PDA

View Full Version : Много ме възмутихте !

cherinka
08-08-2008, 22:48
Относно тази тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=188406

Защо беше нужно да се подигравате на човека !?
На скоро ми се беше наложила да обеснявам на МАЙКА МИ какво е това нещо в кутиите за презервативи..........................
след това на най-добрата ми приятелка.......
След това реших да си направя нещо като анкета и да попитам други хора дали знаят...... е познайте! очакванията ми бяха неопровергани. Имаше доста хора, които НЕ ЗНАЕХА, НЕ бяха УПОТРЕБЯВАЛИ, нито ВИЖДАЛИ какво е това. (макар на опаковката да си пише лубрикант 8-) )

Всичко става с ПИТАНЕ!
Това, че момчето/момичето не е знаело, не го прави 13 годишен.....
Вие по какъв начин сте го разбрали !? Нима Господ ви е пратил съобщение "Внимание, внимание! Лубрикант в кутийката за презервативи!"
Айде, стегнете се.
Никой не се е родил научен!

Включително и вие!!!

ElinoOor
08-08-2008, 22:51
сега видях темата подкрепям тена макс :)

SK0RP10N
08-08-2008, 22:55
Omg

Pep1no
08-08-2008, 22:58
леле ти пък кво се напичаш толкова :-D

SeaEatsShips
08-08-2008, 23:09
calm down...

delina
08-08-2008, 23:17
...

Puky
08-08-2008, 23:28

Ми 'щото е трябвало да обяснява на майка си .. 8-) и на още милион хора 8-) :D

Flipper
08-08-2008, 23:49
ne sym prawil seks ne sym si wzimal prezerwatiwi durex i wse pak znam kakwo e :-x

nikemilov
08-08-2008, 23:53
ne sym prawil seks ne sym si wzimal prezerwatiwi durex i wse pak znam kakwo e :-x

Е, и? Това не означава, че няма хора, които не знаят...

Ебахти тъпото поколение, толкова пъти съм го казвал. Много прости тийнове има в България...

По темата: Подкрепям те! Не разбирам защо е нужно да се подиграваш на човека, който не знае/не може...

Love0nlyMyself
08-09-2008, 09:07
права

ЛаСт!К
08-09-2008, 09:13
Кво са 13 годишните станахме пример за глупост,тъпота,неусведомен ост и какви ли още не гадории?

Абе оставете ги тука да си изливат злобата понеже саанонимни и никой не ги знае..Ама тва е тъпо.В тоя форум сички са ангелчета :twisted: Анти-курви-ама и те с такива общуват.'Ама може ли да правиш секс толко малка/ък!"-нищо,че тя/той на тая възраст място не си е намирал от желание.Ама нали никой не ви знае кви сте...

ПП:Далеч не се обръщам към всички от форума,но на бас че половината са такива!!! :-x

Anub-oO-Arak
08-09-2008, 09:24
са понеже пуснаха тема за онази тема дет се подиграват са всичките тея дет се подиграваха сега ще кажат ама извинявай ма такова ма онакова ще се мазнат като бедно ромче на човек с пари

emchetyyy
08-09-2008, 09:32
сега видях темата подкрепям те на макс :) :) :) :) :)

Maskata
08-09-2008, 09:59
#1 Да не съм се родил научен,но знам кво е!!!И не съм питал...ЗНАМ!
#2 Не разбрах само как така от 1млн теми с ебавки,тук в тоя сайт,ти точно на тая реши да станеш защитник...лошо няма...ама къв е смисъла
"Света е оцелял,защото се е смял" :grin:

blackfate
08-09-2008, 10:27
:lol:

"Света е оцелял,защото се е смял"

:lol: :lol: :lol: Не е вярно според 1 БГ хип-хоп песен ...
Мисля че беше на Бедата + още някфи ... 1/2 БГ или се бъркам незнам, важен е ТЕКСА

"Светът е оцелял, НЕ защото се е смял, а защото на първичния нагон се е поддал" :oops: Хора - оцелявайте :razz:

VerryBerry
08-09-2008, 10:31
сега видях темата подкрепям те на макс :) :) :) :) :)

de_bella
08-09-2008, 11:22
Абе и аз това съм го забелязала,някой просто не се е интересувал до сега от дадено нещо и решил да пита и тъй като повечето знаят започват с подигравките,все едно те на всяка тема са компетентни.и са кво са се заоправдавали в тая тема като пак се опитват да пускат плоски шеги,тъпо е щото хората се вълнуват от нещо,притеснява ги и наистина искат мнение и точен отговор,а не подигравки.

zavinagi_lubov
08-09-2008, 15:33
Bravo na avtora na temata!
POzdravleniq!

brain_stew
08-09-2008, 15:41
Бляяяя!Не съм влизала тука от доста отдавна...и гледам че продължавате с тва...

