PDA

View Full Version : .......

mrakat
08-11-2008, 19:47
..................................

ELFIQ
08-11-2008, 19:51
ми заший я :lol: :lol: пич няма как да скриете такова нещо,веднъж отворена няма връщане (за жалост ) ...
за тва "тъщата" :lol: :lol: май ще ви убие и двамата :razz: :razz:

donkihot
08-11-2008, 19:53
е все някога щеше да стане...кво толкова? ще се цупи известно време после ще и мине..спокоо

girl_in_black
08-11-2008, 19:54
Не мисля, че ще го направи.Просто така говори.А пък и може гаджето ти да те лъже, защото не иска да правите секс :) Помисли и по тази възможност -някак по-реална ми се струва.

На колко сте?

cMon
08-11-2008, 19:55
кажи и да го д*ха и я питаи нея кога са я пр*скали да видим кво ще каже тя........ пфф всеки родител е загрижен за момиченцето си ама чак да ви "убие" и да я води специално на генеколог за тва си е малко страна работа........

i'm so excited!
08-11-2008, 19:56
ебати смахнатите родители има на тоя свят.
да каже, че използва тампони просто. или я карайте на орална.

ubuntu
08-11-2008, 19:57
Са ще ти кажа нещо което може и да свърши работа ... да вземе всяка сутрин да ходи да тича уж за по добра форма за даскало .... и един ден да реши че нещо я е заболяло длу докато тичала и след тва прокървила ама тая болка да стане примерно 1-2 дена преди след цикъл в смисал да може да се извади малк окръвчица да изцапа гащенцата :D :D :D :D ае много поздрави на путката

MiSs_DioR_CheRiE
08-11-2008, 19:59
Kaji na priqtelkata ti da kaje na maika i , che se e otvorila s tampon 8) :D

Enichka
08-11-2008, 20:01
Има един начин :
майка й трябва да е малко глупава
тя трябва да е спортистка
и лъжата е следната :
когато е правила шпагат нещо я е заболяло от долу и и текло малко кръв...
извода какъв е :
вследствие на направеният от приятелката ти шпагат се е скъсал хименът й :-D
Съвсем сериозно това нещо е възможно :o

haterkata
08-11-2008, 20:16
хаха майка ми преди като момиче баба ми я била водила на генеколог да види дали е девственна тъй че хора има такива луди майки 8-) .пък за да злъжете има няколко вариянта:
1.интересно и е било и пръста е помогнал (глупаво)
2.спортистка е и докато е правила еди си кво е станало така
3.тампон
4.тва с вариянта дето е тичала за преди даскало също става ама малко ме съмнява да се върже майка и
5.да си кажете истината че сте го правили преди да я заведе (по благосклонна ще бъде)
6.ако не сте го правили още (лазвам го щото не схванах в крайна сметка дали сте го правили) ще си карате на френска

Love0nlyMyself
08-11-2008, 20:22
хаха майка ми преди като момиче баба ми я била водила на генеколог да види дали е девственна тъй че хора има такива луди майки 8-) .пък за да злъжете има няколко вариянта:
3.тампон
4.тва с вариянта дето е тичала за преди даскало също става ама малко ме съмнява да се върже майка и
5.да си кажете истината че сте го правили преди да я заведе (по благосклонна ще бъде)
6.ако не сте го правили още (лазвам го щото не схванах в крайна сметка дали сте го правили) ще си карате на френска

+1

Amateur
08-11-2008, 20:49
Ами има.Ако навиеш приятелката ти да каже че сама се е отпушила :-D

+1

hforce
08-11-2008, 20:54
predlojiha mn varianti iiii... suglasen sum sus si4ki... eto o6te edin ako ne ste go pravili - ne go pravite dokato ne q zavede na ginekolog, posle si se klatite kolkoto si iskate i mejduvremenno mislite opravdanie za sled vreme kato moje 1 mesec sled ginekologa da izpolzvate tva sus sportuvaneto, ako iska moje da se zapi6e na moderen balet ili na sportni tanci specialno za tova ako ne trenira ni6to, a i tamun 6te se nau4i da tancuva po-hubavo

SpOrTs_GiRl
08-11-2008, 20:58
Все пак до започването на учебната година няма много време .. Можете да си карате на френска, пък след като я заведе на гинеколог - давайте ..

kokom
08-11-2008, 21:03
почва някакъв спорт и проблеми нямате отворила се е при тренировки при правене примерно на шпагатите и готово една приятелка така беше :)

beautiful~kiss
08-11-2008, 21:24
3.тампон

Каква френска,те хората направо не издържат и искат да се изпраскат :D :D

А по темата +1,или другия още по тъпизматичен вариант-уговорка с въпросния гинеколог :?

iulka
08-11-2008, 22:51
Ебете си се, чукайте се, духайте си, лижете се- да не ви пука, пък кат стане време за гинеколог- скъсайте :razz: (после мой па се съберете :D )

mumiikataa
08-12-2008, 06:49
При мен се скъса в 3 клас май...Карах колело и паднах в една дупка и рамката на колелото ме удари мн силно в корема.Имах близо месец синина и така...На една приятелка й се скъса когато бяхме на кънки и тя падна ...

