View Full Version : Криете ли от родителите си,че не сте девствени?????????
SabrinaAa
08-07-2008, 20:24
Пускайте мнения!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-)
Не че съм си говорил много с майка ми на тази тема но не крия знае че не съм!
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-07-2008, 20:26
тате не мама да разбра от лекарката 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) ама не и пукаше много де...
BurningDesire
08-07-2008, 20:28
Не говорим на тая тема. Иначе съм убедена, че и двамата знаят (е, знаят е силно казано, щото докато не го потвърдя аз не може да са на 100 % убедени, ама предполагат)
hahavteen
08-07-2008, 20:30
И на двамата казах... В нас няма проблеми да се говори за секс.
rozova_lady
08-07-2008, 20:31
Ми наште знаят,все пак ние живеем заедно
beautiful~kiss
08-07-2008, 20:33
Да :)
de_bella
08-07-2008, 20:35
С майка ми често си говорим на тази тема,разпитва ме и всичко си казвам.Радвам се че можем да говоми свободно.На баща ми не съм казала,но със сигурност знае,но той е пич и изобщо не го интересува. :D
SabrinaAa
08-07-2008, 20:36
Не се ли притеснявате да им кажете??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-07-2008, 20:41
И кво казваш (на вечеря) ми мамо тате днес се ебах с един пич и просто ме разпори от ебане :) как мина вашият ден :)
omg zakfo da im kazwash? :? " aide mamo tatiii az si naprawih sefteto"-tui li?
rozova_lady
08-07-2008, 20:41
То и да не им се каже те не пасат трева и се сещат
затова е по-добре да си споделиш с един от двамата родители
така хем и ти ще си по-спокойна хем и те ще знаят и ще са по-сигорни че
децата им се предпазват и могат да помагнат с някой съвет.
мама знае,за тати не знам,ама е явно ... все пак връзка повече от година :)
Не сме си говорили на тази тема.
hahavteen
08-07-2008, 20:48
И кво казваш (на вечеря) ми мамо тате днес се ебах с един пич и просто ме разпори от ебане :) как мина вашият ден :)
Хахахахах :razz: Само като си го представих се хлих 10 минути :lol:
Ами не е точно така. Майка ми знаеше че искам да правя секс с гаджето ми и ми освободи терена. Заминаха с пастрока ми за 2 дена при техни приятели. На сутринта ми се обадиха да ме питат дали всичко е минало както трябва. Баща ми знаеше че си имам приятел и един път като ми се обади ме пита и аз му казах.
А иначе имам предвид че няма проблем да задавам въпроси и да обсъждаме по принцип секса не че споделям личния си опит... Макар че преди няколко дена бяхме с майка ми в един магазин и аз и обяснявах разлката между различните лубриканти и презервативи на Дурекс :oops: 8-)
Аз ако кажа после не се знае какво ще стане... :-#
eveto_xx
08-07-2008, 20:51
Баща ми е в кипър, и е пропуснал информацията...Иначе по-близка приятелка от майка ми нямам, с нея обсъждам всичко, нищо никога не съм скрила от нея...И знам , че винаги мога да получа адекватен съвет,каквото и да стане :)
rozova_lady
08-07-2008, 20:52
Е аз да споделям такива неща с майка ми не,но на моя
приятел майка му е много точна жена,и беше казала че ще ни подари
кутийка с презервативи,а на мене ми беше подарила много красив комплект белио да изглеждам секси за синът и :)
(говоря за примера който е дала едно момиче че с майка и споделя за лубриканти)
убаво е да можеш свободно да споделяш с родителите си...за разлика от мен ! ! ! ! ! ! :) :? :P :-x
Escarina
08-07-2008, 20:57
И двамата знаят, както и с двамата си говорим свободно за секс. Но като разбраха на времето бяха големи скандали, а и баща ми все още е леко разочарован... Но няма как, нали ми е баща :)
убаво е да можеш свободно да споделяш с родителите си...за разлика от мен ! ! ! ! ! ! :) :? :P :-x
и аз тва викам...
rozova_lady
08-07-2008, 20:58
Да разбирам те,и на мене ми се е случвало да искам да споделя
за нещо а да ме е страх,трябва един ден да събереж кураж и да се изправиш срещу проблемите,и да не живееш под страх дали ще научат,защото е по-добре да го знаят от тебе,а не от някой чужд човек.
