View Full Version : Несправедливост в днешно време
Есенен_Ден
08-09-2008, 20:23
Защо в днешно време биват съдени момичетата на 14-15 годишна възраст?Имам предвит защо всички биват слагани под общ знаменател с тези,които са необразовани на тази възраст.Давам пример,че има много момичета,които имат дълга връзка поне 1 година умни са и знаят какво правят на тази възраст.Адски е неприятно да те сравняват с някакви не приличащи на човешки същеста тъпи и лигави момичета, коита се чудат как да уплатнят времето си.Поправете ме ако греша.Поне аз не искам да бъда сравнявана с тях.Не уча старателно и не се боря в живота,за да ме гледат всички накриво.И моля преди да пускате теми от сорта нормално ли е на 14 години...... да помислите.Всеки избира пътя,по който да поеме.Благодаря на всички,които са отделили внимание да прочетат темата.
Щото 80% от тези 14 - 15 г. се правят на лесни жени а когато работата стане сериозна са вижда че даже и такива не ги бива да са, а хората гледат само как да набедят някого който не принадлежи на стадото
Bellatrix
08-09-2008, 20:47
E da ama kolkoto i da ima svestni momi4eta na 14-15, po golqmata 4ast ot tiq koito pi6at tuk (ne vsi4ki) sa taka... dosta nadhvarlili vremeto si :lol: az ne 4e sam mn golqma (na 16 sam) ama predi 1 godina bqh golqma 6u6umiga... :lol: :lol: :lol: za 1-2 godini 4ovek mn moje da izrastne :oops:
Есенен_Ден
08-09-2008, 20:51
Доста трудничък ми е жевота и това ме е накарало да израстна мого повярвай ми ;)Не съм имала спокойно и нормално детство.
Bellatrix
08-09-2008, 20:55
Доста трудничък ми е жевота и това ме е накарало да израстна мого повярвай ми ;)Не съм имала спокойно и нормално детство.
Em az sa6to. Na6te sa razvedeni i smarta v semeistvoto ne mi e 4ujda, i bolkata ot razdelite s gadjeta... ama 4ovek vse pak pone do ddz... okolo 16 si ostava dete :) nezvisimo prez kakvo e minal :)
Есенен_Ден
08-09-2008, 21:23
дете като визия.Както и да е и да кажа на 15 съм.
angel_love_
08-09-2008, 21:34
Миличка разбирам за какво говориш и съм напълно съгласна.. на тези години аз бях ,смея да кажа ,зряла за възрастта си,но нежелая да се хваля с това,защото ми е коствало изцяло детсвото ...наложи ми се да порастна изведнъж и да поема отговорностите на един възрастен..както се казва във всяко правило си има изключения 8)
GreenManalishi
08-09-2008, 21:44
Ti kato iskash da ne te slagat pod edin znamenatel s tqh, se nauchi da pishesh gramotno, a ne samo da pishesh na roden ezik, za da te vzemem za po-umna.
Kakvo znachi seriozna vrazka na 15 godini, dori da e 1, dori da sa 3 godini ot 12 do 15...vse sashtata pikla si ostavash.
Seriozna vrazka, hh, kato chuq tova i umiram ot smqh.
Pozdravi.
Есенен_Ден
08-09-2008, 22:02
Ti kato iskash da ne te slagat pod edin znamenatel s tqh, se nauchi da pishesh gramotno, a ne samo da pishesh na roden ezik, za da te vzemem za po-umna.
Kakvo znachi seriozna vrazka na 15 godini, dori da e 1, dori da sa 3 godini ot 12 do 15...vse sashtata pikla si ostavash.
Seriozna vrazka, hh, kato chuq tova i umiram ot smqh.
Pozdravi.
Много съжалявам,ако смяташ,че пиша неграмотно.Това,че пиша на кирилица го изиска етикета на форума.А на теб,ако ти стига сивото вещество може и да прочетеш правилника за ползване на форума.За сериозна връзка съжалявам,че не си успял за изградиш такава,но това не ти дава правото да говориш за личния ми живот.
