Влез

View Full Version : Помощ! Крият ме от любовта!

babity
08-12-2008, 23:05
Т'каааа... морето ми беше много лайняно! За седем дни само един път успях да се измъкна за дискотека и то с най - тъпия ми братовчед. Забелязах, че в дискотеката седи пред мен все едно съм с охрана. Да, гъзарско е, ама пречи на мъжорята да ме видят. Не, че има много за гледане, ама ако изпусна нещо заради него? Ами ако любовта на живота ми не ме види, защото тоя ръб седи пред мен с кръстосани ръце? И като се замислих винаги на дискотека има по някой такъв ръб, който да ме крие от света и мъжорята, а най - трагичното е, че и аз ги губя от поглед, защото брат ми или някой бра'чед е проЗ. Как да ги премахна? :-o

MostHated
08-12-2008, 23:14
защо примерно не излезеш сама, или да му тикнеш 1-2 фитила да си хване някоя гаджетия там...

stealthyGirl
08-12-2008, 23:21
Еми ходи с жени(приятелки) на диско. Май ти се спи и мисловната дейност нещо...

kofti_nick
08-12-2008, 23:34

:smt023

babity
08-12-2008, 23:55
Жените са на море! Пък и аз тях малко... така... съм ги изоставила напоследък, излизат без мен, а и по дискотеки изключително рядко. Пък и съм дребак. В дискотеката ня'а как да се набутам ако не съм с големите компании на някой друг... :?

Vikitooo
08-13-2008, 01:09
Какво да ти кажа..имам подобни проблеми с наще. Никъде да не ходя, никъде да не излизам сама..Абе глупости.. :?

пробвай понякога да се измъкваш без такива навлеци. :-)

Natalia
08-13-2008, 01:40
Т'каааа... морето ми беше много лайняно! За седем дни само един път успях да се измъкна за дискотека и то с най - тъпия ми братовчед. Забелязах, че в дискотеката седи пред мен все едно съм с охрана. Да, гъзарско е, ама пречи на мъжорята да ме видят. Не, че има много за гледане, ама ако изпусна нещо заради него? Ами ако любовта на живота ми не ме види, защото тоя ръб седи пред мен с кръстосани ръце? И като се замислих винаги на дискотека има по някой такъв ръб, който да ме крие от света и мъжорята, а най - трагичното е, че и аз ги губя от поглед, защото брат ми или някой бра'чед е проЗ. Как да ги премахна? :-o :D :D :D :D :D :D тая тема е ебафка !! :D

BaiToq
08-13-2008, 06:44
Т'каааа... морето ми беше много лайняно! За седем дни само един път успях да се измъкна за дискотека и то с най - тъпия ми братовчед. Забелязах, че в дискотеката седи пред мен все едно съм с охрана. Да, гъзарско е, ама пречи на мъжорята да ме видят. Не, че има много за гледане, ама ако изпусна нещо заради него? Ами ако любовта на живота ми не ме види, защото тоя ръб седи пред мен с кръстосани ръце? И като се замислих винаги на дискотека има по някой такъв ръб, който да ме крие от света и мъжорята, а най - трагичното е, че и аз ги губя от поглед, защото брат ми или някой бра'чед е проЗ. Как да ги премахна? :-o
АК-47-ще се
наакат 47 пъти,като го насочиш :booooomb:

sheilsis
08-13-2008, 06:51
+1

EritYy
08-13-2008, 07:40
на дали мъжа на живота ти ше го намериш в дискотеката..по скоро някой пиян,който иска да се възползва от теб само за една вечер...не че и първото не е възможно ,но в мн редки случеи 8)

_InSaNe_
08-13-2008, 08:13
еми не ходи с него на дискотека бре :D

w0sh
08-13-2008, 08:31
Дай му хапчета за разтройство.... разхлабителни им се викаше.