Castaway
08-07-2008, 20:58
Хх, наще не знаяТт .. смисъл, аз са притесняам да говоря за т'ва с тях..извиняай кво, ша идишпри нваште и.. 'ае, тъй тъй сте тука и двамата..та да ви кажа - ебах са' .. :shock: :shock: :shock:
FiRe_LaDy
08-07-2008, 21:00
Ами все още съм девствена ..... незнам дали ще кажа на нашите.На баща ми със сигурност няма,но на майка ми може и да кажа ...
eveto_xx
08-07-2008, 21:00
кутийка с презервативи,а на мене ми беше подарила много красив комплект белио да изглеждам секси за синът и :)
С моята споделям всичко,презервативо, пози...това не ни пречи да седнем да си решаваме задачки двете от време на време де...
haterkata
08-07-2008, 21:02
моите родители и двамата са много разбрани,с тях си говорим на всякакви теми и няям по близки хор от тях,така че като го направя и им кажа смятам че ще ме разберат :)
shmatka_1
08-07-2008, 21:02
амии нашите незнаят...не че ще ми се карат, ама няма да останат очаровани.... ^_^ 8-)
rozova_lady
08-07-2008, 21:03
С моята споделям всичко,презервативо, пози...това не ни пречи да седнем да си решаваме задачки двете от време на време де...
Моята майка знае,само ми повтаря постоянно да се пазим
че още ни е рано да ставаме родители :)
eveto_xx
08-07-2008, 21:04
Тук вече зависи от годините на детето, и от това дали родителите го приемат на сериозно,като възрастен...
Последния пут майка ми като ме видя с момиче ... и каза :
-Пак поредната мастия с която се къкнеш , поне прайхте ли секс вече " ...
ami maika razbra ot ginekologa, a ina4e si predpolaga.. kaza mi 4e sam mnogo tapa, 6tom sam izbrala nego, a... a e smotana rabota, mrazq se.
Vikitooo
08-07-2008, 21:08
От майка ми не :-)
Но от баща ми.... :oops:
SabrinaAa
08-07-2008, 21:08
как щте реагира???!!!!??? :oops: :oops: :oops: :oops:
rozova_lady
08-07-2008, 21:09
Тук вече зависи от годините на детето, и от това дали родителите го приемат на сериозно,като възрастен...
Да напълно съм съгласна с тебе,моят приятел е на 24 а аз съм след 3 дена на 18
Та и двамата сме на едно мнение че още сме млади и зелени за деца
и още не ни е дошло времето за това.
Трябва да си поживеем малко още поне пък по-нататък ще му мислим :)
ми не , за кво да крия :) не съм им го казвала,ама мисля че се досещат все пак съм на 20 :grin:
hahavteen
08-07-2008, 21:11
Хх, наще не знаяТт .. смисъл, аз са притесняам да говоря за т'ва с тях..извиняай кво, ша идишпри нваште и.. 'ае, тъй тъй сте тука и двамата..та да ви кажа - ебах са' .. :shock: :shock: :shock:
Е да ако никога преди не си говорил с родителите си по темата и не сте близки сигурно е кофти.. Може би ако не бяме в такива добри отношения нямаше да им споделя... :-o
eveto_xx
08-07-2008, 21:12
Да напълно съм съгласна с тебе,моят приятел е на 24 а аз съм след 3 дена на 18
Та и двамата сме на едно мнение че още сме млади и зелени за деца
и още не ни е дошло времето за това.
Трябва да си поживеем малко още поне пък по-нататък ще му мислим :)
Оооо аз говорех за секса, не за деца...Иначе , да ти кажа, аз съм доста далече от тази мисъл още...Та ,живейте си, усобено ти-млада си ,сега започва живота за теб- учене, работа...Мнението ми е , че първо човек трябва да си стабилизира положението, и тогава да мисли за поколение,а не разчита на мама и тате да гледат внучета....
Xrisenceto
08-07-2008, 21:12
mi ne govorim mnogo mnogo po temata no mislq che znaqt :-)
rozova_lady
08-07-2008, 21:19
mi ne govorim mnogo mnogo po temata no mislq che znaqt :-)
Определено съм наясно :-)
Хора я се стегнете малко и се отнесете с темата както трябва!!!!Момичето се чуди как ще реагира баща и,притеснява се да му каже!НЕКА ПОВЕЧЕ МОМИЧЕТА ДА ОТГОВАРЯТ!
SK0RP10N
08-07-2008, 21:24
Ami devstven sam, ama:
na maika si ne bih kazal, niama da mi e udobno
na bashta mi shte mu kaja
Wrathchild
08-07-2008, 22:49
Нашите знаят. То повечето смятайте и колко сте готови за секс, след като дори ви е страх да не ви 'хванат'...
CuteBaby
08-07-2008, 23:05
Майка ми знае,но баща ми не..даже май и не подозира-май за него все още съм си малкото му момиченце :grin:
Не, че крия, но не съм споделяла. :D
NightGuardian
08-08-2008, 02:44
И двамата знаят , още на същия ден като направих "сефтето" , те вече знаеха... 8)
НЗ ако го направя преди това ще кажа само на тати на мама не щот може да ма :smt075 с тати се имаме повече дори докато пушим той ме пита с кой искаш да го направиш :shock: да-да звучи странно ама ако се имаш с единия родител повече и си говорил по темата по често може той/тя ще те разбере ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Nadelina
08-08-2008, 05:54
Za momenta nqma kak da go skria, pri polojenie, che jivea s priatelq si. No pyk oshte, kogato go napravih za pyt kazah na maika si.
krem4et0
08-08-2008, 06:20
На майка ми съм казала, а баща ми е глупав, ако не се досети....въпреки това не му давам много обяснения какво правим само двамата на вилата. Нещо пред майка ми скимтял, ама тя г орязала и той не гъктал. Трябва да е луд да мисли, че на 23 след 4 годишна вразк съм девствена. Не ме е питал, не се интересувал, не смятам, че е нужно да споделям.
blackfate
08-08-2008, 06:21
Ми майка ми знае ... не реагира особено добре, а и се наложи да и кажа по-малко принудителен начин ... ама сега знае и се чувствам добре ... Принципно мразя да крия важни неща от нея и някога смятах да и кажа ... ама тя разбра преждевременно ...
Не ми се е карала, нито нищо, само ми каза, че май съм прибързала и че този човек до 1-2 седмици щял да ме изостави (бяхме само около ... месец заедно) обаче сега минаха още 2 месеца и сме заедно ... Даже преди 1 седмица говорих с нея за противозачатъчни и сега ми е уредила час при гинеколожката ... Майка ми е пич, само от време на време пита прекалено много неща :lol:
SeXyL[!]Nk@
08-08-2008, 06:43
Естествено,че не се крия.Да не съм на 12?!!
exclusive__16
08-08-2008, 07:29
aZ se oshte sam defstvena ...ama nikoga ne bih kazala na na6te..ne sam malko dete ta si4ko da si spodelqm si4ko..a te ako si mislite che nqma da razberat {ili da se dosetqt :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :grin: :-D nikoga ne sme govoreli za sex :smt047 i ne smqtam da govorq za takiq neshta s roditelite si... :-D 8) :shock: :( :o :-D :D 8-)
pepelq6kaaa
08-08-2008, 07:35
i az ne sam kazala na na6te makar 4e maika pita pak az otbqgvam temata :D
nan4onanka
08-08-2008, 08:23
На баща ми-не,със сигурност,с него не сме много близки.А с майка ми сме по-близки и ако някой път събера смелост(ако тя не разбере преди това :oops: )може да и кажа...Тя е готина,и ще ме разбере. :)
DevilWish
08-08-2008, 08:28
Аз на мойта съм и казала ,к'во да крия ,ако на нея не споделя на кой?!И добре ,че съм казала ,ако има някъв проблем ще се обръщам към нея ,не по форумите. + това поне сега пия противозачатъчни и съм 100% спокойна :)
А бащата . . . той научи по нещастен случай хаха :? :shock: ама нищо не каза ,к'во да прави човечеца :))
SeXy_BeBe
08-08-2008, 08:40
Разбира се че НЕ!! С майка ми винаги си споделям всичко и НИКОГА нищо не съм скрила от нея и знам че винаги ще е до мен каквото и да стане!!! За това и хората са казали, че майката е най - добрия приятел.
