View Full Version : Как ви казаха че очаквате че сестричка/братче?
TomorrowCanWait
08-10-2008, 20:05
Еее как ви казахааа тази хубава новинааа и как реагирахтее :grin: :grin: :grin: :grin: :) :)
VerryBerry
08-10-2008, 20:09
Бях на 4 годинки и бяхме с баба насело,когато татко дойде и каза какво е станало.Аз бях много горда че съм кака 8) то и сега съм горда де..а мойта "гордост" спии.. 8-)
TheGirlNextDoor
08-10-2008, 20:14
...аз съм 2-рата :grin:
CaribbeanGirl
08-10-2008, 20:36
Аз не помня :D :D :D
hahavteen
08-10-2008, 20:38
Ми наще се опитваха да си направят бебе и един ден майка ми си купи тестове за бременност и след като направи и третия каза че е бременна ама да не казваме на никой защото носело лош късмет :-D И аз и сестра ми адски се радвахме и с нетърпение очаквахме да се роди бебенцето а когато разбрахме че ще е момиченце още повече се изкефихме. Сега сме 3 сестри :grin:
Marina__
08-10-2008, 20:39
Еми на вечеря ни казаха със сестра ми. На такава възраст сме и двете, че нямаше разни "филми" за щъркели и други подобни :-D . Иначе, "повода" за гордост се пръкна на бял свят вчера към обяд 8) .
hahavteen
08-10-2008, 20:42
Еми на вечеря ни казаха със сестра ми. На такава възраст сме и двете, че нямаше разни "филми" за щъркели и други подобни :-D . Иначе, "повода" за гордост се пръкна на бял свят вчера към обяд 8) .
Йес! Чудесно! Мн да ви радва и да ви слуша! Само като си спомня със сестра ми как се радвахме! 2 дена не можехме да си намерим място :grin:
TomorrowCanWait
08-10-2008, 21:14
Даа ти е живо и здраво иии мноого много да те радва... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
elety9730
08-11-2008, 23:18
Честито :grin: Да ви е живо и здраво и много да ви слушка :grin: :-) :) :) :)
честито отново!..
ми аз нямам братя и сестри, а ми се иска..ама като бях малък бях много против, имах си досаден братовчед за съсед и въобще не ме радваше идеята, та един ден нашите решиха да се изгаврят с мен и ми казаха, че плануват да си имат още едно..до ден днешен няма обаче
skatemore
08-12-2008, 10:35
бахти тъпанарите баце , умрели от кеф , незнаат къде са , лайна , кви са тия филми бе
бахти тъпанарите баце , умрели от кеф , незнаат къде са , лайна , кви са тия филми бе
ебаси изрода си заклеам се.Или май само се правиш.Се тая,явно си зле
Marina__
08-12-2008, 15:44
Голям си кретен, честно! От такива плиткоумници като тебе ми се :smt078 !
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-13-2008, 02:50
мама ми и тати ми са разведени .. и тати като си намери 2рата жена .. тя се нанесе у тях .. иии понеже не живея с тях .. не мога да разбера кфо става там .. получих смс .."хеи хеи имаш братче казва се траян и тежи .." и т.н. бях на 10.. бях горда че вече не съм самичка :) .. после 3 години по късно нов смс .. "братче.." и пак същото съдържание с разлика в името.. е тогава се съдрах да рева... :-o :shock:
fall_out_girl
08-13-2008, 06:14
Ами тъй като бебчо трябва да се роди другия месец,новината я получих март...Кака беше усетила,че мама е бременна и ми го каза,така че аз вече знаех когато ми го съобщиха...А иначе бяхме в един ресторант и мама ми показа снимката на бебчо от видеозона и ми вика "Знаеш ли какво е това" и аз естествено викам да знам...И така стана общо взето... 8)
neshtopotaka
08-13-2008, 14:41
amm az bqh na 6 i nali mart mesec kato vidish shtyrkel trqbva da slojish martenicata pod kamyk i da si pojelaesh neshto i az si pojelah sestrichka i sled 1 mesec mamaa kaza 4e e bremenna i az bqh mn 6tastliva 4e mi se e sbydnalo jelanieto kym 6tyrkela :grin: am posle kogato se rodi stanah sutrinta i maikami i ba6tami gi nqma6e be6e samo baba mi i tq mi kaza 4e si imam sestri4ka i taka i sega mn si q obi4am i vs davam za neq :-)
Jumbie483
08-14-2008, 20:39
Аз нямам нито братя, нито сестри. Но 2 години преди да ме роди, майка ми е била бременна с момче, само че е загубила бебето :-# Тя като ми разказа и ми показа снимките от (сега ще се изложа) скенера или там каквото е на бабето докато е още в корема на майката. И след като ми разказа и бодробности аз подсмърчах цял ден, още си пазя снимката :cry: :cry: :cry:
chocoleptic
08-15-2008, 08:51
Не си спомням много.
