Влез

View Full Version : Така по-добре ли ще е ??

az17
08-14-2008, 15:58
Значи много много обичам едно момиче и бяхме заедно доста време,но аз прецаках нещата естествено.Не един път,а много и накрая тя сложи края окончателно и си намери друг и каза,че вече не и пука за мен,че не ме обича вече.Аз си намерих друга за да я заболи де,но на нея не й пука аз с коя съм и какво правя,странно ми е как за 4 дни забрави всичко,но явно се случват и такива неща.Така аз това момиче го харесвам,преди много го харесвах,но не тръгнахме сега ходя с нея за да забравя другата и тя го знае това.Не спирам да мисля за бившата си приятелка само тя ми е в главата и в сърцето.Тя разбира се не ми вярва,защото последните седмици я нараних супер много и на мен някой да ми го беше направил това и аз бих го намразил.Просто я обичам от цялото си сърце тя ме мрази и не иска да има нищо общо с мен.Едвам я убедих да си останем приятели,много я обичам и не знам дали по този начин ще мога да я забравя,но искам да съм до нея искам да знам как е и какво прави.Няма да я карам да се събираме,защото искам да е щастлива,аз си нямам доверие че ако се съберем няма да я нараня отново.Та искам да попитам мислите ли,че е добре да си останем приятели??

krisiiiiito
08-14-2008, 16:05
Значи много много обичам едно момиче и бяхме заедно доста време,но аз прецаках нещата естествено.Не един път,а много и накрая тя сложи края окончателно и си намери друг и каза,че вече не и пука за мен,че не ме обича вече.Аз си намерих друга за да я заболи де,но на нея не й пука аз с коя съм и какво правя,странно ми е как за 4 дни забрави всичко,но явно се случват и такива неща.Така аз това момиче го харесвам,преди много го харесвах,но не тръгнахме сега ходя с нея за да забравя другата и тя го знае това.Не спирам да мисля за бившата си приятелка само тя ми е в главата и в сърцето.Тя разбира се не ми вярва,защото последните седмици я нараних супер много и на мен някой да ми го беше направил това и аз бих го намразил.Просто я обичам от цялото си сърце тя ме мрази и не иска да има нищо общо с мен.Едвам я убедих да си останем приятели,много я обичам и не знам дали по този начин ще мога да я забравя,но искам да съм до нея искам да знам как е и какво прави.Няма да я карам да се събираме,защото искам да е щастлива,аз си нямам доверие че ако се съберем няма да я нараня отново.Та искам да попитам мислите ли,че е добре да си останем приятели??

за връзка момичето шанс няма да ти даде защото явно си я наранил жестоко а за приятели нз .. може да опитате

и защо така и не каза какво си и причинил?

asasfdf
08-14-2008, 16:08
на колко години сте? какво си й причинил?

az17
08-14-2008, 16:12
Ami da tq kaza 4e 6te mi dade shans da sme priqteli,no znaela che pak shte se izdunq.Ami az sum na 18 tq na 14 .. ami mnogo gadni neshta poslednite sedmici.. tq znaeshe 4e sum s drugi 4e spa s tqh 4e hoda s drugo momi4e .. sled tova zarqzah tezi momi4eta i vsi4ko beshe dobre za nqkolko dni,dokato ne i kazah 4e si haresvam edno momi4e i to mnogo.. sled tova i kazah 4e tova momi4e e nai dobrata i priqtelka .. ;) tova stiga li ?

Liar
08-14-2008, 16:13
Ти си ужасен бе :? Остаи момичето намира.

pandelka
08-14-2008, 16:21
Да аз смятам че е по-добре да си останете само приятели щом ти дори не знаш дали би я наранил отново.. 8)

JahSoldier
08-14-2008, 16:26
Ти си ужасен бе :? Остаи момичето намира.

+ Много .. :-o

Obsession
08-14-2008, 16:31
:-o Защо си ги правил тия простотии?! Остави я, стига си я занимавал със себе си.

az17
08-14-2008, 16:32
Ama az q obi4am .. mnogo q obi4am .. i sujalqvam za vsi4ko koeto i pri4inih .. :cry: :cry: :cry: iskam da mi e pone fr..

marin4itu
08-14-2008, 16:34
То и аз да бях и аз не бих искала да чувам за теб..
Аве остави момичето бе, явно сега е щастлива.

