PDA

View Full Version : Кажете момичета.. :)

t1n4e7o
08-10-2008, 13:52
Значи аз нямам постоянен гинеколог при който ходя( ходила съм само веднъж и да уточня, че ме преглеждаха само на видеозон, зашщото ме беше срам иначе.. :oops: )Та искам да отида на преглед, за да ми направи изследвания или там какво е незнам, за да ми предпише противозачатъчни.. Та въпроса ми е като отида и какво да й кажа на гинеколожката? :D Малко е тъпичка темата, но досега не ми се е случвало и затова моля за съвет... :(

NightGuardian
08-10-2008, 13:54
Как кавко?

Първото което "Здравейте"!

След това "Ще можете ли да ми предпишете противозачатъчни" , какво му има толкова сложно ? Вече , ако те попита там някой работи , ще отговориш! 8)

SpOrTs_GiRl
08-10-2008, 14:39
Как кавко?

След това "Ще можете ли да ми предпишете противозачатъчни" , какво му има толкова сложно ? Вече , ако те попита там някой работи , ще отговориш! 8)
И да каже "Благодаря" .. и "Приятен ден" накрая 8-)

Напълно съм съгласна с NightGuardian .. няма какво друго да кажеш, освен да я помолиш да ти предпише подходящи за теб противозачатъчни .. : ) .. Предполагам ще ти зададе и някои въпроси ..

linoleum
08-10-2008, 15:26
ненене трябва задължително да разкаже всчики пози който е научила ...
и че вече няма да го прави с разни а само с един и за тва не ще повече презервативи и тн:))
хахаха

terminatorа
08-10-2008, 17:37
Айде да го разиграем

ти - добар ден, искам хапчета че да ме пердашат и да ми се празнят без да ми викат мамо след некои месяц.

доктор - мии, добре, ма траа първо аз да та мина, че да опраа почвата

ти - хе, ми щом трябва

доктора - като заваля та цяла неделя, тохо кротко, ден и нощ, вали вали вали, напои хубаво майката земя, като пекна онова слънце, отправи се време само за оране,

и тук доктора вика, кажи на кой е това че та налузвам яко :razz: :razz:

hitru6ata
08-10-2008, 17:48
Айде да го разиграем

ти - добар ден, искам хапчета че да ме пердашат и да ми се празнят без да ми викат мамо след некои месяц.

ти - хе, ми щом трябва

доктора - като заваля та цяла неделя, тохо кротко, ден и нощ, вали вали вали, напои хубаво майката земя, като пекна онова слънце, отправи се време само за оране,

Случайно да прочете ,че пише момичета да и помагат?!!!!навсякъде ли ще пишеш глупости ти да не си идиот?!!!!?!?!??! :smt075

terminatorа
08-10-2008, 17:52
Айде да го разиграем

ти - хе, ми щом трябва

Случайно да прочете ,че пише момичета да и помагат?!!!!навсякъде ли ще пишеш глупости ти да не си идиот?!!!!?!?!??! :smt075

Мила ми хитрушо, ти отде знаеш че не съм момиче, аааааам? се едно не моо излъжа а? :-P

Giva
08-10-2008, 18:29
Ми кажи й че си при нея за противозачатъчни кое му е сложното [-(

jersey_girl
08-10-2008, 18:40
momi4eto go e sram be,tova sa sramni raboti qvno,moje da q e strah 4e roditelite i 6te razberat i 4e ba6ta i 6te q bie :-o

SabrinaAa
08-10-2008, 21:33
Как кавко?

След това "Ще можете ли да ми предпишете противозачатъчни" , какво му има толкова сложно ? Вече , ако те попита там някой работи , ще отговориш! 8) :grin: :grin: :grin:

t1n4e7o
08-10-2008, 21:55
Незнам защо я обърнахте толкова на шега тази тема... Аз просто исках съвет или просто някой да каже как е минал неговия първи път при гинеколког... толкова ли трябва да ме съдите и да ми се присмивате че търся съпричастие от хора, който вече са минали по същия път... Май наистина този сайт е пълен с малки деца, които си мислят, че знаят всико и обичат да се присмиват на другите.. Много жалко наистина... А аз си мислех, че тук има хора, на които може да се разчита поне малко... :(

Junona
08-11-2008, 00:31
А аС имам подобен върпос ... Каква г/д е цената на такива ми ти Фапчета ? Някой ако има на представа плс да каже :)

Junona
08-11-2008, 00:43
Колкото до лекаря = това й е работата мацо няма от какво да се притесняваш всеки ден отиват при нея още поне 5 жени с такива въпроси .. недей да се притесняваш няма да те вземе да мушка примерно Просто я попитай дали ще може да ти предпише противозачатъчни ..тя ще ти зададе няколко въпроса на които да и отг. после ще те прегледа най-вероятно ( все пак за това отиваме иначе щяхме направо към аптеката да се отправим ) та след прегледчето ще ти каже че всичко е 0ке ще драсне рецептата на едно листче и ще те прати при фармацефт :)

Maskata
08-11-2008, 01:59
Важното е да не се притесняваш!Просто му казваш за какво си там и ако иска нещо от тебе го правиш,дали да те прегледа,дали просто въпроси...праиш го...споко тва е лекар,едвали ще види нещо ново...!
Пък и те лекари нестаат некви извратени говеда!!!Нали знаеш,че за да е там е минал поне 5г учене...това никои нормално извратен типаж не би го направил :D

Спокойничко си влизаш,обясняваш му...и излизаш!!!

Поне аз така си мисля...до са не съм ходил на генеколог...и надявам се да не ми се налага,че ще е мн очудващо(все пак съм момче).... :grin: :P

Nadelina
08-11-2008, 06:24
Kogato za pyrvi pyt hodih na ginekolog bqh mnogo pritesnena. I oshte poveche, zashtoto toi e bashta na edin ot nai-dobrite mi priateli. Kato otidoh tam kato za nachalo kazah "Dobyr den" i toi me pomoli da sedna da si pogovorim predi tova. Sednah i mnogo me otpusna razgovora, obqsni mi kakvo tochno shte se sluchi sled malko. Pusna 1-2 shegi i syvsem razchupi leda. Posle mi kaza da otida zad paravana i da si svalq belioto (nai dobre otidi s roklq, taka nqma da se nalaga da se syblichash cqlata). Posle sednah na magareto (O, Boje!). I obshto vzeto mina byrzo i srama i pritesnenieto veche go nqmashe. Chuvstvah se dovolna, che go pravq, a ne stresirana. Sled kato me pregleda me popita s kakvo se predpazvam ot nejelana bremennost, kazah, che s prezervativ, no imam jelanie da zapochna protivozachatachni. I taka premina pregleda mi. Kato sym razgovarqla s priateli, koito hodqt pri drugi ginekolozi, znam, che gore dolu neshtata preminavat po edin i sasht nachin.