Влез

View Full Version : Бихте ли се променили заради гаджето си?

EverythingButTheGirl
08-15-2008, 09:09
Бихте ли променили нещо в себе си заради гаджето си, няма значение дали във външния вид или в характера си?! Мислите ли че си заслужава?! Правили ли сте го, съжалявате ли или обратното..

pandelka
08-15-2008, 09:19
Правила съм го да :) Но действително това което направих в последствие ми хареса :)И понякога наистина си заслужава да се промениш независимо заради кой 8)

TRIUMPH
08-15-2008, 09:22
Ако найстина си струва, бих се променил.

w0sh
08-15-2008, 09:26
Най-много да си сменя прическата, ама понеже съм бог и това няма да направя.

Black Tears
08-15-2008, 09:26
И аз съм го правила,но несъзнателно. И не съм съжалявала :)

Whyniser
08-15-2008, 09:31
Защо трябва да се променям заради нея.Тя е харесала такъв какъвто съм и само аз бих се променил,ако искам

EverythingButTheGirl
08-15-2008, 09:34
Защо трябва да се променям заради нея.Тя е харесала такъв какъвто съм и само аз бих се променил,ако искам

да,но ако решиш да се промениш наново,не се ли страхуваш,че може да не те хареса и да иска предишния си приятел ?

SINDEL
08-15-2008, 09:55
Нямам нищо против да променя нещо, но само ако действително е за добро и на мен самата ми харесва. Досега не съм се отказвала от важни за мен неща заради друг и не мисля, 4е е правилно. Също и не мисля, 4е 4овекът до теб ще те кара да се променяш драсти4но, ако наистина държи на теб. В една връзка най-лошото, което може да се слу4и, е да загубиш себе си заради другия. Така се оказва, 4е живееш едва ли не единствено заради него.. :? Не ми се мисли какво може да стане, ако в някакъв момент реши да те оставя.. :?

Whyniser
08-15-2008, 09:56

да,но ако решиш да се промениш наново,не се ли страхуваш,че може да не те хареса и да иска предишния си приятел ?

За да се променя трябва да е станало нещо.Пък,ако не иска да ме приема ще и обясна и ако ме разбере хубаво,ако ли не не знам

Fallen`Angel
08-15-2008, 10:14
Човек се променя заради любовта без да усети

Love0nlyMyself
08-15-2008, 10:17
да

GotTheLife
08-15-2008, 10:17
не бих никога пък и е почти невъзможно :D пък щом ме е харесал такава каквато съм що да се променям

FreeSpirit
08-15-2008, 10:32
Зависи какво той иска да променя, ако иска да ме промени коренно няма да стане....
По принцип, винаги когато се сближиш с някой се променяш по малко...възприемаш и неговоите идеи, той ти показва своите страсти(дали ще е музика или спортове) и неусетно се променяш :)

Все пак за да сме с някого правим компромиси, което всъщност ее брои за промяна ;)

WondeR TeddY
08-15-2008, 10:38
Да аз съм го правила и не съжалявам,защото сега се чувствам много по-добре и таси промяна,ако мога така да го нарека,беше в положителна посока :grin: :P

Josefinne
08-15-2008, 10:43
Мисля, че всеки човек, с който съм ми влияе по някакъв начин и след всяка връзка и естествено по време на нея - аз съм различна - променям се, осъзнавам някои грешки , поправям се. Така че в известен смисъл АЗ СЕ променям, когато съм с някого, като се уча от него.
Но ако гаджето ми каже - "Аз ще те харесвам по-малко, ако си пробиеш дупка на носа", по-вероятно е да се откажа, особено ако и самата аз имам някакви колебания, но определено ще се замисля - "Какво точно изпитва този човек към мен, щом нещо толкова дребно може да промени чувствата му към мен?"

RoCkSpOt
08-15-2008, 10:44
По принцип бих но зависи от момичето.... :)

evelinka1122
08-15-2008, 11:00
амиии.... да променяла съм се заради гаджето си... характера ми е малко по-сложен и се научих да бъда малко по-търпелива и да правя компромиси във връзката ни.... не съжалявам, защото после не се налагаше и просто всичко си дойде на мястото :)

Boyd
08-15-2008, 11:14
Външен вид абсурт, за характер да не говорим. Единствено някои постъпки мога да престана да ги права (някои ще кажат, че е характер).

SabrinaAa
08-15-2008, 11:21
da bih :-)

kalpazanka
08-15-2008, 11:55
Малко или много се променяме във всяка връзка, нагаждаме характерите си, защото колкото и да се обичаме, все изниква нещо, което правим /макар и несъзнателно/ и дразним половинката си с него!

MayKyTy
08-15-2008, 11:59
НЕ! В никакъв случай ... щом е тръгнал с мен, значи ме харесва такава каквато съм, ако реши, че може да ме променя: айде чаооо :?

