PDA

View Full Version : Пръст в дупето ?!

EverythingButTheGirl
08-12-2008, 19:56
Наскоро приятелка ми сподели, че гаджето и пожелало докато правят секс да мушне пръста си в дупето му... Да не говорим, че и споделил, че не веднъж е свършвал докато ходи до тоалетна... Това ми прозвуча ужасно, никога не съм правила нещо такова. Знам, че едно момче пробва ли анален секс пък било то и само с пръст не се отказва, защото усещането е 5 пъти по-силно от нормалния секс, но просто не можах да го възприема.
Какво мислите за това? Пробвали ли сте? Бихте ли го направили?

eveto_xx
08-12-2008, 19:59
Наскоро приятелка ми сподели, че гаджето и пожелало докато правят секс да мушне пръста си в дупето му... Да не говорим, че и споделил, че не веднъж е свършвал докато ходи до тоалетна... Това ми прозвуча ужасно, никога не съм правила нещо такова. Знам, че едно момче пробва ли анален секс пък било то и само с пръст не се отказва, защото усещането е 5 пъти по-силно от нормалния секс, но просто не можах да го възприема.
Да чукам приятеля си отзад? Никога...

huligankata
08-12-2008, 20:02
Дамн .. гейско ми звучи - незнам дали бих го пробвала, ама съм убедена, че гаджето ми по добре да умре отколкото да поиска да му бръкна в задника 8-)
За тва па знам един пич, дето сам си бъркал докат правил секс и яко си се кефел - ма скришно така 8-)

И btw има такива теми ..

ghostwisper
08-12-2008, 20:03
ем по-принцип изпитва един вид оргазъм отзад .. приятеля ми не иска,пък и аз доста често го заплашвам,че ще му причиня простатен оргазъм .. :lol: :razz: Не мисля,че би ми харесало..ама съм готова на всякакви експерименти с момчето ми :)

rozova_lady
08-12-2008, 20:05
Мъжете се възбуждат когато им се допира нещо от зад
заради простата,тя им доставя голям кеф,но това не означава че е гейско
нищо подобно,а просто мъжка стимулация.

nefchi_bs
08-12-2008, 20:06
chetoh v edna statiq che tova mnogo gi vubujdalo... :-D

rozova_lady
08-12-2008, 20:07
Колко и да ти е смешно си е живата истина
това им дава много по-голям кеф от колкото да го наврът в някоя дупка.

spirtt
08-12-2008, 20:07
Знам, че едно момче пробва ли анален секс пък било то и само с пръст не се отказва, защото усещането е 5 пъти по-силно от нормалния секс
Наистина ли е така?

spirtt
08-12-2008, 20:08
Дали ще можеш да намериш статията? Че ми е интересно :?

EverythingButTheGirl
08-12-2008, 20:15
Знам, че едно момче пробва ли анален секс пък било то и само с пръст не се отказва, защото усещането е 5 пъти по-силно от нормалния секс
Наистина ли е така?

Да .. така ми казаха,а и четах преди време в една книга за това ;)

Amateur
08-12-2008, 20:15
Никога няма да си дам дупетуууу! :D :D :D :D

spirtt
08-12-2008, 20:17
Наистина ли е така?

Еми добре ама това че ти харесва означава ли че си педал , гей и там такива работи?

EverythingButTheGirl
08-12-2008, 20:28
Наистина ли е така?

Еми добре ама това че ти харесва означава ли че си педал , гей и там такива работи?

пф .. много ясно,че не .. или просто така си мисля :oops:

Liar
08-12-2008, 20:30
Ква книга?

xpucuto
08-12-2008, 23:28
Вчера гледах едно предаване.Точно за това се говореше.
Както ние жените си имаме G точка и мъжете имат.
В предаването се обясни точно какво да се прави.
Първо трябва да се свикне особено ако партнора не е много въодушевен от това, което ще му правите.Затова започвате с масаж на седалището, после разтваряте бузите и го галите около ануса(ще му стане приятно и ще се отпусне).Слагате презерватив на двата си пръста и започвате да навлизате, вкарвате пръстите си докрай(много бавно!!!), след като сте ги вкарали ги притиснете леко напред към пениса, започвате да движите нагоре надолу и да го галите...