Защо в днешно време биват съдени момичетата на 14-15 годишна възраст?Имам предвит защо всички биват слагани под общ знаменател с тези,които са необразовани на тази възраст.Давам пример,че има много момичета,които имат дълга връзка поне 1 година умни са и знаят какво правят на тази възраст.Адски е неприятно да те сравняват с някакви не приличащи на човешки същеста тъпи и лигави момичета, коита се чудат как да уплатнят времето си.Поправете ме ако греша.Поне аз не искам да бъда сравнявана с тях.Не уча старателно и не се боря в живота,за да ме гледат всички накриво.И моля преди да пускате теми от сорта нормално ли е на 14 години...... да помислите.Всеки избира пътя,по който да поеме.Благодаря на всички,които са отделили внимание да прочетат темата.оф ти ми разби представата за умно момиче преди година 2 си си играла с кукли а сега като си навлязла толкоз МНОГО с някое момче за 1 година и за "теб" си готова да си играиш с пишката и си мислиш, че постъпката ти е много зряла и т.н. незнам земи си хвани гаже на 12 годете година и полувина и забреминей.. :shock:
Есенен_Ден
08-09-2008, 22:09
Какво е значението кога си го направил?В днешно време по това ли си съди що за човек си?
haterkata
08-09-2008, 22:12
хаха не и харесвало да я слагат под общ знаменател и кво?за кво на мене тряя да ми пука.и аз съм на 14 ама никой никога не ме е сравнявал с 14 годишните свиркаджийки които предполагам имаш предвид.за да те сравни някой с тях явно даваш повод 8) а относно тва да си помислим над тва дали ще пуснем още 1 тема със заглавие 'нормално ли е на 14 да...',все пак бейби тва е сайт в който ХОРАТА СПОДЕЛЯТ ТВА КОЕТО ГИ ВЪЛНУВА,А НЕ ТВА КОЕТО ИСКАШ ДА ЧУЕШ!
picha_gnida
08-09-2008, 22:16
Защо в днешно време биват съдени момичетата на 14-15 годишна възраст?Имам предвит защо всички биват слагани под общ знаменател с тези,които са необразовани на тази възраст.Давам пример,че има много момичета,които имат дълга връзка поне 1 година умни са и знаят какво правят на тази възраст.Адски е неприятно да те сравняват с някакви не приличащи на човешки същеста тъпи и лигави момичета, коита се чудат как да уплатнят времето си.Поправете ме ако греша.Поне аз не искам да бъда сравнявана с тях.Не уча старателно и не се боря в живота,за да ме гледат всички накриво.И моля преди да пускате теми от сорта нормално ли е на 14 години...... да помислите.Всеки избира пътя,по който да поеме.Благодаря на всички,които са отделили внимание да прочетат темата.
Ох, поредната преждевременно съзряла. Айде осъзнай се - всеки на 15 се мисли за по-развит, интелигентен и образован от наборите си.
Есенен_Ден
08-09-2008, 22:18
Нямам предвид,че давам поводи...офф вземи вникни и тогово се изказвай неподготвена.Все пак ще ти разясня имах предвид във форума относно темите 14-15 нормално ли е ето за такова сравнение.
Insalutary
08-09-2008, 22:21
Много обичам този тип хора като теб - клишета!
Какво като те слагат под знаменател с някоя неориентирана лигла, или си от тези дето плащат данък "обществено мнение". Живота си е твой и можеш да го живееш както искаш, а ти си още дете(говоря сякаш съм много по-голям) и сега ти предстои да се срещнеш с живота.
Излезте от този клиширан свят!
На 14-15 години никой не се е превърнал във възрастен, защото в този период мисленето ти се променя от ден на ден.
С уважение и дано не си се засегнала от нещо което съм казал!
picha_gnida
08-09-2008, 22:22
Нямам предвид,че давам поводи...офф вземи вникни и тогово се изказвай неподготвена.Все пак ще ти разясня имах предвид във форума относно темите 14-15 нормално ли е ето за такова сравнение.
А ти що се чувстваш гузна? Що тряя се оправдаш на някакви непознати "Ей, не съм такава!"??? Аз на колко съм се ебала си е останало за мен и първото ми гадже. Не разбирам това - споделяте нещо супер интимно и после се сърдите, че ви съдят по това. Ей, кат не щеш да те критикуват - няма да казваш че си се ебала на 14.
Chaos_Knigh7
08-09-2008, 22:22
В повечето случай НЕ Е НОРМАЛНО!!!!
Че всеки си избъра пътя - не мога да споря за такива работи. Всеки има правото сам да си избира, но с цялото ми извинение, повечето теми от тип "нормално ли е..." се свързват със секс, а за секс може ли да се говори на тези години ? Взимам себе си за пример - аз до 15 си играех на криеница с децата от квартала :-P
Есенен_Ден
08-09-2008, 22:25
Ох, поредната преждевременно съзряла. Айде осъзнай се - всеки на 15 се мисли за по-развит, интелигентен и образован от наборите си.