JahSoldier
08-15-2008, 12:37
Мисля, че всеки човек, с който съм ми влияе по някакъв начин и след всяка връзка и естествено по време на нея - аз съм различна - променям се, осъзнавам някои грешки , поправям се. Така че в известен смисъл АЗ СЕ променям, когато съм с някого, като се уча от него.
Но ако гаджето ми каже - "Аз ще те харесвам по-малко, ако си пробиеш дупка на носа", по-вероятно е да се откажа, особено ако и самата аз имам някакви колебания, но определено ще се замисля - "Какво точно изпитва този човек към мен, щом нещо толкова дребно може да промени чувствата му към мен?"

Много, много права, както винаги .. :-)

victoriq
08-15-2008, 13:37
Попринцип не съм забелязвала да се променям по време на някоя връзка,но определено след това...Сега обаче ходя с момче,което е лудо по моторите...А аз идея си нямах от тях,докато сега вече често си говорим по тази тема...И не е само този случай...Но за него живота си давам,ей! :-)

Pliok0019
08-15-2008, 13:43
Зависи за каква промяна става въпрос. Ако е за нещо малко - да, но ако става въпрос за част от характера/нещо от ценностите ми/нещо важно за мен - не, определено.

asasfdf
08-15-2008, 13:44
по-скоро се старая да бъда максимално естествен, отколкото да се правя на нещо друго..

Briseis
08-15-2008, 13:47
Най-много да си сменя прическата, ама понеже съм бог и това няма да направя.
Абе аз още не съм бог 8-)

krem4et0
08-15-2008, 15:02
Общо взето май само заради него бих се променила. По-скоро не заради него, а заради себе си, но той също да е облагодетелстван от промяната и това да влияе на връзката ни добре.
Но аз не съм същата както преди 4 години. Той също се е проченил. В повечето случаи става неусетно!

iiirish
08-15-2008, 15:18
По принцип ако нямаме сериозни отношения, не бих се променяла заради когото и да било. Но ако градим планове за общо бъдеще, наистина ще имам стимула да направя промяната. Но подчертавам, че говоря за промяна само в характера! Промяна във външния вид заради гаджето не бих направила, той ме е харасал такава каквато ме вижда и това ми е достатъчно

t1n4e7o
08-15-2008, 15:40
Външния си вид не бих променила... Ако ме харесва и обича, то ще е заради това, което съм, а не заради екстравагантния ми външен вид, а относно характера.. Може би някои лоши навици като пушенето и прекалено голямата ревност... 8)[/color]

PePeLePew
08-15-2008, 17:13
НЕ не НЕ никога ако момичето не ме харасва такъв какъвто съм мястото й не е до мен

zaraaa
08-15-2008, 17:43
Правила съм го и съжалявам за това, когато един човек те обича, ще те обича такъв/такава, какъвто/каквато си, с всички твои хубави черти и недостатъци, ако иска да те промени, то според ме не те обича истински, иска да те вижда в съвсем различна светлина! Тогава започваш да се питаш, щом не харесва това и това в мен, защо е с мен, защо не си намери такъв/такава, какъвто/каквато търси? От там започват и недоразуменията

ici_pi4a
08-15-2008, 17:45
az nikoga ne bih se promenil samo za edno momi4e znaeiki 4e sled mesec dva 6te skusame

Sweet_Play_F
08-15-2008, 18:52
Зависи от мн мн фактори,но да,бих. :)

PepiDesigns
08-15-2008, 19:06
Бихте ли променили нещо в себе си заради гаджето си, няма значение дали във външния вид или в характера си?! Мислите ли че си заслужава?! Правили ли сте го, съжалявате ли или обратното..

Такам ..

Да , бих променил нещо в себе си , и вече променях .. ;)
Мислех си , че го заслужава .. мислех , че ще бъде оценено , но така и не дойде момента в който да покажа какво съм променил в мен , за да зарадвам момичето до мен.

Правих го ..
Не съжалявам .. вече мога да танцувам още нещо :D
М/у другото аз се промених и за нея , и за мен .. доставяше ми удоволствие дори само да гледам .. недай си боже да се уча на нещо такова .. и ето , че го направих.

Инвестицията си остана за мен ..

уви ..

skatemore
08-15-2008, 22:03
не не бих , въпреки че женката ме промени без да усетя

AnIcHkAtA
08-15-2008, 22:27
Бих го направила...

sh3_1s_7h3_0n3
08-16-2008, 07:44
Променяла съм се временно, докато стане 'свалката'. После.. с рогата напред и започват да се чудят откъде им е дошло. 8-)

Всеки се променя малко или много заради някой. Едни драстично, други не чак толкова, но се променят. И като започне всеки да проявява истинската си същност и тогава се разбира до колко си пасват двама. :)

devil_feel_f
08-16-2008, 08:46
Не бих се променила заради никого.Хората трябва д ме приемат такава, каквато съм.И ако държат достатъчно на мен няма да се опитват да ме карат да се променям.Ако някога променя нещо в характера или външния ми вид, то няма да е заради някого, а заради мен самата.

desiredflower
08-16-2008, 09:02
Хах ако наистина ме харесва няма да ме кара да се променям... а ако ме накара ще го отрежа :grin: елементарно :lol: