View Full Version : Родителите ви разбират ли от компютри?
4eere6ka_kiss
08-10-2008, 14:50
Ave va6te roditeli razbirat li ot komputri ? 6toto toky 6to moite mi skusaha nervite :-x Ostaviha me za 1 den vyv fabrikata na ba6ta mi a te se pribraha v sf i ytre idvat da me zemat. Taa kabelnata ne bila platena i ba6ta mi iska da gleda tv ot saita na btv i mi zvuni da my kaja kak.Az imam reg i po4vam da my obesnqvam kude i kvo da pi6e oab4e nqma brat4eee ne razbiraaa AMA KUDE E TOVA ? AMA KAK DA PI6A ? AMA KOI OT 2TE BUKVI4KI DA GLEDA? ZA6TO LAMPATA NA TOQ KOMP SVETI ?RAZVALILA LI SI GO ? AMA ZA6TO IZ4EZNA VSI4KO ?AMA KUDE OTIDE TYKA PI6E NI6TO NE PI6E NE VIJDAM ZA6TO ?NA TELEVIzora(monitora)NI6TO NE IZLIZA.... BRAT4EEE 40 min OBESNQVAX I NAKRAQ NE IZDURJAH I EDVA LI NE GI NAPSYVAH I ZATVORIH I NAKRAQ KVO NI6TO :D PULNO ZATUPQVANEEE ! A MAIKA MI CQLA ZIMA SEDI DA SI 4ATKA V SAITOVETE ZA ZAPOZNANSTVA S RAZNI TUPACI I SE PREDPOLAGA 4E E VIJDALA KLAVIATURA A SEGA AMAAA KAK DA GO NAPI6A ? :-x :-x :-x TAKA SE DRAZNQ :-x
т.7
krem4et0
cherinka
08-10-2008, 15:08
Така е.
И на мен ми е досадно баща ми да ми звънне докато съм излезла и д аме пита как да влезне в гугъл :shock: 13 минути му обеснявах :lol:
И защо, аджеба, буквите се сменяли с Shift+Alt и нямало ли по-лесен начин за това защото му било адски сложно !?>
а се има предвид, че трябва да разбира, тъй като в колата си има джипиес система и джобен компютър.. и сега ще си купува някъв за 2000лв.......
Не знам колко не разбира, но незнайно как скайпа ми се зарежда автоматично като се пусне компютъра, и хем не знае къде да цъкне и тем подобни и е намерил един 'еротичен' чат в хронологиите ми и после ми спря нета 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) понеже твърдеше, че пц съм го използвама само за глупости 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) а тва е ллъжа 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Ама кво да ги прайм.. аз лично ти препоръчвам да им се радваш... кой друг да те забавлява (ядосва) толкова много, колкото тях 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
SwEeT_PriNceSsS
08-10-2008, 15:08
хахах мила разбирам те напълно ... И с наще беше така ... майка искаше да си пусне winamp.. ама не знаеше как......... та доакто и обясня къде са песните да ги сложи в плей листа....мина цял час... :shock: НО да ти кажа по-добре да не знаят.. ся като са си у нас и ме е страх да си оставя скайп включен.. навсякъде пипат и всичко гледат.. онее ден си влизам в стаята и гледам майка чете кво си пишем с моя приятел...малеееее направо откачих..... :-x :-x :-x :-x и извинението и беше че " без да искала видяла.. " ама то няма как да е без да иска нали тряя да взеле в хорнология да го намери и т.н. ама..... оффф ужас.. така че спокс .. по-добре така.. поне според мен де.. ся ме е яд че ги научих... :?
мойте не разбират от компи.. ама виж от компир си разбират :D :D :D
4eere6ka_kiss
08-10-2008, 15:10
xaxa dam :D :lol: Ne sum samo az salva bogy
4eere6ka_kiss
08-10-2008, 15:12
хахах мила разбирам те напълно ... И с наще беше така ... майка искаше да си пусне winamp.. ама не знаеше как......... та доакто и обясня къде са песните да ги сложи в плей листа....мина цял час... :shock: НО да ти кажа по-добре да не знаят.. ся като са си у нас и ме е страх да си оставя скайп включен.. навсякъде пипат и всичко гледат.. онее ден си влизам в стаята и гледам майка чете кво си пишем с моя приятел...малеееее направо откачих..... :-x :-x :-x :-x и извинението и беше че " без да искала видяла.. " ама то няма как да е без да иска нали тряя да взеле в хорнология да го намери и т.н. ама..... оффф ужас.. така че спокс .. по-добре така.. поне според мен де.. ся ме е яд че ги научих... :?
Oll tva e mn nepriqtno :( I moita maika poneje sus skype se opravq ama ne suvsem :D mi e 4ela 4atovete s priqteli :shock: Yjaas yjas ....
LeVski_fen
08-10-2008, 15:29
Майка ми горе долу разбира щото работи с компютър в службата,обаче баща ми се доближава максимално до определението неандарталец (но се учи леко по леко 8) )
hahavteen
08-10-2008, 15:34
Пастрока ми е програмист така че разбира а на маминка съм и показала главнте неща и добре се оправя. Умнички са ми :-)
TheGirlNextDoor
08-10-2008, 15:41
..баща ми се оправя що-годе добре ...но няма време да се занимава с компа...мама сиг нз и как да си го пусне и спре :lol: ..сестра ми разбира но е вече големичка и не живее при нас ....така,че аз сам господарката на компаааа :grin: [-( :grin:
krisiiiiito
08-10-2008, 16:02
веднъж аз бях излезнала и майка ми решила да седне на компа [попринцип г/д разбира ама влиза само в един сайт и реди пасианси - основно занимание на компютъра :D ] и по едно време ена моя фр писала в скайпа защото моя се включва автоматично ии съм си на линия ии ми пише - Как си и целувчица а на аватара и някво момче - певец ама не мн известен ии умната ми майчица решила че тва е някав мъж/момче а това е приятелка :-x :razz: и писала : абее ае целувай си... :razz: и наприказвала куп глупости .. малеее после като се прибрах ме пита - кой е тва и аз за всичко се сетих ии щях да я убия :-x :x :D :D иначе таткоо нищо не разбира 8-) брат и сестра нямам :smt016
Майка ми горе долу разбира щото работи с компютър в службата,обаче баща ми се доближава максимално до определението неандарталец (но се учи леко по леко 8) )
Абсолютно същото :)
VerryBerry
08-10-2008, 16:53
Майика ми разбира донякъде..а татко..той само сяда,слага слушалките за скайп..и седи.. :lol:
Pedigree
08-10-2008, 16:58
Тате разбира всичко. Лошото е, че като реши да използва моя компютър, започва да рови навсякъде. Картинки, музики бла блааа, редовно даже прослушва какво слушам, а после: "Каква е тая песен, бе? Абе това песен ли е изобщо?! Как може да слушаш такива дранета?! Музика ли е това? Пусни си Пърпъл, какво ми се занимаваш с тези?"... или цъка conquiztador и сууупер яко се филмира. Ако не знае нещо, идва при мен, пита ме, а аз ако не мога да отговаря, ядосва се и "за какво изобщо ходиш на училище"... ахахах.
