View Full Version : Момичета които ке движат само с момчета.
jambo_bs
08-15-2008, 12:08
Онзи ден докато си правех плажа с приятели гледам една но не и видях лицето и всички викат "Вай вАй малееЕЕ АцкаТА".След няколко секунди се оказа че това момиче онзи ден беше на плаж с нас (тогава бяхме 3 - 4 момчета и тя.Сега тя беше с някакви други момчета (пак горе долу същата формация 4 - 5 и тя.)После забелязах още няколко такива групички.Немога да разбера тия момичета защо се движат само с момчета.Съмнява ме да си падат по някой от групичката момчета.Кви са тия работи.Основно към момичетата може ли да ми отговорят на тоя въпрос. :( Аз си мислех за 2 неща.Първото беше че тия момичета много ги сърби ....... и си търсят някой или ... :-o вайй второто го забрайх.Както и да е кажете и вашето мнение. 8) Божее колко много писах :razz:
EverythingButTheGirl
08-15-2008, 12:36
eмии явно тези момичета търсят внимание и си мислят,че могат да го спечелят като се движат с момчета .. не мисля,че това е правилния вариант .. :?
the_legend_of_one_love
08-15-2008, 12:42
6te ti kaja kvo e bilo vtoroto (tva det si go zabravil) - 4e sa kurvi :-D
Pliok0019
08-15-2008, 12:42
Аз съм била в доста голяма компания само на момчета, когато ходя с един от тях, а останалите са неговите приятели.
Може това момиче да не се чувства добе в женска компания или останалите мацки да не я харесват. Ако едно момиче е много харесване е много трудно да има независтливи приятели от женски пол. При момчетата е по-различно.
Nanilank0
08-15-2008, 12:46
Също мога да кажа че това може да е просто приятелство ,,,, напримиер и аз сам излизал с 5 - 6 момичета ама никои ништо не казва ! :-x :-x
gree_girl
08-15-2008, 12:48
Може да си допада повече с тях. И аз съм излизал така. Просто приятелство.
винаги съм се движела в компания на момчета,или айде имало е момичета,но много по-малък брой.това какво значи?-че много ме сърби (както казва авторката) или че съм курва.логиката ти е адски глупава,все едно да кажеш-гледам едно момиче само в компания на момичета се движи,сигурно е лесбийка ... не е ли така?
може да й е по-приятно да излиза с момчета,те са по-сериозно и са по-истински приятели от момичетата.винаги съм била на това мнение и то няма да се промени.фактите са си факти :)
pateto16
08-15-2008, 13:05
mi nz prosto moje da si tarsi priqteli no 4esno kazano i spored mene e K*rva :?
mi nz prosto moje da si tarsi priqteli no 4esno kazano i spored mene e K*rva :?
много грешно преценяте хората?ами ако е била с братовчед си и негови приятели,или брат ... или както е при мен-моя приятел и негови приятели?ко прайм тогава-пак ли е курва ? :(
jambo_bs
08-15-2008, 13:26
Ооооо,чакайте малко. :x
1.Това момиче не дойде с нас защото аз съм и братовчед или нещо такова.
2.Вярно е че момчетата са по добри приятели.
3.За случейте който говоря НЯМА момичета в компанията освен ТЯ.
4.Това момче да излиза с няколко момичета това и на мен ми се е случвало и то не малко пъти.
5.Pliok0019 когато тя излиза с нас не е ходила с НИКОГО от нас.
P.S BaBy_bS Приличам ли ти на АВТОРКА :grin: :razz:
SK0RP10N
08-15-2008, 13:28
Kurvi
Sweet_Play_F
08-15-2008, 13:30
Някои момичета си пасват повече с момчета и са им само от момчета компаниите и изобщо не се разбират с момичета.Ама едва ли при тая е същото,щом толкова често сменя компаниите... :-o Явно и се е*е на мацката,....,/
Има много момичета,които предпочитат мъжка компания-няма лицемерие,няма въпроси "как ми стои това?","дебела ли съм",няма завист и съперничество.Съвсем случайно има такова нещо като приятелство между момче и момиче.Който казва ,че тези момичета са курви има още много да расте :?
evichka_lonelyy
08-15-2008, 13:39
Mi i az se dvija s momcheta pak ne me sarbi...s momcheta mi e po-priqtno ima poveche emociq i filma vinagi stava pak i povecheto momicheta sa mn ligavi i tfa me drazni :):):)
pateto16
08-15-2008, 13:46
BaBy_bS vij ne govorq poprincip a govorq v tozi slu4aq...ama to ok da dvijish s edna kompaniq samo s momcheta ama taq seki den si gi smenq :D ne e li malko samnitelno...ina4e BaBy_bS spored mene si prava no ne i v tozi slu4aii :P
Black Tears
08-15-2008, 14:55
Няма нищо лошо в това едно момиче да излиза само с момчета.
Някои момичета търсят внимание по този начин, но при други е чисто приятелство.
mysterious93
08-15-2008, 15:00
кво ти пука?
pandelka
08-15-2008, 15:05
Емо може да е приятелка с тези момчета..може да иска внимание от хората да я забелязват,може да харесва някой от тх,може да иска да се си прай оргия аве мн неща може да иска..
аз мисля че е защото са приятели но при всяка така е различно една иска едно друга друго..не мое да ги разбереш :)
Leviathan
08-15-2008, 15:09
Не ми се ще да се заяждам, но ще те цитирам "ne slagai horata pod edin znamenatel" Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 12:06 pm.
Не е хубаво така... Караш се на другите, пък ти какво правиш?
А по въпроса: някой са все с момчета, защото са така наречените "мъжкарани", други защото така са по-интересни, трети по други причини. Това не ги прави курви. Някъде имаше тема: Съществува ли приятелството между жени. Моят отговор е: рядко се среща.
Повечето ми приятели са мъже и не виждам нищо лошо в това.
the_legend_of_one_love
08-15-2008, 15:31
Ne gi slagam pod edin znamenatel a kazvam 4e moje da e kurva.I vapreki tova ima i mn drugi varianti prosto izkazah mnenie tova e :-x
pateto16
08-15-2008, 15:57
saglasna sam s the_legend_of_one_love tq prosto si dade mnenieto i az sashto si go davam vie govorite poprincip ama toi kazva 4e parvo e bila s tqh a na dr den s dr (pod tova s tqh se ima predvid 4e sa se zapoznali sega) i na dr den s dr malko stranno e ediniq variant e da sa si fr dr e da e kurva !!! tfa e
Leviathan
08-15-2008, 16:44
Ne gi slagam pod edin znamenatel a kazvam 4e moje da e k***a.I vapreki tova ima i mn drugi varianti prosto izkazah mnenie tova e :-x
Само аз ли правя разлика между - курва е и може да е курва????
Не се ядосвай толкова, много си чуствителна явно на тая тема :D
А за мнанието си права, затова сме тук, за да си казваме мнението :wink:
the_legend_of_one_love
08-15-2008, 17:00
saglasna sam s the_legend_of_one_love tq prosto si dade mnenieto i az sashto si go davam vie govorite poprincip ama toi kazva 4e parvo e bila s tqh a na dr den s dr (pod tova s tqh se ima predvid 4e sa se zapoznali sega) i na dr den s dr malko stranno e ediniq variant e da sa si fr dr e da e k***a !!! tfa e
to4no zaradi tova kazah 4e e kurva vapreki 4e moje i da ne e
pateto16
08-15-2008, 17:03
:-) na tazi tema sme na edno mnenie :P :)
the_legend_of_one_love
08-15-2008, 17:06
Ne gi slagam pod edin znamenatel a kazvam 4e moje da e k***a.I vapreki tova ima i mn drugi varianti prosto izkazah mnenie tova e :-x
Само аз ли правя разлика между - курва е и може да е курва????
Не се ядосвай толкова, много си чуствителна явно на тая тема :D
А за мнанието си права, затова сме тук, за да си казваме мнението :wink:
ako gi slagah pod edin znamenatel i obob6tavah 6tqh da kaja 4e vsi4ki koito pravqt kato neq sa kurvi i sam sigurna 100% no az prosto si kazah mnenieto 4e e kurva zaradi na4ina po koito toi go opisa, no moje i da ne e kurva 4ovek vse pak nikoga ne moje da bade siguren :wink: taka 4e ne obob6tavam
Leviathan
08-15-2008, 17:09
ОК :-)
the_legend_of_one_love
08-15-2008, 17:17
ok razbrahme se 8-)
opasnosladka
08-15-2008, 17:22
ЗНачи момичетат се кефат да са в компания с много момчета защото така стават по важни нали имах такава приятелка кадето се движи с едни момчета само та те са 6 а тя е една така се фукат пред приятелке и се мислят за много важни мен това лично много ме дразни! Бих се движила сегяа се движа в компания с 5 мимичета и 6 момчета и ми е приятно !
вааа ми аз като излизам само с 3-4 моми4ета кво да прая ?мом4е съм? :? досега маи не съм излизам с фр. някъде само с моми4ета...апа не съм геитак 4е да е затва :razz:
Е тоя па...на мене ми е добре и с момичета и с момчета...Защо и на нея да не и е...пък и ти си я видял само на "плажа"!
de_bella
08-15-2008, 17:51
Аз също се движа предимно в компанията на момчета,защото винаги съм се разбирала по-добре с тях,имаме много общи теми,пък и момичетата са едни завистливи и уж приятелки,а гледат как да те прецакат.Момчетата са по-добри приятели,на които аз лично мога да кажа всичко и си ми е супер забавно с тях.
винаги съм се движела в компания на момчета,или айде имало е момичета,но много по-малък брой.това какво значи?-че много ме сърби (както казва авторката) или че съм курва.логиката ти е адски глупава,все едно да кажеш-гледам едно момиче само в компания на момичета се движи,сигурно е лесбийка ... не е ли така?
може да й е по-приятно да излиза с момчета,те са по-сериозно и са по-истински приятели от момичетата.винаги съм била на това мнение и то няма да се промени.фактите са си факти :)
И аз съм тей :grin:
insanity_666
08-15-2008, 18:03
тва е супер тъпата тема - няма на какво и да се засмееш даже :?
аз в женска компания не мога да бъда забелязана. има 3 момичета, с които се търпя и с тях не движим заедно (почти никога). през цялото време съм с момчета - и аз сменям 2-3 (мъжки) компании. какво - курва ли съм?!? според вашите детински разсъждения явно съм. друг е въпроса, че 99% от приятелите ми са ми чисто и просто като братя и НИЩО ПОВЕЧЕ. но това май не можете да го разберете. що не вземете да пораснете малко?!?
jambo_bs
08-15-2008, 18:18
Е тоя па...на мене ми е добре и с момичета и с момчета...Защо и на нея да не и е...пък и ти си я видял само на "плажа"!
Не е вярно това за плажа.С това момиче са познаваме отдавна и преди като си писахме по Скайп имаше "Ай чао излизам с еди си коя шматка" някви такива.А от известно влеме насам като си пишем ми казва че излиза само с момчета.Аз ги познавам.С нас също не беше се виждала отдавна,дойде с нас 2 дена на плаж и после почна да излиза с тия другите.Няма момичетаа това искам да ви кажа.
insanity_666
08-15-2008, 18:22
Не е вярно това за плажа.С това момиче са познаваме отдавна и преди като си писахме по Скайп имаше "Ай чао излизам с еди си коя шматка" някви такива.А от известно влеме насам като си пишем ми казва че излиза само с момчета.Аз ги познавам.С нас също не беше се виждала отдавна,дойде с нас 2 дена на плаж и после почна да излиза с тия другите.Няма момичетаа това искам да ви кажа.