Да смятам се,защото надали знаеш какво е да нямаш детство.Да ходиш да бачкаш от 13 годишна за некви тъпи финикийски знаци.И още хиляди работи,които никой във форума не го засяга.Не разбрах само защо ме нападате.Не съм ве изяла вечерята нито пък с нещо съм Ви обидила.Както haterkata се изрази тук всеки казва това,което го вълнува.Не съм нещо по долу от вас,че да нямате малкото уважение към темата ми.Найстина манталитета на българина няма да се промени.....
picha_gnida
08-09-2008, 22:25
Че всеки си избъра пътя - не мога да споря за такива работи. Всеки има правото сам да си избира, но с цялото ми извинение, повечето теми от тип "нормално ли е..." се свързват със секс, а за секс може ли да се говори на тези години ? Взимам себе си за пример - аз до 15 си играех на криеница с децата от квартала :-P
Всъщност ти си НЕНОРМАЛНАТА, щото на 15 (предполагам, че вече ти е бил дошъл мензиса) си била вече в пубертета и е трябвало да изпитваш сексуално желание.
Айде да не съдим кое е нормално и кое не. Нормата се определя от болшинството. В днешно време всички се ебат рано. Значи ненормалното е да се ебеш на по 16-17-18 години и нагоре. Такъв е живота. Свиквай.
picha_gnida
08-09-2008, 22:27
Да смятам се,защото надали знаеш какво е да нямаш детство.Да ходиш да бачкаш от 13 годишна за некви тъпи финикийски знаци.И още хиляди работи,които никой във форума не го засяга.Не разбрах само защо ме нападате.Не съм ве изяла вечерята нито пък с тещо съм Ви обидила.Както haterkata се изразе тук всеки казва това,което го вълнува.Не съм нещо по долу от вас,че да нямате малкото уважение към темата ми.Найстина манталитета на българина няма да се промени.....
Всички се смятат, споко. А ако ще почнеш да обясняваш колко ти е тежък живота.. Съжалявам, ще те разочаровам.. Има хиляди хора по света, които са милиони пъти по-зле от тебе.. И о, чудо.. Не се оплакват даже!
Когато говориш глупости, много ясно, че ще те напада някой. И умни работи да говориш - все ще има кой да ти се противопостави.. Била съзряла.. Трънки и глогинки. Виж се какво говориш.
Chaos_Knigh7
08-09-2008, 22:29
Всъщност ти си НЕНОРМАЛНАТА, щото на 15 (предполагам, че вече ти е бил дошъл мензиса) си била вече в пубертета и е трябвало да изпитваш сексуално желание.
Айде да не съдим кое е нормално и кое не. Нормата се определя от болшинството. В днешно време всички се ебат рано. Значи ненормалното е да се ебеш на по 16-17-18 години и нагоре. Такъв е живота. Свиквай.
Братле, не ме мисли за девойка, окей ? Изобщо не ми говори кое е нормално и кое не. И какво ми намекваш ? Че момиче в 7-ми клас би го оправил, или че е зряло за това ? Ти си БОЛЕН! Според мен трябва да отидеш до 4-ти километър, а ако не си от София, с удоволствие бих те завел до там!
picha_gnida
08-09-2008, 22:31
Братле, не ме мисли за девойка, окей ? Изобщо не ми говори кое е нормално и кое не. И какво ми намекваш ? Че момиче в 7-ми клас би го оправил, или че е зряло за това ? Ти си БОЛЕН! Според мен трябва да отидеш до 4-ти километър, а ако не си от София, с удоволствие бих те завел до там!
Сестро, не съм ти братле. Женско съм. Все ми е тая кво ще правят момичетата 7ми клас. Не ми пука за тях. Имат си родители, нека те се оправят с тях. Ще ми пука какво прави в 7ми клас моето дете, не чуждите. Вие да не сте армия от майки терези?
Есенен_Ден
08-09-2008, 22:33
Да смятам се,защото надали знаеш какво е да нямаш детство.Да ходиш да бачкаш от 13 годишна за некви тъпи финикийски знаци.И още хиляди работи,които никой във форума не го засяга.Не разбрах само защо ме нападате.Не съм ве изяла вечерята нито пък с тещо съм Ви обидила.Както haterkata се изразе тук всеки казва това,което го вълнува.Не съм нещо по долу от вас,че да нямате малкото уважение към темата ми.Найстина манталитета на българина няма да се промени.....
Всички се смятат, споко. А ако ще почнеш да обясняваш колко ти е тежък живота.. Съжалявам, ще те разочаровам.. Има хиляди хора по света, които са милиони пъти по-зле от тебе.. И о, чудо.. Не се оплакват даже!
Когато говориш глупости, много ясно, че ще те напада някой. И умни работи да говориш - все ще има кой да ти се противопостави.. Била съзряла.. Трънки и глогинки. Виж се какво говориш.
Добра твойто мнение е такова хубаво приемам го и по-вече няма да споря с Вас :)
TheChosenOne
08-09-2008, 22:35
Това явно е някакъв женски синдром на 13, 14, 15 години момичетата да се мислят за нещо повече от заобикалящите ги, че знаят и могат много, но като станат на 17-18 разбират ,че нищо не знаят за живота и тн...
picha_gnida
08-09-2008, 22:35
Някой се уплаши, а? Аре де, тъпо ми е. Днес с никой не съм се карала. Давам ти преднина 2 мин да измислиш нещо, с което да ме затапиш..
СТАРТ!
picha_gnida
08-09-2008, 22:37
Тик-так.. Тик-так..
Есенен_Ден
08-09-2008, 22:37
Някой се уплаши, а? Аре де, тъпо ми е. Днес с никой не съм се карала. Давам ти преднина 2 мин да измислиш нещо, с което да ме затапиш..
СТАРТ!
По умния отстъпва.Не мисли,че ме е страх.Просто не съм комфликтно личност!
GreenManalishi
08-09-2008, 22:39
"Esenen den", dai mi nqkoq snimka, predpolagam si se registrilala v
impulse
aha
gepime
picha_gnida
08-09-2008, 22:39
Ама отвръщаше преди малко, а? И после като стана страшно и развя белия флаг.. Тц тц. А тва да отстъпиш - простотия пълна. Аз съм софист. Търся истината. :)
Chaos_Knigh7
08-09-2008, 22:40
Сестро, не съм ти братле. Женско съм. Все ми е тая кво ще правят момичетата 7ми клас. Не ми пука за тях. Имат си родители, нека те се оправят с тях. Ще ми пука какво прави в 7ми клас моето дете, не чуждите. Вие да не сте армия от майки терези?
Значи сега си женско ? Нещо не се връзва с никнейма ти.
Но както и да е.
Виж сега сестричке. Много ми е интересно как наистина ще се почувстваш, ако детето ти направи такава глупост още от рано. Дали ще ме наречеш мен, или милото ти детенце НЕНОРМАЛНО. Оооо сигурен съм, че ще има шамари, ревове и прочие. Едва ли тогава ще ми се нахвърлиш на мнението, че днешната младеж е още по-деградирала от преди.
Не,не,не... просто не виждам никаква връзка между последните ти две мнения. Хем защитаваш младите девойки, хем не искаш дъщеричката ти да се превърне една от тях ?!?!?!!!
Ох, допускам възможността да съм уморен, или.. нее.. по-скоро раздвуението на личността присъства и при 16-годишните като теб :lol:
GreenManalishi
08-09-2008, 22:42
Pich, ti mai ne razbra ? Deteto i edva li shte napravi neshto podobno. Kakto vijdash, tq ima namerenie da go vazpita. :) Get it ?
Есенен_Ден
08-09-2008, 22:42
Green ще те разачаровам,но нямам време за глупости!!!!
picha_gnida
08-09-2008, 22:43
Значи сега си женско ? Нещо не се връзва с никнейма ти.
Но както и да е.
Виж сега сестричке. Много ми е интересно как наистина ще се почувстваш, ако детето ти направи такава глупост още от рано. Дали ще ме наречеш мен, или милото ти детенце НЕНОРМАЛНО. Оооо сигурен съм, че ще има шамари, ревове и прочие. Едва ли тогава ще ми се нахвърлиш на мнението, че днешната младеж е още по-деградирала от преди.
Не,не,не... просто не виждам никаква връзка между последните ти две мнения. Хем защитаваш младите девойки, хем не искаш дъщеричката ти да се превърне една от тях ?!?!?!!!
Ох, допускам възможността да съм уморен, или.. нее.. по-скоро раздвуението на личността присъства и при 16-годишните като теб :lol:
Кво не се връзва? Гнида е в женски род. Кво ще си правя с моето детенце си е моя ралта. Както и това, че какво правят чуждите детенца, не е моя ралта. Капиш?
