View Full Version : Свирка с обица на езика...
zavinagi_lubov
08-10-2008, 11:02
Пуснах тема за интимните пиърсинги...сега нещо подобно.Какво мислят мъжката аудитория за свирка с обица на езика?По яко ли е и имат ли нещо против?Мерси за отговорите
VerryBerry
08-10-2008, 11:17
Един бивш даже ме агитираше да си сложа обица на езика..и "там долу" ама аз се отказах.. :oops:
ше зема си сложа обица на х*я :razz:
Мисля че не е по-яко,може да ми нарани к..а....
NightGuardian
08-10-2008, 13:58
НЕ са ми правели девойки с обица на езика , за да изразя мнение , но имам огромното желание , да ми направи девойка с обица на езика!
Еми....по-яко е, ама то зависи и от момичето де, ама на мен усещането повече ми хареса с обецата
НЕ са ми правели девойки с обица на езика , за да изразя мнение , но имам огромното желание , да ми направи девойка с обица на езика!
me 2 :grin:
didi_baby
08-10-2008, 14:50
Ами аз имам пиърсинг на езика и приятеля ми си умира от кеф,следователно,е приятно и то много
just_a_girl_z
08-10-2008, 20:01
на мен ми е интересна и другата страна :D някое момиче дали е лизало момче с обица на езика :oops:
а иначе и аз си мисля че е мн по яко ако момичето има обица на езика, чак се чудя дали да не си сложа и аз за малко :-D само като си представа моя как ще тръпне от кеф се възбуждам :oops:
и аз и приятеля ми имаме обици на езика. както целувките така и френската са много по възбуждащи. уникално е да усещаш малкото топче върху клитора си :grin:
SabrinaAa
08-10-2008, 21:25
4yvala sma 4e bilo po-gotino ama nz! :grin:
TheGirlNextDoor
08-10-2008, 21:41
...гледала съм филм в който стана фал с обицата....нещо се заклещиха и беше адското... :lol:
ElinoOor
08-10-2008, 21:51
xD
just_a_girl_z
08-10-2008, 22:55
и аз и приятеля ми имаме обици на езика. както целувките така и френската са много по възбуждащи. уникално е да усещаш малкото топче върху клитора си :grin:
само заради този пост ще си търся гадже с обица на език :D :D
Кво мисля ли? - Гнусна история, ей това мисля!!!
:smt018
SeXy_BeBe
08-11-2008, 07:41
ами приятеля ми има обица на езика .............. яко е усещането като се целуваме направи понякога полудявам от кеф и се възбуждам, а като ме ............ направо ме хвърля на седмото небе :grin: и аз мислех да си сложа, но той ме разубеди ..... каза ми че и така му харесва и че знае и е имал гадже с обица на езика, НО на него и без обица пак си му харесва и не мисля че трябва да си сложиш обица само за да видиш какво е усещането.
Ами нз момчета и момичета..аз съм момче и аз и гажето ми си имаме обици на езика.. тя ми сподели че е превъзходно когато усеща езика ми отдолу или когато просто се целуваме ... а аз изпитвам същото така че си правете изводите сами )
Сега за първи път имам приятелка с обеца на езика и е голям кеф,където попадне тая обеца прави чудеса,ама нейната не е с метално топче,ами нещо рошаво и цветно не го знам какво е,но много ме гъделичка :-D
DarknessAngel
03-03-2010, 21:39
Хора, помогнахте много и на мен. :grin: Също имам обеца на езика,но по стечение на обстоятелствата, не съм се целувала,след като я сложих. Много ме надъхвате да опитам :)
HappyBoo
03-03-2010, 23:36
Ами аз имам пиърсинг на езика и приятеля ми си умира от кеф,следователно,е приятно и то много
+ и той си има ; )
НЕ са ми правели с обеца на езика абаче си ми е мечта много отдавна :D :oops: :oops: ........ но според мене момента е по скоро психологически аз само като си го представя и откачам....а и тя свирката си е най уникалното така че няма начин да не е готино 8) :-)
Ами с обица на е зика е впъти по-готино знам от личен опит
TsvetanVR
03-10-2010, 11:01
Няма някаква особено голяма разлика. :)
DevilWish
03-10-2010, 11:03
The same here
Apoloncho
03-10-2010, 11:52
Спорет мен свирката си е свирка зависи кои е прави има момичета каде я прават по добре от колкото тези с обица, а пък ако случите на девоика която си разбира от работата и има обица ще откачиш
PainMonopoly
03-10-2010, 13:48
Свирка без обица на езика е половин свирка за мен. :)
Wikzinka
03-10-2010, 16:49
Според мен си зависи от човека .... поне на мен двама мои приятели са ми казвали , че било върховно изживяване :) А съм чувала , че на някои не им харесва въобще , даже ги боли :) Ма май все пак са повече тия , на които им харесва :)
ами за езика и там долу не сам пробвала, ама имам на ушите!!! и понякога моя приятел като е много възбуден ми дърпа ушите.. така де обиците
хихихихихих шегичка :-P
иначе нямам друг опит с пиърсинг
crazy_sky
11-14-2010, 01:27
Единствено на езика и на пъпа си нямам обеца, но и без обеца на езика приятеля ми "си умира" следователно....
bootyboy
11-14-2010, 17:49
страхотно е за целувки, но не и за орална
juveteam
11-14-2010, 18:49
За съжаление нито съм се целувал с момиче което има обица на езика,нито са ми правили свирка,но са ми казвали,че и 2те са много страхотни неща....