При мама нещата са по - добре. Почти не се допира до компютъра, а ако се допре, то е за да чете някакви рецепти. Не е проблемна майчица. :-)
Inalcanzable
08-10-2008, 17:27
хаха мама не знае кое компютър и кое е монитор :razz:
4eere6ka_kiss
08-10-2008, 17:58
хаха мама не знае кое компютър и кое е монитор :razz:
xixixi :lol:
krem4et0
08-10-2008, 18:48
Те работят с компютри по цял ден. Разбира се наблягат на счетоводните си програми и офис-пакета, но се справят. Погат и да сърфират из нета, но до там са. не съм сигурна дали нещо разбират от Скайп да речем или могат да си пуснт 1 диск. Но те са на по 54..стига им и това.
Мама работи по цял ден с компютър, но ползва приложен софтуер, необходим й за работата. Ползва скайп, електронна поща и т.н. Татко грам не разбира, ама не му й трябва,а и желание няма.
Е,не са специалисти,но разбират...
майка ми е като индианец пред компа. сяда и ме пита къде да "цъка" :lol:
баща ми по-го бива, определено. :D
абе катастрофа са като цяло
Crissy [*]
08-10-2008, 20:12
Мии .. мама г/д се оправя и знае смея да кажа доста неща ; (( .Ама нищо де аз внимавам като са в стаята с кой и какво си пиша,защото ми е хипер досадно да ми киснат на главицата
nefchi_bs
08-11-2008, 14:42
Само баша ми разбира,майка е пълен индианец :D ...
И двамата разбират от компютри,но това за мен не е проблем, тъй като аз си имам мой,а те техен компютър и абсолютно никога не се допират до моя :)
и двамата разбират и ползват компютри
Punk_Princess9412
08-11-2008, 21:38
Баща ми може само да си тегли филми,да се рови из нета и да инсталирва програми.Майка ми уж ходи на курсове и знае как да работи с Excel и Word.Знае и как да влезе в Интернет.Общо взето разбират най-основното.
FiRe_LaDy
08-11-2008, 22:29
Е разбират доло горе ... абе не им е нужно да знаят много много :D
TinkyWinky
08-12-2008, 12:25
майка уж изкара някви курсове за офис пакета... ама май е забравила кое кво е... :D иначе може да влизат в интернет и двамата, баща ми си пуска филми и музика, голям хакер :D :D
sladkish_14
08-12-2008, 12:49
Татко не разбира , затова си има секретарка и счетоводителка , те се оправят с тези неща .. А майка , тя ходи известно време на курсове и се научи на много неща от тях , но за половин година забрави всичко 8-) ... Затова че ,ако трябва да им дам от 2 до 6 оценка - на мама - 3 на татко също с малко помощ 8-)
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-13-2008, 02:55
ъъъъ разбират ... в смисъл маика доста неща цепи а тати знае как да си отвори пощата да отвори някои друг саит за новини и да ги затвори.. а и да включи и изкючи компа .. ;) чесно .. мразя че родителите ми разбират защото с маика уж имаме 2 компютъра но само 1 кабел за интернет ии се редим на опашка .. с тати по не е така но .. ддз гадно е да разбират :(
EverythingButTheGirl
08-13-2008, 07:56
апф ..адски е зле баща ми :D
майка ми е завършила компютрии ^^
FuCkInG_gIrL
08-13-2008, 10:52
Баща ми смао на карти може да играе на компа..обаче майка ми може добре си се справя..даже и скайп има жената..Кофтито е че ми чете хронология някой път и тфа ме дразни много..тъй че предпочитам да не ги чатка много тея неща :D :D :D :D :D
stealthyGirl
08-13-2008, 13:15
Ами майка ми разбира от това, което и се е налагало... Бих казала, че е доста добре... Ъм, баща ми оня ден гледа Мозилата и вика ся от де да извадя Нирото... :shock: Ама знае някой неща де.
баща ми се оправя само с Word и Excel,защото понякога му трябват,ама иначе..
а мама преди си пускаше поръчките на Avon през нета,но да е влизала в друг сайт...не вярвам :D
elena333
08-17-2008, 18:59
Мама разбира горе-долу, а тате е пълен некадърник пред компа :lol: :lol: 8-) Затова написах малко :) Майка ми също има профили в SKYPE и Елмаз, рядко влиза в Google, качва снимки и има e-mail! Татко само гледа филми на компютъра.
sweet_bunny
08-17-2008, 19:27
Баща ми се занимава с компютри,така че се подразбибира че всичко знае,но майка ми все още се учи.Знае само основните неща. :oops:
miss_asi
08-17-2008, 19:42
И двамата разбират но не ми пипат компа!
абе попринцип се води че неразбират ама ся баща ми нещо почна да е учи пък майка ми само си тегли филми и играе
мама е спец. а пък тати е напрао.......... :D
веднъж се упражняваше вкл. и изкл. на PC`то :D
DJ_Mrav4o
08-25-2008, 07:30
И двамата са доста добри, само че не се разбират с "по-сложните програми" - nero например :D
Sensuality
08-25-2008, 07:37
Майка ми не е спец,тя даже на pc-то не е сядала откакто е купено :razz: Баща ми може само като иска някоя песен да си я свали и тка :-D
Martin_Vassilev
08-25-2008, 08:20
Maika mi sqda na kompa samo ako trqbva da si proveri maila ili da redi pasiansi. :D Ba6ta mi puk uj ima nqkakuv sertificat za word excell i IE no e po golqm lamer i ot brat mi ( toi e na 2 ) Ne moje dori da njameri kade sa FAvourites ili ne6to takova az mn mu se nervq no se svikva
Vikitooo
08-25-2008, 09:07
Ааа това ми е болна тема! :D
Майка ми жената сяда много рядко Ha компютъра..да не кажа хич. Та нормално е тя да си няма и на идея за какво става на въпрос. Но баща ми....ОМГ! :shock: Взе си наскоро лаптоп и докато влезне в такт с машината, бая зор и аз ядох. :D Постоянно ме кара да му правя разни работи на PC-то.. :?
Баща ми е специалист,с това се занимава.
Майка ми..не толкова.
Pliok0019
08-25-2008, 10:19
Да. И двамата.
BlueAvalanche
08-25-2008, 11:06
Тате знае да напише нещо в word-a а мама знае да бута мишката с един пръст :D Не разбират и не ми припарват до компа, като имат някаква работа аз им я върша
nelegalen
08-25-2008, 12:50
Бащата разбира (има си собсвено РС ) а майка мислеше че монитора е малко телевизорче :-D
NightSky
08-25-2008, 17:31
Майка ми да. Баща ми не чак толкова.
miss_disgrace
08-25-2008, 18:09
Ми...Мама уж изкара курсове-жестока физиономия вадеше първите дни-докато се учеше все още(то не,че сега зн кой знае колко)-може да работи на Word,Excel& Power point-даже това й е прекалено много :D ...