няма значение - това искам да ви кажа.
дошъл й е акъла в главата на мацката, къв е проблема не мога да разбера?!?
sodomicdream
08-15-2008, 18:28
малко глупаво разсъждаваш мисля...
аз движа само с момчета, момичетата са тук-таме, но са малко. Но какво от това. Не ме сърби, да не говорим, че не съм някаква повлекана, а да търся внимание.... не ми трябва! Получавам си достатъчно.
Всичките момчета, с които движа са ми познати, с които мога ад изляза, да се спукам от купонясване, да говоря за каквото си поискам, без да се притеснявам за нищо... да дивеем, да вършим вандалщини и каквото ни хрумне заедно, без да има нито любов, нито каквото и да било такова чувство, всичко е чиста проба приятелство.
да бе той е забравил най-важното и съществено :D :D
Според мен си е нормално...кво момчетата да не са извънземни бе!аз имам мн фр. момчета и са мн свестни и също така в някои отношения момчетата са по-разбрани!оставете момичето да си живее живота-нейн си е! :x
buffalo88
08-15-2008, 20:58
Курвенска работа..
Аз съм била в доста голяма компания само на момчета, когато ходя с един от тях, а останалите са неговите приятели.
Може това момиче да не се чувства добе в женска компания или останалите мацки да не я харесват. Ако едно момиче е много харесване е много трудно да има независтливи приятели от женски пол. При момчетата е по-различно.
+1
ChocoPuma
08-15-2008, 22:06
Такаааа,не знам дали има толкова общо колкото с твоя "проблем",но и аз се движа с по 3-4 момчета,но те са ми просто приятели.Имам си сериозен приятел,но с тях излизаме ей така да речем на запивка или на басейн и на такива.Според мен те дори са ми по-големи приятели от колкото момичетата,предпочитам да си излизам с тях,и не е защото се нуждая от внимание и да ме забележат,вече са ме забелязали (тъй като сме малък град :D ).Приличаме си по характер,всички сме малко по-откачени,така че според мен няма нищо лошо момиче да се движи с повече момчета.Ако познаваш момичето добре,човек може и сам да прецени що за стока е.Поне това е според мен. :)
Аз също се движа предимно в компанията на момчета,защото винаги съм се разбирала по-добре с тях,имаме много общи теми,пък и момичетата са едни завистливи и уж приятелки,а гледат как да те прецакат.Момчетата са по-добри приятели,на които аз лично мога да кажа всичко и си ми е супер забавно с тях.
Съгласна съм.Движенето с момчета не е задължително начин за привличане на внимание.Просто в тяхна компания е по-приятно в повечето случаи,отколкото в компания момичета. :)
Хах моята компания се състой от 5 момчета+мене и мооого рядко някой друга мацка.Момчетата са по-добри приятели просто 8-)
LuCiFersAngeL
08-15-2008, 22:41
Еми аз имам само 2 приятелки от женски пол.
В 90% от случаите съм в мъжка компания.. Там е разликата че аз движа само с едни и същи момчета, а не сменям компаниите ама... Просто въпрос на характер и лични предпочитания. Това е всичко.
bonbon4etoy
08-16-2008, 03:13
kurvi..xaxaxa...tctctc...kakvi kurvi be...osaznaite se...veche stanaha kurvi dori i tezi koito izlizat s mom4eta...xaaxa samo izlizat...vijte az naprimer...poveche se spogajdam s mom4etata..prosto s jenska kompaniq nity mi e sigurno nity mi e konfortno i po4ti nqmam priqtelki...a povecheto sa mi priqteli...izlziam s razlichni hora...nema da se zabodem i seki den da izlizam s edni i sashti...prosto raznoobrazie...a momi4eto moje da nqma nikakvi priqteli i da tarsi..ili kakty kazvat nagore da e s brat si bratov4ed si ili dori nqkoe mom4e koeto na roditelite i na priqteli dete...taka4e ne kazvaite kurva...za raznoobrazie... ;)
BrokenAngel
08-16-2008, 06:21
абсолятно подкрепям \:D/ и аз предпочитам да се движа с момчета,защото е по-забавно с тях,а и наистина са по-добри приятели както каза BaBy_bS
sladkata_bebz
08-16-2008, 06:29
Ми и аз се движа предимно в мъжка компания,но пак и едно от момчетата ми е гадже.Така ходим и на плаж аз с 4-5 момчета..я се намери някое момиче,я не.Тожа,че момичето предпочита мъжката компания защо винаги трябва да се свързва с това,че е курва.Според мен някои от форума с мненията го избиват тук на комплески и лични преживявания (или измислици).В мъжката компания има неща който са по-добре от женската,но все пак не се застъпвам напълно и само за нея...
purple__love
08-16-2008, 08:51
ot dete az su6to ob6tuvam i izlizam mnogo pove4e s mom4eto otkolkoto s momi4eta....prosto po-dobre se razbiram s mom4etata...te ne ti zavijdat...prosto e razli4no priqtelstvo m/u mom4e i momi4e... az se dvijeh 6toto e gotino da si v kompaniq na mom4eta....gotino e dokato nqkoi pi4 ne ti hvurli oko...za men li4no e vupros na gotino razbirane i priqtelstvo...
Апфффф тези които казват на момичетата, които се движат в мъжка компания , че са курви наистина май го избиват на комплекси или нз и аз на какво.. при момчетата няма такива работи като интриги, сплетни, завист... не се лигавят ... докато има момичета с които като изляза и ме фаща нервата... а и не можеш д прецениш какво е момичето само като я видиш ш компанията само на момчета... нитсина може или да е курва .. или да търси внимание... или пък просто както казах по-горе да и харесва повече да общува с момчетата... :o :?
е добре де.... мн сте зле :-x как може да твърдите,че някой е еди си какъв по това с кой се движи :x Аз съм момиче и винаги съм се движила (по-точно повечето пъти) с момчета, предпочитам ги като компания, защото няма толкова интриги, няма глезотийки и няма прехфърляне на невярна информация... това прави ли ме курва или нещо подобно.ВСЕКИ СИ ИМА ИНТЕРЕСИ И СЕ РАЗБИРА С ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА :-|
ExTaSy__BaBy <3
08-16-2008, 11:50
Оф тва вобще не значи че са курви :x просто с момчетата е някакси по-спокойно,защото няма завист,конкуренция и тн..затова някой момичета предпочитат мъжката компания :) и аз понякога се движа с момчета просто защото ми е забавно с тях
Може да е няква к...а нимфоманка и за това винаги да излиза с мн момчета :D :D :D :D
jambo_bs
08-17-2008, 13:33
Добре. :-D БЛАГОДАРЯ НА всички за мненията разбарх защо това е така.Явно момичетата харесват повече мъжката компания заради приятелството.От мненията ви разбрах че явно момчетата са доста по добри приятели от момичетата. 8)
абе като почнете с ваште глупости.. е да вярно че някои момичета ги чеши путката ама не сте ли се замисля ли че може би има по голямо разбирателство с момчета ?
pepelq6kaaa
08-18-2008, 08:25
EMI KO DA KAJA I AZ SAM OT TQH nz kak stava no vse s mn mom4eta i kat imah rd s pr mi i bra4et mi i o6te nqkolk pr mom4eta i kvoottva se pak mom4etata ne zavijdat i ne zlobeqt kato nqkoi momi4eta
мен повечето ми фр са момчета и попринцип се раэбирам с момчета... тва праи ли ме курва ?!?!? :? :-o :?
sweet_baby_cool
08-18-2008, 10:27
Това не я прави к--ва
Мерси,но не съм курва..
Аз съм същата работа,но ходя само с такива които са ми приятели..и това стана така,защото съм си изпатила от момичетата и установих,че всички сме кучки
Повечето определихте въпросното момиче,като курва и нимфоманка...,а аз никъде не видях,авторът да е споменал - дори за един,който да е бил интимен с нея...
Добре,че нямам такива тесногръди познати...като някои от писалите в тематаа...Как може да сте толкова ограничени не ми е ясно...Откога излизането в мъжка компания те прави курва....
fantasmagora
08-18-2008, 11:44
Аз излизам само с момчета и ми е много добре. Само приятевли сме и знам,че каквото им споделя ще си остане между нас,а не след 2 дни целият град да е научил. Не е казано,че когато едно момиче е в такава компания е курва или си иска нещо от някой.
ве деа не сички дет хоат с момчета са курви .. е аз иам 1 приятелка момиче и др момчета ... и си ходим заедно ... причината аз лично да хода поече с момчета е тва че сички момичета са лицемерки ест. тея дет аз познаам и се се праат на интересни се пл;етат интриги ала бала за глупости само говорат ... на мен просто с момчетата ми е по приятно отколкото с няква дет прим само мисли как изглецжда се се врем в тоалетните си слага молив спирала ала бала глупости ... ;д минала съм през тва и знам кво е тъпо ... ае мн писах :D ;Д пийс
glezan4e
08-19-2008, 17:29
ейй как я набедихте .. защо да е к*рва? аз също съм ходила на плаж само с момчета (не съм ходела с никого от тях) и не мисля, че съм курва! Честно казано ми е по-добре когато съм с повечко момчето от колкото момичета.. а защо..не знам
Ами аз обичам да се водя с момчета, да излизаме на кафе, въобще да си говоря, но само ако те са ПРИЯТЕЛИ, а не просто познати.. :)
nejnaDROGA
08-19-2008, 17:42
+1 Аз също предпочитам компанията на момчета :) В моята компания сме 3 момичета и другите са момчета (около 9-10).От както се помня винаги съм предпочитала да съм сред повече момчета,но не защото искам някой да ме начеше,а защото не са лигли като повечето момичета :? Когато изляза само с момичета и седнем в някое кафе или се разхождаме не се говори за друго освен "Малеее вижте го тоя къв е готин ама приятелката му е като кон" "Знаете ли,че еди коя си тръгнала с еди кой си ... Тоя сигурно е луд да тръгне с нея" "Аууу пък знаете ли,че еди кой си въртял 2" и някви такива клюкарски глупости :? А като съм сред момчета от компанията ми (+ другите 2 момичета естествено...все пак трябва да сме всички) си говорим къде ще бъде следващия купон,къде ще ходим следващата ваканция и т.н.
Извод:С момчета ми е по-интересно,но това не ме прави "курва"!!!
Има много момичета,които предпочитат мъжка компания-няма лицемерие,няма въпроси "как ми стои това?","дебела ли съм",няма завист и съперничество.Съвсем случайно има такова нещо като приятелство между момче и момиче.Който казва ,че тези момичета са курви има още много да расте :?
точното мнение.. няма какво да допълня 8)
Wrathchild
08-19-2008, 18:22
Аз пък ще ти кажа, че по-голямата част от детството си я прекарах в предимно момчешки компании. И като цяло предпочитам да се движа с мъже, имам точно 2 приятелки, с които мога да излизам всеки ден. Просто от малка ми идват твърде много глупавите теми за разговор - еди коя си блузка, ама онази има по-хубава, как смее, гледа ли вчера Ориндж Каунти и прочее глупости. Пък ако тръгна с повечето да обсъждам изобразителното изкуство, философия и теориите на еди кой си психолог, както и моите собствени, най-много да ме гледат като извънземно. Като цяло жените поотделно могат да са интересна компания, но в група масово оглупяват. За това предпочитам мъжка компания - по-сериозни са...
