.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Момичета които ке движат само с момчета.

Онзи ден докато си правех плажа с приятели гледам една но не и видях лицето и всички викат "Вай вАй малееЕЕ АцкаТА".След няколко секунди се оказа че това момиче онзи ден беше на плаж с нас (тогава бяхме 3 - 4 момчета и тя.Сега тя беше с някакви други момчета (пак горе долу същата формация 4 - 5 и тя.)После забелязах още няколко такива групички.Немога да разбера тия момичета защо се движат само с момчета.Съмнява ме да си падат по някой от групичката момчета.Кви са тия работи.Основно към момичетата може ли да ми отговорят на тоя въпрос. Аз си мислех за 2 неща.Първото беше че тия момичета много ги сърби ....... и си търсят някой или ... вайй второто го забрайх.Както и да е кажете и вашето мнение. Божее колко много писах

Град
    живея в мой си свят..където съм си истинска :)
    eмии явно тези момичета търсят внимание и си мислят,че могат да го спечелят като се движат с момчета .. не мисля,че това е правилния вариант ..
    baD GirLs nEEd love to0 ..

6te ti kaja kvo e bilo vtoroto (tva det si go zabravil) - 4e sa kurvi
    (h)

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз съм била в доста голяма компания само на момчета, когато ходя с един от тях, а останалите са неговите приятели.

Може това момиче да не се чувства добе в женска компания или останалите мацки да не я харесват. Ако едно момиче е много харесване е много трудно да има независтливи приятели от женски пол. При момчетата е по-различно.

Също мога да кажа че това може да е просто приятелство ,,,, напримиер и аз сам излизал с 5 - 6 момичета ама никои ништо не казва !

Може да си допада повече с тях. И аз съм излизал така. Просто приятелство.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    винаги съм се движела в компания на момчета,или айде имало е момичета,но много по-малък брой.това какво значи?-че много ме сърби (както казва авторката) или че съм курва.логиката ти е адски глупава,все едно да кажеш-гледам едно момиче само в компания на момичета се движи,сигурно е лесбийка ... не е ли така?
    може да й е по-приятно да излиза с момчета,те са по-сериозно и са по-истински приятели от момичетата.винаги съм била на това мнение и то няма да се промени.фактите са си факти
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

mi nz prosto moje da si tarsi priqteli no 4esno kazano i spored mene e K*rva
    Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от pateto16
    mi nz prosto moje da si tarsi priqteli no 4esno kazano i spored mene e K*rva
    много грешно преценяте хората?ами ако е била с братовчед си и негови приятели,или брат ... или както е при мен-моя приятел и негови приятели?ко прайм тогава-пак ли е курва ?
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Ооооо,чакайте малко.

1.Това момиче не дойде с нас защото аз съм и братовчед или нещо такова.
    2.Вярно е че момчетата са по добри приятели.
    3.За случейте който говоря НЯМА момичета в компанията освен ТЯ.
    4.Това момче да излиза с няколко момичета това и на мен ми се е случвало и то не малко пъти.
    5.Pliok0019 когато тя излиза с нас не е ходила с НИКОГО от нас.

P.S BaBy_bS Приличам ли ти на АВТОРКА

SK0RP10N
    Guest
    Kurvi

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Някои момичета си пасват повече с момчета и са им само от момчета компаниите и изобщо не се разбират с момичета.Ама едва ли при тая е същото,щом толкова често сменя компаниите... Явно и се е*е на мацката,....,/

Има много момичета,които предпочитат мъжка компания-няма лицемерие,няма въпроси "как ми стои това?","дебела ли съм",няма завист и съперничество.Съвсем случайно има такова нещо като приятелство между момче и момиче.Който казва ,че тези момичета са курви има още много да расте

Mi i az se dvija s momcheta pak ne me sarbi...s momcheta mi e po-priqtno ima poveche emociq i filma vinagi stava pak i povecheto momicheta sa mn ligavi i tfa me drazni

BaBy_bS vij ne govorq poprincip a govorq v tozi slu4aq...ama to ok da dvijish s edna kompaniq samo s momcheta ama taq seki den si gi smenq ne e li malko samnitelno...ina4e BaBy_bS spored mene si prava no ne i v tozi slu4aii :P

Няма нищо лошо в това едно момиче да излиза само с момчета.
    Някои момичета търсят внимание по този начин, но при други е чисто приятелство.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    кво ти пука?