Slain
08-13-2008, 06:05
Е, ти ми ръгни пръст пък стой да гледаш последствия... :smt021 :smt075 :smt064 :smt067 :smt068 :smt071 :razz: :razz: :razz:

fall_out_girl
08-13-2008, 06:27
На мен лично не ми харесва тази идея,но все пак всеки има право да прави каквото си иска...Ако човека иска може и други работи да му вреш отзаде...

amatorium
08-13-2008, 08:48

Как ги изчисли тези 5 пъти? 8-)

EverythingButTheGirl
08-13-2008, 09:05

ее така казаха .. не съм ги изчислила аз :oops:

Ice_Queen_
08-13-2008, 10:05
господи...
моя просто ще ст5ане и ще си тръгне или ще ми се развика ако го докосна по ануса..камо ли др..бърр

Puky
08-13-2008, 10:58
:shock: :shock: ...

amatorium
08-13-2008, 11:48

ее така казаха .. не съм ги изчислила аз :oops:

Шегувам се. Нищо особено не е пръстче в дупето, но виж за оргазъм, докато се изхождаш - явно при него е много развито. Иначе за тази анална стимулация можеш да се допиташ до чичко Фройд.

Jagger
08-13-2008, 12:22
Чрез задника или тоя пръст като мушне може да се докосне или натисне простата което ще доведе до много силна възбуда у мъжа...

иначе лично не бих пожелал този начин на възбуда....

zaiobaio
08-13-2008, 16:55
Да не говорим, че и споделил, че не веднъж е свършвал докато ходи до тоалетна...
:? хм така ли ставало.. :? :-o

Love0nlyMyself
08-13-2008, 17:16
:-o

hitru6ata
08-13-2008, 17:26
Пд,ш зис,шев дфдэьуь аь пк всэь акзешд с пех пе ущюфкэаь пхджд! 8) Подигравайте се ако искате ,но когато бичаш един човек правиш с него неща ,които не си и подизирал, че ще направиш!!! :oops:

literbebe
08-13-2008, 17:43
mi bih probvala,ama moq nqma da haresa mn mn ideqta :D :grin: :-D po skoro moje da stane obratnoto :D

freshness
08-14-2008, 10:57
Незнам дали сте чували за А-точката.Това е нещо като G-точката ,но в ануса.Стимулацията на тази точка както при жените ,така и при мъжете доставя огромно удоволствие.Чрез стимулация на тази точка е възможно и достигане на анален оргазъм.
Това ,че момче е поискало да му бръкнеш с пръст в дупето не означава нищо друго освен ,че е запознат с нещата и знае какво прави.Това момче е добър любовник.Но все пак ако забележиш,че предпочита да обръщаш повече внимание на ануса ,отколкото на пишката му-това не е на добре! :o

Virgin
08-14-2008, 11:00
ем по-принцип изпитва един вид оргазъм отзад .. приятеля ми не иска,пък и аз доста често го заплашвам,че ще му причиня простатен оргазъм .. :lol: :razz: Не мисля,че би ми харесало..ама съм готова на всякакви експерименти с момчето ми :)

8-)

Liglichkb
08-14-2008, 11:04
Аз не бих го направила :shock: :D

SK0RP10N
08-14-2008, 11:29
Geiska rabota

aniezina
08-14-2008, 11:41
Бих го направила, и съм на мнение, че що доставя удоволствие значи е хубаво(стига да не пречи на здавето-супер!).
Това за тоалетната прозвуча леееееееко извратено(и гнусно), не знам до колко е възможно, но е факт(за 10-ти път го казвам) , че там завършват доста нервни окончания, демек мястото е чувствително.