Подигравките са право на знаещите!
Все мисля,ч е е по-добре да се подиграят на някого във форума, от колкото в истинския живот! :wink:

Ииии голяма работа когато хората са решили да си направтя кефа на чужд гръб...оу да, всички са анонимни и могат да си акат колкото искат!
Анонимността е сила!
И да...повечето 13 годишни, които познавам не са с всичкия си!
И не са зрели за възрастта си, а са си просто с манталитета на хлапетии!

psychopath
08-09-2008, 17:20
еми смешни са сите. :D

DevilWish
08-09-2008, 18:19
Права си ,но . . ;)

FeelMyPain
08-09-2008, 18:35
Умри.Ти не се ли подиграваш, на незнаещите?

SuNsEt
08-09-2008, 18:41

voodoo.doll
08-09-2008, 19:05
По-смешно е, че 99% от вас не знаят кой е написал "Хаджи Димитър", но се подиграват на някой, който не знае какво е лубрикант. Да ви имам и "знанията"!

fuck_brainpants
08-09-2008, 21:36
Към автора на темата: Какво се възмущаваш ? Българските тиинове са до такава степен тъпаи егоистични, че няма накъде просто.... Някой да напише някаква по-объркваща тема и всички го искарват кучка/педал/ 12 годишно хлапе и.т.н, но реално не е така.... в живота стават обърквания, които един тинейджър не би могъл да пропусне.... никой не се ражда научен... всеки се учи от живота :)
Към всички тези, които се подиграват: Хах.. ко да ви кажа.... НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДОРИ НЯКОЙ ДА ГОВОРИ ЗА ВАС..... вие сте тъпите... показвате тъпотията и простотата си по начина, чрез, който сте помогнали на момичето/момчето.... един интелигентен и възпитан човек би помогнал без някви глупости.... ПЕДАЛИ !

divacheee
08-09-2008, 21:46
сега видях темата подкрепям тена макс :)

;-)

Natalia
08-09-2008, 21:52
Omg+

plmn
08-09-2008, 21:53
пичи сок у пликче :D

:D :lol:

MoHuTo
08-09-2008, 22:34
Много тъпа работа.. за жалост в тоя сайт е така, повечето хора се подиграват на темите.. сякаш те са много компетентни по всичко.. както и да е..

brain_stew
08-10-2008, 07:56
Към автора на темата: Какво се възмущаваш ? Българските тиинове са до такава степен тъпаи егоистични, че няма накъде просто.... Някой да напише някаква по-объркваща тема и всички го искарват кучка/педал/ 12 годишно хлапе и.т.н, но реално не е така.... в живота стават обърквания, които един тинейджър не би могъл да пропусне.... никой не се ражда научен... всеки се учи от живота :)
Към всички тези, които се подиграват: Хах.. ко да ви кажа.... НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДОРИ НЯКОЙ ДА ГОВОРИ ЗА ВАС..... вие сте тъпите... показвате тъпотията и простотата си по начина, чрез, който сте помогнали на момичето/момчето.... един интелигентен и възпитан човек би помогнал без някви глупости.... ПЕДАЛИ !

Да, тъй е...никой не се ражда научен!Но...примерно, може да се прочете опаковката, да погледнеш в някой сайт по въпроса, дори да влезнеш в гугъл...Днешния тийнейджър е ужасно необразован, особено на сексуална тематика!Има книги, има сайтове, има и приятели.Информация може да се изчерпа от всякъде, но не и оттук!
Това е тийнпроблем...място където незнаещите питат, знаещите отговарят и се подиграват...както казах по-горе, по-добре да ти се подиграят непознати тук, отколкото познати навън! :wink:

И темата е била наистина подходяща за подобни реакции...ква е торбичката...желенце за след секса! :?

niquetamere
08-10-2008, 08:39
Според мен всичко тръгва от там ------> Един напише нещо адски ТЪПО .... и от там на сетне се започва една луда надпревара , кой ще напише най-голяма простотия "+1,+2,+1893429983 аххаха ьАхАх хhAxhA " . Както се казва в горен пост , вземете прочетете някоя друга книжка , че положението си е трагично . ~ :-o

rozova_lady
08-10-2008, 08:42
Да много тъпи отговори са писали,поткрепям те!

ROCKLIFE
08-10-2008, 14:18
Бляяяя!Не съм влизала тука от доста отдавна...и гледам че продължавате с тва...

Подигравките са право на знаещите!
Все мисля,ч е е по-добре да се подиграят на някого във форума, от колкото в истинския живот! :wink:

Ииии голяма работа когато хората са решили да си направтя кефа на чужд гръб...оу да, всички са анонимни и могат да си акат колкото искат!
Анонимността е сила!
И да...повечето 13 годишни, които познавам не са с всичкия си!
И не са зрели за възрастта си, а са си просто с манталитета на хлапетии!

+1

:)

Saymon90
08-10-2008, 14:58
Ами, всъщност наистина е малко смешно да се пита точно това, защото то е очевидно какво е, а и на него си пише... :)