Cruel Intentions

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Емо може да е приятелка с тези момчета..може да иска внимание от хората да я забелязват,може да харесва някой от тх,може да иска да се си прай оргия аве мн неща може да иска..
    аз мисля че е защото са приятели но при всяка така е различно една иска едно друга друго..не мое да ги разбереш
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от the_legend_of_one_love
    6te ti kaja kvo e bilo vtoroto (tva det si go zabravil) - 4e sa kurvi
    Не ми се ще да се заяждам, но ще те цитирам "ne slagai horata pod edin znamenatel" Пуснато на: Пон Авг 11, 2008 12:06 pm.
    Не е хубаво така... Караш се на другите, пък ти какво правиш?
    А по въпроса: някой са все с момчета, защото са така наречените "мъжкарани", други защото така са по-интересни, трети по други причини. Това не ги прави курви. Някъде имаше тема: Съществува ли приятелството между жени. Моят отговор е: рядко се среща.
    Повечето ми приятели са мъже и не виждам нищо лошо в това.
    Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA

Ne gi slagam pod edin znamenatel a kazvam 4e moje da e kurva.I vapreki tova ima i mn drugi varianti prosto izkazah mnenie tova e
    (h)

saglasna sam s the_legend_of_one_love tq prosto si dade mnenieto i az sashto si go davam vie govorite poprincip ama toi kazva 4e parvo e bila s tqh a na dr den s dr (pod tova s tqh se ima predvid 4e sa se zapoznali sega) i na dr den s dr malko stranno e ediniq variant e da sa si fr dr e da e kurva !!! tfa e

Град
    вкъщи
    Ne gi slagam pod edin znamenatel a kazvam 4e moje da e k***a.I vapreki tova ima i mn drugi varianti prosto izkazah mnenie tova e
    Само аз ли правя разлика между - курва е и може да е курва????
    Не се ядосвай толкова, много си чуствителна явно на тая тема
    А за мнанието си права, затова сме тук, за да си казваме мнението
    Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA

Цитирай Първоначално написано от pateto16
    saglasna sam s the_legend_of_one_love tq prosto si dade mnenieto i az sashto si go davam vie govorite poprincip ama toi kazva 4e parvo e bila s tqh a na dr den s dr (pod tova s tqh se ima predvid 4e sa se zapoznali sega) i na dr den s dr malko stranno e ediniq variant e da sa si fr dr e da e k***a !!! tfa e
    to4no zaradi tova kazah 4e e kurva vapreki 4e moje i da ne e
    (h)

na tazi tema sme na edno mnenie :P

Цитирай Първоначално написано от Leviathan
    Ne gi slagam pod edin znamenatel a kazvam 4e moje da e k***a.I vapreki tova ima i mn drugi varianti prosto izkazah mnenie tova e
    Само аз ли правя разлика между - курва е и може да е курва????
    Не се ядосвай толкова, много си чуствителна явно на тая тема
    А за мнанието си права, затова сме тук, за да си казваме мнението
    ako gi slagah pod edin znamenatel i obob6tavah 6tqh da kaja 4e vsi4ki koito pravqt kato neq sa kurvi i sam sigurna 100% no az prosto si kazah mnenieto 4e e kurva zaradi na4ina po koito toi go opisa, no moje i da ne e kurva 4ovek vse pak nikoga ne moje da bade siguren taka 4e ne obob6tavam
    (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си