View Full Version : Как да постъпя ?
Здравейте
Днес и утре ще съм сама в къщи и гаджето ми ще спи в нас. Проблема е, че се пада 12-13 ден от цикъла ми и до колкото знам има известен риск да съм в овулация покрай тия дни ( не че цикълът ми винаги е през 28 дни и може да се разчита на това, но все пак ... )
Таа, мисълта ми е, аз съм на 18, не пия противозачатъчни и гаджето ми мрази да ползваме презервативи. Секс правим от 1 година, никога до сега не е свършвал в мен и винаги ме успокоява, че няма за какво да се притеснявам, НО ... покрай всичките тия теми за тази течност преди еякулацията съм малко притеснена. Едни от потребителите пишат, че шанс да се забременее почти няма, другите са на противоположното мнение.
Чудя се как да постъпя, а и съм почти сигурна, че гаджето ми ще ме успокой, че няма да стане гаф дори без презерватив ...
sladko_teenche_v
08-13-2008, 09:38
Единия от вас двамата трябва да направи компромис или ти да пиеш хапчета или той да сложи презерватив(обясни му че точно тези дни от цикала са най опосни) Не знам какво друго
Shtastl1va
08-13-2008, 09:46
Извинявайте за глупавия ми въпрос, но кои дни след менструацията са опасните и в тях можв да се забременее? :-o
Хм, тъй като вече е късно за да започнеш хапчета, в смисъл, че явно купона ще бъде днес - утре, накарай го да си сложи презерватив. Кво толкова има? Естествено, че има риск! Риск винаги има, колкото и да ти обяснява как ще те пази или нещо друго. Вярвай на когото искаш, ако искаш може и попрочетеш нещо, но фактът е, че трябва да се пазиш! Пък ако той ти се прай, замисли се малко над приоритетите си и над неговите... :smt023
Никое момче, че даже и мъж не може да е сигурен в кой точно момент свършва. Те само така си говорят. Риск винаги има.
rozova_lady
08-13-2008, 11:20
Щом досега сте се опазили и не е станала белята
няма за какво да се притесняваш кой еди кво си бил писал
дрън-дрън,вярвай си на приятеля ти и не слушай кво ти дрънкат.
Щом досега не е станала белята, това не значи че няма да стане! Защо сте толкова убедени в нещо,толкова несигурно? Това че на теб не се е случило, или пчк че не се е случило на хората около теб, не значи че на някой друг няма да се случи.
cinderella_gugutka
08-13-2008, 11:28
имаш голям повод да се притесняваш :?
SpOrTs_GiRl
08-13-2008, 11:37
Щом досега не е станала белята, това не значи че няма да стане! Защо сте толкова убедени в нещо,толкова несигурно? Това че на теб не се е случило, или пчк че не се е случило на хората около теб, не значи че на някой друг няма да се случи.
Мда .. риск винаги има .. Това, че до сега не ти се е случило, не означава че си застрахована занапред ....
rozova_lady
08-13-2008, 11:43
Ако и е писано да стане,ще стане
ако ще и 2 презерватива един върху друг да ползват,
или две шепи хапчета да изпие!
Да, точно така, писано неписано бла бла съдба. Естествено че ако се пази няма да забременее! Имам колежка дето забременя точно по тоя начин. А на един приятел любовницата му, не приятелката, а любовницата забременя. Само заради това щото са мислели като тебе!
изобщо не трябва да се чудиш! постави му въпроса или с презерватив или без секс... просто не си заслужава да си на нокти докато не ти дойде и още повече не си заслужава да забременееш на 18 и ДА шанса е ОГРОМЕН!
rozova_lady
08-13-2008, 13:21
Чудя ви се на акълите :?
много тъпо расъждавате,
не казвам че е лошо да се ползват презервативи,
но и те понякога не са гаранция за сигорност.
Така че няма нищо сигорно в този свят!
Аз пък мисля че ти разсъждаваш тъпо. Как ще подстрекаваш някой да не се пази? Нормална ли си? Авторката сама каза, че се притеснява, а ти й казваш че нямало опасност. Е как да няма, питам аз? Заслужаваш да ти дойде на твойта глава и да те видим тогава дали ще продължаваш да говориш така.
Нали затва е създаден г**ът :lol:
PiruBloodz
08-13-2008, 13:46
офф топик ^ ника от пиксел ли ти идва :razz:
sweet_baby_cool
08-13-2008, 13:49
Има и женски презервативи :) и това е решение
Да ама те се поставят малко по-трудно.