aHeJlua
08-14-2008, 16:46
еби му майката ти си садист .. и иначе я обичаш .. не знам ти можеш ли да ми "дефинираш" любов защото тфа което си правил е било адски гадно и човек ако наистина я обичаше нямаше да я нараниш така все пак тфа не ти е някакфа играчка а човек с чувства и емоции просто не очаквай нищо от нея аз съм на страната на момичето :?

sladkata_bebz
08-14-2008, 16:57
Положението при вас е доста смотано,но да ти кажа,ако си останете приятели (само,за да си близо до нея и да я виждаш) няма да я забравиш!Недей да допускаш същата грешка и при другото момиче.А ако изобщо мислиш,че няма смисъл да си с нея(защото на бившата ти не и пука) по-добре се разберете и не я заблуждавай.Няма да и е особено приятно като знае,че я използваш само да си го върнеш на някой...

KypBap
08-14-2008, 17:25
Мое мнение "НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НЕЯ ..." ако те е обичала и каквото и да направиш за 4 дни неможе да те забрави ... :x Просто се средоточи към новата си приятелка ако мислиш че те обича истински де ако е така ЗАЕБАВАЙ я онази другата и не я търси за нищо ни за приятелство за нищо ... Повярваи ми недей си тъпка достоинството ...

Love0nlyMyself
08-14-2008, 17:46
Ami da tq kaza 4e 6te mi dade shans da sme priqteli,no znaela che pak shte se izdunq.Ami az sum na 18 tq na 14 .. ami mnogo gadni neshta poslednite sedmici.. tq znaeshe 4e sum s drugi 4e spa s tqh 4e hoda s drugo momi4e .. sled tova zarqzah tezi momi4eta i vsi4ko beshe dobre za nqkolko dni,dokato ne i kazah 4e si haresvam edno momi4e i to mnogo.. sled tova i kazah 4e tova momi4e e nai dobrata i priqtelka .. ;) tova stiga li ?

божееее ;х как си могъл на го напраиш бе то просто освен да те намразни друго нз имаш КЪСМЕТ че иска се още да сте приятели по то1но ти е дала шанс

AFT
08-14-2008, 17:51
Щом я обичаш, ще я оставиш да бъде щастлива, а за да бъде щастлива трябва да я оставиш намира.

devil_feel_f
08-14-2008, 18:09
Щом я обичаш, ще я оставиш да бъде щастлива, а за да бъде щастлива трябва да я оставиш намира.

+1
Обърни повече внимание на настоящата си приятелка.

az17
08-14-2008, 18:31
A be nastoq6tata priqtelka mi e prosto e taka sladka e mila e hubava eeeeeeeee no obi4am drugata obi4am q mnogo i sujalqvam do bolka za vsi4ko deto i pri4inih samo 4e nie imame 8 meseca minalo .. nemoje taka da se zabravi vsi4ko za 4 dni ta tq tolkova me obi4a6e .. :cry: :cry: :cry: .. obi4am q pove4e ot jivota si i neznam kak moje da mi prosti .. ;(

AFT
08-14-2008, 18:36
A be nastoq6tata priqtelka mi e prosto e taka sladka e mila e hubava eeeeeeeee no obi4am drugata obi4am q mnogo i sujalqvam do bolka za vsi4ko deto i pri4inih samo 4e nie imame 8 meseca minalo .. nemoje taka da se zabravi vsi4ko za 4 dni ta tq tolkova me obi4a6e .. :cry: :cry: :cry: .. obi4am q pove4e ot jivota si i neznam kak moje da mi prosti .. ;(

Започвам да си мисля, че я искаш, защото я нямаш. За Бога, поне скъсай със сегашната си приятелка, не я залъгвай. Каквото и да кажеш, колкото и много да твърдиш, че я обичаш, по-добро решение от това да я оставиш намира - няма (е, като изключим самоубийството, но днес съм добър човек).

evelinka1122
08-14-2008, 18:44
може да си момчето мечта за много, но за нея... вече не.... издънил си се, окей, поне се постарай да не оплескаш нещата сега с приятелството.... разбирам те... понякога се налага да си с няколко момичета за да разбереш с коя ти е най-добре, коя те прави най-щастлив и коя наистина обичаш..... само не злоупотребявай с това че сте фр... не насилвай нещата за нещо повече... съветвам те да сте и фр сега, ако може да излизате само на по кафе двамата ще е супер... мисля че времето лекува и малко по-малко може и да си спечелиш отново доверието й..... надявам се да съм ти помогнала.... УСПЕХ!