CucuTy
08-12-2008, 07:07
Добре, и все пак правили ли сте го?! Ако не сте - наистина няма смисъл да "бързате", правете орална любов ;) Ноо.. ако сте, трудно можете да излъжете майка й! Все пак тя знае какви спортове практикува (или е практикувала) дъщеря й. Ще ви подхвърля доста глупава и (поне за мен) невъзможна идея.. та значи знам, че с хирургическа намеса се прави операция, с която се слага изкуствен химен. Момичето може пак да е напълно девствено, освен че ще е много разширено отдолу :) Иначе това, че си била скъсала химена 'щото правила шпагат.. едва ли майка й ще се върже, макар че и аз познавам много такива момичета, които спорта - така да кажа - "ги е отворил" :)

Silvi21
08-12-2008, 09:22
mi zavisi na kolko e momi4ety to normalny da ima polov jivot vse nqkoga trqbva se po4ne ma zavisi na kolko e:}

the_legend_of_one_love
08-12-2008, 09:26
taq neinata maika mn opasna jena we :( :(

FreeSpirit
08-12-2008, 10:34
Аз не разбрах дали е все още девствена или вече не...
Ако не сте правили секс досега, изчакайте да мине прегледа и после :-P :-P :-P

anonymous546178
08-12-2008, 11:51
Ами има няколко варианта.
Ако е на повече от 15-16 глупаво е майка и да се бърка в личния и живот
Дори да отидат на гинеколог майка и не трябва да присъства във всеки случай
Незнам дали гинеколога предлага услугата "Проверка на химен в случай че майката е тъпо животно"

Или просто се фанете го обсъдете, ако сте на повече от 16

mili4kata_15
08-12-2008, 12:08
mi 4e tvoita fr ima dve dup4ici be pi4 ebe6 v dupeto tam nqma da razberat ebal li si q ili ne :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
pp:nqmam kirilica :-x :-x :-x

VerryBerry
08-12-2008, 12:15
анален секс

Ice_Queen_
08-12-2008, 14:19
анален секс
aahhaahahahahhahahaah

е тва е хора! ахахаха най-якото мнение в цялата тема

sim00n.light.shadow
08-12-2008, 15:04
Химена може да се скъса при голямо физ. натоварване. Може да я излъжете, че щерка й е прекалила с фитнеса или там ако тренира нещо. Пък и някои момичета се раждат без химен.
Аааа имам идея! Карала е колело, паднала е и седалката и се е обърнала вертикално. Прибрала се у тях и е подпряла колелото под прозореца си. Но като се прибрала в стаята си видяла, че прозореца й е мръсен и решила да го измие. И докато го чистила паднала върху вертикалната седалка и право в целта!
Базикам се, сори, че се ебавам. И още нещо: леле, ебаси майката дет я има!

rozova_lady
08-12-2008, 15:05
Кофти история :?

girl_in_black
08-12-2008, 17:33
А не мислите ли, че моето мнение по-напред в темата (че момичето не иска секс и за това говори, че майка и ще я води на преглед) е някак си по-възможно или аз нещо не разбирам от майки, прегледи, секс.. :-D

Natalia
08-12-2008, 18:09
Ами има.Ако навиеш приятелката ти да каже че сама се е отпушила :-D :)

Mun4o
08-12-2008, 18:14
що просто не се примоли на гинеколога да си трае,все пак има лекърска тайна ала бала..

ManyG
08-12-2008, 21:13
sloji i cip

sladko_teenche_v
08-12-2008, 21:26
Та значи проблема е следния: Тъща ми :D е казала на гаджето, че преди учебната година ше я води на гинеколог за да види дали е девствена, и ако не е ше я убие :D С гаджето мн искаме да го напраиме но маика и е мн строга :lol: има ли някакъв начин да излъжеме маика и че не сме го правили като открие че не е девствена?
на по колко сте ве хора,ако попаднете на печен гинеколог може да спаси положението,ама все пак на по колко сте :(

FiRe_LaDy
08-12-2008, 21:32
Са ще ти кажа нещо което може и да свърши работа ... да вземе всяка сутрин да ходи да тича уж за по добра форма за даскало .... и един ден да реши че нещо я е заболяло длу докато тичала и след тва прокървила ама тая болка да стане примерно 1-2 дена преди след цикъл в смисал да може да се извади малк окръвчица да изцапа гащенцата :D :D :D :D ае много поздрави на путката