Не съм сядала специално да им кажа, но то си се разбра. Пък и редовно се слу4ваше да забравя някъде из нас някой и друг презерватив, когато още ползвах, та трябваше да са малоумни, 4е да не разберат.
zavinagi_lubov
08-08-2008, 09:37
Не сме отваряли тая тема никога,мисля,че майка се досеща,щот е казала на майката на приятеля ми : "Еми нормално,те са млади,и аз като бях на 17 и аз исках да правя секс"...Но никога не са ме питали,то е някак логично,все пак и те са били на тая възраст-не падат от марс!!! :-P
Не, след като скъсах с момчето, което ми отне девствеността, казах на майка. Жената се ужаси. Сигурно и татко знае, но вече кво ми пука.
Saymon90
08-08-2008, 09:44
Не сме го обсъждали... те не ме питат сигурно защото ги е страх от отговора :-|
baby2009
08-08-2008, 09:55
ami ne znaet ,i ne mislq skoro da im kazvam
SpOrTs_GiRl
08-08-2008, 10:22
Нямам никакви притснения да кажа на майка ми. Знам, че ще ме разбере. "Сефтето" си го направих преди няколко месеца и не съм споделяла. Но за това сме семейство - за да си помагаме и да споделяме. Само на баща ми нямам намерение да казвам - много е чувствителен на тая тема..
sex_na_eks
08-08-2008, 19:16
da mn qsnyy ako i kaja 6e me otepat vse pak sam 15 god.
LovelyGirl
08-08-2008, 19:33
Майка ми знае,много добре го прие.С нея сме си говорили за това и тя даже ми е разказвала малка част от 1вия си път,а тати се досеща 100%,освен,ако и мама не му го е казала. :)
майка ми подозира...даже май е сигурна... хахах : ))
Имах нещо като касичка в бюрото с презервативи...
иии един ден майка ми нещо търсеше из бюрото...и само чувам...:
-Абе преди 2 седмици пак бърках в тая кочина...ама кондомите бяха доста повече..чудна работа.... :-o
ххъъъъххх
picha_gnida
08-09-2008, 06:39
Не. Казах на баба преди година.
StEfIt0o0o0o0
08-09-2008, 07:08
Еми вероятно майка ми знае, първо че и все пак с гаджето ми сме заедно от вече година и 8 месеца , имало е доста случаи, в които да съм преспивала в приятеля си, а и веднъж ми беше взела една чанта да я изпере и е извадила преди това вс от нея, включително и празната кутия Дюрекс ;)
ilovecoffe
08-09-2008, 07:19
разбирасе все пак съм на 18 години
остана и да се крия и да не казвам
особенно на родителите си :-D
ем на 15 съм.... :) кфо да крия....
didi_baby
08-09-2008, 07:56
Да,никой от тях не знае,че от доста време вече не съм девствена
Знаят...за лошо или добро! :D
elena333
08-09-2008, 10:25
Майка ми знае :) А другите само предполагат 8-)
пххх , аз не мисля да казвам , родителите ми са мн консервативни , не мисля да казвам е почти на 17 съм , ама ще си трая . Е с приятеля ми сме заедно от 1 година и 9 месеца ... абе каквото си искат да мислят , аз нямам намерение да се обаждам , а и те не са питали.
не са ме питали, но предполагам че имат известни съмнения , но се правят на ударени и не зачекват темата :o
vanPersieFan11
08-09-2008, 19:00
би трябвало да подозират,ама не са ме питали директно 8)
donkihot
08-09-2008, 19:04
още не съм им казала..не се 4увствам готова..но..предполагам,4е скоро ще се досети,все пак не ходя от един месец с пр ми
Есенен_Ден
08-09-2008, 19:14
Казах на майка ми един месец след като го направих.Нз стана ми гузно и изрлюх камачето
KRaLiCa_na_OrGaZmA
08-09-2008, 19:16
aZ se oshte sam defstvena ...ama nikoga ne bih kazala na na6te..ne sam malko dete ta si4ko da si spodelqm si4ko..a te ako si mislite che nqma da razberat {ili da se dosetqt :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :grin: :-D nikoga ne sme govoreli za sex :smt047 i ne smqtam da govorq za takiq neshta s roditelite si... :-D 8) :shock: :( :o :-D :D 8-)
А ти според мен разсъждаваш безкрайно глупаво!!! Че ако не родителите ти ти нямаше да си нищо и по-добри приятели от тях няма ( освен в някои случаи, дето родителите са пълни говеда, но това е рядкост. ) Ако хората са си стабилни и ти само зарди смешните си разсъждения не споделяш с тях, начии много сериозно трябва да помислиш за промяна. Защо ли?! Ами, защото е смешно уж голям човек, да вади такъв детски акъл и друго освен подигравки няма да получиш... дано не си така във всяко отношение, че ми е жал за теб! Да страниш от най-близките си хора ... :? :? :?
