View Full Version : Той иска да ме лиже..
kvosekiorish
08-08-2008, 12:35
С приятеля ми водим полов живот от март месец,той ми беше първия,както и да е.На няколко пъти вече се опитва да тръгва да ме лиже,даже ми се моли да му дам,но аз не му давам и това си е.Все си мисля че може да мирише долу,да е гадно на вкус и тн..кажете какво да правя,за да съм сигурна,че няма да има мирис примерно.. :booooomb:
cherinka
08-08-2008, 12:37
Ми, преди да се видите за секса, измиваш се у вас, и тва е, и се надяваш докато стигнеш до тях (или там където ще си играете) да не се вмирисва. :) че то в тия жеги е някъв ужас хаха
Че какво по-хубаво от това да иска да ти прави френска :shock: :P 8-) Поддържай си добра хигиена и няма от какво да се притесняваш ;)
mishaaaaa
08-08-2008, 12:38
Ако си мислиш, че може да му мирише, значи сама не знаеш каква хигиена трябва да имаш и сиг не я имаш ... Добре бе, млади момичета ... хубава работа ... :)
Путка и сирене, дето да не миришат - НЯМА!!! :razz: :razz: :razz:
Шегата настрана! Просто се измий добре, може да изплозваш някой от ония интимните сапуни, айде да не те уча сега и всичко ще е наред :smt023
eveto_xx
08-08-2008, 12:40
С приятеля ми водим полов живот от март месец,той ми беше първия,както и да е.На няколко пъти вече се опитва да тръгва да ме лиже,даже ми се моли да му дам,но аз не му давам и това си е.Все си мисля че може да мирише долу,да е гадно на вкус и тн..кажете какво да правя,за да съм сигурна,че няма да има мирис примерно.. :booooomb:
Копуваш си морки кърпички, и като се видите отиваш до тоалетната и действаш.(ако има проблем след като си се изкъпала де).Но то е нормално да има лека миризма, все пак тва не е роза , а е вагина.Няма от какво да се притесняваш, предполагам, че не си му първата , на която ще го прави и е наясно.А ако си първата-още по-добре, няма да има база за сравнение дали ти си миришеш лошо,или не :razz:
Просто се измий добре, може да изплозваш някой от ония интимните сапуни
То не е полезно да ги използва често, защото все пак това си е вид сапун и убива микробите, а във влагалището има куп полезни микроби, без които картинката става зле... :?
srpsko_1988
08-08-2008, 12:43
тоолкова си тъпа..че на идея си нямаш!! на мъжете точно тва ни харесва да ви лижем..а вие сте тъпи п*тки и недавате :-x на повечето мъже хич не им пука дали миришеш или не..мен лично не ме е гнус. и моита приятелка си я лижа долу дори без да се е мила.. :-D така че даи му и не се притеснявай 8) не мъчи момчето
ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ПУСКАШ НОВА ТЕМА.. ЩО ТЕ Е ОСТАВИЛ 8-)
Сеа, аз не съм кой знае колко на ти с химията и биологията, но все си мисля, че те хората за това са създали интимните кърпички именно за там. И се предполага, че по-добре от нас знаят каква е микрофлората там. Плюс това тя няма да си я подмива по 5 пъти на ден... :razz:
mishaaaaa
08-08-2008, 12:50
Вярно е, че е доста горещо и хигиената не може винаги да бъде отлична, особено ако нямаш баня покрай себе си ... Но все пак, аз например се подмивам около 4 пъти на ден (да не са и повече).
Не е речено, че трябва да си измиваш цялото тяло по толкова пъти, но поне под мишниците и интимните места няма как ... :)
nightmarebeforehell
08-08-2008, 13:03
Higiena ....i My dai na mom4eto 6tom iska a i na teb 6e ti haresa. :D
rozova_lady
08-08-2008, 13:09
Преди да си легнете взимаш един душ и няма да се притесняваш
че ще мирише или т.н.
И мене моя приятел ме е лизал много малко 2-3 пъти от както сме заедно ама мене поради друга причина,не мога да се отпусна както и трябва и ме хваща един гъдел :razz: и така,ама викам скоро да се напием та да прретръпна от това .
Еми преди секса се измии хубаво,купи си някое интимно гелче по свестно и си точна!
mishaaaaa
08-08-2008, 15:30
Абе ... не си заслужава да се притесняваш, като пробваш, ще се ядосаш, че си чакала толкова дълго време ...
Готино си е, но лично аз немога да се отпусна толкова хубаво, може би просто повече ми харесва вагиналният секс.
И аз се притеснявах в началото, но после ми мина :)
ЯКО Е! ЩЕ ВИДИШ! :)
zavinagi_lubov
08-08-2008, 16:22
Nedei se pritesnqva be,macko! Estestveno e da ima i vkus(dokolkoto znam kiselo-solen) i miris(pri vseki 4ovek razli4no)...napalno 4ove6ko,vse pak tva e jiv organizam.Mom4etata znaqt tova,povqrvai!Spazvai si higiennite navici i mu dai,6tom iska.I da ne misli6 4e 6te mu e v glavata ne6to drugo,osven udovolstvieto i vaprosite: "ole dali i haresva" "dali q vazbujdam" "dali 6te mi pozvoli i drug pat " nqkvi takiva... SPOKO I kasmet!
didi_baby
08-08-2008, 17:13
Амиии ако се поддържаш не трябва да имаш никакви притеснения,аз моя постоянно го карам да го прави преди секс и е страшно удоволствие
намажи си п*тенцето с течен шоколад...... кво ни питаш дали ще му смърди ... ако ти не знаеш дали ти мирише Ние ли да знаем ?!? :neutral:
пфф "миришела ми п*тката" - е тва разбрах аз от цялата тема .... нищо ... както и да е !
poolparty
08-08-2008, 18:19
Пет месеца си държала това момче без да му дадеш да "намокри нослето" ;) леле - ти си ужастна :) Я да не се бавиш - ще видиш, че след това ти самата няма да го пускаш да излиза от там!
Love0nlyMyself
08-08-2008, 18:49
намажи си п*тенцето с течен шоколад...... кво ни питаш дали ще му смърди ... ако ти не знаеш дали ти мирише Ние ли да знаем ?!? :neutral:
пфф "миришела ми п*тката" - е тва разбрах аз от цялата тема .... нищо ... както и да е !
ахьха верно пробвай идеята с шоколада :-D :D
westggirl
08-08-2008, 18:52
както казаха малко по нагоре едно интимно гелче мие6 се преди да излезеш и примерно морки интимни кърпички и преди да почнете отиваш до WC и си перфе ;)
Ако поддържаш добрa хигиена не знам какъв е проблема. :)
Ама за всеки случай като отидеш у тях (или като той дойде у вас) отиди в тоалетната и мини отдолу с една интимна кърпичка, за да си по-сигурна.
Щом той ИСКА да го направи, значи има желание да ти достави удоволствие и не го е гнус. :wink:
sex_na_eks
08-08-2008, 19:47
абе дай му.. няма да си разочарована
SK0RP10N
08-08-2008, 19:54
Pomosht, priatelkata mi iska da mi duha #-o
SabrinaAa
08-08-2008, 20:12
dai da lije kato tolkova iska! :grin:
cinderella_gugutka
08-08-2008, 21:33
измий се преди да го правите и не се притеснявай от нищо-просто се отпусни и се наслади на момента :)
PLuScHeTo
08-08-2008, 22:17
Пет месеца си държала това момче без да му дадеш да "намокри нослето" ;) леле - ти си ужастна :) Я да не се бавиш - ще видиш, че след това ти самата няма да го пускаш да излиза от там!
+1 :grin:
Wrathchild
08-08-2008, 22:22
Интимно гелче ползвай, Лактацида е добро решение. Става за всеки ден.
Може и с такива кърпички. Но да знаеш - 100% няма начин да няма миризма. Както имат специфична мъжките полови органи, така имат и женските. Специфична, но не неприятна.
Вземете се със оня дето не обичал да лиже.Супер ще си пасвате.
just_a_girl_z
08-08-2008, 23:29
Копуваш си морки кърпички, и като се видите отиваш до тоалетната и действаш.(ако има проблем след като си се изкъпала де).Но то е нормално да има лека миризма, все пак тва не е роза , а е вагина.Няма от какво да се притесняваш, предполагам, че не си му първата , на която ще го прави и е наясно.А ако си първата-още по-добре, няма да има база за сравнение дали ти си миришеш лошо,или не :razz:
подкрепям +1
те в повечето случаи не му мислят мн мн....освен ако хигиената е равна на 0.....в момента в главите на повечето е само и единствено удоволствието....някои мислят за това което ги чака след като свършат с теб.....на други просто им харесва усещането...каво толкова си се задърпала....ще видиш че веднъж като пробваш няма да спреш да си искаш! 8) 8) 8) 8) 8)
marina star
08-09-2008, 05:09
izpolzvai intimen gel i,nai-vajnoto-prosto trqbva da ima6 dobra higiena i nqma problemi
Vikitooo
08-09-2008, 05:38
Това с мокрите кърпички е добра идея, ако си нямала време да се измиеш например :)
i_hate_you_but_i_love_you
08-09-2008, 11:49
ами .... измий се :smt001 :lol:
къпи се всеки ден ... поддържай добра хигиена , мисля че тва е съвсем нормален човешки ритуал!!!! ми тка де .....