Mr.VeryFast
08-14-2008, 14:22
Ако някое момиче ми бракне в газа докато го правим ще й го вкарам с ташаците

the_godfather
09-06-2008, 17:57
е тва ми е едно от любимите неща.
даже вчера плющях една и тя ми вкара два пръста, не се противих изобщо.
малко жени възприемат нормално факта че приятелят/партьорът им се кефи на такова нещо. това има негативен ефект върху самите муъже, защото немалко от тях се притесняват да си го поискат от страх да не ги помислят за гейове или нешо подобно. пълна простотия.
ануса както при жените така и при мъжете е ерогенна зона и стимулирането мъ било то с език пръсти или ако щете с крак си е просто вид сексуално общуване.

но за простатата не съм толкова съгласен .. някои от вас ходил ли е на уролог да му направят масаж за източване на секрет от простатата .. не е от най приятните неща. самия факт че ще масажирате простатата сам по себе си не е задължително да е нещо приятно. в определени случай прекомерно рязката или остра стимулация всъщност може да създаде доста некомфорт .. и ако това ви се случи при първия опит с някое неграмотно момиче което е тръгнало да ръга все едно тъпче пуйка, може да ви откаже завинаги от идеята.

аз лично се кефя.. и пак казвам не отхвърляйте нещо само защото не го разбирате.

Just_say_no
09-06-2008, 18:42
:shock: Аз съм против !!! По гъзове не бъркам ! :smt078 :smt095 :smt119

buzzfuzz
09-06-2008, 19:31
:shock: :shock: мноо извратено :D не бих си дал да ми буркат у дупето :D представетиси ако се успуснее всичко ще се развали- :razz:

krisiiiiito
09-06-2008, 19:34
:shock: гадост

vaseto0o
09-06-2008, 23:20
Ако ми бръкне в гъза аз ще го вкарам в нейния с ташаците :razz: :razz: :razz:

koes007
09-06-2008, 23:26
Вчера гледах едно предаване.Точно за това се говореше.
Както ние жените си имаме G точка и мъжете имат.
В предаването се обясни точно какво да се прави.
Първо трябва да се свикне особено ако партнора не е много въодушевен от това, което ще му правите.Затова започвате с масаж на седалището, после разтваряте бузите и го галите около ануса(ще му стане приятно и ще се отпусне).Слагате презерватив на двата си пръста и започвате да навлизате, вкарвате пръстите си докрай(много бавно!!!), след като сте ги вкарали ги притиснете леко напред към пениса, започвате да движите нагоре надолу и да го галите...

Хахаха, само какви извратени неща правят хората, само и само за да направят някой щастлив :-) :lol:

Така както го описа, изгледжда супер :oops: :razz: :razz: :razz: :? :-P

Max Poweer
12-07-2013, 12:05
Пробвал съм няколко пъти - ГОТИНО е! Приятелката ми се нави след като гледахме Наталия Кобилкина :D Май сте пропуснали часовете по анатомия и малко влизате в еротични сайтове или реклами на секс-шоповете ;)) Ето ви един сайт , от който можете да обогатите сексуалния си живот .. www.gayshop.bg ;))

pure_girl
12-07-2013, 12:09
Пробвал съм няколко пъти - ГОТИНО е! Приятелката ми се нави след като гледахме Наталия Кобилкина :D Май сте пропуснали часовете по анатомия и малко влизате в еротични сайтове или реклами на секс-шоповете ;)) Ето ви един сайт , от който можете да обогатите сексуалния си живот .. www.gayshop.bg ;))

:Д Какви са тия извращение, не сте хора...

baby_baby
12-07-2013, 12:38
Никога не бих го направила

anonymous908491
12-07-2013, 13:24
Знам, че едно момче пробва ли анален секс пък било то и само с пръст не се отказва, защото усещането е 5 пъти по-силно от нормалния секс.