А по темата: Не крия от наще. Разбираме се и за почти всичко ме оставят сама да взимам решения... не съм кукла на конци да ми направляват всяка стъпка в живота.
huligankata
08-09-2008, 19:27
Не го крия по никакъв начин, но не говорим за тия неща. Убедена съм, че се досещат, майка ми знае - не ме е питала, но си знае казвала ми е използвай презервативи ала бала, а баща ми няма как да не се досеща и все пак не е редно да му се казва - все пак баща е.
-=kok1=-
08-09-2008, 19:36
Специално за това никога не съм имал проблеми с родителите си.Когато започнах да влизам в пубертета с майка ми сме си говорили по тази тема и никога ме не е спирала да правя секс и винаги гледа да съм "образован" в тази насока.А баща ми пък абсолютно никакъв проблем. :)
Когато станах на 14 ми каза следното "когато си готов за извършване на полов акт,искам да знам пръв". :) И общо взето нямам никакви проблеми с родителите относно тема "секс" :D :) :grin: :) :D
CuPcake5
08-10-2008, 11:02
еми не наще не знаят и няма да има кажа ;х
но за сметка на тфа майката на приятеля ми
му дава презарвативи и т.н веднъж намери опаковкав спалнята ии ни каза да си пребираме опаковките след нас.. сестра му също ни дава презарвативи а на морето ни даваше стаята си ^.^
i_love_you_baby____
08-10-2008, 14:14
Ами не, не знае никой от тях и мисля, че няма да реагират добре.. имам един малко глупав въпрос, ако ми се наложи да ходя на гинеколог, майка ми отвън ли ще трябва да чака ? Въпроса ми е, дали ще разбере, че не съм девствена?
SpOrTs_GiRl
08-10-2008, 14:32
Ами не, не знае никой от тях и мисля, че няма да реагират добре.. имам един малко глупав въпрос, ако ми се наложи да ходя на гинеколог, майка ми отвън ли ще трябва да чака ? Въпроса ми е, дали ще разбере, че не съм девствена?
Мда, отвън ще трябва д стои.
Има лекарска тайна за тая работа .. Ако пък не си сигурна, че няма да каже на майка ти - сама я помоли. Едва ли ще си първата, която моли за такова нещо. :)
i_love_you_baby____
08-10-2008, 14:42
Мда, отвън ще трябва д стои.
Има лекарска тайна за тая работа .. Ако пък не си сигурна, че няма да каже на майка ти - сама я помоли. Едва ли ще си първата, която моли за такова нещо. :)
Ох олекна ми! Само това ми се въртеше в главата от няколко месеца.. :-s
sh3_1s_7h3_0n3
08-10-2008, 14:52
Не крия, но и не ходя да се обяснявам. ;) Пък и майка ми сигурно е наясно. :-D ^^
Just_say_no
08-10-2008, 15:00
Знаят. Но вече не повдигаме въпроса.
Marina__
08-10-2008, 15:33
Не, не крия това от родителите си. Нищо лошо не правя в крайна сметка :) . Но, разбира се, не го афиширам наляво и надясно :D .