Много бързи и глупави заключения. Аз също предпочитам компанията на момчета. Излизам сама (с музика :D ) и си ги търся. Имам си сериозен приятел и въпреки това... Инфалтилно е да се разделят хората на момичета и момчета, но моите впечатления са че момчетата са по-непринудени, забавни, а и обикновено интересите и хобитата им са ми по-близки. Това не ме прави курва. Като се движа със силния пол не заявявам на света, че търся секс. :)
HagpycaH
08-19-2008, 22:11
Еми може би се разбира по-добре с момчета от колкото с момичета имам такива познати момичета които рядко излизат с момичета поради простата причина че се разбира по-добре с момчета от колкото с момичета !
Аз също предпочитам компанията на момчета.При тях я няма женската злоба и конкуренция! И не мисля,че това те прави курва! :(
Junjurcho
10-04-2008, 19:48
ясно е като бял ден че момичето си мечтае да я разчекнат и 5-та на плажа ...
HardcoreSyndrome
10-04-2008, 21:20
Какво е това старческо мислене?! Всеки излиза с който си иска...
Курва била... :lol: интересно, а момчетата, които излизат само с момичета какви са? Гейове или пичове?!... (естествено казах го на шега), но е тъпо мнението, че е курва!!! Все едно слушам някоя пенсионерка да ми говори.
Защо пък трябва да е курва?! Просто може би е така, защото момчетата са много по-лоялни и добри приятели и ги няма тези курвенски номера каквито се въртят в едно женско "приятелство", защото нали знаете много рядко се среща истинско женско приятелство...
s_E_x_Y_y_Y
10-05-2008, 16:15
аз също съм на мнението на останалите и предпочитам мъжка компания ,първото че понякога ми омръзва да си говоря с приятелки за това какъв цвят е на мода този сезон или това прави ли ме дебела както каза някой по горе ,а и с момчетата се чуствам по -сигурна и по -спокойна и с тях мога да си говоря на сериозни теми дори ако искам да клюкарствам мога да го направя с тях ,а иначе обичам да си излизам и с приятелките.
scoobydors
10-05-2008, 16:24
И аз така понякога съм :grin: ама истината е че повече се разбирам с момчета отколкото с момичета, не за друго :) но и с момичета си движа, различно 8)
Ruskia1936
10-05-2008, 20:08
mi moje be shto da ne koi katko si izbere... i az ot 2 godini izlizam samo s momi4eta i kompaniqta mi e az , 1 mom4e i oshte 7-8 momi4eta i kvo ot tova ?
Hrdcore`Lady
10-06-2008, 18:21
Момичетата са завистливи и гадни, особено ако виждат в теб съперничка. Може да и е писнало и затова да е с момчета, мн по-точни са ако не възприемат момичето като сексуален обект. А и щом не сте намазали явно не е курва...(не четох всички постове). Зависи и естествено как се облича и държи...
GotTheLife
10-06-2008, 20:45
и на мене повечето ми приятели са момчета и слава богу ! Жените са кучки нямам им доверие
sextazy_baby
10-07-2008, 11:20
Аз по принцип се разбирам много повече с момчета отколкото с момичета и затова движа само с тях.Въпреки че съм момиче - на жена не може да й се има доверие и съм се убедила в това :)
the_beautiful_smile
10-07-2008, 13:11
Варянтите са няколко:
1.проСто си е приятелка с тях (и аз много често излизам с момчетата по същата причина)
2.Харесва си някои от прослувутата групичка (това не ми се е случвало)
3.или както каза някои по-горе просто е курва :D :D
Mirelchetoo14
10-07-2008, 14:56
Ооо и аз съм от тези момичета. Просто в мъжка компания се чувствам много по- спокойно, по- себе си. Няма нужда да слушам лигни, нечии колебания относно нокти или обувки, просто отивам и се забавлявам без да се страхувам от интриги.