Бях на 7.
Ама беше голям шок.
От малка не мога да понасям бебета и подрастващи.
Marina__
08-15-2008, 09:21
...
Съжалявам :( :smt056
Crissy [*]
08-15-2008, 09:34
ми бях мъничка и много исках ии просто са ми го казали май ,.., само помня че се радвах супер много
karitooy
08-16-2008, 07:20
Еми и аз така :lol: :lol: :lol:
PiruBloodz
08-16-2008, 07:51
бях в корема на мама.. тя ме потупа по главичката 2 пъти.. още го помня
Мен не ме питайте :lol:
:razz: :razz: :razz: :lol: :razz:
skatemore
08-16-2008, 10:01
като се роди още едно тъпо дете наще ше кажат "ей педерас ше има още една курва или педерас "
Аз съм по-малката, но знам, че когато съм се родила кака е била с баба в болницата и сестрата е казала на кака: "Честито, имаш сестричка!" тя се е обърнала към баба и е казала: "Бабо нали щеше да е братче!" и след това се съдрала от рев...
Angel_In_Disguise
08-17-2008, 22:15
Нз как са ми га казали ама хич не исках сестра :D Ама сега си я обичам
Zahal4ity
08-19-2008, 19:24
Аз бях на 10 и видях че мама си купува тест за бременност и я попитах кога ще си прави теста, тя каза че на др сутрин! не бях спала цяла вечер и сутринта станах рано, и майка ми беше направила теста, стоеше сама в кухнята и аз сядам до нея и мълча, чудех се как да я питам щот ми беше неудобно! и по едно време (след 10мин мълчание) "мамо, има ли бебе" и тя като каза "да" аз почнах да се радвам и сабудих тате и му казах "айди тате, мама ще има бебе" сега като се сетя ми става смешно :D :D :D :D ! а като ми казаха че мама е родила аз мн плаках ... от радост ест, исках братче, ама излезе сетричка и пак сам доволна
TheLittleAngel
08-19-2008, 20:01
]Аз бях на 10 и видях че мама си купува тест за бременност и я попитах кога ще си прави теста, тя каза че на др сутрин! не бях спала цяла вечер и сутринта станах рано, и майка ми беше направила теста, стоеше сама в кухнята и аз сядам до нея и мълча, чудех се как да я питам щот ми беше неудобно! и по едно време (след 10мин мълчание) "мамо, има ли бебе" и тя като каза "да" аз почнах да се радвам и сабудих тате и му казах "айди тате, мама ще има бебе" сега като се сетя ми става смешно :D :D :D :D ! а като ми казаха че мама е родила аз мн плаках ... от радост ест, исках братче, ама излезе сетричка и пак сам доволна
Ах това ме разби! Много хубава история. Аз за съжаление съм второто дете и до последно са мислели, че ще съм момче. Когато съм се родила и баща ми е разбрал, че има 2-ра дъщеря е бил в голям шок. От малка съм пълна с изненади. :D
Преди няколко години просто видях, че майка ми все по-често започва да лежи (не е характерно за нея просто да лежи). После забелязах, че ходи през пет минути до тоалетната и се учудих, ама още не й личеше. И накрая като наду корема я попитах... Скачах до тавана от кеф, защото винаги съм искал братче/сестриче. А ироничното дойде в това, че сега имам и двете. Вторият път просто ми каза, че чака момче в третия месец :)
CocainCocktail
08-19-2008, 22:06
Катп цяло ситуацията беше мн комична,и продължава да е с мойя брат :-D
Когато разбрах бях на 10 и видях теста...знех за какво е защото тогава течеше реклама ейтакава с едни пингвини дето пеят :D
А официалната част татко ми заяви ще си имаме бебе и аз казах "ми добре" и ме гледаха 10 мин като стъпосани.