И без да боли и без кръв да има пак може да се правдае с това!Аз пренирах 2 години лека атлетика.И миналото лято ми се наложи да ползвам тампон на морето и разбрах,че всъшност се е получило това при тренировките.Но нито ме е боляло,нито кръв е текло!Дори не съм усетила кога е станало.Иначе съм си девствена .... но ако тя не тренира нещо няма как да излъже.

sladko_teenche_v
08-12-2008, 21:37

И без да боли и без кръв да има пак може да се правдае с това!Аз пренирах 2 години лека атлетика.И миналото лято ми се наложи да ползвам тампон на морето и разбрах,че всъшност се е получило това при тренировките.Но нито ме е боляло,нито кръв е текло!Дори не съм усетила кога е станало.Иначе съм си девствена .... но ако тя не тренира нещо няма как да излъже.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock:

Candyy
08-12-2008, 22:39
Абе вие да не мислите ,че гинеколога разбира дали е девствена само по химена... има момичета на които им се къса в мнгоо ранна възраст...и не се съди само по това има много други неща ;) ако момичето е на 16 нека говори с гинеколога за дискретност... , но ако е по-малка не знам... още повече майка и сигурно ще иска да е с нея по време на прегледа.. :? :D 8-)

middle_of_noWhere
08-12-2008, 22:48
бий вещицата по главата бой бой бой докато не спре да мърда !

SlYn4iCe
08-13-2008, 09:31

съдист :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

alexandarchy
08-13-2008, 09:41
Ами има.Ако навиеш приятелката ти да каже че сама се е отпушила :-D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-D :-D :D :D

Nanilank0
08-13-2008, 09:42
navii genekkolkoga da kaje 4e e dectfena :grin:

xxxSnowflakexxx
08-14-2008, 13:00
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

pi0neer
08-14-2008, 13:44
на тая майка и да не е девствена а нея да я е донесъл щъркелът

bunit0
08-14-2008, 13:45
nqma kak :S:S:S
is4akaite i sle dlqkarq go napravete

neonskull
08-15-2008, 12:47
мириши си пацата

pateto16
08-15-2008, 16:00
da ne ti puka ako tragne da ti posqga togava boi i gotovo bii i dva shamara i gotovo :D :D

s3xy
08-15-2008, 17:35
Има един начин :
майка й трябва да е малко глупава
тя трябва да е спортистка
и лъжата е следната :
когато е правила шпагат нещо я е заболяло от долу и и текло малко кръв...
извода какъв е :
вследствие на направеният от приятелката ти шпагат се е скъсал хименът й :-D
Съвсем сериозно това нещо е възможно :o

всъщност наистина става. тренирам гимнастика и модерен балет и преди 1 година усетих на тренировка как нещо ме заболя и се оказа че хименът ми се е скъсал... бях се притеснила и попитах другите в групата ми... оказа се че всички сме така :) тъй че номера минава! :) успех

Maskata
08-15-2008, 17:38
Много страно заболяло те е (Как си разбрала,че е химена?=>би трябвало гинеколог(значи и майка ти е разбрала))После си се притеснила и си питала другите от групата (Какво?"Абе и на вас ли ви се скъса химена")
Мн страно като цяло... :grin:

opasnosladka
08-15-2008, 17:40
ми заший я :lol: :lol: пич няма как да скриете такова нещо,веднъж отворена няма връщане (за жалост ) ...
за тва "тъщата" :lol: :lol: май ще ви убие и двамата :razz: :razz:
Така е ! :D :D :D

Sweet Dreams-Madly Tipsy
08-15-2008, 19:16
a we spoko spored men ili gadjeto ti luje ili maika i prosto q e zapla6ila

buns_
08-15-2008, 19:19
бутни некоя друга банкнота на гинеколога ;]

dancemania
08-19-2008, 14:06
Леле майко пич съчувствам ти тя ще ви убий и двамата.айде късмет няма сигурно да е чак толкова страшно.Майка ми и тя така малко ми се цупи ама после свикна,се някога щеше да стане. :)

glezan4e
08-19-2008, 17:14
Kaji na priqtelkata ti da kaje na maika i , che se e otvorila s tampon 8) :D
как да се отвори с тампон? :-D :lol: :-D
а идеята за тичането е добра... ;)
успех и споко ;) :grin:

Wrathchild
08-19-2008, 18:08
ебати смахнатите родители има на тоя свят.
да каже, че използва тампони просто. или я карайте на орална.Само дето майка й надали е глупава, че да не се сети, че тампона не може да я отвори.

pampers
08-19-2008, 18:26
еее изчакайте още 1 месец, чакали сте сигурно мн повече , че 1 месец не е фатален :-D