AFT
08-13-2008, 08:47
Kill them all!
Чачо, сънувах, че умираш. :smt087

pandelka
08-13-2008, 09:05
Следващия път го напий и му намери някоя курвичка да се усамотят някъде и ти да си фрее :-P

foxy-to
08-13-2008, 09:11
Моя съвет е първо да порастнеш толкова че вашите да те пускат и сама на дискотека! После мисли кой можело да изпуснеш. И в дискотека няма да срещнеш "любовта си" ами само поредния тъпкач.

MaRiYa_86
08-13-2008, 09:26
Моя съвет е първо да порастнеш толкова че вашите да те пускат и сама на дискотека! После мисли кой можело да изпуснеш. И в дискотека няма да срещнеш "любовта си" ами само поредния тъпкач.

+1

babity
08-13-2008, 09:31

То и т'ва не е малко! :P :lol:

Josefinne
08-13-2008, 09:52
1вооо в разрез с всички останали мнения - в дискотеката можеш да срещнеш всеки, който срещаш и на улиците. И на готините хора понякога им се слуша готина музика СИЛНО :grin: и им се куфее :-P . Вие си мислете, каквото 'щете. Как предлагате иначе, ако не на дискотека , или в училище... На тия обикновените места. Сигурно тя ще си върви по улицата и изведнъж един супер готин, супер сладък, печен, добър, СВОБОДЕН ( ей тук стана невероятното ) ще дойде при нея и ще каже " Влюбен съм до уши в теб, вярваш ли в любовта от пръв поглед или да мина пак?" Така , де, тия на 14 ще кажат " Да, 'що не", а аз ще им кажа - гледате мно'о тийн филми.

Така сега на ДВЕ: Никога няма да пораснеш достатъчно, за да те пускат сама. Аз съм на 21, още ме питат къде ще ходиш, кога ще се прибереш , с кой си, ама как ще ходиш с тия на дискотека, ама.... :o Разликата е, че аз вече мога да тръшна вратата от външната страна и номерът с " Наказана си" нЕма да мине. При теб обаче ще мине.

Да ти кажа, горилите не са чак толкова лоши, независимо от каква роднинка линия са. Можеш да си танцуваш и около тях. Това, което трябва да направиш е , когато танцуваш просто да не изглежда така сякаш той е с теб или поне не, че ти е гадже. Това спира всички момчета около теб. Затова бих предложила или наистина да намериш на младежа, с който вашите те пращат компания - независимо дали са неговите приятели и компания и да ходиш с тях, или женска компания - от дискотеката или преди нея :). Така той хем ще е там и ще те пази от някой недоброжелателен натрапник, хем ще е достатъчно зает, за да не се държи , като охраната на Кенеди. А може и да поговриш с него, че може да седне на бара, да пийне по едно, а ти ще си ей там, той ще те вижда и ще си танцуваш :). Ако навиеш някоя приятелка да дойде, за да си танцувате двете - още по-лесно ще е всичко.

Колкото до недоброжелателните типове - те са доста в дискотеки и това им личи още повече наквасени. Не само вашите трябва да се притесняват за тях, но и ти. Методът с охраната на бара е доста добра стратегия и за двете страни - родителска и тийнейджърска .

Samotno_Angel4e
08-13-2008, 09:58
1вооо в разрез с всички останали мнения - в дискотеката можеш да срещнеш всеки, който срещаш и на улиците. И на готините хора понякога им се слуша готина музика СИЛНО :grin: и им се куфее :-P . Вие си мислете, каквото 'щете. Как предлагате иначе, ако не на дискотека , или в училище... На тия обикновените места. Сигурно тя ще си върви по улицата и изведнъж един супер готин, супер сладък, печен, добър, СВОБОДЕН ( ей тук стана невероятното ) ще дойде при нея и ще каже " Влюбен съм до уши в теб, вярваш ли в любовта от пръв поглед или да мина пак?" Така , де, тия на 14 ще кажат " Да, 'що не", а аз ще им кажа - гледате мно'о тийн филми.