Относно тате...Първият ден,след като ми вкл нета се прибирам вкъщи,но още от първия етаж се чуват някви писъци и крясъци-влизам у нас,едва ли не стресната и гледам тате-изтегнал се на моя креват-свалил си *Пришалецът* :-D -това му беше най-голямото постижение,тъй като както хване мишката-pc-то забива-нз как го прави :shock: :grin:
Или по-простичко казано-и двамата са гола вода :D :D :D
tan4etoo
08-25-2008, 21:01
наще нищо не разбират затова им се кефя че не могат да ми се ровят из нещата или да ми четът хронологиите :grin:
DisciplineAndOrder
08-25-2008, 23:33
само баща ми
Just_say_no
08-27-2008, 09:05
Баща ми разбива пароли, провeрява хронологии, чете скрити файлове... ужас просто ! :x
Майката знае само как да си свали филм и да влезе в скайп (който се вписва автоматично :D )
Майка нищо не разбира татко разбира :) пак чичо ми ги чатка много :) :razz: :razz:
sladur4etyYy
08-27-2008, 11:20
баща ми разбира страшно много от абсолютно всякакъв вид техника, майка ми- горе долу
е остава и да не знаят-майка ми може да си го пусне и да реди пасианси а баща ми даже в сайтове може да влиза :D
Преди 1-2 години баща ми беше се запалил да
цъка белотче и да гледа филми ...
Обаче той неме пита като прецака нещо, даже неми дава
и да се обадя да му кажа как да го оправи :lol:
Понеже той е "хакер" и ще се справи :lol:
Хууто е, вече никой не сяда на рс-то ми :P
наще са абсолютни спецове с компа :D нямат равни :-P те ме научиха а и баща ми има фирма с компове и т.н :P
hrisiiiiii
08-28-2008, 08:28
Наще са си Про с компа, което не ме радва толкова.. F.E. , винаги могат да разберат какво съм правила през последния 1 час на компа, могат да видят всичко, което съм си съхранила като дневник или нещо такова.. Остава да се разровят и в регистрите, за да гледат какво си пиша по скайп и във форума?!
Summer_Spirit
08-28-2008, 10:03
Майка ми що годе разбира и може да се оправя сама с повечето неща дето си я интересуват ... Ама баща ми е доста по-зле от нея.. :smt016
По-добре, че не знаят много и не ми се бъркат да гледат какво съм правила.. :---)
TheUnforgiven666
08-28-2008, 10:34
Баща ми да, тъй като това му е професията, а майка ми изобщо не се и интересува! :D
NaNa_SladuRana
08-28-2008, 14:36
Мама-да,даже тя ми прави някои доклади :P
Тате-Не,само филми може да си сваля :D
Sladyranka14
08-28-2008, 14:37
Moite razbirat ot kompiytri.. edvam se i se biem koi da sedne purvi na kompa.. :D
_LacrymoSa_
08-28-2008, 17:35
Ами понеже майка ми работи на компютър по цял ден няма как да не разбира :lol: А баща ми ни мое да различи мишка от клавиатура :D
като индианци пред компютър :razz:
pOiSoN_kIsS_94
08-28-2008, 21:59
Не особено...мама най-често влиза,за да проверява някакви сметки или пък мен ме кара :D :lol: да ги проверя :)
bobo_kaulitz
12-17-2008, 14:01
майка разбира защото с тва и е свързана работата цял ден е пред компютър :) а татко почти нищо но поне схваща бързо :D
вече може да се каже, че разбират тва - онова, ам в началото бяха много зле, все едно им обеснявах на китайски, нищо не цепеха
sladka__droga
12-17-2008, 17:10
Мии не особено 8-).Майка ми знае само как да влезне в нета и да си пусне музика.
Баща ми не живее с нас.
breathless
12-17-2008, 17:50
Баща ми да - като е вкъщи постоянно е пред компа, майка ми .. и тя разбира..
Майка вече рабира съвсем малко,татко НИЩО даже незнае от каде се пуска
Майка ми може(все пак това е работата и) и баща ми може :)
Направо хакери...
ами мама е компютърен специалист а тате..знае как да си провери пощата :lol: :lol:
Ами майка ми разбира малко. Баща ми много.
А майка докато я научим... :razz:
Хехе значи не съм била единствена 8-) Мн се дразня на майка ми, защото има навика да пита "и сега какво да направя?", а то пред очите и написано, че и на БЪЛГАРСКИ !!! :booooomb: А още повече да ме пита за нещо, което съм и обяснила преди точно 5мин ! :booooomb: има още мн случай ама като се издразня ще ги напиша, че сега не се сещам 8-)
kukli4kata001
12-20-2008, 19:20
еми мама знае някои неща и може мн ама мн малко да работи с компа.. :D и тва да работи с компа се случва един път на 10 години 8-) 8-) щото тя и без тва няма какво да прави и само сяда ако иска да си вклучи някой филм 8)
HardcoreSyndrome
12-21-2008, 17:38
Баща ми е скаран с компютрите, но майка ми схваща бързо.
MakeMeLaugh
12-21-2008, 18:27
Изобщо..
Хахаха, няма да забравя като леля беше се оплакала, че служебният и компютър се заразил с вирус, и после баба се беше притеснила да не се зарази и леля с някой вирус от него и да се разболее, че било зима и било времето на пневмониите.
АХхаХАхахаха :))))
и майка ми и баща ми разбират от компютри :-P
Лееееееееле и двамата ме дразнят аааааааадски много!!! :-x :-x :-x
Майка ми кат седне не ми дава да й показвам - иска да й казвам и тя да го прави, щото аз много бързо съм го правила. Ама аз като взема да обяснявам се изнервам пръхтя, стискам юмруци и беля очи от яд. Ама най ме дразни, че е по-бетер от мене кат седне. Гони ме от компа за да си провери скайпа - викам: Кой ще ти пише - ти имаш 5 абоната дето 1 от тях е тест разговор по скайп, а другите почти не влизат.
Баща ми горкия едва се справя с управлението на мишката. Той рядко сяда (слава богу) ама кат иска да прави нещо на компа аз не му давам и си имам причина - за да запазя психическото си здраве и здравия си разум. А той от своя страна се дразни защото прво съм натискала (кликала) после мислела. И ми седи на главата и вика като луд и ме гони. А пък той толкова дълго обмисля къде да кликне толкова е бавен и муден, че просто не издържам и се изнасям от стаята преди да се е наложило да ме укротяват с вериги.
