View Full Version : Защоооо той... ?
Сори пийпъл, ако има подобна тема ама имаме проблемче с приятеля ми../Той е на 18, а аз на 17г./..Тааа като започнем да го правим и той свършва буквално за 1-2 минути :shock: иииии така за мен нищо не остава... Плс,кажете ми какво да направим/направя, за да свършва малко по-бавничко, защото иначе аз никога няма да стигна до някакъв оргазъм така... :? :(... Мерси предварително :) 8)
еми имаше 1 презервативи Durex със часовник отпред на кутииката пробваите тях
Chaos_Knigh7
08-10-2008, 23:22
Сори пийпъл, ако има подобна тема ама имаме проблемче с приятеля ми... Като започнем да го правим и той свършва буквално за 1-2 минути :shock: иииии така за мен нищо не остава... Плс,кажете ми какво да направим/направя, за да свършва малко по-бавничко, защото иначе аз никога няма да стигна до някакъв оргазъм така... :? :(... Мерси предварително :) 8)
Правиш му ръчен масаж, докато не се изхвърли и започвате малко след това 8-)
според мен презервативите няма да помогнат мн...има си хапчета за тая работа не им помня името поразпитай тук таме и му ги вземи на гаджето ти иии ще те клати като гладен циганин джанка едно 2-3 часа :)
Сори пийпъл, ако има подобна тема ама имаме проблемче с приятеля ми... Като започнем да го правим и той свършва буквално за 1-2 минути :shock: иииии така за мен нищо не остава... Плс,кажете ми какво да направим/направя, за да свършва малко по-бавничко, защото иначе аз никога няма да стигна до някакъв оргазъм така... :? :(... Мерси предварително :) 8)
Спрей за задържане
Ем и аз бях така преди и като свърша се измивах сменях презерватива и даи от начало,ама при мен е така че първите 5 пъти като свършвам си остава дигнат и чак после може да спадне...
това наистина е едно много добро решение..направи така че да срърши преди да сте започнали :-D За да може после ерекцията му да е по дълга и дано да устиска по-дълго време.. Коффти проблем.. :? но спокс все пак май не е 1вия с такива оплаквания ...
Мн зависи има тука!Ако ти си СТРАШНА...кво се очудваш :-D ...а иначе може и тои да е млад в тая насока...кво се очудваш :-D
Ако не е малък на години - спрей за задържане или ръчната,както казаха по-горе!
Ако е малък споко ще се опраи по-натам...то си е до развитие и навик...
Nadelina
08-11-2008, 05:48
Predi imashe edna tema, kydeto edno momche iskalo da izdyrji poveche ili pogreshka beshe vzel takiva prezervativi i ne mojal da svyrshi. I reshili mackata da go dovyrshi sys svirka. Mahnal prezervativa i usetil kak toi e napylno bezchuvstven. Sled kato nakraq uspql da svyrshi taq mu kazala, che ne si chuvstva ustata, sqkash ima upoika.
A na avtorkata shte kaja - izchakai malko, ne byrzai, poveche praktika i shte zapochne po-bavno da svyrshva.
krem4et0
08-11-2008, 06:14
Моят приятел също свършва бързо 1-вия път. Е, към 10-тина минути е, но понякога и по-малко. Техниките са няколко:
-да свърши първо от свирка, задоволяване с ръце или самозадоволяване (а може прасто 1 бърз експлозивен секс)
-да ползва спрейове, презервативи и прочие методи за задържане
-да си мисли за нещо странично по време на акта
-да спирате, когато усети че свършва, да сменяте пози и прочие
-който бърза-повтаря!
Кажи му да си мисли за футбол :razz:
SabrinaAa
08-11-2008, 21:28
еми имаше 1 презервативи Durex със часовник отпред на кутииката пробваите тях :grin: :grin: :grin: :grin:
еми имаше 1 презервативи Durex със часовник отпред на кутииката пробваите тях :grin: :grin: :grin: :grin: какво бе
SpOrTs_GiRl
08-11-2008, 21:37
Моят приятел също свършва бързо 1-вия път. Е, към 10-тина минути е, но понякога и по-малко. Техниките са няколко:
-да свърши първо от свирка, задоволяване с ръце или самозадоволяване (а може прасто 1 бърз експлозивен секс)
-да ползва спрейове, презервативи и прочие методи за задържане
-да си мисли за нещо странично по време на акта
-да спирате, когато усети че свършва, да сменяте пози и прочие
-който бърза-повтаря!
Подкрепям.
hm... ne e ne6to NEnormalno no puk e nepriqtno.ima spreiove za zadurjane,prodavat se vuv sex shopovete.mislq 4e svur6va tolkova burzo za6toto se prevuzbujda.ot skoro li pravi sex?kogato pravih sex za purvi put sledva6tite dvaisetina puti to4no kato nego svur6vah adski burzo.posle sviinah sus use6taneto i trupkata i vlqzoh vuv ritum.moje bi toi su6to ima takuv "problem"
Кажи му да си мисли за нещо гадно. :-D Повярвай-действа!
Един приятел преди ми беше споделил, че за да не свършва толко бързо си мисли за майка си. :lol: :lol:
mini_brutal_barbie
08-11-2008, 22:07
mm deistvitelno napravi purvo tova 6te vidi6 6te svur6i dosta po bavno .. ina4e nz nakarai go da si predstavq nai-groznata i debela po banski :D ne 6eguvam se probvai s "ru4en masaj" xix 6te pomogne :)
hm... ne e ne6to NEnormalno no puk e nepriqtno.ima spreiove za zadurjane,prodavat se vuv sex shopovete.mislq 4e svur6va tolkova burzo za6toto se prevuzbujda.ot skoro li pravi sex?kogato pravih sex za purvi put sledva6tite dvaisetina puti to4no kato nego svur6vah adski burzo.posle sviinah sus use6taneto i trupkata i vlqzoh vuv ritum.moje bi toi su6to ima takuv "problem"
Ot skoro,da... I na dvamata ni be6e za pruv put prediu sedmica... iii go napravihme okolo 5-6 puti nqkude za okolo 2-3 dni.... :-o :-D