ivana0895
08-10-2008, 16:58
И на двамата казах... В нас няма проблеми да се говори за секс. i vk16ti e taka ;]
partychild
08-10-2008, 17:20
predi da go napravq me pitaha za tfa..az im kazvah ne..no te ne mi v qrvaha..sled kato go napravih reshih da ne im kazvam..dori i na 20/25 godini da stana nqma da im kazvam... :? ne mislq da spodelqm ni6to s tqh
ici_pi4a
08-10-2008, 17:28
za sujalenie az sum devstven o6te no nemislq 4e tva e ne6to koeto trqbva da se spodelq na roditelite az bih spodelil sam ako imam nqkav problem ama edvali imammmm :D
DiVa_SaMoDiVa
08-11-2008, 10:21
Ot maika mi ne kriq, no tate ne znae :-D Ba6tite sa mnogo revnivi i si mislq 4e za nego vinagi 6te si ostana malkoto mu momi4ence, ta zatova po dobre da ne znae :x A ina4e edin put kato bqh na genekolog s mene bqha i mama i gadjeto :D na nego mu be6e malko neudobno :razz: ama mu mina ve4e :) Am daje mama mi kupuva protivoza4aty4nite.Edin den mi razpravq " 6te napravq vsi4ko samo i samo da ne me napravi6 baba na teq godini" :-D
P.S. Izvinqvam se 4e pi6a na latinica,no mi se precaka flextype i ne mi se zanimava da go opravqm sega to4no :)
Имайки предвид как изглеждат 99%от хората на възраст между 12 и 18 години трябва да си пълен малоумник за да не разбереш за какво става въпрос :razz: :lol: :smt021
reni7o0o
08-11-2008, 10:55
Наще НЕ знаят.... Баща ми ме базика на тая тема ама да им кажа че вече не съм тяхното момиченце.... :shock: ще ми построят кула и ще ме затворят в нея :D
А майка ми сигорно ще получи инфаркт. Ддз много си ме обичат и ако разберат нз ко ме чака....
Щом те бъзика, значи се досеща. Тоя номер го знам...
Nanilank0
08-11-2008, 11:06
damzz taka e
ami..nashite ne znaqt ama mama mai se doseshta :-D
Те вашите падат от Марс и доматите ги ядат с колците. А не сте ли си помисляли, че вие където отивате, те оттам се връщат вече и че вашите номера са им до болка познати?
BuJlDozeRa
08-11-2008, 12:24
ха нищо не съм им казвал ама самия факт че ме фанаха в тяхната спалня с голо момиче ги доведе до тая мисал :D мислех че няма да ги има цял ден но както и да е никой нищо не ми каза :oops:
reni7o0o
08-11-2008, 13:59
Щом те бъзика, значи се досеща. Тоя номер го знам...
Е да може ама едно е да се досеща сам...друго е аз да му го кажа :shock: а и той ми е казвал че на неговите године вече е правил подобни неща...и няма нищо лошо в това.... явно очаква същотото и от мен :x или ме кара да си призная.....ама няма да си признавам не и докато не стана на 18 :D
Just_say_no
08-11-2008, 14:10
ха нищо не съм им казвал ама самия факт че ме фанаха в тяхната спалня с голо момиче ги доведе до тая мисал :D
Неее :shock: Дали са се досетили настина ? :D :D
I pri men e su6toto :D :oops:
In4eto_92
08-11-2008, 20:19
Аз криех .. докато един ден се напих, бях с гаджето ми и още няколко приятели вкъщи и аз и гаджето ми започнахме с "тежката артилерия" ..... и когато майка ми влезе и ме хвана с него в леглото, се сетих, че съм забравила да заключа вратата :lol: Ноо въпреки всичко ми е неудобно да говоря с нея на тема "Секс" .. с баща ми да не говорим .. :lol:
С наще не говориме за това.Въпреки,че с тати се бъзикаме по някой път. :?
то им е напълно ясно, че не съм девствена
deadly_ff
08-14-2008, 21:24
Не говорим на тая тема. Иначе съм убедена, че и двамата знаят (е, знаят е силно казано, щото докато не го потвърдя аз не може да са на 100 % убедени, ама предполагат)
и при мен така
sladko_teenche_v
08-14-2008, 21:24
Подозират :shock: :oops:
terminatorа
08-14-2008, 21:57
Мамале тва да ми го каже мойта щерка не знам какво ще я направа, ще го фана оня и ще го разпора аз от ебане, поссле ще му са изпразна на лицето, и ще го питам още ли иска да пори нещо че да го повтора
evichka_lonelyy
08-14-2008, 23:18
Mda opredeleno kriq i to ne samo tova ami pochti vsichko mnogorqdko poluchavat direkten pogled kam lichniq mi jivot ili po-tochno samo vednaj no tfa beshe dalga vrazka i takiva gluposti obache ne vih mogla da sedna i da kaja na maika mi (zashtoty te sa razvedeni) "mamo kakfo mislish za edi koi si zashtoty dnes se chukahme i sam mn dovolna" ili pak neshty podobno zashtoty kakto i da go kaja znam kak shte go shvane tq
angelcheeee_93
08-15-2008, 05:56
devstvena sam i nqma kakvo da kriq :)
Баща ми не знам дали знае, ама майка ми - със сигурност знае, че правя секс.