Баба ми... просто е трагедия! Когат й взехме GSM (или по нейно Же Се Ем или Това нещо) ми се наложи да й обяснявам поне сто пъти. Първо й обясних 2 пъти. Дадах й да пробва - нищо. Още два пъти - пак нищо. На петия път,еле фана нещо. След една седмица идва и ми носи Же Се Ем-а: "Обади се на чичо си" :smt021 ](*,) ](*,) А само като я видя как го дърржи тоз телефон... еее, не - откачам. Фанама го в едната ръка, с другата с един пръст натиска копченцата!
__SuNshInE__
12-27-2008, 19:41
Тате разбира, даже доста, ама мама - е зле :D
crazyteengirl
12-27-2008, 21:39
и двамата не разбират кой знае колко много :grin:
майка ми може само да влезе в някой сайт да чете новини (и мнооооого много рядко да влезе в Скайп),а баща ми-влиза в Скайп,чете новини,проверява си пощата,пуска си музика (направо хакер :D )
_mimi7y_
12-28-2008, 12:22
майка ми не разбира и постоянно се тръшка да я науча ама аз не [-( :smt011 ... не искам да ми се бърка в работите ... най добре е като незнае.. и най ма ядосва като си пиша с някой в скайп и тя идва и чете ко си пишем.. ама има такива думи съкратени и написани така че тя да не разбере и мн се кефя кат я гледам как са мъчи да схване 8-)
_mimi7y_
12-28-2008, 12:24
Изобщо..
Хахаха, няма да забравя като леля беше се оплакала, че служебният и компютър се заразил с вирус, и после баба се беше притеснила да не се зарази и леля с някой вирус от него и да се разболее, че било зима и било времето на пневмониите.
АХхаХАхахаха :))))
:razz: :lol: :grin: ... това направо ме разби 8-)
TheBestFriends
12-28-2008, 12:34
Разбират повече и от мен. Често пъти баща ми обяснява как да се работи с тази и с онази програма, майка ми понякога ми помага с инсталациите и преинсталациите.. Не се оплаквам ;]
Infinity
12-28-2008, 13:19
мама разбира дотолкова че да си разгледа някой сайт да си пусне филм,музика да си пише с някой да си провери пощата-абе това което си я интересува си го може :)
scanadal
12-29-2008, 12:28
Майка ми е много зле в това отношение.Може да седне и да чете нещо в някой сайт,нооо само ако предварително и го отворя.Баща ми също не разбира почти нищо и постоянно вика на помощ брат ми да му обяснява разните там неща.Относно досаждането и чуждите компютри нямам проблем,имаме си три PC унас и всеки си седи на неговия :wink:
bibanchetyyy
12-29-2008, 14:29
баща ми не разбира и не седа ама майка ми...направо ми иде да я гръмна :smt064 :smt059
A_Loving_Girl
01-03-2009, 03:12
Просто мойте ми късат нервичките едвам са научиха да си влизат да проверяват пощите си ....а и музика на последък успяват да си пуснат...това за 1 година дет научиха и кат пипнат нещо което не трябва и компа е пълен хаус....последствията винаги са преинстал на windows.... :-x
sweetsunshine
01-03-2009, 03:31
Ave va6te roditeli razbirat li ot komputri ? 6toto toky 6to moite mi skusaha nervite :-x Ostaviha me za 1 den vyv fabrikata na ba6ta mi a te se pribraha v sf i ytre idvat da me zemat. Taa kabelnata ne bila platena i ba6ta mi iska da gleda tv ot saita na btv i mi zvuni da my kaja kak.Az imam reg i po4vam da my obesnqvam kude i kvo da pi6e oab4e nqma brat4eee ne razbiraaa AMA KUDE E TOVA ? AMA KAK DA PI6A ? AMA KOI OT 2TE BUKVI4KI DA GLEDA? ZA6TO LAMPATA NA TOQ KOMP SVETI ?RAZVALILA LI SI GO ? AMA ZA6TO IZ4EZNA VSI4KO ?AMA KUDE OTIDE TYKA PI6E NI6TO NE PI6E NE VIJDAM ZA6TO ?NA TELEVIzora(monitora)NI6TO NE IZLIZA.... BRAT4EEE 40 min OBESNQVAX I NAKRAQ NE IZDURJAH I EDVA LI NE GI NAPSYVAH I ZATVORIH I NAKRAQ KVO NI6TO :D PULNO ZATUPQVANEEE ! A MAIKA MI CQLA ZIMA SEDI DA SI 4ATKA V SAITOVETE ZA ZAPOZNANSTVA S RAZNI TUPACI I SE PREDPOLAGA 4E E VIJDALA KLAVIATURA A SEGA AMAAA KAK DA GO NAPI6A ? :-x :-x :-x TAKA SE DRAZNQ :-x
т.7
krem4et0a i moita maika sedi po saitovete za zapoznanstva i vse az kato otida da govorq s neq tq izob6to ne me sku6a i sedi i si 4ati i az i izklu4vam kompa i tq po4va puk sled tva da mi se nervi nakraq se skarvame i sled tva po4va da govori s men :D
ama naprimer dnes si tegli tq nqkav fil i mi vika ot kade da si izteglq subtitrite ama tova da kade se e zapisalo ama kade da natisna 4e da go izteglq...ami za6to ne mi izlizat subtitrite..malele vikam ti si pulen indianec na kompa ama sedi6 i prai6 prostotii :D mnogo se draznq ei tei kato me vika da i obqsnqvam za napalno elementarni ne6ta.. :-x
Ina4e ba6ta mi pone moje sam da si proveri po6tata i da prati nqkoe drugo suob6tenie i da si pro4ete novinite,nego tova go interesuva i pone moje da go pravi 8-)
Lelq mi razbira ot komputri,daje se o4udvam 4e znae nqkakvi novi tehnologii deto maika mi izob6to e dale4e ot tova da gi 4ue nqkade :D
Babite i dqdovcite mi komputar neznam vijdali li sa :D izob6to ne razbirat te nemogat da hvanat mi6kata kamo li ne6to drugo :D
Ina4e ednite mi baba i dqdo nqmat GSM-i 6toto ni6to nemogat da napravqt na tqh,ama drugite imat i mogat samo da zvanqt i da pra6ta6 sms-iv na4aloto me karaha da im obqsnqvam kade da cuknat i t.n.ama pone ne mi zadavat 1 vupros po 1000 puti i govorqt s normalen ton i ne me iznervqt,e i do sega me karat da im naglasqm 4as i data ama n6.Ina4e i alarmata mogat da si naglasqt 8-)
Push7heTemp0
01-03-2009, 16:53
Поназнайват нещо, ама още има за какво да се оплаквам :D
someone_else_
01-03-2009, 17:18
пф.. наще хващат мишката наобратно .. :o
summer_mo0n
01-03-2009, 17:31
Хах страшно са забавни особенно майка ми като седне и се мъчи един час да напише една дума :lol: :lol: :lol: а един път беше отворила скайпа и звъняла на хората :lol: :lol: :lol:
sweet_nothings
01-03-2009, 17:48
Майка ми изкара курс по компютри, но вкъщи няма време да седне и за това й е трудно да борави. Пък баща ми по - си го бива с компютрите. Сяда да ми играе L2 или да натиска WOW и ся половината клавиши на клавиатурата са изтрити, и кат седне да отваря някъв сайт все ме вика за помощ, да му напиша линковете :razz: 8-)
хах майка ми-да но не специалистка но и това ми стига!Мразя когато седне на любимата си и гра с балончета и започне да ги пука с часове :x или пък се обади ,за да ме пита как да си свали някой филм,а това понякога отнема часове :D :D но каква да я правя.Колкото до баща ми -представете си щом държи мишката във въздуха :lol: :lol:
Sensuality
01-03-2009, 21:01
мне :D
jambo_bs
01-03-2009, 21:04
Мойте разбират от Скайп :D
ThePowerOfLove
01-03-2009, 22:41
Майка ми разбира само от скайп и от abv :-D
Баща ми не сяда изобщо на компа..
