- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ви казаха че очаквате че сестричка/братче?
Еее как ви казахааа тази хубава новинааа и как реагирахтее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
Бях на 4 годинки и бяхме с баба насело,когато татко дойде и каза какво е станало.Аз бях много горда че съм какато и сега съм горда де..а мойта "гордост" спии..
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
...аз съм 2-рата![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Аз не помня![]()
![]()
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Ми наще се опитваха да си направят бебе и един ден майка ми си купи тестове за бременност и след като направи и третия каза че е бременна ама да не казваме на никой защото носело лош късметИ аз и сестра ми адски се радвахме и с нетърпение очаквахме да се роди бебенцето а когато разбрахме че ще е момиченце още повече се изкефихме. Сега сме 3 сестри
![]()
Еми на вечеря ни казаха със сестра ми. На такава възраст сме и двете, че нямаше разни "филми" за щъркели и други подобни. Иначе, "повода" за гордост се пръкна на бял свят вчера към обяд
.
Йес! Чудесно! Мн да ви радва и да ви слуша! Само като си спомня със сестра ми как се радвахме! 2 дена не можехме да си намерим мястоПървоначално написано от Marina__
![]()
Даа ти е живо и здраво иии мноого много да те радва...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
ЧеститоДа ви е живо и здраво и много да ви слушка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... данЪк оbщеsтфeно мненiе не пlaщам ...
честито отново!..
ми аз нямам братя и сестри, а ми се иска..ама като бях малък бях много против, имах си досаден братовчед за съсед и въобще не ме радваше идеята, та един ден нашите решиха да се изгаврят с мен и ми казаха, че плануват да си имат още едно..до ден днешен няма обаче
бахти тъпанарите баце , умрели от кеф , незнаат къде са , лайна , кви са тия филми бе
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
ебаси изрода си заклеам се.Или май само се правиш.Се тая,явно си злеПървоначално написано от skatemore
Голям си кретен, честно! От такива плиткоумници като тебе ми сеПървоначално написано от skatemore
!
мама ми и тати ми са разведени .. и тати като си намери 2рата жена .. тя се нанесе у тях .. иии понеже не живея с тях .. не мога да разбера кфо става там .. получих смс .."хеи хеи имаш братче казва се траян и тежи .." и т.н. бях на 10.. бях горда че вече не съм самичка.. после 3 години по късно нов смс .. "братче.." и пак същото съдържание с разлика в името.. е тогава се съдрах да рева...
![]()
![]()
Ами тъй като бебчо трябва да се роди другия месец,новината я получих март...Кака беше усетила,че мама е бременна и ми го каза,така че аз вече знаех когато ми го съобщиха...А иначе бяхме в един ресторант и мама ми показа снимката на бебчо от видеозона и ми вика "Знаеш ли какво е това" и аз естествено викам да знам...И така стана общо взето...![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
amm az bqh na 6 i nali mart mesec kato vidish shtyrkel trqbva da slojish martenicata pod kamyk i da si pojelaesh neshto i az si pojelah sestrichka i sled 1 mesec mamaa kaza 4e e bremenna i az bqh mn 6tastliva 4e mi se e sbydnalo jelanieto kym 6tyrkelaam posle kogato se rodi stanah sutrinta i maikami i ba6tami gi nqma6e be6e samo baba mi i tq mi kaza 4e si imam sestri4ka i taka i sega mn si q obi4am i vs davam za neq
![]()
Аз нямам нито братя, нито сестри. Но 2 години преди да ме роди, майка ми е била бременна с момче, само че е загубила бебетоТя като ми разказа и ми показа снимките от (сега ще се изложа) скенера или там каквото е на бабето докато е още в корема на майката. И след като ми разказа и бодробности аз подсмърчах цял ден, още си пазя снимката
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не си спомням много.
Бях на 7.
Ама беше голям шок.
От малка не мога да понасям бебета и подрастващи.
ми бях мъничка и много исках ии просто са ми го казали май ,.., само помня че се радвах супер много
Еми и аз такаПървоначално написано от karibskata_gotina
![]()
![]()
![]()
бях в корема на мама.. тя ме потупа по главичката 2 пъти.. още го помня
като се роди още едно тъпо дете наще ше кажат "ей педерас ше има още една курва или педерас "
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Аз съм по-малката, но знам, че когато съм се родила кака е била с баба в болницата и сестрата е казала на кака: "Честито, имаш сестричка!" тя се е обърнала към баба и е казала: "Бабо нали щеше да е братче!" и след това се съдрала от рев...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]