П.П. Не позна за възрастта. Работила съм в сексшоп - логично е да съм над 18.
Ама отвръщаше преди малко, а? И после като стана страшно и развя белия флаг.. Тц тц. А тва да отстъпиш - простотия пълна. Аз съм софист. Търся истината. :)
Софизма ти включва ли отказване от религията, скептицизъм и всичко останало, което го съпровожда?
picha_gnida
08-09-2008, 22:43
Pich, ti mai ne razbra ? Deteto i edva li shte napravi neshto podobno. Kakto vijdash, tq ima namerenie da go vazpita. :) Get it ?
Ей, един схвана. Амин, братко.
GreenManalishi
08-09-2008, 22:44
Togava zashto si postnala tema tuk ? :(
picha_gnida
08-09-2008, 22:44
Софизма ти включва ли отказване от религията, скептицизъм и всичко останало, което го съпровожда?
Не зная откъде ги вадиш тези смешни изводи, но викам да потърсиш и в други източници какво означава "софизъм" преди да се правиш, че си чувал думата и друг път.
Думата съм я чувал и друг път.Интересно ми е в какво точно се изразява "твоя" софизъм.
Есенен_Ден
08-09-2008, 22:46
Кое точно те кара да смяташ,че не съм възпитана.Това,че се държа с уважение към другите макар ,че те не.Съжалявам също,че съм и добра учевичка :(
picha_gnida
Думата съм я чувал и друг път.Интересно ми е в какво точно се изразява "твоя" софизъм.
А познай. Ако познаеш ще ти подаря надуваема козичка с две използваеми отверстия.
picha_gnida
Кое точно те кара да смяташ,че не съм възпитана.Това,че се държа с уважение към другите макар ,че те не.Съжалявам също,че съм и добра учевичка :(
Аз пък съжалявам.. Тебе.
GreenManalishi
08-09-2008, 22:47
Koi govori na teb ?
Есенен_Ден
08-09-2008, 22:49
Гнида държиш се твърде непристойно за твоата "зряла" възраст !
picha_gnida
08-09-2008, 22:50
Гнеда държиш се твърде непристойно за твоата "зряла" възраст !
Поне не твърдя, че съм нещо повече, от това, което държанието и думите ми доказват, че съм.
П.П. Никой ли няма да се пробва за надуваема козичка на моята тривия? Първи въпрос - има ли господ и ако да, защо е оставил изрод като мен жив?
GreenManalishi
08-09-2008, 22:51
Esenen den, kakva muzika slushash ? ( ochakvam da e prikrita painer fenka i da kaje neshto ot sorta na "house" )
picha_gnida
08-09-2008, 22:52
Esenen den, kakva muzika slushash ? ( ochakvam da e prikrita painer fenka i da kaje neshto ot sorta na "house" )
При чалгарите е въпрос на чест да отричат, че слушат чалга. Само наистина малоумните си признават :)
А познай. Ако познаеш ще ти подаря надуваема козичка с две използваеми отверстия.
Ами не си падам по подобни играчки, но оценявам жеста.
Есенен_Ден
08-09-2008, 22:53
Гнеда държиш се твърде непристойно за твоата "зряла" възраст !
Поне не твърдя, че съм нещо повече, от това, което държанието и думите ми доказват, че съм.
П.П. Никой ли няма да се пробва за надуваема козичка на моята тривия? Първи въпрос - има ли господ и ако да, защо е оставил изрод като мен жив?
Като задаваш въпроси,дали имаш техния отговор?
picha_gnida
08-09-2008, 22:54
Ами не си падам по подобни играчки, но оценявам жеста.
Моля, моля.
Есенен_Ден
08-09-2008, 22:55
Не,че те засягя,но хитове от 60-те денс и ретро
picha_gnida
08-09-2008, 22:55
Аз ако зная отговора, за кво да питам?
GreenManalishi
08-09-2008, 22:56
Kaji mi imeto na pone 3-ma izpalniteli i 3te im nai golemi hita. :D ot 60te.
Chaos_Knigh7
Аххаха, ГНИДОО!!!! Любима моя!!! Искам да ти кажа, че вече си на първо място в стъпбицата ми с идоли. Ю. Въчков ПАСТИ ДА ЯДЕ!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
В ефир ще се появиш ли скоро време ? Имам сериозно питане ? Не за друго, ама поне да си направя rip :grin:
Есенен_Ден
Аз ако зная отговора, за кво да питам?