alwaysnforever
01-03-2009, 22:56
майка разбира малко,пък баща мииии..той изобщо 8-) 8-)
scoobydors
01-03-2009, 23:00
Не.
Da.. i to pove4e ot kolkoto si misleh. ;D
LittleSunshine
01-06-2009, 18:33
Баща ми разбира ама не всичко и сега като си взехме лаптоп постоянно ме кара да му обяснявам, а майка ми нищо не разбира 8-)
dimitar_ak
01-06-2009, 19:49
И майка ми и баща ми са професионалисти поставили началото на ИТ развитието у нас в института по автоматизация ЦНИКА. Вече са пенсионери, но баща ми продължава да работи. Още помня огромните компютърни зали и машините на които само процесора е голям колкото една пералня. Много от вас са виждали магнитни дискове превърнати в самоделна антена за телевизор. Дискети, флашки и ЦД-та нямаше. Носеха се перфорирани карти или ленти. В по-модерните времена ролки с магнитна лента. Зареждането на софтуер от такива носители траеше часове. На мен като дете ми беше забавно, но сега се чудш как са издържали.
Ето много разпространената за ранните 80 години машина PDP-11
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ee/Pdp-11-40.jpg/450px-Pdp-11-40.jpg
Мама не разбира, но тати да.
merryweather_ricci
01-06-2009, 20:26
Баща ми не знае как да си включи нета братче :D :D :D :D :D :D Майкаа мии знае горе-долу :Д:Д :-D
Разбират и двамата.. даже имат и двамата регове в аха,скайпове и някви други такива 8-) сега с майка имаме 2 компютъра у нас..добре че не живеем при баща ми че щяхме да се избиваме :lol:
fashion4etyy
01-07-2009, 03:10
майка ми нищо не разбира..като седне клавишите натиска с един пръст :shock: изнервя ме постоянно кара ми да и обяснявам и пак не разбира :?
ToniStoraro
01-07-2009, 09:17
Майка ми разбира. Обаче някои по-сложни работи не особено. Затова малко :D
vesito13
01-07-2009, 09:26
И двамата нищо не разбират , ама като гледам не искат и да се занимават с това . :-D Е понякога уш както не разбират изровят какво ли не де , ама как го правят и те надали знаят 8-)
оо забавно е да ги
гледаш как се блещат срещу монитора..
но иначе се водят разбиращи..
: ) ( :
LittlePrincess
01-07-2009, 12:10
Мнеее не разбират :D Само мама малко.
Абее... разбират горе-долу... :-D :-D :-D
_LacrymoSa_
01-08-2009, 07:21
Разбират и двамата :-D
aLiNcEtYy
01-09-2009, 08:48
И двамата рзбират и то много :( В нас имаме 2 компютъра и никога не ни стигат :D :D :D :D
cveteto64
01-09-2009, 09:45
Майка вече рабира съвсем малко,татко НИЩО даже незнае от каде се пуска
Complicated
01-09-2009, 11:13
Не 8-) 8-)
colymoly
01-09-2009, 11:20
и двамата са out нищо освен да пишат :D
Ами горе/долу.. Ама като се покаже нещо на монитора, което не знаят кво е и веднага: "Ето, съсипа компютъра.." И мноого ме изнервят :-D
Glorious
01-09-2009, 16:16
И мойте родители ме подлудяват като им обяснявам едно и също просто нещо през няколко дни.
ами разбират горе-долу, колкото да напишат едно писмо, да си проверят пощата, сметките по картите и да прочетат нещо в нета :D
Maika gooore doly se opravq ama tatko e ebasi indianeca :D
ami g/d razbirat ama ne kat mene :lol: :razz:
vlubeno_momi4e***
01-10-2009, 16:49
малкоо 8-)
баща ми разбира и се е вманиачил на тема антивирусни програми и всякакви такива глупости.. чесно казано понякога ме изнервя.Когато не съм на компа той винаги сяда и търси да инсталира някакви програми :shock: а иначе мама знае малко
HePeAJIeH
01-11-2009, 09:37
Бъкел не знаят!
аве при мен маика ми разбира толко колкото и трябва та си влезе в саита да работи с Microsoft Office и да играе на разни игри. А пък баща ми се води специалист и така на татъка, разни негови колеги му дават компютрите си да ги оправа като се скапят. Е добре и двамата могат да работят с компютър ама що се отнася до skype " Ела да пратиш едно суобщение на кака ти" или "Как се пускаше това". Имам егат късмета имам си само мои компютър с хиляда защити и тем подобни и никои не ми рoви из файловете. :)
PreciousDiamond
01-15-2009, 08:51
Ми .. тати си е хакерче .. а мама може да напише едно писмо и да работи на Word-a 8-)
littlebaby
01-15-2009, 10:00
Бащата разбира,майка не толкова :D
TeCHo0o0
01-15-2009, 13:54
бащата се прай на разбирач , ама пак разбира де колкото му трябва ...майка преди незнаеше как да движи мишката :D ,ама сега се е усъвършенствала :-)
merryweather_ricci
01-15-2009, 19:31
за жалост разбират от компютри и то доста...вече да си оставя скайпа включен??!?! дабе да никога...те навсякъде бърникат...преди 1-2 години баща ми ми беше чел чатовете и после ме пита кви са тия работи които ги пиша... :shock: направо га изгоних от стаята ми...а на сичкото отгоре той си говори с някви негови колеги от моя скайп...вече си имам ключе на вратата и сега никой не влиза освен аз...пълен покойй
ммм баща ми разбира много, а майка ми колкото да си влезе в скайпа и да си потърси нещо в интернет. :-D
Kostadin_682
01-16-2009, 18:02
Научил съм майка ми да пише по скайп и да говори, нищо повече 8-)
LadyInBlack
01-16-2009, 18:46
Майка ми се справя доста добре, за разклика от баща ми.
xaxa аз нямам такива проблеми :D нашите разбират и даже си имат и двамата лаптопи...баща ми сигорно разбира повече от мене :-o :grin: той постояно в офиса си стои на лаптоп и понеже има транспортна фирма и си следи колите от лаптопа,а майка ми не ходи на работа и поцял ден си стои на лаптопа и си тегли филми.... :-o
SoFarSoG00d
01-20-2009, 17:20
Да,добре,че всеки си има,че иначе нямаше да имам шанс да се вредя.Майка ми е луда на тема игри....,а баща ми постоянно разглежда някакви дайтове за интериорни решения.
rosencetooo
01-24-2009, 21:37
Съвсем малко : )) Майка ми знае само как да си пуска игри ,а баща ми да гледа филми хихи
Абе бащата се оправя ама майка е зле.Разбира от и-мейли дето и трябват за работата и скайп.