Болката със сигурност е не 5, а поне 500 пъти по-силна, на мазохистите ще им харесва.

_ivi_
12-07-2013, 20:14
Аз пък не разбирам, защо мoмчетата имат толкоз против за пръстче в дупето да им сложим :D

shades
12-07-2013, 20:36
Мъжете се възбуждат когато им се допира нещо от зад
заради простата,тя им доставя голям кеф,но това не означава че е гейско
нищо подобно,а просто мъжка стимулация.

ако момчетата с които излизаш са толкова извратени , това не значи че всички останали са педали :smt023

стимулирайте се заедно и недей да ръсиш тъпотии :smt023 Оукей :?:

Bank$
12-07-2013, 20:38
ако момчетата с които излизаш са толкова извратени , това не значи че всички останали са педали :smt023

стимулирайте се заедно и недей да ръсиш тъпотии :smt023 Оукей :?:
хахахахаххахахах викаш не искаш пръст в дупенцето.

shades
12-07-2013, 20:41
мухаха добре глей ся ще се жертвам ама ако мога после на момичето да и навра да речем тонколоната от домашното кино отзад :smt023

не сериозно , в момента знам че всеки се кефи на тва и не го разбирам изобщо :?: жената вече не иска да бъде оправяна , тя иска да чука мухах мноо яко да :smt023 явно жените ВЪЗМАЖАВАТ

Bank$
12-07-2013, 20:43
мухаха добре глей ся ще се жертвам ама ако мога после на момичето да и навра да речем тонколоната от домашното кино отзад :smt023

не сериозно , в момента знам че всеки се кефи на тва и не го разбирам изобщо :?: жената вече не иска да бъде оправяна , тя иска да чука мухах мноо яко да :smt023 явно жените ВЪЗМАЖАВАТ
хахахахахахахаххахахахаха хахахахахахахаххахахаххах ахха тонколона хахахахаххахахахаххахахах ахаххахах

shades
12-07-2013, 21:00
мда , в началото е със сферична форма , а надолу почва да се уголемява и става с конусовидна форма :smt077

HollyGolightly
12-07-2013, 22:12
Отвратително, от къде въобще ви идват такива идеи, да си пъхате пръстите по всевъзможни дупки :?

Bank$
12-07-2013, 22:15
Никога не бих го направила

Не се прави искаш пръстче. хахахахаха

shades
12-07-2013, 22:16
в армията обичат да правят такива неща съм чувал , много педали има там :smt023 ти с твоя приятел...........:?:

Bank$
12-07-2013, 22:17
в армията обичат да правят такива неща съм чувал , много педали има там :smt023 ти с твоя приятел...........:?:

Хахахахахахахахахаххах много се радвам че казармата не е задължителна.

shades
12-07-2013, 22:20
да това е добре :smt023 всеки който реши да бъде педал нека отиде да служи :smt023 там няма да гледа путки а курове по цял ден под душовете

Bank$
12-07-2013, 22:21
да това е добре :smt023 всеки който реши да бъде педал нека отиде да служи :smt023 там няма да гледа путки а курове по цял ден под душовете
Хахаххахахахаххахахахахах ахах и ще получава пръстче.

HollyGolightly
12-07-2013, 22:21
Ти може много неща да си чувал, и какво аз с моя приятел? Стига си си търсил начини да се заядеш

Bank$
12-07-2013, 22:23
Ти може много неща да си чувал, и какво аз с моя приятел? Стига си си търсил начини да се заядеш

Ти го питай дали се кефи на пръстчета.

HollyGolightly
12-07-2013, 22:25
Ти го питай дали се кефи на пръстчета.
не е ли странно да се инетересуваш от желанията на непознат мъж?

Bank$
12-07-2013, 22:26
не е ли странно да се инетересуваш от желанията на непознат мъж?

