PDA

View Full Version : ~~~Килограмите имат ли чак такова значение..?~~~

vaLq_14
08-12-2008, 07:27
Преди тежах 57 кг и затова исках да отслабна поне с 2-3.И успях с упражнения и правилен режим на хранене.Сега съм 52-3 кг.От месеци правя всеки ден поне по 100 коремни преси,разхождам се по час-два,за да поддържам форма.И наистина изглеждам добре,тялото ми е стегнато.Храня се сутрин,обед и вечер.
И честно казано не намирам кой знае каква разлика от преди и сега.Макар,че отслабнах с 3-4 кг...
Затова искам да ви питам вас притесняват ли ви килограмите?Тоест ако сте да кажем 58,а изглеждате добре?Имат ли значение килограмите?

vaLq_14
08-12-2008, 07:35
СТИГА С ТЕЯ ТЪПИ ТЕМИ ЗА КИЛОГРАМИ!!!НИКОЙ НЯМА ДА ЗАБЕЛЕЖИ АКО СТЕ СВАЛИЛИ 2КГ!ИМА ХОРА СЪС СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ ВИЕ САМО СЕ ЛИГАВИТЕ!Знам,че има хора със сериозни проблеми и изобщо не се лигавя.Въпроса ми беше дали килограмите имат значение,когато изглеждаш добре?Което включва и хората с проблеми,като това че тежат повечко и си внушават,че изглеждат зле.
Нямаше нужда да ме нападаш.

Giva
08-12-2008, 07:41
Не са важни килограмите а това дали се чувстваш добре в тялото си.Започнала си по-здравословен начин на живот с който не само си свалила килограми,но и си повдигнала самочувствието си че си успяла да отслабнеш.Продължавай така :)

LadyCarameL
08-12-2008, 07:45
Има хора,чиято структура просто е в техния ген,но има и такива,които тъпчат като свине[с извинение] и после пускат 159674652165 теми "Как да сваля X кг" "Как да си стегна коремЧето" и т.н
По темата-Не,не ме притесняват килограмите(освен,ако не са над/под нормата :-D )

TasteOfSin
08-12-2008, 08:31
Не!Килограмите не са от кой знае какво значение.Има хора с много по-тежки кости.Пък и ти може да си 1.50 и да си 58 кила или пък да си 170 и пак да си 58.Килограмите далеч не са най-важното.Ако тялото ти е стегнато и добре оформено дали си 3 кила повече или по малко не мисля че е от голямо значение.Пък и както каза BallFace те не се забелязват.

TheGirlNextDoor
08-12-2008, 08:48
...ми зависи кво имаш предвит под това да 'изглеждаш добре' ...то в твоите очи може да е различно....пък и 2 килограма както казаха и перди мен няма да се забележат никак :?

Irrepresible
08-12-2008, 08:50
ами никой няма да те пита колко кила си най-важното е да изглежсаш добре :) зависи от плътността на костите структура и други неща :) аз например съм 58 кила при ръст 1.66 и мисля че съм си мн добре та както казаха някъде 2 кила са нищо никой освен кантара ти няма да разбере

hgfh
08-12-2008, 09:02
нямат никакво значение килграмите а това как изглеждаш !!!

Silvi21
08-12-2008, 09:28
BallFace podkrepqm moq 4ovek!haha mi 4estny kazany nqma zna4enie ako 4ovek se 4uvstva dobre s kilcata si mislq 4e tva e dostata4ny nai vajnu e e 4ovekat da se vazpriema i da se haresva s tezi kila

SeXyL[!]Nk@
08-12-2008, 09:53
Килата имат огромно значение, ако си много дебел/а .Имаше в 1 форум, fitnes.bg ,едно момче е свалило 60кг,ама да сваляш 2,3кг и са пишеш теми cамо заради- 2-3кг не си заслужава+ тв'a има хиляди такива теми+ търсачката.

amazonkata90
08-12-2008, 12:50
Аз съм 58-59 кг; висока съм 165-166 см. Тялото ми е доста стегнато, но тичам всяка (или поне 4-5 пъти в седмицата) сутрин, така че това е съвсем естествено. Да, не съм 50 кила, но никой не ми е казвал ти си дебела. По въпроса - имам закръглен задник и бедра, но си ги харесвам. И смея да кажа, че по мен се заглеждат доста момчета... Но пак повтарям - важното е да си личи, че тялото е поддържано. Защото познавам много момичета, уж слаби, но като тръгнат да вървят, месото им се люлее ( надявам се , че разбирате какво имам предвид). Така че дали да си кльощав или закръглен е въпрос на структура (донякъде), но дали тялото ти е стегнато и красиво си зависи само от теб.

И не, не искам да отслабвам. Та то краката ми са мускули, коремът също ми е стегнат, е, задникът ми е по-голям, но ми съответства на фигурата. А не искам смъкнатите килограми да ми се отразят на бюста. Не искам и непрекъснато да треперя за всяка хапка храна. Аз си се харесвам, не - направо се обожавам такава, каквато съм. А това мисля, че си личи и отстрани... :)

Slave4You
08-12-2008, 13:04
Според мен не са важни, щом изглеждаш добре. Това, което показва кантарът е едно, а това което показва огледалото и каквото виждат хората- съвсем друго.

RagingOne
08-12-2008, 13:44
Само външният вид е важен, така че - да, килата имат значение. Сори. 8-)

сексЪл[и]нк@ (а.к.а. секси връзка към сайт),

Не рубувам на данък -обществено мнение!!!!!

добре, че не робуваш и на данък правопис, че държавата щеше да процъфти от такива като теб... мнях-нях, отплеснах се 8)

amazonkata90
08-12-2008, 14:33
Само външният вид е важен, така че - да, килата имат значение. Сори.