Black_Fyed_Peas
01-26-2009, 15:12
и двамата разбират но сме с два компютара и моя си е с паролка :D :D
Naughty_
01-26-2009, 16:43
Майка ми работи на компютър, а баща ми още се учи :razz:
BlaCkMoOn
01-26-2009, 16:52
бащата ми се прави на хакер, ама не става :D , а майка ми не се интересува от това
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 18:09
Може да се каже !ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
PurpleSand
08-30-2009, 18:15
Баща ми - да
Май ми - не много
viksit0y
09-05-2009, 21:37
Мама да, щото това й е работата и си има и нейн комп вкъщи, а тати знае да разглежда само сайтове за коли, инструменти и подобни, понеже с това се занимава :-D
Майка не се интересува, ама татко горе долу знае основните работи, а и това му стига :)
LoveRetroMusic
09-06-2009, 07:32
Майка ми разбира, ама баща ми още държи мишката с цяла ръка. :D
ver0nika_
09-06-2009, 07:34
Абе разбират, колкото да пуснат компа и освен да ми бъркат из нещата! :D
golf_5_r32
09-06-2009, 08:13
Пиша си с дядо ми по скайп майка ми знае каквото и трябва :P а от баща ми знам основните работи :P
майка ми знае и само ме дебне да стана та тя да седне..обаче когато неможе да направи или намери нещо все ме вика и по 100 пъти й обеснявам и тя пак пита :-s ..а баща ми сяда мноогоо ама мнооого рядко..свалила съм му една игра с карти..белот мелот :-D и си я пуска..един път го видях да гледа клипчета във vbox7.com .. като го видях се учудих супер много :shock: :D
DarinCetYy
09-06-2009, 08:42
ами майка ми не може мишката да хване, а баща ми едвам пише и мен ме вика 8-) 8-)
gabri3lla
09-06-2009, 08:52
Не разбират, особено баща ми винаги пипа каквото не трябва :x
Sarafina
09-06-2009, 09:33
Горе-долу
-Мама пише по-бързо от мен :D ама много внимава къде какво натиска
-Тати пише средно бързо и си влиза в сайтове спокойно...
За баща ми мога да кажа, че разбира и то доста, а пък майка ми само си проверява пощата и играе на някакви игри :-D
BrainlessROCKBABY
09-06-2009, 11:16
мда, и аз така. Татко влиза в google.bg и пише ДИР, намира dir.bg.. :razz:
Разбират как да влязат в скайп, да си пуснат музика и да търсят из гугъл. Много често провеждаме разговори как да си пусна филм и как да сложа субтитри ако няма :D
impassive7
09-06-2009, 21:05
Мама от време на време сяда, научил съм я как да си търси квото и трябва в гугъл, а тате не знае как да мръдне мишката. :lol: :lol: :lol:
Ами мн малко, но по скоро не и от една страна по-добре :)
Ами мн малко, но по скоро не и от една страна по-добре :)
както при мен :)
моите разбират пък но и мойта нее лесна :lol:
PHaNToM373
09-08-2009, 20:16
Oll tva e mn nepriqtno :( I moita maika poneje sus skype se opravq ama ne suvsem :D mi e 4ela 4atovete s priqteli :shock: Yjaas yjas ....
На мен майка ми и баща ми ... са чели какво съм си писала с момчето , в което бях влюбена .. бяха адските простотии . Като ме попитаха от къде се познаваме аз ги запитах от къде саразбрали за него ,а те се оправдаха с това " без да искам" и майка ми и баща ми имат скайп и регистрация в някои сайтове :)
Dementia
09-09-2009, 06:26
майка ми горе долу разбира повече работи с word excel, скайп има ама влиза много рядко преди имаше нахалството да ми чете хронологиите обаче аз вече си изключвам скайпа и паролата ми не я знае :P абе тя г/д разбира.Баща ми той горкия нищо не разбира когато си пиша с една приятелка там и тя си сложила като аватар на скайпа някви примерно сърчица и тате вика кое пак момче ти праща целувки и сърца няма да си пишеш с момчета :-x ( има една подробност която не я знае половината ми абонати са момчета :lol: ) ами тфа е когато уж тате трябва да е на компа видял че е свободно и решил да седне веднага ме вика било излезнало нещо ( а то антивирусната ми се активира :lol: ) такива са ко да прая :lol:
+1
magi_003
09-09-2009, 15:06
майка що-годе се оправя с компютрите , даже много добре.Но що се отнася до баща ми ... веднъж ме попита какво е гугъл? 8-)
NaNa_SladuRana
09-09-2009, 15:27
мама разбира даже си поддържа сайта на работата :D тате е по-зле,ама и той знае все нещо,ровичка се там :D
happyfacex
09-10-2009, 05:39
Те работят накомпютъра татко само ми го оправя :D .
Даже и баба си купи лаптоп и сега само на скайпа в нета и не излиза и като и се развали компа и неиздърожа и си купи нов. Без компютър неможе :D
bloodymirror
09-10-2009, 08:05
Горе-долу :-D
dead_princess
09-10-2009, 08:10
оправят се. :)
xcomplicatedx
09-10-2009, 08:52
.........
Assshley
09-10-2009, 11:43
Мм горе-долу могат да правят някои работи.
thelideto
09-10-2009, 14:09
Горе-долу :D
asp1r1n94
09-10-2009, 20:46
абе зависи ,какво значи разбират ?
fire_cat
09-14-2009, 11:13
Майка ми малко, а баща ми въобще.
майка ми по цял ден работи с компютър, но знае толкова колкото да се оправи в интернет :) А баща ми с чарковете само може да се оправи. Знае кое какво е :D
funky921
09-14-2009, 18:05
мдаа.. моите родители са съвременни :grin:
Мама много разбира! Дори и баба ми и дядо ми могат да работят горе долу - аз съм ги учила :-o . Иначе мама преди и филми теглеше :-D , ама вече ги позабрави тея работи и сяда само в скайпа да си чати 8) . Но иначе понякога ме скапват :razz: !
FuCkInBuBbLeGuM
09-22-2009, 16:05
Майка ми може да се оправя в интернет и Word, но само тва. Баща ми си може всичко.