Пък като се роди брат ми (който мислех за момиче) нямах тел в мене си.
И майка е отишла в болницата без никой да знае защото всички били на работа (само се обадила на един семеен познат да я закара) и естествено семейните ни познати бяха първите които знаеха.Та понеже синът им е в моят клас...И го гледам как бяга по коидора с почти падащи дънки и разкопчан цип...Имате бебе,имате бебе,мам ми прати смс...момчееееее....
После мн се смяхме
chocoleptic
08-19-2008, 23:09
Аз съм по-малката, но знам, че когато съм се родила кака е била с баба в болницата и сестрата е казала на кака: "Честито, имаш сестричка!" тя се е обърнала към баба и е казала: "Бабо нали щеше да е братче!" и след това се съдрала от рев...
:lol: :lol: уахахахахах
Братче,сестричка все тая.
Ужасно е.
Vikitooo
08-20-2008, 03:30
Ами аз точно не помня как ми казаха, но много добре помня раждането на сестра ми. :)
Роди се привечер и аз бях в баба и дядо ( на село) и звънни телефона , баща ми.. Тогава помня баба, вуйчо, дядо ми очакваха да се роди внук, но на пук на тях се роди внучка. 8-) Останаха малко разочаровани. Но точно от това "разочарование" сега не могат без сестра ми както и без мен де ( но тя е слабост). :oops:
NaNa_SladuRana
08-20-2008, 13:59
оооо не помня,била съм на около 2
много ми е разбирала главата :D
Wrathchild
08-20-2008, 14:36
Бях на 15 и мама каза, че й закъснява... и я накарах да си направи тест, а после ми цъфна и вика 'честито, ще ставаш кака'. Много бях щастлива.
girls_aloud_
08-21-2008, 13:17
била съм на 3 и изобщо не помня какво са ми казали :)
machineheadfan
08-22-2008, 14:15
м понеже аз имам по-голям брат и когато са му казали, че ще има сестричка(тогава е бил на 5) казал да ме врънат в на майка ми корема,защото не искал сестра,а брат 8-) :lol: :D
ем бях на 8 и бях на село тогава,тати кат ма забра и после в колата-малката,ще ставаш кака :grin:
И аз. Помня само кaк клечах до родилния дом като ги взимахме, ама преди това съм го пропуснала.
mtg1992bg
08-22-2008, 18:03
На мене пък докато ми кааажат....Аз тогава бях на 7..Бях у баба и дядо и трябваше същата вечер нашите да ме вземат. Обаче аз ги усетих, особено баба, че нещо много потайна стана, все си шушукаше с дядо в кухнята, а аз като вляза и млъкват, хванати на "местопрестъплението" :D . И накрая аз за пореден път влетявам при тях, те за пореден път млъкват и аз "Абе какво става тука бе?", а те мълчат. Аз тръгнах да излизам от стаята и чух баба да шепне "Ама знае ли Калинчето?" и ест рязко се обръщам и питам "Ама какво?..."и баба смотолеви нещо от рода "Ами дали знаеш че днеска ще те вземат". Разбрах я че лъже, щото точно аз и казах че ще ме вземат, ама...не може да лъже женицата :-D Отидох ядосана в дневната, а дядо влиза гузно ухилен и ми заявява "Калинченцеее, миличкооо, ще си имаш братче или сестричкааа!" а аз "Е тъй кажете де!" :lol: :razz: Била съм такъв пън, ама направо...Радвах се, обаче не го показвах.То и сега май съм тъй :)
Много исках сестричка, ама надеждите ми рухнаха още около 6 месец. Имах доста време да свикна, че у нас ще е пълно с колички (а сега като гледам, имала съм едва бегла представа!).