За да правиш тривя съответно ти трябва като задаващ да знаеш отговора!
picha_gnida
08-09-2008, 22:58
Аххаха, ГНИДОО!!!! Любима моя!!! Искам да ти кажа, че вече си на първо място в стъпбицата ми с идоли. Ю. Въчков ПАСТИ ДА ЯДЕ!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
В ефир ще се появиш ли скоро време ? Имам сериозно питане ? Не за друго, ама поне да си направя rip :grin:
Ако искаш аз да ти направя един R.I.P. :)
Chaos_Knigh7
08-09-2008, 22:59
Без агресия, бейби. Всичко беше добронамерено :D
picha_gnida
08-09-2008, 22:59
Знам. Ама нали тряя се ебаваме, че да е весело. Инак живота е гаден.
Бейби.
Есенен_Ден
08-09-2008, 23:01
C-Block
ABBA
Scorpions голам хит не знам сички писни са хубави
Era
Ultimate
И още многоооооо.......................
Chaos_Knigh7
08-09-2008, 23:01
Бейби.
Пак ти казвам - МЪЖКО СЪМ. Не се обръщай с бейби към мен, а с "глигане".
picha_gnida
08-09-2008, 23:03
Бейби.
Пак ти казвам - МЪЖКО СЪМ. Не се обръщай с бейби към мен, а с "глигане".
О, всемогъщи глигане... Глиганко 1.. :) Все още си замесен в каймата..
GreenManalishi
08-09-2008, 23:07
C-Block
ABBA
Era
1.АББА (на шведски АВВА) е шведска попгрупа, съществувала от 1972 г. до 1982 г
2.Скорпиънс (на немски Scorpions, също Скорпионс) е една от най-дълго съществуващите и най-известни хеви метъл групи
Албуми [редактиране]
Lonesome Crow (1972)
3.C-Block's first single, Shake Dat Azz, featured rapper A.K. Swift. It was released in early 1996
4. ERA
Origin France
Genre(s) New Age, Gregorian chant, Opera
Years active 1996–present
Ta, kakvo kazvashe za hitovete ot 60te ? Mai si propusnala nqkolko desetki godini ?
picha_gnida
08-09-2008, 23:11
Сори, за другите може и да си прав, ама Скорпиънс са от 1965 заедно. Тва че са си пуснали албума по-късно, не значи че групата не е сформирана през 60те.
Фенка съм :)
Есенен_Ден
C-Block
ABBA
Era
1.АББА (на шведски АВВА) е шведска попгрупа, съществувала от 1972 г. до 1982 г
2.Скорпиънс (на немски Scorpions, също Скорпионс) е една от най-дълго съществуващите и най-известни хеви метъл групи
Албуми [редактиране]
Lonesome Crow (1972)
3.C-Block's first single, Shake Dat Azz, featured rapper A.K. Swift. It was released in early 1996
4. ERA
Origin France
Genre(s) New Age, Gregorian chant, Opera
Years active 1996–present
Ta, kakvo kazvashe za hitovete ot 60te ? Mai si propusnala nqkolko desetki godini ?
Хъх колко странно,че на касетките на майка ми пише друго
Tenekii4o
C-Block
ABBA
Era
Ultimate
ABBA са от '80те и '90те, Scorpions действат от '70те насам, C-block са от преди 10-12години, Era също е от тогава...само Ultimate не съм ги чувал...та къде отидоха групите от '60те ?
Есенен_Ден
08-09-2008, 23:14
C-Block
ABBA
Era
Ultimate
ABBA са от '80те и '90те, Scorpions действат от '70те насам, C-block са от преди 10-12години, Era също е от тогава...само Ultimate не съм ги чувал...та къде отидоха групите от '60те ?
За ABBA си прав,но за другите си в грешка ;)
GreenManalishi
08-09-2008, 23:15
Nem, ti si v greshka. :-)
Vzemi se machi da montish nqkoi drug, ne si misli, che v tozi forum ima samo palni kreteni. E, verno che sa nad 95%, no vse pak...
picha_gnida
C-Block
ABBA
Era
Ultimate
За ABBA си прав,но за другите си в грешка ;)
Хахах, ти си в грешка, маце.