татко разбира г/д, абе оправя се. мама пък мн обича да ми сяда на компютъра и да цъка нещо с мишката, все едно, че мн разбира, а всъщност нищо не знае :D
Dimana99
09-22-2009, 16:13
Не разбират, не се и мъчат
WastingLove
09-22-2009, 20:47
НЕ! НЕ! и пак НЕ! егати изнерващото дет е!
МИМЕ, ОТВОРИМИ НОВА ДЖАДЖА! :razz: :razz:
МИМЕ, ОТ КЪДЕ ДА КОПИРА!
МИМЕ, ПРИНТЕРА ЩО НЕ РАБОТИ! (при положение че съм в др стая)
МИМЕ, МНОГО БЪРЗО ЦЪКАШ И ЗА ТОВА КОМПА СПЕКВА! :razz: :razz:
Баща ми си няма идея откъде се включва компютъра.
Майка ми знае до толкова колкото да мърда мишката да цъка из разни папки и да влезе от "internet explorer" в интернет да чете "розали" и разни други глупости. :-D
tanch3t093
09-22-2009, 23:29
Баща ми що-годе знае как да се справя, обаче майка ми е пълна скръб. Като седне на компа вика "Сега откъде да влезна тука и тука. Ела да ми намериш Забранена любов. Как се пускаше интернета. Как да пиша в търсачката, къде е " :razz: :razz: :razz: И тфа сичкото е с моя помощ или тази на брат ми. Иначе само на карти знае да си играе. Преди мноого време редовно си бачкаше, ама сега явно позабравила, амаа чак до такава степен - направо не се издържа!
KoRnFlAkE
09-23-2009, 02:33
мама разбира, оправя се, няма нужда да и помагам.
баща ми е пълна скръб.
bqsna_teenagerka
09-23-2009, 07:55
Ами баща ми разбира до извесна степен :)
dimitar_ak
09-23-2009, 11:16
Смейте се ама когато аз бях дете да имаш джобна игра CASIO си беше лукс, а компютър направо недостижима мечта. 1-я ми домашен компьтър беше един Правец 16, който беше награда за приемането ми в техникума и беше служебен на баща ми. Тогава нямаше от къде да се купи.
Мама разбира колкото да си пусне филм или песен, да влезне в интернет 8-) Татко само знае как се включва и от къде да си пусне да играе карти :-D
adizitk1
09-23-2009, 15:35
Баща ми е компютърен специалист... това му е работата :D А майка ми си разбира нармално.
LoveRetroMusic
09-23-2009, 15:49
Мама се оправя, ама тати не знае как да изключи компютъра и държи мишката с цяла ръка .. и като почне да ми гледа скайп-а звъни на всички... :lol:
Мойте нищо не разбират :D
xXmagisXx
10-17-2009, 12:42
Майка ми разбира, но баща ми не. :-D
Майка ми може само да реди пасианс на компа :D Пък баща ми прави повече неща,ама ме убива като почне да се прави на разбирач и да бърника програмите :razz:
thelideto
10-17-2009, 15:21
горе-долу
мама - не ,оправя се д/г ама ..
тати - той разбира
y0uRfav0ritedRuG
10-17-2009, 17:12
Майка ми- г/д
Баща ми се занимава с компютри.
LittleDude
10-17-2009, 17:28
хал хабер си нямат :lol:
ghetto_superstar
10-17-2009, 17:48
разбират по-основните неща
на мама тва и е професията..и някой неща ги разбира само тя от цял град ;д
тате...абе мъчи се нещо ,иска ама на мама като и писне да му обяснява и на него му писне и така...с 2 думи оправя се г/д 8-)
абе знаят колкото да си пуснат google и да напишат някоя дума :D малко им е зор със смяната на фонетиката с кирилица ама 8-)
Оле..при мен положението беше нещо като трагично хахаха. .
Значии майка ми (много съм и благодарна за това де * ;д) е като индианец пред компа О.О ей така го гледа хахаха..
ама баща миии х,Х . . ужас хахахах..
нещо подобно на хакер (не кракер,ей ! ;д ) . .
( да обясня накратко за тези,които не правят разлика или изобщо не са чували за 'кракери' . . значии хакерите са добри хДД .. те са тези,които правят програмите и ги оправят. . .кракерите са тези,които разрушават сайтове. . крадат пароли,развалят програми и т.н. . не напразно казваме 'кракнаха' . . хДд както и да е хахах ) . .
и чее баща ми мн разбира.. преди живееше в нас (сега е в др апартамент) . .и ме побъркваше тоя човек аххаха.. всеки ден постоянно ..пребере се от работа и айде на компа :shock: . . и за капак свири на БАСС китара и се налагаше да се Упражняя..ужас ахааха..
и не ми стигаше той . .ми и ония ден се прибирам аз от даскало и гледам баба ми е хепии до небето :D и аз нали я питам за кфо тей и наща веднагаа,бърза да ми се похвали " ми баща ти ме научи на скайп " О.о олеле..вярвайте , като чух мии презля хахах..
викам ; абе тии от кога се научи да пишеш ..че скайп ми отваряш х,х и да четешш (зяпам я аз подозрително хаха) .. тя ; ми нее..аз само да звъня там гледам ..
и ся само ме врънка мамка и. . :-x (дай да видя тоя дали е тука,дай да видя ония .. ) ужас,ужас,ужас. . . .хахаха 8-)
XTREMEFREERIDE
10-17-2009, 19:55
Тати от както си има Лап-топ започна да се справя още по-добре.
Мама... оххх... мама е информатичка. :o ХАКЕР, ако питате мен. През друг скайп ми чела мойте хронологии... и станаха едни проблемии... :o :lol: Ужас!!! На всичкото отгоре не иска да ми разкрие тайната... :x
маалко
просто основните неща
и по-добре, че е така...
8-)
bilqnavod
10-18-2009, 16:18
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ::D :D
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Чак специалисти не са,но разбират нещтичко.
DevilWish
10-18-2009, 16:29
Maлко разбират :) :)
баща ми по принцип не разбира много ама се прави на голям разбирач 8-) .. майка ми пък въобще не е сядала на компа откакто е купен .. (2 години вече че нз дали не е и повече ;д) ..
а иначе баща ми адски мн дразни като започне да ми се прави на разбирач .. що тфа било така що другото било иначе абе да не ви е на главата 8-) добре че майка не сяда че няма да може да се вреждаме кой кога да седи :lol: ..
Колкото да си свършат работата бива
smileyyy
10-19-2009, 12:54
Майка ми- г/д
Баща ми се занимава с компютри.
