях да постъпя ако детето ми стоеше по 20ч. на компютъра и не излизаше със седмици. :( Аз не вярвам,че нямаш нито един,единствен приятел(дори и не токова близък).Ако си мислиш,че в нета е по-хубаво отколкото в реалният живот много се лъжеш и ще съжаляваш за това. :(

Pеps`K
08-07-2008, 13:59
Човече на 20г. и да не работиш и да нямаш приятели ](*,) ....

asi_basi
08-07-2008, 14:20

Koi ti e kazal da izliza6 s roditelite si be? :razz:
Toi dan e ti dava parite i da te makne s nego da izlizate? Dava ti gi za da izleze6 s priqteli. Vse nqkoi pr trqbva da ima6 ili si nameri. Ne misli, 4e tova da sti6 pred kompa samo e tolkova qko, realniq jivot naistina e mnogo po-dob r ot virtualniq. Pak i takiva kato tebe se zatvarqt v sebesi i sigurno zatova i gadje nqma6 za6toto samo v 4ata sigurno moje6 da govori6 spokoino s momi4e no ne i na jivo...

Spored men vzimai parite i izlizai !

SunShinePearl
08-07-2008, 15:03
Човече на 20г. и да не работиш и да нямаш приятели
:? :? :? като прочетох темата си помислих че си на 15 max

sasha_90
08-07-2008, 15:45
А не ти ли омръзва този компютър?Трябва да излизаш,все пак е лято.

eveto_xx
08-07-2008, 15:57
Наистина трябва да се хванеш на работа, срамота е това твойто...

3vR
08-07-2008, 17:32
абе, брат, ти като не излизаш как да имаш приятели бе :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: кажи на баща си, че зарязваш компютъра ако ти купи няква кола, земаш си изпитите и цял ден караш из града с колата, запознаваш се с някой, едва ли няма хора да се събират пред входа и скивай кво по-готино ще ти е.

N0_feAR
08-07-2008, 20:06
Фани си работа. Там поне ще се запознаеш с някой, ши намериш приятели, а може би и бъдещата мома :-D
пп:не та разбирам бро, хората пари ти дават, ти ги връщаш и на всичкото отгоре се сърдиш 8-) епа ти ако не ги щеш прати ми ги по пощата, ща отърва от проблемеца :-P 8-) 8-)

shonii<3
08-07-2008, 21:02
Emm...az li4no sum 7 godini po-malka ot tebe iii ot tiq 20 4asa, koito prekarva6 pred kompa az-12 prekarvam navyn :lol: ...i ebasi rqdko se slu4va ba6ta mi da mi dade "PA4KA" s kinti...nai-ve4e 6toto mi se kara 4e teglq po 100 leva za 1-2 sedmici i gi har4a s fr-ta, za drehi i kafeneta i o6te mn ne6ta...nai-lesniq variant e da se stegne6 malko, a ne kato decata pred kompa i da ti napravat interviu za rabota ili nai-malkoto da zeme6 da si zavyr6i6 studentskite godini i togava da si nameri6 srodna du6a i da zn kak da si izkarva6 mangizite, ebasi sestra mi e na 22 i ve4e si ima sobstven dom i priqtel ot 5 godini :-x :shock: :-o

plmn
08-07-2008, 21:15
Компютъра пристрастява няма спор.Но те съветвам да си намериш хоби.(не да играеш игри на pc-то или да гледаш tv).Ходи на фитнес, ходи из планините, отиди на море, пофлиртувай с някое момиче там... :D С една дума - get a life.

Lilityy
09-04-2008, 19:16
тоя глупак (баща ми) ми дава някаква пачка пари и ми казва да не се връщам с дни.
ако баща ми ми каже същото ще съм на 7-то небе

Civilizationruller
09-04-2008, 21:01
:shock: 20год. без приятели 20 часа на компа няма работа :? живееш ли ? аз сам 16 и също кисна пред компа ама ся ходя на работа ся иде даскало ... ма ти си на 20 ве земай там висшо беги чужбина там ше си почнеш живота (или пък защо не в БГ D: ) работи ... ти така сиг си вече пълен... (нежно казано дебел ..) или пък дори неставаш и да хапнеш (демек клечко) лошо е това.. пропиля живота

BTW имаш мн хубав баща :) мен ко ми даде моя пачка пари цибам(отивам) да си зема една mp3-ка люскам(пълня) го с малко метъл и нещо там друго по така фолк и отивам на кофе(кафе) да жуля(пия) бира !!!