Моя съвет е преди да се видите мноо хубаво се измий шото явно не се къпеш редовно ... и следващия път като те попита ДАЙ МУ!!! как може да те моли за такоа нещо! #-o Я се стегни тва си е баси удоволствието !!! Незнаеш кво пропускаш ;) :smt001 :smt033
Отварачка за Компоти
08-09-2008, 12:08
Буташ една фунийка в пичката си . И наливаш вътре компот от ягоди :smt112
Вземете се със оня дето не обичал да лиже.Супер ще си пасвате.
SabrinaAa
08-11-2008, 21:30
emi dai my kato iska... :grin: :grin: :grin:
VinDiesel
08-11-2008, 21:48
Като се измиеш не мирише на нищо лошо :) споко
И на мене от началото ми беше странно, ново усещане, но се свиква бързо :P
Ако действително не му дадеш незнам :D :D измий се преди акта просто и готово.
higienata igrae glavna rolq :) poddurjai se 4isti4ka,mii se vseki den ili se kupi vseki den,polzvai intimni kurpi4ki,krem4eta za omekotqvane na kojata.mirizmata oba4e 6te si q ima.suvsem slaba i ne nepriqtna.nqkoi mom4eta stra6no mnogo gi vuzbujda mirizmata na vlagali6teto kakto men naprimer :)
the_legend_of_one_love
08-12-2008, 06:55
em predi da se vidite se izmiva6 hubavo s intimen gel ili nqkakav intimen sapun posle moje6 da izpolzva6 nqkakav krem za mestata kadeto si se izbrasnala i si vzemi intimni mokri karpi4ki v 4antata za vseki slu4ai ako useti6 4e dokato ste zaedno ne6ty ne e kakto trqbva pitai go dali moje da ide6 do banqta i gotovo
purple__love
08-12-2008, 08:26
тоолкова си тъпа..че на идея си нямаш!! на мъжете точно тва ни харесва да ви лижем..а вие сте тъпи п*тки и недавате :-x на повечето мъже хич не им пука дали миришеш или не..мен лично не ме е гнус. и моита приятелка си я лижа долу дори без да се е мила.. :-D така че даи му и не се притеснявай 8) не мъчи момчето
ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ПУСКАШ НОВА ТЕМА.. ЩО ТЕ Е ОСТАВИЛ 8-)
malko sa mom4etata kato tebe..ti qvno si istinski muj...ne de4ko kato pove4eto mom4eta....evala ti!
моме я по спокойно както ти казаха другите измиваш се...не е задължително със сапуни и такива неща че не е много полезно...и си готова....щом иска нека го направи!!! :P :wink:
Измий се добре преди да се видите и така.
спокойно, няма страшно ;) вс ти го казаха ще го кажа и аз изкъпваш се, и после интимни мокри кърпички като ходиш до WC... или се изкъпете заедно, още по- секси е :P
момиченце мили ;) преди секс задължително се изпишкайте, изакайте, и измийте ДОБРЕ.. не мисля, че е нужно да обяснявам за космите по срамните части.. така, че смело напред..
Абе я спокойно :o
Като се миеш/къпеш поне по веднъж на ден, няма никаква опастност да му миришеш или нещо подобно :)
Успех
sexy_tigar4e_MM
08-12-2008, 19:24
]
То не е полезно да ги използва често, защото все пак това си е вид сапун и убива микробите, а във влагалището има куп полезни микроби, без които картинката става зле... :?
Има интимни гелове БЕЗ САПУН. Аз ти препоръчвам Lactacid /Лактацид/. Той НЕ съдържа сапун, има млечна киселина, много е добър и има много приятна мирима. Продава се в аптеките , цената е около 9-10 лв
meet the soap.
хахахаахахаххахааха
MakeMeLaugh
08-12-2008, 20:41
Ем, че изкъпи се. Ибръсни се. Интимен гел а-у. Смени си бельото. Сложи си лосион за тяло. Не ходи до тоалетна преди акта. Нека те лиже преди да сте го правили. И гледай да е до 2-3 часа макс след като си взела душ и 101% няма да има проблем.. ;)
Аааа- да!! И се успокой и не стискай краката ;) :P
kalpazanka
08-13-2008, 16:22
]
Точно затова не се ползва сапун, а интимен гел /медицинска козметика/. Това не знам за кой път вече го пиша с надеждата все някой да го проумее!
Ем, че изкъпи се. Ибръсни се. Интимен гел а-у. Смени си бельото. Сложи си лосион за тяло. Не ходи до тоалетна преди акта. Нека те лиже преди да сте го правили. И гледай да е до 2-3 часа макс след като си взела душ и 101% няма да има проблем.. ;)
Аааа- да!! И се успокой и не стискай краката ;) :P
Това за стискането на краката и за спокойствието ми напомня за самата мен :-D :-D
Путка и сирене, дето да не миришат - НЯМА!!! :razz: :razz: :razz:
Шегата настрана! Просто се измий добре, може да изплозваш някой от ония интимните сапуни, айде да не те уча сега и всичко ще е наред :smt023
+11
predi tova okupise i se oble4i 4isti belio :-|
i sled tova toi e 4ovek
Е ок ще се изкъпе.А ако соковете и имат кофти миризма ?!
Тогава кво праим :(
Gam3 0v3r
08-19-2008, 16:25
Булка няма страшно давай....няма по хубаво нещо от това...(поне така са ми казвали момичетата ддз :oops: :oops: )
sweatkiss
08-19-2008, 17:20
Ами освен интимният гел и кърпичките се сетих още нещо ,но звучи малко шантаво...Преди да се видите си сложи една ежедневна превръзка Discreet ,защото имат силен аромат и така ще меришеш на хубаво... :)
Има си специфичен вкус, но повечето момчета не се отвращават а напротив. В началото и аз се дърпах, но е глупаво и изпускаш. :)
sex_na_eks
08-20-2008, 16:15
Само го остави да те излиже и ще видиш няма да искаш да спреш :P :P :P :P :P :P :P
Love0nlyMyself
08-20-2008, 19:41
Само го остави да те излиже и ще видиш няма да искаш да спреш :P :P :P :P :P :P :P
ее сега зависи ако е опитен и знае какво да прави може и да не иска да спре ама ако не е ще седи и ще лиже безполезно :-D
Мацко хигиената му е майката. :) Едно душче преди да правите секс и готово ... това е всичко :) Можеш само да съжаляваш че не си му дала да те лиже все още.. БЪДИ СИГУРНА ЧЕ ЩЕ ТИ ХАРЕСА :grin: :grin: :grin: Жестоко е ... :) :grin: Като почне да те лиже ще му се молиш после да не спира :-D
Ми бръкни с пръст в минджата и го помириши.
мечтател
08-22-2008, 12:22
след като прочетох първите няколко идиотски мнение реших да кажа моето
влагалището отделя секрети при възбуда, които си имат миризма. просто не е възможно да не миришеш. на някои мъже това им харесва, на други - не. а на повечето мъже някои жени им миришат на хубаво, а други - не. щом той иска да те лиже значи му миришеш на хубаво
GabisiTa
08-22-2008, 16:00
Не се притеснявай толкова... :)
Дай му, ще видиш, че няма по-готино нещо от това .... :grin: :grin: :grin:
haterkata
08-22-2008, 17:48
изкъпи се и му дай.няма по яко от френската 8-)
след като прочетох първите няколко идиотски мнение реших да кажа моето
влагалището отделя секрети при възбуда, които си имат миризма. просто не е възможно да не миришеш. на някои мъже това им харесва, на други - не. а на повечето мъже някои жени им миришат на хубаво, а други - не. щом той иска да те лиже значи му миришеш на хубаво
scanadal
08-22-2008, 18:35
Ми дай му на момчето като иска :) И за двама ви ще бъде супер изживяване.Не се притеснявай,че ще го отблъснеш с някоя не особено приятна миризма или друго такова.Отпусни се и не му мисли.Необходимо е просто да се изкъпеш преди да се видите.
Love0nlyMyself
08-22-2008, 19:51
те колко коментари и колко време мина от пускането на темата тя авторката сиг вече го е направила 100 пъти 8-) :smt006