zvezdii4kaa
08-22-2008, 18:05
като бях на 5 се роди 1 ми брат помня че мн се радвах че е момче защото не исках да си играе с куклите ми :grin: 2 ми брат се роди мин год и аз бях мн ядосана и не го исках защото 1 разликата ни беше мн голяма 15 год и 2 ми е полубрат но като се роди мн си го заобичах и сега не мога без него :-)
SunShinePearl
08-22-2008, 18:08
еми аз съм 2-рото дете и изобщо нз как кака е научила за мен
аз също съм 2 ро дете и като гпедам касетката на изписването ми се вижда сестрами колко се е радвала за мен .. постояно се смееше вика бебето бебето не млъкна
:lol:
DeathRogue
08-22-2008, 21:12
bratov4edkite mi razbraha predi men :( i te mi kazaha
Miss_Fenty
08-22-2008, 23:17
Аз само искам пък мама не може точно сега /хапчета ала-бала../ а и много не искат щото съм била егати зверчето ии ако и тва е такова като мене направо не им се мисли.. :lol:
ElinoOor
08-23-2008, 01:04
ако ми бяха казали такова нещо щях да се зарадвам че ще има над кого да упражнявам психически тормоз :lol: :razz: :razz:
сериозно мии щях да се изкефя че ще имам компания в къщи макар и от начало доста ревлива и миризлива.. :D
bobo_kaulitz
12-17-2008, 14:03
тц.. при мене беше бахти ситуацията свъщам се от даскало и татко: как си бобоо? аз: ми добре татко: ако имаш братче или сестричка ше сменяш ли памперси ше му миеш ли г*за :D:D:D:D и аз шокиран казвам да.. и той: да видим скоро ще разберем :D
"Ще си имаш братче или сестричка" и аз изпаднах в еуфория, бях се молила толкова време да ми направят едноо :D :grin:
Biskfitka
12-17-2008, 15:55
Бях на 6 години.Никой не ми каза! :x Видях,че мама има корем...ии се усетих...умно дете бях :lol: И когато са отишли в болницата да ражда пак не ми казаха къде отиват...оставиха ме у баба....после не помня кво е станало.. 8-) спомням си,че на третия ден отидохме да вземем бебето и мама и аз се разревах..... 8-)
А иначе много искам мама да беше родила сега....като съм голяма...и много искам бебИ у нас,а не тва чудовище сестрата 8-) 8-) 8-)
Rebellion_Angel
12-17-2008, 16:39
...аз съм 2-рата :grin:
mi az imam kaka i tq e bila na 9 kato sum se rodila az.kaka adski mnogo e iskala sestri4ka.razkazvali sa mi,4e kato sa trugnali da karat maika kum bolnicata i kaka i e kazala "ne se pritesnqvai,mai4e,i brat4e da mi rodi6,az pak 6te te obi4am"...i osle kato sum se rodila tq e bila golqma nadufka,4e e kaka i 4e ima malka sestri4ka
scoobydors
12-17-2008, 16:47
Бях на 6 и една сутрин мама се забави в тоалетната. Когато излезе ми каза, че е бременна може би в първия месец 8-) (дори не си помня реакцията).
Сега сестра ми е първи клас, супер инато същество и хубава като кака си. 8) :D
Не исках бебе у нас!Не съм такъв човек но я мразих от самото начало още от преди раждането и,до ден днешен ситуацията не се е променила и няма да се промени!
breathless
12-17-2008, 18:16
Не помня. :-o
sladka__droga
12-17-2008, 18:20
Била съм на годинка ... на дали е много възможно да помня 8-).
scoobydors
12-17-2008, 18:25
Не исках бебе у нас!Не съм такъв човек но я мразих от самото начало още от преди раждането и,до ден днешен ситуацията не се е променила и няма да се промени!
Защо говориш небивалици ?! Представи си живота си сега без него/нея !!!
Поне малко не я ли обичаш бе ?! :-x
И аз се карам често със сестра ми, но я обичам с цялото си сърце и не мога да си представя живота без нея, един ден да не ме ядоса и ми липсват скандалите дори. Тя е всичко за мен, живота си давам за тая малка гадинка... но я обичам !!!
Изказах мнението си по въпроса не енужно да ме нападаш така!Не не я обичам,и живота ми нямаше да е толкова вгорчен ако я нямаше!Просто не ме нападаи без да знаеш как стои ситуацията в къщи и какво ми е на мен! :)
sTiLLyt0
01-26-2009, 19:04
Аз съм второто-последното дете
А иначе на брат ми как са му казали за мен и аз не знам :D Някой път може да питам мама :D
Darkkiss
01-26-2009, 21:24
единствено дете съм...
като малак исках да имам брадче/сестриче
но сега благодаря на бог че нямам
ами беше един слънчев пролетен ден, бях втори клас и наще нещо ме извикаха в стаята им и почнаха заобиколно и нали ми викат "Имаме една много хубава новина за теб, ще си имаш братче или сестриче..." това помня :D и аз много се зарадвах и много си я обичкам сестричката. Доста се караме и ме изкарва извън нерви ама живота си давам за нея, тя е част от мен и не си представям живота си без нея.
ANTIHUMAN
01-27-2009, 20:45
Brat mi reagiral po sledniq na4in. Ve4e 1-2 sedmici sym v nas nali i batko mi oti6yl pri maika i tatko poso4il me e i kazal: ,,Tova do koga 6te stoi v nas, nqma li da se maha?'' :lol:
Yancheto
01-28-2009, 07:50
Нямам спомени...Трябва да питам мама. :)
SoFarSoG00d
01-28-2009, 07:56
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМАМ.....
Infinity
01-28-2009, 09:37
мноого се надявам скоро да имам такава новина :)
Аз нямам нито братя, нито сестри. Но 2 години преди да ме роди, майка ми е била бременна с момче, само че е загубила бебето :-# Тя като ми разказа и ми показа снимките от (сега ще се изложа) скенера или там каквото е на бабето докато е още в корема на майката. И след като ми разказа и бодробности аз подсмърчах цял ден, още си пазя снимката :cry: :cry: :cry:
И при мен е било така. Само че бебето е изгубено в шестия месец...
alwaysnforever
01-28-2009, 15:38
Не си спомням много..бях 5ти клас, и мисля че на 1 пицария ми го изръсиха и аз гледах леко натровено :shock: :lol: :lol:
varnen4e
01-28-2009, 19:13
Brat mi reagiral po sledniq na4in. Ve4e 1-2 sedmici sym v nas nali i batko mi oti6yl pri maika i tatko poso4il me e i kazal: ,,Tova do koga 6te stoi v nas, nqma li da se maha?'' :lol:
:D :D :D :D
Ми то аз съм втората, ама като се замисля никога не съм питала брат ми как са му казали, а и той е бил голям, така че не мисля че са му разигравали разни театри....
NeverTheSame
01-29-2009, 07:26
бях на 7 в една пицария.посредата на вечерята баща ми ме пита:
`цвете,искаш ли по-малко братче или сестриче?`
и аз като някфа супер идиотка викам-
`мне`
и двамата останаха потресени,после всичко беше наред де,като се роди лапето бях щастлива,докато и тя не навърши 7 :razz:
miss_asi
01-29-2009, 18:06
Винаги се оплаквах че съм най-малка и така една вечер вечерям с нашите и пак казвам великата реплика че съм най-малка и тате казва ми след около 8-9 месеца няя да е така.Аз бях на 7 тогава и много се зарадвах ама сега разбирам че предпочитам да съм единствено дете ама няя.
ThePainIsReaL
02-01-2009, 19:39
Всеки ден майка си оставяше хапчетата за бременни пред огледалото, за да ги видя, да прочета и да се сетя.
Глупаво.. но стана. Бях в шок, все пак имаме 15 години разлика.
Ама сега съм много доволна, че е така.
ние сме 3 сестри. аз съм средната. казаха ни на закуска след дълъг престой на село. щях да си повърна млякото, но впоследствие се зарадвах при мисълта че тормоза на кака ми ще се разпредели върху двете. когато я взехме от родилното и двете мн се разочаровахме. о4аквахме кукл с букла а не ревящо червеникаво създание...а като се замисля че сега е супер мацка на 13 и пише в този форум... :shock:
ами аз много исках да ми кажат.........ама така и не ми казаха(е не го направиха де затова не са ми казали) :lol:
NadezhdaDqkova
02-07-2009, 22:36
Мммм... не помня :D Бях много мъничка :-D
GotTheLife
02-08-2009, 10:56
върнах се от село и заварих майка с големия корем беше ми супер безразлично даже прекалено странно безразлично за 5 год. лапенце :D :D
ами бях на 6 и бях в банята и майка вика от кухнята .. Дидее ще имаме бебе :D и аз отначало мислех че се базикат , но наистина беше така :) и сега онова говедо вече е на 7 години :) :)
XTREMEFREERIDE
02-22-2009, 20:36
За това точно нямам спомени.
Само си спомням, че след като бебешока беше в нас, наще непрекъснато повтаряха "Брати ти не е кукла!!" . 8-)
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 18:02
Не са ми казвали и дано не ми кажат ....