View Full Version : нормално ли е . . .
един ден след като ме отвори да ме боли ниско долу корема (на моменти) ? какво мислите :(
GetNasty
08-07-2008, 21:30
да
eveto_xx
08-07-2008, 21:34
Тоя израз "да ме отвори" звучи отвратително ... Иначе по темата- да,но не си спомням на какво се дължеше.Ако не се лъжа,като не си много възбудена и като ти опира мъжлето шийката на матката, може да се получи това...Или ако си получила оргазъм, и си настинала, може...Сигурно се бъркам, но в момента не мога да включа...
rozova_lady
08-07-2008, 21:44
Ниско долу се намират яйчниците,
може да се е получило някакво леко възпаление,
но ако не ти мине до 2-3 дни зимай мерки,това не е шега работа.
bulgarche
08-07-2008, 21:58
Сигурно е нещо смъртоностно, но щом започва с болки няма страшно, ще загинеш в адски мъки ;)
Сигурно е нещо смъртоностно, но щом започва с болки няма страшно, ще загинеш в адски мъки ;)
виж като незнаеш какво да кажеш по-добре си мълчи . . питам защото се притеснявам и не искам някакви такива мнения :( . . .
eveto_xx
08-07-2008, 22:03
Спокойно, жива и здрава си :) Няма от какво да се притесняваш
Спокойно, жива и здрава си :) Няма от какво да се притесняваш
мерси мн . . има мноо малко свестни хора като теб в тоя форум :)
eveto_xx
08-07-2008, 22:08
Просто задаваш адекватен въпрос, за това отговарям човешки.Иначе няма за какво,пак заповядай :-D
pojelavam ti da umresh v adskite muki we lainar skapan :-x
дайте още мнения ако може . . (:
Нормално е, и мен ме боля така след първия път, цял ден и то.. :(
ако всичко е минало нормално би трябвало да ти мине в близките дни (под нормално имам в предвид на чисто място, без проблеми и т.н.) иначе за теб би било най-добре да отидеш на лекар ако е по-дълго
и кажи каде точно ниско доло