TheChosenOne
Църковна музика никой ли не слуша ? :razz:
(Еra - Ameno я имам на компа :P )
Бтв, надпреварата трябва да има правила: Без УИКИПЕДИЯТА !! :)
picha_gnida
08-09-2008, 23:16
Nem, ti si v greshka. :-)
Vzemi se machi da montish nqkoi drug, ne si misli, che v tozi forum ima samo palni kreteni. E, verno che sa nad 95%, no vse pak...
Очевидно в 2 през нощта тия 5% се мотаят с тая тема за да спорят с ебливото маце :D
picha_gnida
08-09-2008, 23:17
Есенната, тряяше да кажеш Лили Иванова. Не можеш сгрешиш!
Есенен_Ден
08-09-2008, 23:17
Gregorians свирят подобна на тази на Era
picha_gnida
08-09-2008, 23:18
Хахаха, поредната простотия. Чула си 1/10 от едно парче и веднага си направила асоциацията.. Нямат много общо. Ебати.
Есенен_Ден
08-09-2008, 23:20
Хахаха, поредната простотия. Чула си 1/10 от едно парче и веднага си направила асоциацията.. Нямат много общо. Ебати.
Офф айде бе.+ това казах подобна ;)
Шшшш по-тихо че ме цепи главата. :D За какво се разправяте, че да се намеся заради скуката. :D
picha_gnida
08-09-2008, 23:20
Гнидата се умори и ще спи. Засега можете да сте спокойни.. Но не забравяйте.. I`ll be back!
Есенен_Ден
08-09-2008, 23:22
Гнидата се умори и ще спи. Засега можете да сте спокойни.. Но не забравяйте.. I`ll be back!
Трябва да запомня този момент
GreenManalishi
08-09-2008, 23:22
Esenen den mnogo barzo se opitva da zabravi kakvo e kazala predi 15min :P.
Ехх че изтормозихте момичето, оставете я малко д аси почине. :D
Есенен_Ден
08-09-2008, 23:27
Отивам да спя.За жалост нямаше нито едно свястно мниние жалко за похабиното време!!
GreenManalishi
08-09-2008, 23:31
Отивам да спя.За жалост нямаше нито едно свястно мниние жалко за похабиното време!!\
opravi si greshkite
picha_gnida
08-10-2008, 05:56
Отивам да спя.За жалост нямаше нито едно свястно мниние жалко за похабиното време!!
Ех, как изпуснах да те сложа да спиш и да те завия с 2 метра дебело одеало.
Защо всички се слагат под общ знаменател - защото тези, които вървят по пътя на провала са мнозинство!!!
picha_gnida
08-10-2008, 06:55
Защо всички се слагат под общ знаменател - защото тези, които вървят по пътя на провала са мнозинство!!!
Смърт на човечеството! 8-) :booooomb:
Защо в днешно време биват съдени момичетата на 14-15 годишна възраст?Имам предвит защо всички биват слагани под общ знаменател с тези,които са необразовани на тази възраст.Давам пример,че има много момичета,които имат дълга връзка поне 1 година умни са и знаят какво правят на тази възраст.Адски е неприятно да те сравняват с някакви не приличащи на човешки същеста тъпи и лигави момичета, коита се чудат как да уплатнят времето си.Поправете ме ако греша.Поне аз не искам да бъда сравнявана с тях.Не уча старателно и не се боря в живота,за да ме гледат всички накриво.И моля преди да пускате теми от сорта нормално ли е на 14 години...... да помислите.Всеки избира пътя,по който да поеме.Благодаря на всички,които са отделили внимание да прочетат темата.оф ти ми разби представата за умно момиче преди година 2 си си играла с кукли а сега като си навлязла толкоз МНОГО с някое момче за 1 година и за "теб" си готова да си играиш с пишката и си мислиш, че постъпката ти е много зряла и т.н. незнам земи си хвани гаже на 12 годете година и полувина и забреминей.. :shock:
Абе :D Кога ше разберете,че 13 годишните независимо курви или не
:-x не си играят с кукли!!!
Bellatrix
08-10-2008, 07:59
Ima svqstni mneniq. Tova 4e ne savpadat s tvoito e drug vapros. Ako naistina se misli6 za mn zrqla na 15, hodi se ebi tam s onq, ama posle ne puskai temi ot tipa na "Abort" i "Kak da kaja na na6te". Moq savet e:pone sloji kondom, stiga razbira se da ne si tvarde zrqla za takiva raboti... :-D i,da nespravedlivost v na6e vreme e da ti turqt 4oval na huq ba6 kat si si nameril mlado gadje :lol: :lol: :lol:
picha_gnida
08-10-2008, 19:11
Нека възродим тази прекрасна тема, нека не остава из прашните архиви на мащабния ни форум!