az17
08-14-2008, 18:48
A be te vsichki me mrazqt ... a i da bqh to4no za neq mom4eto me4ta i mi go povtarqshe moeto mom4e me4ta .. :cry: :cry: .. kaza mi che sega sum nikoi za neq tolkova me boli .. ta az dori placha za neq .. i to mnogo puti nemoga taka boli me zle mi e :cry: :cry: a ne moga da si q vurna az dori ne se opitvam zashtoto znam kakuv bokluk sum a nemoga da si pozvolq pak nai prekrasnoto momi4e da e tujno zaradi nqkuf tupanar kato men .. mrazq se daje za tova 4e q naranih .. nikoga ne sum se razkaival za neshto koeto sum pravil a sega sujalqvam za vseki put kogato sum q razplakval .. a tq e absoliutno bezrazlichna kum men.. sled tolkova meseci.. :cry: :cry: .. no pone mi pozvoli da sum i prqitel ..

AnIcHkAtA
08-14-2008, 18:49
Дори да останете приятели, аз си мисля, че ти ше почнеш да я молиш да се съберете отново и тн.Ако си сигурен, че няма такъв риск, да, останете приятели, освен ако не те боли от това приятелство..

miss_asi
08-14-2008, 18:50
Ако наисина я обичаш и тя е наистина щадтлива без тебе-остави я!Според мен не може да останете приятели.Тва е супер безмислено.И май искаш бившата си защото я нямаш.

lipsvashh_mi
08-14-2008, 18:54

Като за начало,ще те посъветвам да се разделиш с момичето,с което си в момента.Не я наранявай напразно :? ..ти не я харесваш,пък камо ли обичаш..и от тая връзка нищо няма да излезе...2ро..Много е тъпо да тръгнеш с нея,за да накараш бившата да ревнува...След като си е намерила нов приятел и ти е казала,че държи на него няма да седне да се вайка,че си си намерил няква,с която да се мотаеш..Още повече,че тя (бившата ти) вече се е опарила от това,че сте били заедно и много я е заболяло..Съмнявам се,пак да поиска да се подложи на същото.... :?
За приятелство не знам...Може би след време,когато и двамата ще сте позабравили за лошите неща във връзката ви и ще се отпускате да си споделяте и тн..За момента остави нещата каквито са най-добре...Айде и със здраве :)

Gold_Angel
08-14-2008, 18:57

извинявай ама ти се едно не си на 18 :( момичето е много прево да не иска да те погледне....

az17
08-14-2008, 18:58
Razbiram che e shtastliva s drug to s men koi shte e shtastliv samo q karah da pla4e a tolkova q obi4am .. neznam ne mi se e slu4valo do takava stepen da sum vliuben ili da imam neshto tolkvoa seriozno .. tolkvoa greshki napravih tolkova mnogo.. neka e s drug i da bude 6tastliva i boli me stra6no mnogo ot tova 4e 6te budem samo priqteli to az tova ne zaslujavam puk kamoli ne6to drugo ... iskam da spra da q obi4am tolkova .. i da spre taq 6ibana bolka .. ;(

t1n4e7o
08-14-2008, 18:59
На такъв нещастник като тебе и аз не бих дала шанс! Как може така да нараняваш момичето и на всичкото отгоре да имаш очи и да я молиш да се събирате след това??? :x :x :x Сори пич ама, да се беше замислил все пак... Да разбиеш така гадно вярата й в теб, да й кажеш, че харесваш най- добрата й приятелка???!!!??? Просто.. Нямам думи!

jghgh
08-14-2008, 19:04
Tи сам си каза в първия пост, прецакал си си сам връзката!
Търпяла е, търпяла е, но най-накрая й е писнало и е сложила края окончателно. ОКОНЧАТЕЛНО. Вземи го проумей и не я тормози повече. Сърбай, каквото си си надробил!
Обичал я, а-у, а като прочетох само какви работи си й казвал и си правил, явно те тресат много комплексите (както всеки пълнолетен полуидиот, който се захваща с мънички момичета)

Ограничавай си приятелството до здравей-здрасти. Не е добре да я занимаваш със себе си, поне докато й мине.
Ама и ти си егати магарето! Правиш простотии и после искаш опрощение. Не става така бе, трябва и да се мисли.

ПП. И защо по дяволите само си я карал да плаче!? Надушвам че си тъпо комплескарче като бившия ми. И не го казвам защото той ме нарани, а защото си същия.
Мацката на 14, наивна, малка, вървяли са ти номерата, подкопавал си й самочувствието, говорил си й гадни неща, ходил си при други мацки, и явно си се кефил как те гледа с влюбени очички! Ама те номерата вървят 1, 2 пъти, после търпението се изчерпва, любовта се замества от презрение. Детето си знае цената.
Айде сърбай си надробеното..

