PDA

View Full Version : секс в цикъл

koren
08-07-2008, 13:22
Най-новото извращение във връзката ни - секс докато тя е в цикъл.
Пробрахме го под душа и беше некво супер яко, но ме притеснява, че й тече доста кръв... май. Не мога да преценя точното количество, защото водата отмиваше кръвта веднага щом изтече. Искам да питам възможно ли е от дразненията по време на секс да й изтече повече кръв отколкото при нормален "необезспокояван" цикъл и да й стане нещо?
И също така има ли смисъл от гума? До сега винага сме го правили само и единствено с презерватив, но като е в цикъл май няма как "да се осакатим". :oops:

eveto_xx
08-07-2008, 13:26
Презерватив - задължително,пак има опасност от забременяване, защото в организма и се подготвя нова яйцеклетка за оплождане.Иначе няма проблем в кръвта, то изтича много малко кръв по време на цикъл, но изглежда повече заради вагиналните секрети, които се смесват със нея.Нищо лошо не може да и се случи иначе :)

koren
08-07-2008, 13:30
Много мерси за информацията, еве :)

eveto_xx
08-07-2008, 13:31
А,няма за какво :)

x3eme
08-07-2008, 13:31
az puk sum na mnenieto 4e riska ot bremenost v cikul e mnogo malka

eveto_xx
08-07-2008, 13:34
Малка е, но ако момичето има хормонални нарушения,ако е взимало антибиотици,или ако е настинало, овулацията му може да се падне примерно първия ден след края на цикъла.Ако е правила секс без предпазни мерки предишния ден, сперматозоидите ще са живи,и може да забременее...

x3eme
08-07-2008, 13:38
Малка е, но ако момичето има хормонални нарушения,ако е взимало антибиотици,или ако е настинало, овулацията му може да се падне примерно първия ден след края на цикъла.Ако е правила секс без предпазни мерки предишния ден, сперматозоидите ще са живи,и може да забременее...
mnogo literatura 4ete6 :-D

eveto_xx
08-07-2008, 13:40
mnogo literatura 4ete6 :-D
Не,майка ми е забременяла така с мен :) Иначе госпожата по биология се постара да ни ги набие тези работи в главата...

Love0nlyMyself
08-07-2008, 14:09
има опастност дори и да е в цикъл ,само че е сравнително по малка от останалия период за тва се пак използвайте презервативи после да не давате пари за памперси :) инече при сяко момиче тече различно при едни повече при едни по малко кво толкова се пак сте били под душа :)

DevilWish
08-07-2008, 18:48
Има опасност от забременяване ;)
Иначе и аз го правя /или поне съм го правила/ и наистина след половия акт тече малко повече кръв ,но след това си спира ;)

Giva
08-07-2008, 18:52
За всеки случай използвайте презерватив за да не се чудите после ако й закъснява от какво е...

panther
08-07-2008, 18:54
Опасността е минимална.

girl_in_black
08-07-2008, 18:54
Използвайте презерватив!По време на менструация рискът от инфекции е по-голям!

panther
08-07-2008, 18:57
Използвайте презерватив!По време на менструация рискът от инфекции е по-голям!
Тва е вярно наистина.

KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-07-2008, 19:02
има опастност дори и да е в цикъл ,само че е сравнително по малка от останалия период за тва се пак използвайте презервативи после да не давате пари за памперси :) инече при сяко момиче тече различно при едни повече при едни по малко кво толкова се пак сте били под душа :)
На корена не му пречи кръвта ами се тревожи да не ми стане нещо... 8-)