Влез

View Full Version : трикове

animal4e
08-13-2008, 12:42
предполагам че вече има такава тема, но понеже съм нова... извинете ме

та въпросът ми е какви трикове прилагате на момчетата за да ги съблазните?
кой е вашият коронен номер, кохто използвате и винаги действа на 100% ?

мерси :oops:

vellvet
08-13-2008, 12:56
ами не че ми е коронен номер, но докато си говорим някакви глупости аз го прекъсвам и казвам нещо като "млъкни!сладък си , харесваш ми..." и следва леко секси ухапване по врата му... :oops: :-)

MostHated
08-13-2008, 13:02
ами не че ми е коронен номер, но докато си говорим някакви глупости аз го прекъсвам и казвам нещо като "млъкни!сладък си , харесваш ми..." и следва леко секси ухапване по врата му... :oops: :-)

Това е яко...

Bixel
08-13-2008, 13:55
Нали знаеш как мохите се лепят на мед?
Жени = Мухи
Мъже = Мед 8)

animal4e
08-13-2008, 18:51
samo tfa li beshe??? :shock:

Letal
08-13-2008, 19:39

Това е яко...
ъхъ, мноу яко :)

MiSs_DioR_CheRiE
08-13-2008, 19:41
Nqmam koronen trik , vseki put stava spontanno i razlichno ...

rozova_lady
08-13-2008, 19:50
Всичко става спонтанно
не е нужно да се учат реплики на изуст,
те си идват от самосебеси :)

pampers
08-13-2008, 20:40
"искам да те еба" репликата и е мой хахахахах бзк се бе.. всеки път става по различен начин 8-)

Xrisenceto
08-13-2008, 20:53
"Milo iskam da me chukash" :grin: :grin: :grin:

FlipY
08-13-2008, 20:58
Тои: Много си красива .. :smt053 Тя: Оо, Благодаря ... :oops: Тои: Няма е, базикам се :smt030

FlipY
08-13-2008, 21:00
Номера се праи кагат си на градус ...в някои дискотека (за предпо4итане не елитна) ми6ени стават грозните моми4енца с голяма само4увствие ....деиства безотказнО ! :-P

animal4e
08-13-2008, 21:02
e ai sq... dolni diskoteki... imah predvid neshto kogaot ostanete nasame s nqkoe momche i iskate da se sluchi neshto... kogato momichetata trqa da poemat iniciativata... kfo praite?

tfa mi beshe ideqta... :D

FlipY
08-13-2008, 21:05
пуу ми колко е лесно.....напии мом4ето даи му кондома надупи се и деиства 100% освен ако не си много зле в лице ама и това не е от зна4ение кат си на 2-3 водки и 4 текили :D

animal4e
08-13-2008, 21:09
em ne sym zle v lice... ama ako momcheto ne pie... hahahaha kfo praim?

50cent
08-13-2008, 21:20
eми незнам ама моята приятелка примерно като река да я гушна или нещо тя вика: -Ауу бее удари ме,ся трябва да ме цункаш по врътлето!
и аз като я цункам тя:-Не там бе по надолу,абе по надолъ бе абе по надолу още още ,а браво продължаваи там... и то така става работата

FlipY
08-13-2008, 21:25
мом4е дА ходи по диско без да пие???е па такова животнУ нема..(поне малко ама нали сме си мръсни ку4ета мъжете винаги посръбваме :razz: ) ама то и ти може6 да го накараш да пие :? ама що си добре в лице (ако ти вярваме де) ващаи го за панталона(дънките) или блузата водиш го някъде кондом4ето и аидеее :oops:

vellvet
08-13-2008, 21:38
еми вие ако сте останали на саме... щом горепосочения от мен вариант "А "не ти допада... тогава предлагам вариант "Б": когато сте останали на саме и си говорите някакви празни приказки с цел опознаване
1.приближи се до него максимално ако сте седнали на диванче или сепаре още по добре може даже да допреш дискретно бедрото си и да му подскажеш че искаш допир и от негова страна...
2.поддържай разговора инт за него, добре е той да говори за себе си, а не ти да му дрънкаш за новия си блясак за устни.така той ще почувства че може да общува с теб, да споделя, а не просто всичко м/у вас да се изчерпва с целувки и след това гробна тишина
3.бъди съпричастна към това което говори ако казва някаква шега смей се дори да не е толкова смешно, е не е нужно да се заливаш от изкуствен смях можеш просто лекичко да се усмихнеш, но никога не прави тъпи муцуни на негова смешка (имам предвид първа среща обтегната ситуация и т.н. не да бъдеш преструвана след 1година както сте започнали да се срещате), ако разказва нещо тъжно (как кучето му го е прегазил камион или нещо такова) това ти дава допълнителна свобода за допир погали го нежно по бузата, врата и цялата дължина на гърба като тръгнеш от горе на долу и спреш ръката си на кръста му и я остави там...

така... вече си го гушнала сега щесе очаква и той да те гушне и да започнете да си говорите разни глупости и тогава ако все още си говорите е необходимо да му затвориш устата с една лека целувка ако ти отвърне значи тези 2часови мъки в разговори не са били напразни ако не.... жалко че не опита с вариант А

П.П.мисля че написах цяло ръководство :grin:

FlipY
08-13-2008, 21:44
еми вие ако сте останали на саме... щом горепосочения от мен вариант "А "не ти допада... тогава предлагам вариант "Б": когато сте останали на саме и си говорите някакви празни приказки с цел опознаване
1.приближи се до него максимално ако сте седнали на диванче или сепаре още по добре може даже да допреш дискретно бедрото си и да му подскажеш че искаш допир и от негова страна...
2.поддържай разговора инт за него, добре е той да говори за себе си, а не ти да му дрънкаш за новия си блясак за устни.така той ще почувства че може да общува с теб, да споделя, а не просто всичко м/у вас да се изчерпва с целувки и след това гробна тишина
3.бъди съпричастна към това което говори ако казва някаква шега смей се дори да не е толкова смешно, е не е нужно да се заливаш от изкуствен смях можеш просто лекичко да се усмихнеш, но никога не прави тъпи муцуни на негова смешка (имам предвид първа среща обтегната ситуация и т.н. не да бъдеш преструвана след 1година както сте започнали да се срещате), ако разказва нещо тъжно (как кучето му го е прегазил камион или нещо такова) това ти дава допълнителна свобода за допир погали го нежно по бузата, врата и цялата дължина на гърба като тръгнеш от горе на долу и спреш ръката си на кръста му и я остави там...

така... вече си го гушнала сега щесе очаква и той да те гушне и да започнете да си говорите разни глупости и тогава ако все още си говорите е необходимо да му затвориш устата с една лека целувка ако ти отвърне значи тези 2часови мъки в разговори не са били напразни ако не.... жалко че не опита с вариант А

П.П.мисля че написах цяло ръководство :grin: LIESSSSS!!!!!!!! [-(

n3v3r4z
08-13-2008, 21:51

П.П.мисля че написах цяло ръководство :grin:

Тфа е факт,че се случва,ако не при всички то при повечето мъже/момчета ... амаааа не при всеки може да доведе до секс ....

Абеее .... фашташ девойката тръшваш я и айдеееее :P

animal4e
08-13-2008, 21:55
mda, evala che izpisa cql roman... ama to si beshe bash roman da ti kaja chestno... prosto celiq smisyl na vyprosa mi se izgubi s teq otgovori ...

znam kfo da pravq v takava situaciq koqto opisa,no ideqta beshe za nqkfi repliki, dvijeniq , nameci... a ne da seda i da mu se usmihvam ili da puskam sylzi ako kucheto mu e umrqlo :-P

FlipY
08-13-2008, 22:01
prokarwash prus4e ot zad ushite po wrata mai towa beshe ne pomnq :(

Bubuu
08-13-2008, 22:03
Гадъц!

freshness
08-14-2008, 11:09
Нали знаеш как мохите се лепят на мед?
Жени = Мухи
Мъже = Мед Cool

Това е най-глупавото,което може една жена да направи ,за да спечели един мъж!Мъжете мразят да им се лепят,чувстват се притиснати и единственото,което постигате е да започнат да се ''страхуват'' от вас!