Мисля, че няма смисъл. Реших, че ще кажа на приятеля си той да вземе.
А Lil' Dizz ... относно твоя офф топик, не знаеш ли какво е Pixie на английски език 8) Ако те затруднява да разбереш мога да ти кажа 8)
rozova_lady
08-13-2008, 13:56
Аз пък мисля че ти разсъждаваш тъпо. Как ще подстрекаваш някой да не се пази? Нормална ли си? Авторката сама каза, че се притеснява, а ти й казваш че нямало опасност. Е как да няма, питам аз? Заслужаваш да ти дойде на твойта глава и да те видим тогава дали ще продължаваш да говориш така.
Мила аз не подстрекавам абсолютно никой,
казвам си мнението,и ти не си никоя за да казваш
кой какво заслужава,не мислиш ли?
Много високо летите бе,
тц тц тц егаси работата.
PiruBloodz
08-13-2008, 14:05
Мисля, че няма смисъл. Реших, че ще кажа на приятеля си той да вземе.
А Lil' Dizz ... относно твоя офф топик, не знаеш ли какво е Pixie на английски език 8) Ако те затруднява да разбереш мога да ти кажа 8)
попитах Bixel
Pliok0019
08-13-2008, 14:17
Стига с това броене на дни. И докато не си в овуация можеш да забременееш.
Винаги можеш да стискаш палците на лявата си ръка докато го правите или след като вече си на 18 да започнеш да пиеш противозачатъчни.
Здравейте
Днес и утре ще съм сама в къщи и гаджето ми ще спи в нас. Проблема е, че се пада 12-13 ден от цикъла ми и до колкото знам има известен риск да съм в овулация покрай тия дни ( не че цикълът ми винаги е през 28 дни и може да се разчита на това, но все пак ... )
Таа, мисълта ми е, аз съм на 18, не пия противозачатъчни и гаджето ми мрази да ползваме презервативи. Секс правим от 1 година, никога до сега не е свършвал в мен и винаги ме успокоява, че няма за какво да се притеснявам, НО ... покрай всичките тия теми за тази течност преди еякулацията съм малко притеснена. Едни от потребителите пишат, че шанс да се забременее почти няма, другите са на противоположното мнение.
Чудя се как да постъпя, а и съм почти сигурна, че гаджето ми ще ме успокой, че няма да стане гаф дори без презерватив ...
Винаги има опасност да забременееш, аз също една година почти съм го правила без презерватив с приятеля ми, докато един ден не реших, че ми писна всеки път като ми закъснее и да изпадам в истерии (слава Богу нищо нежелано не се случи..) и започнахме да ползваме презервативи. Сега съм много по- спокойна.. Просто ако не си достатъчно голяма, за да пиеш хапчета, по добре го накарай да ползвате, а ако не се навие, бъди твърда и кажи: " Няма презерватив- Няма секс" Няма къде да иде, повярвай ми! Аз така постъпих и рано или късно ще се съгласи.. Даже на моя му казах, че ако не иска е по- добре да се разделим.. Скарахме се, но знаех, че той ме обича прекалено много, за да скъсаме заради някакъв си там презерватив и ето че сега и двамата сме си спокойни.. :) Надявам се ти помогнах :) Успех!
Ти за всичко ли казваш така?! Ако е писано еди си какво ще стане! Еми айде не си пиши домашните и не ходи на училище да видим какво ще стане.. Ако ти е писано да става така - ЩЕ СТАНЕ!! И по десет пъти да си пишеш домашните пак ще стане, "нали е било писано"!! Я стига с тия глупости!! Трябва да се пазят.. това, че досега не е станала белята не значи че няма никакви рискове. АМАН ! :? :? :? :?
Уау. Значи няма значение дали правиш секс без предпазни средства и той свършва в теб или пиеш противозачатъчни - шансът да забременееш е еднакъв, след като е въпрос на "то е писано". Мерси, не знаех.
Стига с това броене на дни. И докато не си в овуация можеш да забременееш...
Стига с това да не знаете как се забременява. Докато не си в овулация е невъзможно да забременееш, въпросът е, че никога не можеш да си сигурен кога настъпва овулацията - обикновено е на 14-16 ден от цикъла, но може да се измести и да настъпи дори по време на менструация!
Към авторката - точно в тези дни не прави секс без предпазни средства. Настоявай за презерватив, за да не се притесняваш после.