View Full Version : Толкова ли е трудно о.О
pandelka
08-13-2008, 11:59
Е не можех да не направя такава тема...до сега не видях...и да има все тая...Поради последните няколко поста от една тема стигнах до извода че е трудно на някой да казват на любимите си същества "Обичам те" ...това естествено не им пречи да им казват "love you" , "loff si te" , "lof" и т.н и т.н.... Толкова ли е трудно да погледнеш човека който обичаш в очите и да му кажеш съвсем искрено и нормално "Обичам те"...вместо тва да употребяваш тея ЛИГАВИ и несериозни лафчета...щото за мен е лиготия...Всички тея видоизменения на "Обичам те" губият смисъла на истинското и искреното...и го превръщат в едно НИЩО.. Само не ми казвайте..."то за по кратко" щото някой така казват.... което също е адски глупаво...
Е?! О.о
Pliok0019
08-13-2008, 12:02
Сигурно, ако си на 12 ти е трудно... Не знам. Аз винаги съм използвала "Обичам те".
IndianXXI
08-13-2008, 12:10
трудно е когато не го чувстваш,иначе съм съгласен че нищо не може да замени "обичам те"
Може да има страх от това да си показваш чувствата да се отдадеш напълно на една искренна любов или страх че ако покажеш или споделиш тези думи ще се откъсне нещо от теб и ако после има проблеми или скъсате ще има огромна доза съжаление но това може и да са други работи както и да е тези две думи са специлани и трябва да се казват в определени моменти не да ги казваш напразно защото в повечето слуаи когато ти повтарят обичам те обичам те обичам те всъщност не те обичат тъй че има си точен момент може би или ситуация в която да се казват но може и профилкатично да се казват не постоянно но все пак ако стане нещо после да не съжаляваш че ни си могъл да кажеш обичам те на някой а си го/я загубил...
pandelka
08-13-2008, 12:21
Може да има страх от това да си показваш чувствата да се отдадеш напълно на една искренна любов или страх че ако покажеш или споделиш тези думи ще се откъсне нещо от теб и ако после има проблеми или скъсате ще има огромна доза съжаление но това може и да са други работи както и да е тези две думи са специлани и трябва да се казват в определени моменти не да ги казваш напразно защото в повечето слуаи когато ти повтарят обичам те обичам те обичам те всъщност не те обичат тъй че има си точен момент може би или ситуация в която да се казват но може и профилкатично да се казват не постоянно но все пак ако стане нещо после да не съжаляваш че ни си могъл да кажеш обичам те на някой а си го/я загубил...
Да но дори в точния момент пак не се казва "Обичам те" а от сорта "Lofkam te","Lof u" и т.н и т.н
Jumbie483
08-13-2008, 12:23
Съгласна съм за тези лиготийки :smt045
Но, все пак има различни хора. Някои казват на човек с когото са се видели преди 15 минути и вече са спали дори, че го обичат. Други чакат, докато не се уверят че наистина обичат този човек.
TinkyWinky
08-13-2008, 12:25
трудно е когато не го чувстваш,иначе съм съгласен че нищо не може да замени "обичам те"
+ 1
аз много трудно казвам "Обичам те", но поне го казвам, когато го мисля
krisiiiiito
08-13-2008, 12:28
пълна лиготия :x
asi_basi
08-13-2008, 12:30
Az sa6to trudno kazvam obi4am te, moje bi ne vinagi sam sigurna 4e go izpitvam, no 4uvstvam li go - kazvam go. Ili ako ne sam sigurna o6te, 4e 4oveka do men go izpitva pri koeto si mal4a, za6toto neiskam da prebarzvam pak i neiskam da go pla6a 4e ne6tata stavat seriozni tarde rano, v kakvato situaciq sam i sega
MostHated
08-13-2008, 12:31
Е не можех да не направя такава тема...до сега не видях...и да има все тая...Поради последните няколко поста от една тема стигнах до извода че е трудно на някой да казват на любимите си същества "Обичам те" ...това естествено не им пречи да им казват "love you" , "loff si te" , "lof" и т.н и т.н.... Толкова ли е трудно да погледнеш човека който обичаш в очите и да му кажеш съвсем искрено и нормално "Обичам те"...вместо тва да употребяваш тея ЛИГАВИ и несериозни лафчета...щото за мен е лиготия...Всички тея видоизменения на "Обичам те" губият смисъла на истинското и искреното...и го превръщат в едно НИЩО.. Само не ми казвайте..."то за по кратко" щото някой така казват.... което също е адски глупаво...
Е?! О.о
~cry_baby_cry~ , ОБИЧАМ ТЕ! :-) :-) :-)
за всичко си има точен момент и място тъй че когато трябва ще се казва Обичам те.... и ако те дразни това или промени себе си и приеми различните форми на тези думи или накрай този срещу теб да използва Обичам те... защото ако го е страх да го кажа за какво изобще е с теб това е хипотетично казано...
SeaEatsShips
08-13-2008, 12:34
Съгласна съм за тези лиготийки :smt045
Но, все пак има различни хора. Някои казват на човек с когото са се видели преди 15 минути и вече са спали дори, че го обичат. Други чакат, докато не се уверят че наистина обичат този човек. +1
тва "Обичам те!" вече за нищо не се има... казват лоф те и т.н. ама дали го мислят? :?
gPa3HuTeJl
08-13-2008, 12:35
Ми п1к на мене ми е трудно да кажа в очите е така : Обичам Те ... и не използвам никое от тея лигави глупости.. не знам не мо'ем...
pandelka
08-13-2008, 12:38
Ми п1к на мене ми е трудно да кажа в очите е така : Обичам Те ... и не използвам никое от тея лигави глупости.. не знам не мо'ем...
Ми тогава по какъв начин го казваш 8-) То не винаги става само с действия..има баси дърветата дет нищо не праат за да ти го покажат ама го казват,но до колко го чуестват :? никой не знае :P
gPa3HuTeJl
08-13-2008, 12:39
Аз го показвам, но не мога да го кажа...
pandelka
08-13-2008, 12:40
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) Никога ли не си го казвал ? :shock:
gPa3HuTeJl
08-13-2008, 12:41
Никога...Умея да го показвам...но не с1м го казвал..
SeaEatsShips
08-13-2008, 12:44
И аз не съм казвала (освен на мама и тате 8-) ) ще го кажа на човека, който наистина обичам. Смятам че на моята възраст не мога да намеря the true love. (мое мнение)
pandelka
08-13-2008, 12:45
Никога...Умея да го показвам...но не с1м го казвал..
Да се радваме,че поне можеш да го показваш 8) Ама никога не съм мислила че има човек,който никога не е казал "Обичам те"!
Как можеш да покажеш нещо ако не можеш дори да го кажеш.... изпитваш страх и защо
gPa3HuTeJl
08-13-2008, 12:47
Как можеш да покажеш нещо ако не можеш дори да го кажеш.... изпитваш страх и защо
Горещия стол мина миналата седмица..
нали се опитваш да доказваш че мъжете са силни добре ти като мъж явно не си достатъчно силен щом неможеш да кажеш обичам те... ебати инвалида честно
gPa3HuTeJl
08-13-2008, 12:53
Инвалид с1м защото не мога да кажа " Обичам те ", така ли бе царвулкьо.. Я помисли малко. Може би п1к не с1м обичал интински момиче ? Можи да с1м обичал, но да не с1м имал в1зможност да и го кажа ?
Виж колко ти е безпочвено мнението. Мисли нещо преди да го кажеш/напишеш :!:
колко лесно те ядосах .... хахахах вече това е за смях когато започнат да се защитават..... :razz: :razz: :razz: :razz:
gPa3HuTeJl
08-13-2008, 13:03
колко лесно те ядосах .... хахахах вече това е за смях когато започнат да се защитават..... :razz: :razz: :razz: :razz:
0 повярвай ми не можеш да ме ядосаш. Не се защитавам. ИЗказвам мнение.. и мисля преди да говора за разлика от други кухи хорица... ;)
PePeLePew
08-13-2008, 13:10
Обичам те съм казвал само на мама..... на момиче не съм по простата причина,че трябва да имам по-дълга връзка за да го направя,а мойте въобще не са такива ;)
LadyCarameL
08-13-2008, 13:10
О,Боже;] И аз не казвам 'Обичам те' поради факта,че след има няма седмица ще трябва да го кажа на друг..И аз предпочитам да го докажа отколкото само да го кажа.
интересно внасяме и лека доза напдение много си забавен и интересно се криеш.... което още повече ме забавлява :D :D :D
pandelka
08-13-2008, 13:14
Ъъъ решете си спора на ЛС 8)
вече имаш необходимите отговори за какво ти е да чакаш да чуеш още поне сто едни и същи като да кажем аз мога да показвам но не мога да казвам
:-D
Първо - няма дума като "тея".
Второ - и "глистченцето ми" да си казват,теб какво те интересува?!
Ако гаджето ти е метросексуален чалгар и ги употребява тия лафчета,просто го набий. :grin:
pandelka
08-13-2008, 13:23
вече имаш необходимите отговори за какво ти е да чакаш да чуеш още поне сто едни и същи като да кажем аз мога да показвам но не мога да казвам
Няма значение дали може да каже или покаже...обаче ако и ти до сега наистина не си обичал някой има ли смисъл да го кажеш !Всеки може да го каже но явно той не го е 4увствал ;)
Pliok0019
08-13-2008, 13:26
Не е ли по-важно да ДОКАЗВАШ, че обичаш някого. На думи е лесно!
Вече не използвам такива фрази. Нито "обичам те", нито лоф ю или к'вото и да е там. "Обичам те" казвам обикновено когато съм очаяна и самотна. Казвам го за да ми отвърнат със същото и да ми стане по - добре. За момента го казвам искрено само и единствено на кучето си. 8)
AnIcHkAtA
08-13-2008, 13:32
Наистина е тъпо за гаджето.Аз от тия лигавите казвам само "Обичкам те" и то когато човека е направил нещо което адски мн ме е зарадвало.А за между приятелки използвам и сичките др лигави :D
^^
Казваш "Обичам те",за да си повдигнеш самочувствието или настроението?! :shock: Ако не желаеш да го казваш,а искаш да го чуеш,защо просто не зададеш въпрос?Лесно е.Аз лично се чувствам най-добре от това,че отсрещния човек е обичан.И така трябва да е.Има една песен на Милена .."никога не казвай "да",когато чувствата ги няма в теб,когато ровиш в свойта самота.." Та така.Лошо е да си излъган. 8)
Няма значение дали може да каже или покаже...обаче ако и ти до сега наистина не си обичал някой има ли смисъл да го кажеш !Всеки може да го каже но явно той не го е 4увствал ;)
Така е още по хуабо ще е ако вървят заедно доказвателство и думи да са на равно защото никой не иска да му казват обичам те и да се подиграват с него.... но трябва да има и интрига нищо лично дразнител всеки човек е различен..
Еми на мен не ми е трудно винаги казвам на Милото "Обичам те или Обичкам те!"
^^
Казваш "Обичам те",за да си повдигнеш самочувствието или настроението?! :shock: Ако не желаеш да го казваш,а искаш да го чуеш,защо просто не зададеш въпрос?Лесно е.Аз лично се чувствам най-добре от това,че отсрещния човек е обичан.И така трябва да е.Има една песен на Милена .."никога не казвай "да",когато чувствата ги няма в теб,когато ровиш в свойта самота.." Та така.Лошо е да си излъган. 8)
Може и да е истина, но нещата при мен седят другояче. Така ме устройва. Имам моменти, в които отчаяно имам нуждата някой да ми каже, че знача нещо за него и то именно когато съм сдухана, без да мисля какво ще стане утре. Защото утре ще ми е по - добре и няма да мисля повече за това.
никога няма да казвам вече на малки момичета такива неща..
fuck_me_pls
08-13-2008, 15:35
Мен също ме дразнят тези лигавщини,но явно повечето не могат да докажат какво е наистина думата обичам те..и за тва не я казват или не са обичали никой което ме съмнява или пък не могат да я кажат поради някакви причини нз...!!
fifinkathefreak
08-13-2008, 16:17
Vinagi me e u4udvalo tova.Osobeno ot hora,koito znae6 ,4e te obi4at,kakto i te znaqt,4e gi obi4a6.
Osnovnata teoriq,koqto sym 4uvala v slu4aq e, 4e gi e strah da ne gi naranqt ili prosto ne moje da im se otkysne ot ustata :?
MartyParty
08-13-2008, 16:54
Хм..Не знам,предполагам,че някои хора просто така си говорят.Да,думите "Обичам те" тряба да бъдат изричани,въпреки че за някои от нас не е толкова лесно,колкото за други.
