View Full Version : Няколко въпроса за първият път
YoUr_DeSiRe
08-11-2008, 08:46
Здравейте,имам няколко въпроса относно първият път и въпреки ,че съм изчела доста теми,отговори точно на тези не съм срещала.
Значи 1-вият ми е-трябва ли преди да започне любовната игра момичето да отиде до тоалетната,за да се измие с вода или с мокри кърпички.Естествено,че преди това трябва да си се изкъпал,но ако да кажем сме били някъде и го направим 1-2 часа след къпането,тогава каква се прави?
2-рият-трябва ли преди това да му направя свирка и ако не,кога трябва да му я направя,всмисъл в коя част на акта?
3-тият-задължителна ли е да се събличат вс. дрехи и ако да кажем остана по сутиен това има ли някакво значение?
4-тият-какво трябва да правя докато си слага презерватива,да му помогна или нещо такова?
Предполагам,че съм ми тъпички въпросите,за което се извинявам :oops:
Значи, може да не сте се къпали по 2 седмици, но само толкова! Повече е недопустимо!!!
Освен това задължително тряа да му правиш свирки през 5 минути, значи секс 5 минути - свирка и така до края!!!
задължително е той да е с чорапи, а ти с кърпа на главата!!!
И запомни!!! Презерватива се слага на големия пръст на крака! Слагаш го с уста!!!
:-x :-x :-x :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :smt021 :smt021 :smt021
blackfate
08-11-2008, 08:54
Еми ... според мен ще ти е по комфортно, ако знаеш че преди секунди си се освежила, а не преди 2 часа, нищо не е задължително, просто препоръчително ...
2. Никой неможе да ти каже какво да правиш ... ако искаш да му правиш - нека да е в началото ... но ако не искаш - недей
3. Нищо не е задължително ... той може дори блузата да не ти съблече ... а може и да си чисто гола ... Ако се чувстваш дискомфортно, остани по сутиен
4. Едва ли ще поиска от теб ти да му сложиш кондома, все пак ще ти е за 1 път, той сам ще си го сложи, ако ти позволи да гледаш - гледай и се учи ... защото има такива, които им е неприятно момичето да ги гледа докъто си го слагат ...
Прави само това, което ти идва от вътре и недей да се срамуваш, няма от какво, щом те обича, едва ли му пука за недостатъците ти :)
MiSs_DioR_CheRiE
08-11-2008, 08:57
Spoko ako ne si e mil rucete 2 minuti predi da pochnete nqma da hvanesh gubichki :D :D :D :D :D :D egati kvo se pritesnqvash tolkowa .. uspokoi se malko ... nqma nujda da se kupesh na vseki chas zaradi sexa :? A ako si tolkova chistoplutna go napravete pod dusha :D Taka ustroiva li te :D
Koi e kazal , che trqbva da mu pravish svirki ... Vsicko zavisi dali toi iska, dali ti iskash ... :x
Pak povtarqm ako ne iskash ne gi svalqsh ... Misul bratche :-x
Ti da ne mislish , che si slaga prezervativa po 2 chasa i polowina :-x
Вие няма да го правите по сценарии я!Квото доиде!
Xrisenceto
08-11-2008, 09:42
Здравейте,имам няколко въпроса относно първият път и въпреки ,че съм изчела доста теми,отговори точно на тези не съм срещала.
Значи 1-вият ми е-трябва ли преди да започне любовната игра момичето да отиде до тоалетната,за да се измие с вода или с мокри кърпички.Естествено,че преди това трябва да си се изкъпал,но ако да кажем сме били някъде и го направим 1-2 часа след къпането,тогава каква се прави?
2-рият-трябва ли преди това да му направя свирка и ако не,кога трябва да му я направя,всмисъл в коя част на акта?
3-тият-задължителна ли е да се събличат вс. дрехи и ако да кажем остана по сутиен това има ли някакво значение?
4-тият-какво трябва да правя докато си слага презерватива,да му помогна или нещо такова?
1Emi ako ne se 4uvstvash chista mini se s edna intimna mokra karpichka i si gotova :wink:
2Ako ti ne iskash nedei da mu pravish.Vse pak ti e za 1vi pat toi shte te razbere :-)
3Kakto reshite taka.Ako imash nqkakvi kompleksi ne se sablichai iscqlo .
4Ami toi she si go sloji sam.PO natatak moje i ti da probvash.
:smt023 :smt023 :smt023 Yspex :smt023 :smt023 :smt023
krem4et0
08-11-2008, 09:44
Достатъчно е и да си се окъпала преди време. Все пак може акта да не стане веднага. През 2 минути до банята ли ще тичаш?
Може и да му направиш свирка, може и да не му направиш-както дойде на момента и както прецениш. Желателно е обаче той да ти направи френска любов, за да поотпуснеш и да се овлажниш.
Аз бях по блуза, защото баба му беше в съседната стая. Не е задължително да си гола. Общо взето тук няма нищо задължително.
Препоръчвам ти да не му слагаш ти презерватива. Остави го на него. И без това ще си нервна.
Направете го спонтанно, естествено. Нека проникването стане нещо естествено, а не защото трябва. Ако не се получи-пробвайте пак след 1-2 дни. Не пийте много алкохол, но 1 чашка вино няма да е излишна. Успех :-)
Love0nlyMyself
08-11-2008, 09:58
1. не е нъжно да се миеш ако си мислиш че ще смърдиш толкова мн отдолу след като преди 1-2 часа вече си се бил изкъпала ама не е излишно се пак
2. не е нужно да правиш свирка ... само ако ти поискаш инече не е задължително
3. не е нужно и да се събличат сички дрехи ама някой момчета може да харесват циците .. и да се възбуждат от тях мн .. не го лишавай от гледката :)
4. не е нужно да му помагаш може и сам се пак
:)
angelkata_dqvolkata
08-21-2008, 19:58
parvoto i glavno neshto e da se uspokoish malko ! po spokoino nqma da umresh po vreme na parviq ti pat!!!
1 naistina ako ti sama reshish da si vzemesh dush nqma losho no ako ne iskash nqma da ima koi znae kakav problem
2 nz az mu napravih svirka povreme na sexa nz zashto prosto reshih i toi mi pozvoli (che koi maj nqma da poiska)
3 ami az bqh po sutien parviq pat zashtoto naistina ne mi beshe mn udobno chisto gola
4 mislq che nqma da mu trqbva pomosht
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 pojelavam ti uspeh
Love_Boy
08-21-2008, 20:07
Няма правило и норми понеже любовната игра е индивидуално изживяване независимо от обществените нагласи и етикет! Ти градиш правилата!
П.П: свирката не е задължителна!