petet
09-04-2008, 21:20
Ох,и аз искам пачка с пари,даде ли ми я,докато мигне ще съм на 700 километра от нас :x

rnbbaby666
09-05-2008, 21:05
с най-голямо удоволствие ще си зема пачката и ще отида в някое черно клубче :D

Civilizationruller
09-05-2008, 22:12
аз ако съм на мястото на бащата му ше го изкарам с шутове и няма му давам пачка ми го пращам на тежка работа... па неговия баща добър му дава пари той неще и се сърди LOL :razz:

ValzZi
09-06-2008, 11:43
мога да си те представя....на 20 години си...седиш си пред компа цяла лято..ауее ти нормален ли си?! живота е за да се живее а не за да се зомбираш пред компа :o

kuklichka_bg
09-06-2008, 12:37
8-) oh kak si me4taq i na men da mi dadat pari i da mi kajat ne sa pribirai nqkolko dni naproo 8-) 8-)
Ta po problema ti 4e ne6to se razme4thahh :oops: xaxa
6to za jivot immash predpolagam 4e 6tom ne izlizash nqmash i priqtelka na 20 godini si tui sa endi ot nai hubavite ti godini a ti da gi prekarash pred compa na more ne hodi li vari na more hvani se na rabota u4iiiiiiiiii pravi ne6to da se zapoznae6 s novi hora poprai se malko be 4ovek o4ite ti sled 1 godina shte sa .... pak i ne samo AZ bih izperkala ako ne izlqza edin den prosto da sttoi6 mejdu 4 steni i na compa ko tolkova pravish na toq comp?!

DrCIH
09-07-2008, 07:17

А не мислиш ли че си вече достатъчно голям, за да си хванеш работа. Вместо да се оплакваш че вашите ти давата пари за да излезеш, си хвани някаква работа. ОК нямаш приятели, твой проблем но вместо да играеш игрички точно като малко детенце и на всичко отгоре да наричаш баща ти тъпак ...
Аз също прекарвам доста време на компютъра, но по принцип се ограничавам до 12 най-много 16 часа и си излизам ако има с кой.
Но вместо да играя игрички гледам да се развивам.

krisiiiiito
09-07-2008, 07:24
абее айде излизай :lol:

Love0nlyMyself
09-07-2008, 07:40
не си пропилявай живота през компютъра :)

hooliganka89
09-07-2008, 08:16
С право баща ти се претиснява за теб мисля,че си малко изолиран от реалноста.

TheNewReligion
09-07-2008, 08:22
Ако, бях на мястото на баща ти най-много да те изкарам отвънка на черджето да поседиш. 8) Помисли си сериозно- едно е хлапе на 11 да виси пред компа, съвсем друго "хлапе" на 20 да се мотае само вкъщи без да върши нещо полезно. Потърси си работа. Ако, намериш- там със сигурност ще се запознаеш с нови хора. Успех.

skatemore
09-07-2008, 08:28

п.п. на 20г. съм

бахти тъпата жена си

AceXe
09-07-2008, 08:36
Баща ти е прав. Ти ако мислиш два месеца да ги прекараш само пред компютъра, значи не си наред. Излизай навън, разхождай се, прекарвай повече време с приятелите си. Недей да се загробваш така.

ndle
09-07-2008, 10:36
Баща ти не може да чука от тебе бе ! ходи за половинка до близкия клуб ; )

Jigsaw Dynamite
09-07-2008, 10:36
Ти си като тъпия ми брат КИП!

Iv4eTy
09-07-2008, 11:44
Ти си на 20 и прекарваш по 20 часа на компа?! Извинявай ама ти не работиш ли?! Ба*ти безотговорността :-x ти какво да не смяташ цял живот да те издържат вашите?!
Вземи се в ръце и малко от малко си организирай живота не си на 13 все пак :-x

VikSsit0oy
09-07-2008, 20:21
Е не вярвам да няма с кой да излезеш на кафе ?! Дори да не ти е толкова близък фр...никой ли не познаваш бе човек ?! На 20г. можеш да си живееш живота перфектно,а вместо това 20ч. прекарваш на компа ?! :shock: И това ти харесва ?! Намери си някакви фр,хвани си някоя мацка и по-добре 20ч. не се прибирай,ама така пред компа... :? ти трябва да си луд за да те устройва такъв начин на живот...

darla
09-07-2008, 21:25

Ami kato si po 20 4asa pred pc-to kak da ima6 priqteli!!!!!!!!! :?

marilyn
09-08-2008, 11:46
Еми излез малко, не стига че ти дава цяла пачка пари, ти се оплакваш?! И си на 20, защо не работиш или не следваш нещо? Ако учиш ще си намериш доста фр, ако работиш също. И 20 часа на компа, помисли за очите си примерно, чудя се как не си ослепял до сега?! Я излизай навън и си гледай кефа, а не обвинявай баща ти че го е грижа за теб. Аз сигурно ако бях на негово място щях да ти взема и компа и нета да спра. :razz:

rnbbaby666
09-08-2008, 11:58
така ..напраих следния извод ..

като нямаш приятели ..взимаш пачката и ми звънкаш на мене ..ще те запозная с доста хора ..и тогаа ще си имаш приятели :D

dark_player
09-08-2008, 15:53
Ами братле... незнам какво да ти ккажа... ама това твоето не е на добре...замислял ли си се защо нямаш приятели, защо не излизаш, и какво правиш по цял ден вкъщи... :-o :oops: :oops:
Излез...забавлявай се ...запознай се с някой...било то дори в скайп...първо там после вън...пак е нещо!
Опитай... докога мислиш да я караш така!?!?

Lysit0
09-08-2008, 16:48
Нормално е човека да се тревожи за теб.На твойта възраст е нормално да излизаш с приятели и да се забавляваш.

AceXe
09-08-2008, 17:54
Нормално е човека да се тревожи за теб.На твойта възраст е нормално да излизаш с приятели и да се забавляваш.

Май не осъзнава страхотния късмет да има баща на когото му пука...

AItOo0
09-08-2008, 18:49
Абе човек я се вземи в раце и отивай малко навън да видиш бял свят !!!
Намери си най накрая френдс ... не те ли е срам ?!? До кога ша я караш така :( :shock: :-o

Lysit0
09-08-2008, 19:32

Май не осъзнава страхотния късмет да има баща на когото му пука...
Така е...В днешно време на много малко бащи им пука за децата си....

sweet_bunny
09-08-2008, 22:31
Оле,автора на темата къде е бил 20 години,че да няма приятели,айде и да и да няма ок,ама поне можеш да отидеш в някои клуб,отиди във фитнес залата-просто излез.Все ще се запознаеш с някого и ще излизаш от вас.

P.S.-Хората на твойте години ще се женят,деца ще имат-ти ще стоиш пред компа и дори няма да работиш.Докато четох поста ти,си мислех че е писан от някакъв 11 годишен.

LINKNOT
09-08-2008, 22:58

just like me (about frs)

И аз съм в това положение. Цяло лято пред компа под фона на любимата музика. Не е кеф да нямаш с кого да излезеш и никой да не те търси,но това е живота.
Аз ако бях на теб обаче .. Взимам пачката и излизам. Кво като ще съм сама? Нали има мъни - бирата,цигарите и хоп в парка да гледам Дунава .. Хахах .. емчи ко? ;>

metaxa
09-08-2008, 23:06
Привет на автора
Щом си 20 не мислиш ли че вместо да прекарваш толкова време пред компютъра може да отидеш да работиш или тук или в чужбина така ще се запознаеш с много хора и с някой от тях ще станете приятели най-вероятно ще започнете да излизате.Мисля че нямаш приятелка(без да искам да те обидя естествено) защото прекарваш много време пред компютъра видях че в една друга тема си писал моят дом е моята крепост не мисля че е лошо да стоиш у вас но по цял ден...и то само като седиш пред компютъра не мисля че това е нещо полезно.Баща ти може би просто иска излезеш навън и да си намериш приятели затова ти дава пари.Може би си преживял някакви разочарования с приятелите си но това далеч не означава че всички биха те прецакали по този начин.Успех :)

psychopath
09-09-2008, 01:26
а си мислех, че аз имам повод да си тегля ножа... :D

Wrathchild
09-09-2008, 05:14
Ти си 87ма година, нали? На 20 години си. Ще станеш на 21. Не мислиш ли, че е крайно време да хванеш да си намериш работа? Или смяташ цял живот мама и тате да ти дават пари?

ScaRLett*
09-09-2008, 10:02
Много ясно,че един голям мъж на 20 години трябва да прави нещо много по-различно от стоенето по незнам си колко часа на компа :( Как я мислиш тая работа? Цял живот ли ще я караш без приятели и никакви други занимания ........Боже какви хора има :D

Spunky
09-09-2008, 12:01
Ем бащати е прав 20 часа на ден пред компютъра са доста. Ти машина ли искаш да станеш или какво. Я бегай намери некой от скайп и ходете се запознайте наживо туко виж социалния живот ти харесал.
Пък и не е здравословно да седиш толкова време на 1 място. Пропускаш много хубави моменти от живота :-x