Не.

shades
12-07-2013, 22:27
:lol: де да беше заяждане , тва е самата истина

tori
12-07-2013, 22:33
Добре де, кво толко отвратително виждате? Имам предвид просто дупка, в която може да ръгнете метла, тонколона и даже микрофон. Кое е извратеното?

shades
12-07-2013, 22:35
няма нужда да си правиш реклама на твоята дупчица , знаем че поема но не връща 8-)

имам кутия от протеини с голям диаметър , искаш ли назаем :?: 8-)

Bank$
12-07-2013, 22:36
няма нужда да си правиш реклама на твоята дупчица , знаем че поема но не връща 8-)

От онея дето са 1 кг ли много дебелите хахаххахахахха

tori
12-07-2013, 22:39

Мерси, не са ми нужни. Виж, ако ти изпитваш подобни чувства към предмети...

shades
12-07-2013, 22:40
тц не ве къв 1 кг , тя е про , ще обидиш момичето :smt023 не може про да го наричаш аматьор все пак

тя приема от 3.3 кг :smt023

HollyGolightly
12-08-2013, 02:58
:lol: де да беше заяждане , тва е самата истина
Дори да си прав, не виждам защо теб толкова те вълнува това нещо.

shades
12-08-2013, 05:45
мен единствено ме вълнува да не получа пръст отзад докато спя например , тва е единственият момент в който ще съм уязвим 8-)

и вие с вашите фантазии ще ни докарате психически травми за цял живот 8-)

HollyGolightly
12-08-2013, 05:59
ако подбираш с кого си лягаш, неприятни изненади не би трябвало да има

shades
12-08-2013, 11:39
интересно дали заради характера или външния ми вид , хората винаги са искали да пробват дали ще могат да ми пречупят духа , да намерят слабост :smt077 може би някой ден ще има такъв опит за намиране на анална слабост , за жалост такава не проявявам отсега да кажа :smt023 Муахахах

DisappointedDreamer
12-08-2013, 11:45
ако подбираш с кого си лягаш, неприятни изненади не би трябвало да има

Никога не знаеш кой какви неприятни изненади има, докато не си легнеш и сближиш с него, ака не би могла да ги "подбираш", защото на челото им не е изписано "искам пръст в дупето".

anonymous708973
12-08-2013, 11:47
Добре де, кво толко отвратително виждате? Имам предвид просто дупка, в която може да ръгнете метла, тонколона и даже микрофон. Кое е извратеното?

Особено тонколона! :Д

Bank$
12-08-2013, 11:47
Никога не знаеш кой какви неприятни изненади има, докато не си легнеш и сближиш с него, ака не би могла да ги "подбираш", защото на челото им не е изписано "искам пръст в дупето".

Ти искаш ли пръстче?
хахаххаха тая тема колко е гнусна.

MsBonbon
12-18-2013, 21:34
ъъъъ приятеля ми по скоро би ме убил от колкото да ми позволи да му бръкна отзад,а и аз не бих искала....

NeutralMilkHotel
12-18-2013, 21:43
К'во вдигате някви трол теми от времето на Хитлер, бахти педалите сте...

AlokiNn
12-19-2013, 23:26
Някоя пробва ли се да го направи това.. ще и счупя ръцете!

bogitooo12
12-22-2013, 14:57
Тоя е гей бе :smt065

draid
12-22-2013, 21:43
хаха мисля, че хетеросексуални мъже са доста чувствителни към тая част на тялото си.

Teri __
12-22-2013, 21:47
Така като ти вкара само пръст не се усеща нищо не изпитваш никво удоволствие може само болка да изпиташ повечето жени хр аналния секс защото получават удоволствие от болката а на мъжете им хр защото дупката е по тясна и могат да свършат в нея аз съм против аналния секс защото мразя да ме боли и никога не ми е харесвал за това си правя нормален бурен секс и се разбивам и нормално да свършва в тоалетната ти къде искаш в путката ти или устата ?

bReAk3R
12-24-2013, 09:54
^ В тоалетната се има в предвид докато се изхожда... :D :D