Чувал съм,че било яко да ти духа момиче с пиърсинг на езика.
помагат доста обеците ....но както се казва който си го може си го може и без хаха ;)
Не са и правили ....... :-D но мисля че е хубаво, а за нараняване хммм..малка вероятност :grin: ама може се пак :P :P :P :P
angel_spirit
12-09-2010, 19:44
И аз и приятелят ми имаме обици на езика.Усеща се супер приятно само при целувка,да не говориме за френска :P !
nniicckkoo
12-09-2010, 20:29
а ако ти се закачи на к*ра :? :?
TheLastAngel
12-09-2010, 21:59
Някои го могат с обеца , а други без обеца два пъти по-добре ! :D
Пиърсинга не те прави майстор.
Не ми се рискува за момента... ше пасувам настрани :D
Ако не можеш обецата няма да ти помогне много :)
за сега не са ми превили ама много ме надахахте че даже се замислям и аз да си сложа щото ме кефи как изглейда и на момичетата сащо ще им е яко
SEXTRAVAGANTE
12-15-2010, 20:10
Ся щи кажа. Моята приятелка преди 2 години от келешлък и с цел да се прави на интересна си беше турила обеца на езика въпреки ,че 1000 пъти и казах да не си слага. Нито целувките са нещо особенно , нито свирките. Нито е гадно , нито е готино. Абсолютно никакъв смисъл. След година разбра ,че е тъпо и я махна.
Келешки истории кво да ти кажа......
SEXTRAVAGANTE
12-15-2010, 20:12
помагат доста обеците ....но както се казва който си го може си го може и без хаха ;)
помага ама друг път......що са прайш на разбирач ?
С обеца, без обеца не е от особено голямо значение ... няма почти никаква разлика поне от опита който имам 8) според мен по решаващи в случая са уменията на въпросното момиче и желанието да ти направи кефа 8)
no_name_girl
05-18-2011, 11:53
Значи аз имам обица и приятеля ми си има ... казва , че със , без все му е супер яко тъй , че който си го може си го може .... обицата няма да помогне особено :D а иначе при момичетата май има голяма разлика ... от опит го знам .. неописуемо е :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
MilenMns
05-18-2011, 12:31
Нищо особено като е добро момичето и с обица , и без пак е кеф :)
RageAgainstTheMachine
05-18-2011, 14:17
Ко ми го удере , ще и отсека езика. :o
gabri3lla
05-18-2011, 14:30
Ко ми го удере , ще и отсека езика. :o
:lol:
LoveMnmL
05-18-2011, 18:16
Това дето се е наложило като мода да си слагат обеци на езика момичета/момчета,за да доставят удоволствие на партньора си е супер глупаво според мен.Аз лично съм почитателка на пиърсинга на езика и пъпа,бих си сложила обеца на езика,но само защото на мен ми харесва,не за друго.Това,че удоволствието било по-голямо,това са просто някакви внушения.Както казаха някои по-горе,някой,ако си го може,си го може и това е.
PainMonopoly
05-18-2011, 21:58
Мне. Без обица не струва. С обица е бахти якото. Моят опит показва, че с обица е в ПЪТИ по-яко. :D
Ensiferum
05-20-2011, 13:28
С обица е бахти якото. Моят опит показва, че с обица е в ПЪТИ по-яко. :D
Ама и ти се изказа...
По темата: тя мацката ако си го може обица не и трябва, смис такъв не виждам тая обица как ще направи чудеса
Ще те гъделичкат повече неща-език и обица и може да се опита да ти го навре в каналчето.
Despiteful
05-20-2011, 19:15
Ако не можеш да правиш свирки тая обеца само може да ти влоши положението!
Още не съм изпитал френска с обица на езика, но имам огромно желание :grin:
bebchoOoOoOo
08-28-2011, 14:57
Целувала съм се и ме е лизало момче с пиърсинг на езика, и честно казано не е нищо особено :? Сегашният ми прятел няма, пък ми харесва в пъти повече, следователно, обицата няма значение, важна е техниката, поне според мен...
за мене лично няа никва разлика и ми е абс все едно
PhantomAgony
08-30-2011, 16:14
Който си го може, може си го и без обица, спор няма. Още повече, че ти не правиш свирка с обицата, така че със или без две метални топченца - все тая. Но не отричам, че на приятеля ми му е адски яко, когато точно под главичката търкам топчето де. 8-)
Victtorio
08-30-2011, 20:22
Почти никаква разлика няма...защото във този момент точно ,не мислиш за обицата :D :D