Лиготиите си ги обиснявам като някаква мода,която след няколко години ще мине и няма да има толкова чести "откровения".Не ми допадат много по простата причина,че има безброй други начини да покажеш на човека до себе си какво изпитваш.Друго нещо,което би могло да е причина за тези изкривени самопризнания е и липсата на изобретателност.Не ми се занимава да мисля как да я накарам да се чувства обичана,дай ще и драсна едно "Loff U" и да не се занимавам повече.Ама естествено толкова по-лесно е..
хахахахаа...
Разликата между "лОфФФф сИ Те" и "Обичам те!" е от тук до небето.
Това първото е абсолютна лиготия, измислена от някакви зелени тийнейджърки които се чудят какво да правят по цял ден и естествено пишат в impulse.bg каквото им падне.Мога да ти дам един пример с целувките...всеки пише 10000 целувки, а нито една от тях няма стойност като такава.
mumiikataa
08-13-2008, 18:23
Аз имам един познат,който ми беше предложил по скайп(ест.). Аз приех само и само да се уверя в нещо.Така или иначе нямаше да се видим. Той на всяко момиче независимо дали ходят или не не спира да й повтаря колко я обича.На следващия ден на друга. Пак този беше предложил на една съученичка, на една приятелка и на още едно момиче от неговия клас едновременно и на 3-те им обясняваше колко много ги обича и как не може да живее без тях...
Веднъж го питах "Ти знаеш ли значението на думата "Обичам те" ?"
Отговорът беше "да", аз естествено му се изсмях и му обясних някои неща и че не може да разправя на всяка колко я обича и как щял да умре за нея, да се реже и т.н просто защото става за смях.А той ми каза как нямал време за глупости и отивал при гаджето (което много обичаше) :lol: :lol: :lol:
Не ги разбирам тея тъпотии..Ако не го изпитваш не го казвай.
SabrinaAa
08-13-2008, 18:33
Az vinagi sam kazvala "obi4kam te" mislq 4e tova e to4noto zna4enie na dymata a ne "lof ta " ili t.n i ne se pritesnqvam da go kazvam na horata koito obi4am :P :P :P
hahavteen
08-13-2008, 18:38
Мн ми е интересно как може да го ПОКАЗВАТЕ а да не може да го КАЖЕТЕ...Ако не може да го кажете значи че не сте сигурни в чувствата си а щом не сте сигурни в чувствата си значи не може и да ги покажете защото ги няма.. Не знам дали ме разбра някой но ако е така айде да ми обясните как става номера защото аз не мога да проумея какъв е тоя страх след като си сигурен че обичаш човека и можеш да му го показваш...
Мен не ме е страх да го кажа стига да го чувствам. :)
miss_asi
08-13-2008, 18:46
За мене лично "Обичам те!" казват хора които са напълно сигурни в чувствата си към даден човек.От друга страна мисля че всички други варианти на "Обичам те!" са просто знак че човек просто ти го казва евентуално защоно ти му го казваш а в същност изобщо не изпитват любов.Нормално е един човек да не може да се изрази по дадени причини но да кажеш "ЛоФфФф сИ те!" няя смисъл.Поне за мене е така.
Не, не е трудно да го кажат, ама нали е по-модерно да се използват чуждите думи, не хубато българско "обичам те"...
Да не говорим, че това го казват супер несериозните пикли, където не знаят какво е харесване, любов и т.н., не могат да направят разлика между тях дори.Особено смешно е на 12-13 години....
Ти си права...Трябва да употребяваме истинският смисъл и да не се лигавим...Все едно се лигавиш на някой,че го обичаш....
slun4ice_90
08-14-2008, 12:47
Всъщност и аз не знам защо повечето не могат да го кажат.... :? Аз съм го казвала само на един човек,който все още е всичко за мен...Обичам го до полуда....Когато той ми го каза се почувствах много много щастлива...Думите му ме размекнаха....Като се има в предвид,че трудно някой може да ме размекне и да стигне до сърцето ми.... :? 8) :)
gerinceto
08-14-2008, 12:50
az ako naistina obicham nqkogo si mu kazvam direktno v ochite "obicham te"
crazy_lazy_girl
08-14-2008, 12:58
Да, трудно ми е да кажа на някой в очите, че го обичам ... Амаа НЕ използвам такива лигави заместители на истинското "Обичам те"!!!