Сега. Килата имат значение и то огромно. Това никой не го отрича. Само че едни и същи килограми седят на различните хора по различен начин. Аз познавам едно момиче, което е с тегло 58 кг (или поне така казва), висока е горе-долу колкото мен, но като застанем една до друга разликата е фрапантна. Така че може би не килата са определящи, а сланините. Нямаш ли такива, няма значение колко тежиш!

_InSaNe_
08-12-2008, 16:20
охх стига с тия теми бее... еми хубаво продължавай в същия дух ама не са от чак такова важно значение точно колко тежиш.. ама тфа не значи че треа станеп 200 кила де :)

TheLittleAngel
08-12-2008, 16:35
He!

snow__queen
08-12-2008, 17:42
Никой не трябва да се срамува от това как изглежда

sladkish_14
08-12-2008, 17:49
Зависи колко килограма си .. Но не ми харесват дебели момичета , не искам да обидя никоя от Вас не се съмнявам , че сте прекрасни хора ,но извинявай , вчера бях на кафе с майка и минаха 3 момичета , 2 от тях бяха слабички,нормални! А 3-тото :shock: :shock: ама някфа пълна ама не просто "приятно закръгленка" , а ОТВРАТИТЕЛНО закръглена ,посочих я да я види майка .. а майка ми отговори "повече няма да те карам да ядеш" .. Възмотително ми стана ,като видях такова младо момиче ,раздрусало ци*и и корем .. Ми ужасно е !!! Не харесвам и това да се спазват диети , защо просто не се храните нормално , просто да не се тъпчете с излишно .. грозно е малко или много ... Пиша го в 2л.мн.ч , защото предполагам , че момичетата , които са писали преди мен са пълнички .. Просто , ако сте от тези екземпляри , като това момиче , направете нещо .. защото не е никак приятно ... :( .. А ако сте от "приятно закръгленките" няма лошо :grin: ... Не трябва човек да се комплексира много от това ..

TheLittleAngel
08-12-2008, 18:21
Зависи колко килограма си .. Но не ми харесват дебели момичета , не искам да обидя никоя от Вас не се съмнявам , че сте прекрасни хора ,но извинявай , вчера бях на кафе с майка и минаха 3 момичета , 2 от тях бяха слабички,нормални! А 3-тото :shock: :shock: ама някфа пълна ама не просто "приятно закръгленка" , а ОТВРАТИТЕЛНО закръглена ,посочих я да я види майка .. а майка ми отговори "повече няма да те карам да ядеш" .. Възмотително ми стана ,като видях такова младо момиче ,раздрусало ци*и и корем .. Ми ужасно е !!! Не харесвам и това да се спазват диети , защо просто не се храните нормално , просто да не се тъпчете с излишно .. грозно е малко или много ... Пиша го в 2л.мн.ч , защото предполагам , че момичетата , които са писали преди мен са пълнички .. Просто , ако сте от тези екземпляри , като това момиче , направете нещо .. защото не е никак приятно ... :( .. А ако сте от "приятно закръгленките" няма лошо :grin: ... Не трябва човек да се комплексира много от това ..

Ми аз нито съм закръглена, нито дебела. 43кг. съм, но смятам, че не трябва момичетата с наднормено тегло да се срамуват от себе си.

snow__queen
08-12-2008, 18:25
Ми аз нито съм закръглена, нито дебела. смятам, че не трябва момичетата с наднормено тегло да се срамуват от себе си.
+1

TheNewReligion
08-12-2008, 18:44
Темата , която си засегнала в писанието си е до болка изчерпана . Предлагам да се заключи . 8)

machine
08-12-2008, 19:14
КИЛОГРАМИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ ВАЖНО Е КАК ИЗГЛЕЖДАШ И ОТ КАКВО КАЧИЛА ТЕЗИ КГ

stealthyGirl
08-12-2008, 20:31
Нямат значение освен, ако не си дебела. Обаче не ми се обяснява кой е дебел, и кой - не. Пък и за различните хора, различно тегло е добре. :)

Enichka
08-12-2008, 22:37
Ами на мен лично ми пречат адски много.... Не мога да облека полички, къси панталонки, прилепнали панталони... По тясни блузки, потници, туники ..... :-k
Тоя застоял начин на живот води до яко надебеляване, за един месец съм качила към 9 кг.

sexy_sladuranka___
08-13-2008, 06:37
Ми аз нито съм закръглена, нито дебела. смятам, че не трябва момичетата с наднормено тегло да се срамуват от себе си.
+1
Има хора които просто по здравословни причини са със свръх наднормено тегло !
По темата :
Не винаги килограмите са решаващи , може да си 57 кг , но да са само мускули , но има и вариант да си само сланини .
Всичко зависи от процента подкожна мазнина .
Имам съученички които са два пъти по-слаби от мен , но просто телата им са отпуснати и грозни . :smt064

*LoRa*
08-13-2008, 07:19
красотата е в излъчването!
аз съм виждала много момичета които са закръглени но пък и адски чаровни
но ако един човек има наднормено тегло е хубаво да се замисли и да промени начина си на хранене
не говоря за диети
аз винаги съм била против диетите
човек трябва да се храни нормално независимо какви килограми е
човек трябва да се храни тогава когато наистина е гладен
казвам го защото напоследък съм забелязала че много хора си вманиачават че са гладни
съжалявам но според е ненормално да ядеш през половин или 1 час
независимо каква ще е храната (дали ще е вафла, чипс или сладолед)

malkata_kukli4ka
08-13-2008, 08:43
Според мен килограмите не са толкова важни,само ако ще ставате манекенки.Аз съм 44 кг,направо ще се счупя,искам ,но нищо не мога да ям,но не съм анорексичка де.в Нашия клас има две много пълнички момичета и страшно много им се подиграват.