PDA

View Full Version : Да го направя ли или не ...?

mi_mi
08-08-2008, 16:37
Zdraveite. Imam nujda ot suvet i se nadqvam vie da mi pomognete. Na 15 sum a priqtelqt mi na 18. V kraq nagodinata ima rojden den i az iskam da go iznenadam ... seshtate se. Zaedno sme ot 2 godini i toi vinagi e bil mnogo mil s men. Dosega ne sme pravili sex. Iskam da go napravq s nego, za6toto mu imam pulno doverie i znam 4e me obi4a. Oburkana sum imam nujda da chuq vashite mneniq po vuprosa. Blagodarq vi predvaritelno.

Moderated by Barbie
Моля, пишете заглавията на темите на кирилица. :)

girl_in_black
08-08-2008, 16:46
Какви мнения по-точно очакваш?от много време сте заедно, връзката ви вероятно е сериозна, така че не е проблем да го направиш.Но един съвет, направи го, когато ти го искаш и се чувстваш готова, а не за подарък.

blackfate
08-08-2008, 16:47
От какво си объркана? Нали казваш, че те обича, че му имаш доверие, а и 2 години не е малко ... Особено за 18год. младеж ...
Края на годината, е значи още имаш време до тогава, ще решиш ...
Ние неможем да ти кажем да го направиш ли или не, щом още се чудиш, значи не си готова, или поне не напълно...
Моето мнение е да се изясниш със себе си, да напишеш За и Против, това той да ти е първия, или да си ги нахвърляш в главата, помага, правила съм го ... Бързо ще разбереш какво да правиш, особено щом имаш още време ... Както виждам той не те кара, което е в един огромен + ... Ако бях на тфое място, бих го направила ... само незнам ... ако си много тясна или не се получи ... ще стане леко кофти, аз предлагам примерно на РД да спиш у тях, и на сутринта да го направите примерно ... ако вечерта той не дава много зор!

DevilWish
08-08-2008, 16:49
Ако го искаш направи го ;) Виждам ,че е свестен - 2 години и не те е насилвал ,значи според мен наистина е с теб ,заради самата теб.Според мен го направи ,защото не се знае следващият ,с който си какъв ще е ;)

FeelMe
08-08-2008, 17:14
Ако го искаш направи го ;) Виждам ,че е свестен - 2 години и не те е насилвал ,значи според мен наистина е с теб ,заради самата теб.Според мен го направи ,защото не се знае следващият ,с който си какъв ще е ;)
+1

kofti_nick
08-08-2008, 17:16
Кондомче :-D

Bixel
08-08-2008, 17:16
Go girl go 8-) и да не забравиш да ползваш кондом :-o

NightGuardian
08-08-2008, 17:18
Тоя някакъв девственяк шом те е чакал 2 години!
Но все пак го направете , защото все пак сте 2 години заедно и си имате пълно доверие...

friendly_girl
08-08-2008, 17:26
Еми с него си от 2 години. Явно искаш да си с него щом сте заедно толкова време. Направи го. Поне после няма да съжеляваш,че си го направила с някой просто ей така, а че с някой на който вярваш и държиш А сама прецени дали се чувстваш наистина готова за това. В крайна сметка никой не може да ти каже какво да правиш тук. Следвай сърцето си и най-вече ума си :wink:

Maskata
08-08-2008, 17:36
Абе вие нормални ли сте бе :-o 2 години без секс..момчето явно наистина те обича!Направу му го подари и не му мисли...няя кво толко да изгубиш...са аз немога да ви разбера момичетата кво си мислите като праите секс изглеждате по-лесни,по-глупави!??!Немога да разбера...и особено оня мит за първия път!?Като всички останали е само дето сте си въобразили,че трябва да е специално...кво като си загубиш девственоста...единственат разлика е че така един вид съзряваш и откриваш нова страница в живота си!Незнам може и да не ме разбирате,може и да не искате да ме разберете...а може и аз да не съм ви разбрал...ама за мене:
#1 2 години са много...=> има някви чувства СПОКОЙНО можеш да го направиш!!!
Това е мойто мнение! 8)

pasii_sladuranata
08-08-2008, 17:48

exclusive__16
08-08-2008, 17:49
+1
+1 :P ;)

FlipY
08-08-2008, 17:56
LIESSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!!!!!! [-X abe 2god hi4 ne sa malko ...ne znaete kwo e da si mom4e i 2god da si nasuho :? a shtom te e chakal 2god i produljawa da chaka spored men istinski te obicha.....( ili si ima druga samo za krewatnite igri...) :oops:

rozova_lady
08-08-2008, 18:07
Щом имаш такова желание да го зарадваш направи го,
пък както казваш че сте от 2 години заедно и ти си го държала на сухо :oops: много ще се зарадва.

Love0nlyMyself
08-08-2008, 18:50
Какви мнения по-точно очакваш?от много време сте заедно, връзката ви вероятно е сериозна, така че не е проблем да го направиш.Но един съвет, направи го, когато ти го искаш и се чувстваш готова, а не за подарък.

мм подкрепям те

Amateur
08-08-2008, 19:51
Еми направи го!Може да си сигурна че не е с теб заради секса щом от 2 години сте заедно и не сте правили!Направи рождения му ден незабравим!

SK0RP10N
08-08-2008, 19:55
Napravi go :)
Strahoten podarak

mi_mi
08-09-2008, 18:48
Blagodarq na vsichki,pomognahte mi da si izqsnq nehstata. Edno golqmo BLAGODARQ :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Xrisenceto
08-09-2008, 19:33
davai :grin:

Есенен_Ден
08-09-2008, 19:35
Изясни си дали си готова.Как ние меже да кажем дали да го направиш или не!!Довери се на себе си.Хората тук (повечето) биха те дали грешен къвет.Въпрос на нагласа обмисли го,за да не съжаляваш!!

jujityy
08-20-2008, 11:49
Ами направи го щом искаш :P

xxxSnowflakexxx
08-20-2008, 12:29
Ако го желаеш го направи!!

VerryBerry
08-20-2008, 12:46

мм подкрепям те
и аз

pandaMASSACRE !
08-20-2008, 13:26
да
1.от мн време сте заедно
2.познава те достатъчно добре както и ти него
3.сега ти е времето
4,хубава изненада ще е : )
но го направи само ако ти го искаш,не слушай какво мислят другите,няма те да правят секс.

sex_na_eks
08-20-2008, 16:18
Щом имаш такова желание да го зарадваш направи го,
пък както казваш че сте от 2 години заедно и ти си го държала на сухо :oops: много ще се зарадва.

дамс и аз така мисля

BloodyNight
08-20-2008, 16:58
taka - da si dam i az moito mnenie(az sum dosta malka i nz kolko pravilno mislq ama kakto i da e ne si dlajna da 4ete6 :D) - da qk podarak e , da qko e kat ne ste go pravili 2 godini i sq za prav pat
ama ti si devstvena , dokolkoto znam purviq put ne e ne6to prekrasno i hubavo kakto za pruv put da opita6 bira (taka de tupo sravnenie znam)
ii ne znam v kraina smetka kolko qk podarak 6te e kato tebe te boli i pi6ti6 (da kajem) ii predpolagam na nego6te mu stane gadno ... ma nz de tva si e li4no moe mnenie

pandaMASSACRE !
08-20-2008, 17:01
е то не е се едно да те изкормват : )
а и щом мине ще и е яко.

BePoHuKa
08-21-2008, 01:32
:-D Napravi go be!!Nqma kakvo da chakash ili da se pritesnqvash!Prosto znai che vsichko shte e OK!! :) :grin:
P.S."ii ne znam v kraina smetka kolko qk podarak 6te e kato tebe te boli i pi6ti6 (da kajem) ii predpolagam na nego6te mu stane gadno" ee ti kakvo go izkara naprao me razbi...tq nqma da rajda a shte pravi neshto stotici puti po-prqtno..purviq put moje malko samo da q zaboli kogato se kusa cipata no bolkata e suvsem leka ako vuobshte q ima..

LDto
08-21-2008, 06:06
+1

+1 \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/