И при мен така. :)
YourStar
10-21-2009, 15:00
Малко знае мама...колкото да разглежда някакви сайтова за мода и козметика 8-)
майка ми - да и то доста
баща ми - не много :P :D :D
Barbie47
10-24-2009, 20:14
аха.. мама много муу разбира.. :-) 8) ... като се почне с някви сложни програми... гледам кат индианец... ии тати му разбира.. горе долу.. знае основните неща
майка все ме кара да я науча как се избират и свалят торенти на филми и музика ама и казвам, че е прекалено сложно за нейните умения ;д
cherrygloss
10-25-2009, 11:22
И при мен е така.Баща ми и той има компютър ама направоо.. майка ми разбира от скайп г/д и направо ме подлудява, за това си трия хронологиите.. :D
rustynail1
10-28-2009, 17:41
хахххаххахха майка ми нищо друго не може да прави освен да играе на Пет Society хахх ..
:D
Dimana99
10-28-2009, 17:55
Не разбират
blondeVIP
11-01-2009, 10:43
Мама не . . знае само как да си пусне играта и да се рови из Google. . Тате разбира повечко, даже нещо като се спече и почва да се прави ина интересен ама иначе аз май най-много си разберам :D
SunnyTime
11-01-2009, 17:42
Мама категорично НЕ 8-) А баща ми се прави на много оправен :D знае как да го включи и да си пусне няква игра "Руска рибалка" :lol: а като зарови из компа да си търси някой филм става страшно 8-) Веднъж му обяснявам от разстояние къде да натиска и той каза нещо от сорта "Тука има едно ФИЛЕС да го натискам ли" 8-) 8-)
nadincety
11-03-2009, 10:00
Баща ми се прави , че разбира , но всъщност нищо не знае :D
Майка ми пък горкичката грам нищичко не знае 8-)
По едно време се беше научила да влиза в нета и да чете
вестник "Стандарт" , ама сега и това не може :razz:
мама дори не знае от къде се влючва компа :lol: рядко улучва копчето 8-)
billytalent
11-03-2009, 18:56
майка ми - да и то доста
баща ми - не много :P :D :D
+1
Force_bladeR
11-03-2009, 21:58
една дума и за двамата -> NOOBS :lol:
LittleDude
11-03-2009, 22:01
една дума и за двамата -> NOOBS :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: me 2
майка ми абсолютно нищо не разбира даже ся кът зехме лаптоп и и трябват 5 мин докат премести мишката до някоя иконка (то щото е мн трудно да си местиш пръста :? ) а баща ми той само виси в некви сайтове за коли и тото тва е 8-)
абе майка може само определени неща, които и тярбват за работата... баща ми иначе е цар ;д даже той преинсталира компютрите у нас..
AraBella
11-10-2009, 17:41
Мама уж много разбира,ама само в скайпа може да се оправи всъщност знае как да цъкне големият зелен бутон и да звънне :D При тате положението е в пъти по-трагично.Сигурна съм,че не знае дори как да включи компютъра.
tansibansi
11-10-2009, 18:52
Родителите ми не разбират нищо от компютри .. преди време като ми го купиха бях научила баща ми да го изключва и да си пуска филми, но сега даже не може да мръдне мишката 8-) . Майка ми пък като и трябва нещо все мен търси и то все в най-неподходящия момент .. ама какво да се прави .. :smt047 [/i]
kriSko94
11-11-2009, 11:59
:lol: :lol: за най-голямо съжаление се оправят мнг добре ... :-o
направоо преди умирах,защото не ми даваха да имам парола на буука, цитирамм: аа нещо да не криеш от нас, ние трябва да знаем какво става с теб..бла-блаа... :shock: тогава бях на 13.. аа тогава майка ми и абонатите в скайп ми чистеше.. кой е този? - аа това е 3я скайп на иван от "г" клас :razz: и т.н.
когато станах на 14 ми казаха,че имам право на лично пространство... 8) сега е добре положението ;)
tainaTaa
11-11-2009, 16:16
Майка ми може поне да влезе в интернет, ама баща ми... неможе да натиска иконите даже :D :D Тамън премести мишката до иконката, натиска и я закарва в другия край на десктопа :D
iiordanova
11-13-2009, 12:10
Ами .. да.
Майка ми знае определени неща. Справя се много добре. Но не е запозната толкова навътре с нещата.
Баща ми също знае определени неща. Честно казано , отлично се справя.
Знае всичко важно. Ако не знае нещо не се отказва , а ме пита. Схваща много бързо. 8-)
Справят се и двамата. Английския им е доста добър, което е плюс. :wink:
баща разбира някой работи амаа майка ми е трагичен случай :D :grin: :lol:
kamucheto0
11-13-2009, 14:53
Баща ми е Гола вода :grin: :grin: :grin: :grin: нищо не разбира :D а майка ми може да играе само на некфи карти и тва е :razz: :razz:
LuxurySk0B
11-15-2009, 08:15
Разбират си ама не не са чак компютърни инженери :D
Jus7DreamBoy
11-15-2009, 08:53
Оше псувам и проклинам този който научи баща ми да борави с компа и сега ако си е в къщи задника му е на компа :o :o :o
А майка си цъка пасианс 8-)
Blackfish
11-15-2009, 15:36
Майка ми разбира ама малко... Баща ми не се и опитва да научи нещо.. :D
Разбират в доста голяма степен от компютри. В някои области дори повече от мен... А аз си я карам на Trial and Error, уча си се от грешките :D
aloveyou
11-22-2009, 10:56
ами тате долу-гори разбира малко..
Но мама НЕ :(
OneDayInNewYork
11-22-2009, 11:02
тате разбира и то доста
мама въобще не.. :lol:
тате разбира и то доста
мама въобще не.. :lol:
+ :neutral:
dakata123
11-29-2009, 19:43
родителите ми не са специалисти, ама баща ми седи всяка вечер на компа :-x влиза в някви форуми и чете, когато стане въпрос за писане във форума ме вика, каквото и да правя ме прекъсва. Майка ми абе тя разбира по-вече макар и да сяда само когато трябва да прочете нещо.
нем..
мама я уча понякога но не може да се каже че разбира 8-)
Neopitom3na
12-02-2009, 17:35
мм не много
Майка-г/д да.
Баща ми-не. 8-)
slynchoo
12-08-2009, 14:45
и двамата разбират.
Оправят се с елементарните неща...
Татко ми е инжинер и програмист и всичко което знам, съм го научил от него. Майка и тя разбира малко или много елементарните неща - да инсталира програми, да деинсталира, да работи с тях, снимки музика интернет да... Тей, че лаптопа ми съм си го заключил по всякав начин със всякакви всевазможни програми :-D :-D :-D ....
shisharkatapz
12-10-2009, 18:52
Нищо неразбират ама грам,бащата искаше да играе карти ама откакто си сложих една брутална снимка от rotten и повече не посмя да седне
FantaMen
12-13-2009, 00:19
Ами сядат често ама до ся не се е случвало да ми барат скайпа специално... иначе са разглеждали сайтове в който влизам... Но при мое отсътвие компютъра се следи от 3 различни програми .. така че за секунди разбирам къде и какво са гледали... най важните ми неща са заключени с по 2 пароли :D :D Сигурност братче ... 8)