View Full Version : Възможно ли е ?
nikolinaa
08-14-2008, 11:31
Znachi vyzmojno li e sled kato sam pravila seks za parvi pyt mesechiqt mi cikyl da zakysne e ?? ?
aniezina
08-14-2008, 11:34
Напълно възможно е, и е много вероятно. Всяка рязка промяна или силно вълнение може да повлияе на месечния ти цикъл. Може да избърза, може да закъснее, може да го направи по-кратък(дните в които имаш кръвотечение) може да одължи тези дни, въобще влияе си. На мн лично, след първия път ми закъсня с 6 дни и при обикновенно 3-4 дни кръвотечение ми беше 8, след това си се нормализира итака. Спокойно, напълно е възможно :)
hahavteen
08-14-2008, 11:34
При някои цикъла се обрква съвсем след като го направят и им закъснява или подранява... Нямам идея до колко е нормално но е факт че често се случва...
Лично при мене нямаше такива проблеми.
Това, че ти закъснява не е задължително да е заради първото е*ане. до 36 ден е нормално да ти дойде.
sladko_teenche_v
08-14-2008, 12:30
Хора,ако си направя тест 1 седмица след секс ще бъде ле валиден или трябва най добре 2 седмици да минат,и колко струва шуър чек :D
poolparty
08-14-2008, 12:34
Хора,ако си направя тест 1 седмица след секс ще бъде ле валиден или трябва най добре 2 седмици да минат,и колко струва шуър чек :D
Няма да е сигурен. 3-4 дни след датата на цикъла ти ако закъснее - тогава вече ще е валиден. Шуър чека не е скъп. Честно казано не помня колко струваше (отдавна не съм ползвал, слава богу), но няколко лева беше... 3 май
candy_little_girl
08-14-2008, 12:40
Спокойно възможно е :)
Май около 3 и нещо беше SureCheck
Напълно възможно е, и е много вероятно. Всяка рязка промяна или силно вълнение може да повлияе на месечния ти цикъл. Може да избърза, може да закъснее, може да го направи по-кратък(дните в които имаш кръвотечение) може да одължи тези дни, въобще влияе си. На мн лично, след първия път ми закъсня с 6 дни и при обикновенно 3-4 дни кръвотечение ми беше 8, след това си се нормализира итака. Спокойно, напълно е възможно :)
+1
rozova_lady
08-14-2008, 16:27
+1 :)
Спокойно възможно е :)
;-)