ПП2. Е, как няма да е безразлична към теб бе. Много ясно че ще е. Наранил си я, сега каква да е към теб? Нищо чудно чувствата й наистина да са се ИЗПАРИЛИ и да те мисли вече за никой. То когато е плакала за теб и те е обичала си се правил на идиот. Ама ти всъщност сам каза че си голям боклук!
Имай предвид че щом е толкова студена значи бая й е писнало от теб. Пропилял си си шансовете. Кофти съдба, ама това е студената и лоша истина - момичето изпитва безразличие към теб. И как не, държал си се като идиот! Плакала е, търпяла е, страдала е. Сега е неин ред да те мисли за по-нисък от тревата. И аз да бях, и аз щях да имам лошо мнение за теб и да забравя набързо всички топли чувства. Да не си прекалявал...

Понякога се насъбира нещо като омраза във връзката и е лесно да се забрави отведнъж дори дълъг период като 8 месеца. Така че не се чуди, мацката се е нагнетявала, и с право. Може би те е усетила какъв си ><
Но ти си бил в ролята на играч, а не на потърпевш, затова на теб ще ти е по-трудно да забравиш прекараното време с нея... Мога да ти пожелая само бързо да я превъзмогнеш и съжалявам че бях груба с поста си към теб.
Ще ти кажа нещо банално - когато обичаш някого, трябва да го пуснеш на свобода ;)
И така то. Не я занимавай, нека е щастлива с новото си момче, а на теб успех с превъзмогването на девойчето и да си направиш пълен update на характера ;]

Duvessa
08-14-2008, 19:27
За начало остави сегашната си приятелка- причинил си достатъчно болка вече на друго мимиче, видял си последствията – предполагам не искаш да се повтаря (ако изобщо ти пука поне малко и за останалите хора освен теб). От думите ти разбирам, че ти продължаваш да се надяваш отново да си с бившата си и затова търсиш някакви отношения с нея. Ако я обичаш, колкото твърдиш, позволи й да бъде щастлива. Сгрешил си, сега е моментът да осъзнаеш какво си направил и да си търпиш последствията. Колкото и да хлипаш нищо няма да се промени.
За двама ви ще бъде трудно да сте просто приятели след случилото се между вас, а и никой няма да има полза от това. Спри всякакви отношения с нея, за да я забравиш по-лесно, защото тя едва ли ще ти прости.

iiirish
08-14-2008, 19:40
Мисля, че е добре да прекратите всякакви взаимоотношения

az17
08-14-2008, 19:46
Abe obi4am q kak da prekratq vsqkakvi vzaimotno6enie s neq az se 4uda kak da i pi6a i kvo da izmislq za da si govorim... i sa lafim si ii polu4ava sms ot gadjeto .. :cry: :cry: .. shoto predi ot men gi polu4avashe nemoga mn mi e zle ne sum se 4uvstval prez jivota si tolkova zle .. az po dobre da umra otkolkoto da e taka .. ;( ;(

iiirish
08-14-2008, 19:58
Мисля, че е добре да прекратите всякакви взаимоотношения

Аз казах своето мнение, от тук нататък ти решаваш дали да се вслушаш в него или не. Поне вземи под внимание факта, че съм на 20 и не мисля като ученичка. Това е доста добър довод да ме послушаш, нали?!

az17
08-14-2008, 20:04
emi da ama q obi4am lipsva mi iskam si q ;( nemoga da povqrvam kak me zabravi za nqkolko dni tolkova meseci i vsichko e taka i da me mrazi .. obi4am q sega q slusham lafim tuk ii edna sulza mi padna ot okoto da znam 4e ve4e nemoga da i kaja kolko q obi4am i t.n shot znam 4e 6e preeba vsi4ko ;(

az17
08-14-2008, 21:51
NE

HePeAJIeH
08-15-2008, 08:50
Заеби я сам си се прецакал!

RoCkSpOt
08-15-2008, 08:52
Ти не си добре ти си чист женкар,курвар.....остави момичето... :x

sladkish_14
08-15-2008, 08:58
Ama az q obi4am .. mnogo q obi4am .. i sujalqvam za vsi4ko koeto i pri4inih .. :cry: :cry: :cry: iskam da mi e pone fr..

Как може да си на 18 и да правиш тези хлапашки простотий .. Как очакваш тя да ти е приятелка , като си спал с други , излизал си с други и накрая си й казал , че харесваш много най - добрата й приятелка ?? Я кажи ти беше с нея , само за да я нараняваш ли ? .. Относно това , че за 4 дни те е забравила .. не мисля , мисля , че ако сте били заедно дълго време , тя още те обича поне малко .. Но , явно е осъзнала , че ще й е по -добре без теб .. Сега е започнала на ново с друго момче , защо просто не спреш да й пишеш и досаждаш .. Остави я да продължи и да те забрави ,ако наистина искаш да е щастлива .. А колкото до това , че я обичаш и страдаш - Заслужаваш си го !!!..

pandelka
08-15-2008, 09:43
Abe obi4am q kak da prekratq vsqkakvi vzaimotno6enie s neq az se 4uda kak da i pi6a i kvo da izmislq za da si govorim... i sa lafim si ii polu4ava sms ot gadjeto .. :cry: :cry: .. shoto predi ot men gi polu4avashe nemoga mn mi e zle ne sum se 4uvstval prez jivota si tolkova zle .. az po dobre da umra otkolkoto da e taka .. ;( ;(

Ае стига вече уее...тва е само едно момиче...на всеки му се случва тва,но трябва да се забрави..разбери го просто наранил си я е не може вече да сте нищо повече от приятели,за което се радвай,че поне това ще останеш с нея защото мн момичета на нейното място няма да се съгласят.Тва не е последното момиче на земята ..ехее още колко мн ще срещаш не си пропилявай живота в чакане на нещо,което няма вече да го имаш :) Сега си имаш приятелка до теб..бъди с нея и забрави това момиче..може да е за добро ;)..Знам че ти е трудно..и имаше мн хора,които не те разбраха и почваха да те обвиняват че си идиот,женкар нз си кво...но все пак всеки прави грешки,пък и не сме ние хората които имаме право да кажем кой какъв е само заради някое негово действие или от вида на някоя тема или пост :)

slun4ice_90
08-17-2008, 15:47
Значи много много обичам едно момиче и бяхме заедно доста време,но аз прецаках нещата естествено.Не един път,а много и накрая тя сложи края окончателно и си намери друг и каза,че вече не и пука за мен,че не ме обича вече.Аз си намерих друга за да я заболи де,но на нея не й пука аз с коя съм и какво правя,странно ми е как за 4 дни забрави всичко,но явно се случват и такива неща.Така аз това момиче го харесвам,преди много го харесвах,но не тръгнахме сега ходя с нея за да забравя другата и тя го знае това.Не спирам да мисля за бившата си приятелка само тя ми е в главата и в сърцето.Тя разбира се не ми вярва,защото последните седмици я нараних супер много и на мен някой да ми го беше направил това и аз бих го намразил.Просто я обичам от цялото си сърце тя ме мрази и не иска да има нищо общо с мен.Едвам я убедих да си останем приятели,много я обичам и не знам дали по този начин ще мога да я забравя,но искам да съм до нея искам да знам как е и какво прави.Няма да я карам да се събираме,защото искам да е щастлива,аз си нямам доверие че ако се съберем няма да я нараня отново.Та искам да попитам мислите ли,че е добре да си останем приятели?? Здравей Гого,докато четох това,което си написал още повече се убеждавам,че трябва да се промениш... :? Как може да я обичаш,но веднага след някакъв спор или нещо от сорта да тръгваш да й отмъщаваш?От това по-добре ли се чувстваш?Ей човек,хората са го казали: "Кой каквото си направи, никой друг не може да му го направи"....Надявам се да си схванал мисълта ми.На 18 си все пак не си на 13 да правиш подобни детски сцени....Ти сам си правиш всичко...после още повече се объркваш и се чудиш как да оправиш кашата.След като обичаш момичето,надявам се наистина да е така не се предавай толкова лесно,но определено внимавай какво правиш,когато й отмъщаваш....Разбира се,че тя ще разбере и няма да иска и да чуе за теб после.Успех! :) И забравих да ти кажа,че си на грешен принцип...."Клин,клин избива"....замисли се не може да си хванеш едно момиче стане нещо(да се скарате за нещо) и после с 2,4,6 и 10 се опитваш да я забравиш.....Казвала съм ти тези неща.... :-o Ти се въртиш в един омагьосан кръг,от който само ти можеш да излезеш. :wink: [b]

Amateur
08-17-2008, 16:11
Да ти кажа въобще не си заслужаваш ника!Щом си спал с други забрави за 2-ри шанс,мн си я наранил!