PDA

View Full Version : Обичам го,а той незнае

rosit0
08-08-2008, 10:41
Момчето,което в момента харесвам е на 16.Познаваме се от 1 година.В началото се мразехме,но от около месец сме добри приятели :-P .Всяка вечер сме заедно.Седим приказме си,но той не предполага,че го харесвам.Сега е на море и не съм го виждала от 1 седмица :? .Със всеки изминал ден го обичам повече и повече.Моля ви дайте ми съвет какво да правя :P .

Andreev
08-08-2008, 10:43
а бе вий сте гаджета ама той и тва не знае :razz:

MayKyTy
08-08-2008, 10:43
Да спреш да изпозваш думата "обичам" за щяло и нещяло :x

.JuSt.SunShiNe.
08-08-2008, 10:46
А ти даваш му знаци и намеци, за да се досети, че си падаш по него ?

Изпрати му някой закачлив смс, но не много директен...или му се обади телефона...питай го как е там, добре ли е...дъра-бъра...Когато се върне не смекчавай обстоятелствата, дръж се самоуверено, бъди себе си и все с нещо трябва да му покажеш, че го харесваш, защото той най-вероятно не чете мисли.Ако му даваш намеци - той няма как да не се досети, че нещо става...А ако има химия между вас - ще се получи нещо. :wink: Айде успех ! :)

tedy_hi91
08-08-2008, 10:50
ами кажи му ...

victoriq
08-08-2008, 11:14
Толко познато...Аз излизах с едно момче 8 месеца и бяхме адски добри приятели и никога не гледах на него като нещо повече...Ама преди седмица-две осазнах,че ме кефи...Започнахме да се закачаме... :lol: Последният път го боцках с една клечка...Лежахме на земята и гледахме звездите...И останахме гушнати...После си тръгнахме и той ме хвана "за да не падна по гадния път"...И си сплетохме прастите и отидохме до колата и се гушкахме... :grin: Ъъъ...Ходим :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Разкарзах всичко това,за да видиш колко лесно стават нещата,стига и двамата да се харесвате!Ай успех :-)

gLoRiOuS_aNGeL
08-08-2008, 11:23
Продължете да се виждате...Опитай първо да му покажеш,а не да му кажеш!Все пак не сме в детската градина и общо взето от такива тъпи разсъждения до гуша ми дойде...Използвай флирт,езика на тялото,малко думи...Ако не се досети,не е за тебе!Между двама души трябва да има и първоначална връзка все пак!

Rowdy
08-08-2008, 11:32
Момчето,което в момента харесвам е на 16.Познаваме се от 1 година.В началото се мразехме,но от около месец сме добри приятели :-P .Всяка вечер сме заедно.Седим приказме си,но той не предполага,че го харесвам.Сега е на море и не съм го виждала от 1 седмица :? .Със всеки изминал ден го обичам повече и повече.Моля ви дайте ми съвет какво да правя :P .
само не скачай от блока :-)

SabrinaAa
08-08-2008, 15:51
Em pokaji my s ne6to 4e ne ti e bezrazli4ne i se nadqvai da ti otvarne sas sa6toto! :-) :-) :-)

BaiToq
08-08-2008, 16:44
Ахаа,вие сте гаджета,ама той не знае.
Добре,ще ти помогна.
Бай Тоя ще бъде добър към теб.
ТОЙ ти дава 2 безплатни съвета.
1.Отивай си играй на камиончета.
2.И между камиончетата се научи да
пишеш на майчин език,
ще ти бъде от полза.

natedog
08-08-2008, 16:52
Ами като са върне го посрещни с прегръдка :o 8-) и от там вече може да се получи нещо .... Успехчета :)

Miss_^Girlfriend
08-08-2008, 16:55
Просто му го признай, когато сте сами някъде насред някой разговор.Ще му дойде като гръм от ясно небе и може нищо да не каже, може и да си тръгне, но следващите дни или ще се срещнете "случайно", или той ще дойде при теб и ще ти каже всичко, което има да ти казва по тоя въпрос.И до там приключваш с притесненията.Или е влюбен в теб, или не, а без да опиташ няма как да разбереш.Айде успех ! :-)

didi_baby
08-08-2008, 16:56
Ами ти как искаш да знае,след като е нямало,предполагам,никакви намеци

TehPro
08-08-2008, 17:19
Намекваш му постояно че го харесваш и ако и тогава нищо не направи просто му кажи.. :)

Love0nlyMyself
08-08-2008, 18:24

скъпа харесвам и обичам немат нищо общо помежду си или едното или другото ебаси ... то просто както гледам се изтърка смисъла на думата обичам те от толкова незначителни употреби ебаси :( :( :x

като ти е толкова напрегнато имаш уста и му кажи че ]го харесваш

In_my_dreams
08-08-2008, 18:58
еми покажи му по някакъв начин какво чувстваш...или по-добрия вариант е направо да му кажеш... :)

stealthyGirl
08-08-2008, 19:26
Щом незнае мунаправи една свирка и ще разбере :)Може първо да му каже (или силно да демонстрира), че го харесва пък после и свирки да му пра'и......

slun4ice_90
08-08-2008, 19:26
Момчето,което в момента харесвам е на 16.Познаваме се от 1 година.В началото се мразехме,но от около месец сме добри приятели :-P .Всяка вечер сме заедно.Седим приказме си,но той не предполага,че го харесвам.Сега е на море и не съм го виждала от 1 седмица :? .Със всеки изминал ден го обичам повече и повече.Моля ви дайте ми съвет какво да правя :P . Ей просто е знаеш какво да направиш. :-D Хвърляш му се и го :-). :razz: Кажи му както казаха пред мен. :grin: :P