Кой иска да се заяждаме 8-)
picha_gnida
08-10-2008, 19:16
Нека възродим тази прекрасна тема, нека не остава из прашните архиви на мащабния ни форум!
Кой иска да се заяждаме 8-)
Аз искам но едва ли една пича гнида ще ми е достоен съперник.Земи си твойте дружки въшките и аналните червей-лайнояди и нападай 8)
Оооо, ще викна тежката артилерия.. Моите глисти са кат анаконди, внимавай.. Пазят ми дупето от нежелани елементи. Напрао са кат кyр-капан :)
picha_gnida
08-10-2008, 19:20
С тения всеки може! Предизвикателството е да почнеш с две глистени яйца и да направиш армия!!!!!!
picha_gnida
08-10-2008, 19:28
С тения всеки може! Предизвикателството е да почнеш с две глистени яйца и да направиш армия!!!!!!
Това го правих едно едно време вече не ми е интересно да ги развъждам глистите.Като се изсера и ги гледам върху лайното ми - отиват на екскурзия в кенефа и не се връщат.Е то това нещо не се трае.Ти с кво ги храниш твойте че не бягат?
Много обичат сандвич със сирене, диня, пача и кисело мляко. Ама от оная пача - с недобре смляните копитца. Това е ебати и деликатеса за тях. Аз съм богата на вътрешен живот 8)
Ами защото са 80%, затова се слагат под общ знаменател! Ти като не искаш да си под тоя знаменател, не се дръж като курвентия, мисли и бъди отговорна за действията си! Това ще те отличи от паплачта, дето е заляла света. Въпреки, че аз се съмнявам да има момиче на 14, което да е отговорно за действията си и да разсъждава за възможните псоледствия от действията си, но както и да е....може и аз да греша :D
Есенен_Ден,
съгласен съм с това, че всички се поставят под общ знаменател, но в днешно време възрастовата група 12-16 (че дори 17) не гледат на човека като на човек, а като на играчка. В 21-ви век се гледат следните неща:
1. Колко пари ти струват аксесоарите, дрехите и обувките.
2. Дали физически си красив/а.
3. Колко ти е дебело портмонето.
4. Герой си като се напиваш до безсъзнание.
5. Трябва да си лигьо/а и олигофрен/ка, за да си хванеш гадже от същия калибър, които всъщност са най-големите комплексари.
6. Ако не си правил/а секс над 15-годишна възраст - значи си урод, зубър (предполагам пишещите се за по-знаещи знаят, че това е животни) или мамино детенце.
Според мен това са някакви общо-приети "правила". 1/4 от тея 12-16-годишните, като станат на по 19-20 почват да гледат по друг начин на живота и на взаимоотношенията с хората. Аз например не ходя навънка по кръчми или по кафета с хора, за които знам че са стиснати и не щат да си платят сметката. Стигало се е до моменти, в които ако парите не са точни на някой му е неприятно, че все едно се е възползвал от парите на другия. Мисълта ми беше, че като си с правилните хора няма от какво да се притесняваш. Най-важното нещо, което трябва да запомниш е, че по-маловажно в живота от хорското мнение - НЯМА!
Някъде видях, че си на 15..би трябвало да се замислиш над това по-горе, защото малко са родителите, които на биват в главата на децата си какво е редно и какво - не. Аз съм в такова семейство, че ща-не ща трябва да се съобразявам с всички, както и всички с мен. В много други семейства нещата не стоят така и главният акцент над които трябва да се поразмишлява е "Защо родителите оставят децата си на произвола на съдбата?". Четох в други подфорумни теми разни работи, които ме наведоха на мисълта, че около 75% от днешната младеж контактува с родителите си само за дневната надница от 2-3 лева или седмична от 20-25, като когато ги видят им казват "здрасти".
Мога още много да пиша, но заради такива родители и такива "развързани кучета" има такива отношения към всички. Всички са под общ знаменател заради половината от тази младеж, която си мисли, че знае всичко, може всичко и "на мен това никога няма да се случи".
На всички от калибър "на мен това няма никога да ми се случи" ще им кажа само да поумнеят, защото както са казали старите хора "акъл и мензис на време не ти ли дойдат - хич не ги чЕкай". Това се отнася и до 14-годишните бременни.
Със здраве и поздрави
П.П. Есенен_Ден, не се впрягай толкова и не се влияй от хорското мнение.