EverythingButTheGirl
08-15-2008, 08:43
не мисля,че нещо ще се промени ако им кажа .. напротив още повече ще ми досаждат и ще ми изнасят някакви лекции ! не мисля,че има положително в цялата тая работа,а и те сиг. вече предполагат .. знам ли ?! :-o
Майка ми, веднъж ме пита и аз и казах, че съм дествен. А баща ми, надали го интересува.
opasnosladka
08-15-2008, 09:21
Ми не са ме питали иначе можеби ще им кажа !! :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-)
pandelka
08-15-2008, 09:23
Аз не съм крила :)
pateto16
08-15-2008, 12:11
az ne mislq da im kazvam da si mislqt kfoto iskat...naistina tapo zvu4i mamo tate ami az takova 4ukah se :d napraoo se rano ili kasno kato kaja gadjeto mi shte spi v nas shte se setqt
Още преди 5-6 годни съм казал на наще да не ма занимават на такива ТЕМИ аз ще са оправя !!!
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-15-2008, 17:53
и 2мата знаят.. маика мн гадно го прие .. тати го прие супер в смисъл .. като за родител добре реагира ... даже вчера ми звъни по тела..
тати:"ко праиш.."
аз"нищо .."
тати"с кои си .."
аз"а алекс е тук .. "
тати"маика ти кога ще се прибере "
аз"след час и половина 2.. "
тати"а .. ок искаш ли да се чуем после? " :D :D
Pliok0019
08-15-2008, 17:58
С майка ми говорим свободно на тази тема, но не знае, че съм "полово активна". Баща ми знае.
6okolad4e
08-15-2008, 19:34
da kriq 6te i kaja sled nqkoi druga godina oba4e kato e minal momenta v momenta nqma a go prieme mnogo leko ..
mirchetu
08-15-2008, 19:39
който се ограничава само до това да знаят родителите, пак е добре! :D
sexyto_947
08-15-2008, 21:52
Аз си споделя всичко с наще, обаче не си представям като почна да права секс кво ще кажа на мама например. "Ми мамо да знаеш че вече се е*а" Мога за всичко да говоря с нея ама точно тва си мисля че ще си го запазя за себе си.
не:) с майка ми си говоря свободно
PepiDesigns
08-15-2008, 23:12
Кво да крия ..
Баща ми като се прибра 2 дни след това .. само ме погледна и вика
Аха .. ясно.
И си седна на дивана. :lol:
Ама не съм му го казвал директно.
наскоро преди няколко дни само ме пита дали съм бил умен.
На което му отговорих - кутийката в шкафа е празна.
Евала му правя ..
С майка ми .. не съм говорил на тази тема , но ако баща ми е споделил .. никви ядове.
Баща ми е отчаян оня ден си бял сложил гола порно звезда на десктопа и като я видя си каза (наглас) благодаряти боже сина ми не е гей :( мн сам отчаян :(
Ne bih im kazala :? Osven ako te ne me popitat .. i to samo na maika mi bih kazala .. na bashta mi .. ne moga da si predstavq reakciqta mu :shock: na maika mi sigurno shte i e smeshno :lol:
zabludenata
08-16-2008, 19:31
е то е ясно че не съм
LiveFlower
08-16-2008, 19:53
Баща ми е отчаян оня ден си бял сложил гола порно звезда на десктопа и като я видя си каза (наглас) благодаряти боже сина ми не е гей :( мн сам отчаян :(axaxaxaxaxaxaxaxa
InFaTuAtEd
08-17-2008, 03:26
Не не знаят,а и по-добре :)
sweet illusion
08-20-2008, 07:37
ем мн бих искала да кажа на майка ми ама...тя няма да ме разбере и ще стане една..... :?