Така сега на ДВЕ: Никога няма да пораснеш достатъчно, за да те пускат сама. Аз съм на 21, още ме питат къде ще ходиш, кога ще се прибереш , с кой си, ама как ще ходиш с тия на дискотека, ама.... :o Разликата е, че аз вече мога да тръшна вратата от външната страна и номерът с " Наказана си" нЕма да мине. При теб обаче ще мине.

Да ти кажа, горилите не са чак толкова лоши, независимо от каква роднинка линия са. Можеш да си танцуваш и около тях. Това, което трябва да направиш е , когато танцуваш просто да не изглежда така сякаш той е с теб или поне не, че ти е гадже. Това спира всички момчета около теб. Затова бих предложила или наистина да намериш на младежа, с който вашите те пращат компания - независимо дали са неговите приятели и компания и да ходиш с тях, или женска компания - от дискотеката или преди нея :). Така той хем ще е там и ще те пази от някой недоброжелателен натрапник, хем ще е достатъчно зает, за да не се държи , като охраната на Кенеди. А може и да поговриш с него, че може да седне на бара, да пийне по едно, а ти ще си ей там, той ще те вижда и ще си танцуваш :). Ако навиеш някоя приятелка да дойде, за да си танцувате двете - още по-лесно ще е всичко.

Колкото до недоброжелателните типове - те са доста в дискотеки и това им личи още повече наквасени. Не само вашите трябва да се притесняват за тях, но и ти. Методът с охраната на бара е доста добра стратегия и за двете страни - родителска и тийнейджърска .

А така... :-D

babity
08-13-2008, 09:59
Ама те като са в компания пак са така. И като ходех на детска дискотека правеха така. На бала на кака ми (гаджето на брат ми) бях с приятелки, той беше с брат си и друга компания и пак така. Заклещиха ме на едни стълби, да не мога 2 крачки да мръдна и се спряха пред мен. Ни' аз се виждам, ни' аз нещо мога да видя. Мамка му! Знам, че стават и гадни неща и никой не е застрахован от тях, ама вярвайте ми, в същата тая вечер като си тръгнаха се почувствах много по - спокойна, въпреки, че останахме две самички момичета.

Erica
08-13-2008, 10:13
Ние на времето с моя бати излизахме заедно и се прибирахме заедно...Само толкова - имахме си уговорка,кой където иска...въпроса е да се приберем заедно...;) и за пред наще - сме били заедно ;)

vamp
08-13-2008, 10:21
ИСКАМ ДА ИМАМ ВАШИТЕ "ПРОБЛЕМИ" :)

d_o_v_e
08-13-2008, 10:21
tyrsi lubovta pri priqteli te si,a ne v klubove(tam vs hodqt samo da iz4ukat nqkoq takava kato tebe.detosi mislqt 4e vseki e edinstveniqt).

SabrinaAa
08-13-2008, 10:22
защо примерно не излезеш сама, или да му тикнеш 1-2 фитила да си хване някоя гаджетия там... :P :P :P :P :P

babity
08-13-2008, 10:25

E, па' толко' ли са сложни твоите? :P

gPa3HuTeJl
08-13-2008, 10:46
Ликвидирай ги :!:

vamp
08-13-2008, 10:47

Да,без работа и без пари съм и не се чувствам добре :)
Любов,любов,вчера си подминах бившата като пътен знак без дори да се обърна :D Искам вашите проблеми мамка му,не искам да съм беден,изтормозен и т.н :grin:

EritYy
08-13-2008, 10:53
вчера срещнах приятелката на по-по-по бившето ми гадже,снощи котенцето ми се контузи и за капак днеска си счупих любимата ми шноличка :-# :cry: :cry: мамка муу-искам да имам вашите проблемииии :neutral:

babity
08-13-2008, 10:53

Любов,любов,вчера си подминах бившата като пътен знак без дори да се обърна :D Искам вашите проблеми мамка му,не искам да съм беден,изтормозен и т.н :grin:

Е, аз като имам такъв проблем да не би да съм богата или да имам богато гадже, мислиш? Хах! На никой му не е всичката наред. Ама аз лично като се занимавам с такива дреболии някак се успокоявам, даже се и забавлявам. :)

balu4ka
08-13-2008, 11:04
Aми уритай ги за кво са ти ..!!! :lol: :lol: :razz:

vamp
08-13-2008, 11:21

Е, аз като имам такъв проблем да не би да съм богата или да имам богато гадже, мислиш? Хах! На никой му не е всичката наред. Ама аз лично като се занимавам с такива дреболии някак се успокоявам, даже се и забавлявам. :)

Така погледнато съм съгласен.Аз онази вечер седнах в един ресторант с приятели и започнах да обяснявам на сервитиорката,че съм таксджия и да се ебавам.В началото се държах леко неколтурно и после се чудех как да я шокирам и разсмея и номера с таксито се получи :)
Накрая си пожелахме приятна вечер и утре сме на кафе,че ие почивен ден :grin:

babity
08-13-2008, 11:31
Такова е... времето да минава...

pandelka
08-13-2008, 11:34
А може и др вариант..с него се саюзявате и го разкарваш а на ваще си казвате че е бил с теб а в същност той си е бил някъде а ти в дискотеката и си си праила квот решиш и да не е с диско с вс за напред ще стане ;)

babity
08-13-2008, 11:35
А може и др вариант..с него се саюзявате и го разкарваш а на ваще си казвате че е бил с теб а в същност той си е бил някъде а ти в дискотеката и си си праила квот решиш и да не е с диско с вс за напред ще стане ;)

Не стааа. "Ами ако стане нещо с мен?" Ами ако някой ме изяде? :lol:

pandelka
08-13-2008, 11:39

Не стааа. "Ами ако стане нещо с мен?" Ами ако някой ме изяде? :lol:

Еее ти първа ще го изядеш.. 8) ше се пазиш бе ше обещаеш 100 неща иии ше се навие ;)

buffalo88
08-13-2008, 11:51
Премахваш ги ето с това

http://i205.photobucket.com/albums/bb227/SIGERMP9/Military%20FireArms/800px-G22_ohne_Schalldaempfer.jpg

100% гаранция за успеха :)

hrisiiiiii
08-13-2008, 13:01
Ще имаш толкова много "мъже на живота ти".. Толкова много възможности да гледаш "мъжорията" .. Радвай се, че те пускат изобщо на дискотека, дори и да е с брат/братовчед/дядо и т.н... Аз бих се радвала ако има някой да ме пази, не прекалено, но поне да имам мъж до себе си, който да ме наблюдава..
По темата, може да му намериш за следващото море някоя мацка и да си ходи с нея по диско :-({|= :}

vamp
08-16-2008, 17:00
Ще имаш толкова много "мъже на живота ти".. Толкова много възможности да гледаш "мъжорията" .. Радвай се, че те пускат изобщо на дискотека, дори и да е с брат/братовчед/дядо и т.н... Аз бих се радвала ако има някой да ме пази, не прекалено, но поне да имам мъж до себе си, който да ме наблюдава..
По темата, може да му намериш за следващото море някоя мацка и да си ходи с нея по диско :-({|= :}

Дам,не оценява родителите си и иска да се курвее :grin:

nadiusha
08-17-2008, 07:46
+ 1 ;) Аз смятам,че все още не си достатъчно голяма ,за да те пускат сама на диско(както и мен),но наистина понякога съдбата е жестока и е възможно нарочно да става така.Явно не е трябвало да виждаш онези момчета.Сигурно,защото в дискотеката е тъмно и изглеждат добре, а на светло могат да те уплашат :-D нищо лично просто се примири с това :P

Love0nlyMyself
08-17-2008, 07:50
:D ем кажи му да мръдне :?