Влез

View Full Version : Не знам какво да правя!?!Плс помогнете...

tsveti91
08-08-2008, 08:12
Ммм такам от къде да започна..мда.Ами запознах се с едно момче в сайт за запознанства,той не е от моя град и си пишем по Скайп вече 5 месеца-много се разбираме,допадаме и т.н всичко е ок.Наскоро обаче ми каза че си е хванал приятелка :? и живеели заедно :cry: ... твърди че това не е нищо сериозно за него и просто обстоятелствата са го принудили. А с мен се познава от повече време от колкото с нея и ми беше обещал че ще се срещнем .Всъщност той съвсем скоро ще идва и не знам какво да правя :( не знам какво да позволя и какво не (в смисъл целувки прегръдки и т.н до нещо по сериозно) просто съм много объркана.Моля ви помогнете ми :( Благодаря предварително на всички! :( :( :( [/quote]

Vikitooo
08-08-2008, 08:19
Само да ти кажа, че в сайтовете за запознанства и скаип, човек е такъв какъвто иска да бъде. Много по-различно в реалният живот. Така че не очаквай като се видите, той да те зацелува, запрегръща, ала бала..Все едно гледаш непознат човек. :)

yellow_bird
08-08-2008, 08:26
На мен също ми се случи нещо подобно,но не съм се срещала с момчето :? Според мен не се срещай с него нали си има приятелка.А и какво означава,че обстоятелствата са го принудили да си хване приятелка?! :? И ти му вярваш!ОМГ

Наивна си.Този човек не го познаваш.В интернет може да ти се представя за някакъв принц на бял кон.Е много извинявай ама цялата тази история е shit.Не се срещай с него.

didi_baby
08-08-2008, 08:27
Само да ти кажа, че в сайтовете за запознанства и скаип, човек е такъв какъвто иска да бъде

haterkata
08-08-2008, 08:38
Наивна си.Този човек не го познаваш.В интернет може да ти се представя за някакъв принц на бял кон.Е много извинявай ама цялата тази история е shit.Не се срещай с него.

+111

racep_ivedik
08-08-2008, 08:41
А пък според мен ще е най-добре да се срешнеш с него да видиш къв боклук ще се окаже и да не ти е гадно после затва че даже не си го опознала 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

BuJlDozeRa
08-08-2008, 08:44
човека си има приятелка смяташ че иска с теб нещо повече от секс ли ?! ти си луда ваобще и целуфка да му дадеш ше е много

racep_ivedik
08-08-2008, 08:47
Абе кажи му да се видите срешнете се и му кажи че си решила че няма да има нищо между вас и си си хванала и ти приятел и така да видиш малко как ще сдуха :D :D

renesanZ
08-08-2008, 08:48

+111

+20000

h0t_lipS~anD_kisSes
08-08-2008, 08:49
Абе кажи му да се видите срешнете се и му кажи че си решила че няма да има нищо между вас и си си хванала и ти приятел и така да видиш малко как ще сдуха :D :D
+1 :-D

racep_ivedik
08-08-2008, 08:51
+1 :-D

Е само едно ли.Другите дават по 20000 :D :D

Не ве попринцип не е хубаво така да се прави ама щом се е забивал с тебе и после си е хванал приятелка просто си го заслужава

MartyParty
08-08-2008, 09:04
Ти гордост имаш ли?

UNrealPoWeR
08-08-2008, 09:07
Ти гордост имаш ли?

твоята глава е слънце... МАРТИИИ ПАРТИИИИ :razz:

Andreev
08-08-2008, 09:16
мдаа, само като видях сайт за запознанства и избухнах в истеричен смях

racep_ivedik
08-08-2008, 09:17
Е секи има различно мнение за тези сайтове
Иначе и мойто е същото като твойто :razz: :razz:

MartyParty
08-08-2008, 09:32
Ти гордост имаш ли?

твоята глава е слънце... МАРТИИИ ПАРТИИИИ :razz:
Не се смей,момичето си няма гордост.Не удобряваш изкуството ми или? 8-)

trayana
08-08-2008, 09:33
мдаа, само като видях сайт за запознанства и избухнах в истеричен смях
Да и аз така! :-D

SabrinaAa
08-08-2008, 15:55
Posre6ni go normalno...pak ako useti6 nqkakva trapka ili iskra m/u vas...po natatk zapo4ni s pregratkite i celuvkite! :-) :booooomb: :-) :-)

SeXy_BeBe
08-08-2008, 16:12
Ммм такам от къде да започна..мда.Ами запознах се с едно момче в сайт за запознанства,той не е от моя град и си пишем по Скайп вече 5 месеца-много се разбираме,допадаме и т.н всичко е ок.Наскоро обаче ми каза че си е хванал приятелка :? и живеели заедно :cry: ... твърди че това не е нищо сериозно за него и просто обстоятелствата са го принудили. А с мен се познава от повече време от колкото с нея и ми беше обещал че ще се срещнем .Всъщност той съвсем скоро ще идва и не знам какво да правя :( не знам какво да позволя и какво не (в смисъл целувки прегръдки и т.н до нещо по сериозно) просто съм много объркана.Моля ви помогнете ми :( Благодаря предварително на всички! :( :( :(

Няма смисъл да се виждате...... за какво да се подиграе с теб ли? Да те накара да страдаш още повече, като знае че ти все още държиш на него и искаш да си с него?!!! Дръж се на положение и му покажи, че не може да се подиграва с теб. Ако искаше да е с теб щеше да е с теб........ а щом си е намерил приятелка, значи всичко което ти е казал е било една ОГРОМНА ЛЪЖА!! Човек който харесва друго човек не си намира ей така гадже с което да живее заедно и нещата да не са сериозни. Знам, че ти е кофти от всичко това което четеш, но и аз съм го преживяла преди 3 - 4 години и наистина е кофти, НО е за твое добро!!ЗАБРАВИ ГО!! Няма смисъл да се измъчваш зареди някакъв, на който 100% не му пука за теб.