Virgin
08-14-2008, 11:14
e ai sq... dolni diskoteki... imah predvid neshto kogaot ostanete nasame s nqkoe momche i iskate da se sluchi neshto... kogato momichetata trqa da poemat iniciativata... kfo praite?

Приближаваш се до него, така че лицето ти да е на см от неговото. Поглеждаш го първо в очите, после в устните - и най-тъпият човек на света ще се сети, че си просиш целувка. Ако все пак не загрее, или го и страх, просто поемаш неговата роля :smt008

bonbon4e1
08-14-2008, 11:59
]

Приближаваш се до него, така че лицето ти да е на см от неговото. Поглеждаш го първо в очите, после в устните - и най-тъпият човек на света ще се сети, че си просиш целувка. Ако все пак не загрее, или го и страх, просто поемаш неговата роля :smt008 Той пък и ако не се сети той тряа да е някъф еб... простака :grin: :grin:

sper
08-14-2008, 12:06
аз па щи кажа трик за момичета :Д първо тряя да остановиш контакт с очите след тфа се приближаваш към момичето и го заговаряш много е важно да го докосваш от време на време примерно ако се разсмее яко го докосваш по лакътя след това по кръста или там някаде :Д ако ти се дръпне няя се притесняваш пък и да се притесниш няя да го показваш след като си поговорите :-) :Д:Д иии ако ти каже задник или нешо от сорта и казваш незнаех че харесваш задници толкова много и след тфа

Puky
08-14-2008, 12:23
3 целувки по врата и зад ухото и вече твой :D :D :grin: :grin:

bunit0
08-14-2008, 13:05
3 целувки по врата и зад ухото и вече твой :D :D :grin: :grin:
da taka e tui e moq trik u6ite i vrat sa im mn slabo nqsto na majete
i posle e cqla no6t tvoi :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

SabrinaAa
08-14-2008, 14:26
nqmam konkreten trik seki pat stava razli4no!

FlipY
08-14-2008, 14:30
Сядам до някое момиче,поглеждам я в очите,галя я по крака и шепна: "Хубави крака - в колко отварят?"
Това винаги ми е вършело доста добра работа ;) LIESSSS!!!! :?

animal4e
08-14-2008, 14:52
Сядам до някое момиче,поглеждам я в очите,галя я по крака и шепна: "Хубави крака - в колко отварят?"

tfa pyk nqkoe momche ako mi go kaje i taka sh mu se smeq che ne e istina...
bydete malko po-originalni i ne s tiq prostashki izkazvaniq...

tery
08-14-2008, 15:03

tfa pyk nqkoe momche ako mi go kaje i taka sh mu se smeq che ne e istina...
bydete malko po-originalni i ne s tiq prostashki izkazvaniq...
+1 tva 6te privle4e samo nqkoe mnnn zagorqlo mace :D :D :D

FlipY
08-14-2008, 15:06
NeNormalnika ne znam ako si kazal naistina prosto ne znam kak momi4eto ne ti e izdralo o4ite ...4estno ti goworya :(

animal4e
08-14-2008, 15:18
NeNormalnika ne znam ako si kazal naistina prosto ne znam kak momi4eto ne ti e izdralo o4ite ...4estno ti goworya :(

em , prosto prai smetka syotvetniq NeNormalnika kfi momicheta zaribqva... :lol: :lol:

FlipY
08-14-2008, 15:20

em , prosto prai smetka syotvetniq NeNormalnika kfi momicheta zaribqva... :lol: :lol: ostai , ostai кои знаи таини4ко им прибутва и някои друг лев :shock: