View Full Version : Морална деградация..WTF
Здравейте,аз сам на 13 години,вече от две години имам полови контакти и всичко е точко..но сега последните няколко пъти,когато правя секс с приятела ми 10-тина минути след като сме почнали на мен ми става лошо,гади ми се и даже последния път се разплаках,така от самосебе си..не мога да разбера какво става и ако можете да ми помогнете или да ми кажете поне дали е нещо,за което до се притеснявам или не,ще ви бъда благодарна..!
това прочетох в ДокторТеен .......останах потресен....
pandelka
08-15-2008, 19:05
Мисля,че не трябва да се притесняваш,но не знам на какво се дължи :-o а той как го приема това?
Ти мъж ли си ???? това прочетох в раздела Д-р Теен ...и да от мъжки пол съм но не виждам ..въпроса ти да има каквато и да е връзка с темата
pandelka
08-15-2008, 19:12
Ти мъж ли си ???? това прочетох в раздела Д-р Теен ...и да от мъжки пол съм но не виждам ..въпроса ти да има каквато и да е връзка с темата
Значи проблема не е твой ??????
НЕ... исках да ви покажа до каква деградация е стигнало подрастващото поколение :? секс на 11г???? някак не ми звучи нормално
SpOrTs_GiRl
08-15-2008, 19:20
О Боже .. :shock:
И аз тва викам!!!Какво им става на 11 годишните,няма ли кукли вече :?
О,боже!Сега когато и ти го казваш съм мн по-добре...няма смисъл да се тръшкаш за тва...нищо няма да се промени!!!Живей си живота...и те техния... :-D
xXxScreamxXx
08-15-2008, 19:51
И аз тва викам!!!Какво им става на 11 годишните,няма ли кукли вече :?
Имаа и още как .. наще имат магазин за детски игра4ки :lol:
sodomicdream
08-15-2008, 19:56
нах, това ако го видя, ще го спукам от бой!
На 11 да се чукаш... Абе ти мляко имаш по устата (не семенна течност)... СЕКСТ ДА ТРЪГНЕШ ДА ПРАВИШ. аМА В ТАКОВА ОБЩЕСТВО ЖИВЕЕМ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ :x
Скоро време и по децките градинки ще вземат да се тракат.... :? :? :?
Скоро време и по децките градинки ще вземат да се тракат.... :? :? :? Направо в родилния дом може :lol:
Аз не бих предизвиквал съдбата,защото един ден и вашето дете може да учи там :)
get_nasty_
08-15-2008, 21:08
на 14 съм и като цяло идеята на 11 години да се води полов живот ми се струва абсурдна ....като цялоо дори и на 12,13,14 не е някак си нормалноо....тялото не е оформено а те тръгнали да правят секс...лично мнение си е тва :? :)
Mai e hermafrodit :Dтц ...не споделям твоята съдба :?
11 е перфектна възраст за поставяне началото на полов живот.
sexy_baby_originale
08-16-2008, 10:15
Сигурно щото навлизат в пубертета и искат да опитат от новото и въобще не разбират ,че са още малки за секс.
нах, това ако го видя, ще го спукам от бой!
На 11 да се чукаш... Абе ти мляко имаш по устата (не семенна течност)... СЕКСТ ДА ТРЪГНЕШ ДА ПРАВИШ. аМА В ТАКОВА ОБЩЕСТВО ЖИВЕЕМ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ :x
за жалост не само тук е така .., което е по-притесняваш факт,но какво можем да сторим ние освен да си гледаме нашия живот :)
Оле колко възмутителна тема не мога да живея така :D Да се оправят те,те си съсипват живота..виж ако подобно нещо стане примерно с братовчедка ми няма да ми е така безразлично 8-)
Подкрепям свободното мислене,всеки има право да върши това,което му харесва..и вместо да критикуваме и обсъждаме тука тряа да поговорим с тея,коит можем( :-D е са тръгваме по улицата да разпитваме децата)..макар че и тогава може да не им пука..Абе щом тва искат тва да прават.... :?
Xrisenceto
08-16-2008, 11:28
Ti si na 11 be maloumnik :-x A taq det q chukash na kolko e ? Na 6 ???Vie deca ne se razvivate normalno.Ako mi beshe dete shtqh da te spukam ot boi i pishkata ti poveche da ne stava.Za mnogo golqm li se mislish be ??Ti nqkvo udovolstvie ispitvash li ot ebaneto kat si na 11 ???TI..abe vie ne ste normalni...Kvo stava s taq balgariq ne moga da razbera...UJassssssss :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x #-o #-o #-o
MaRiYa_86
08-16-2008, 11:47
Абе те не знаят още пикае ли им се,ебе ли им се ...С извинение!
Спрете да се ебете на поразия,сякаш утре е края на света...Всичко с времето си. На 11 години заниманията им трябва да са доста по-различни...Има време и за секс...секс от които да изпитват удоволствие,а не болка и напрежение...
MaRiYa_86
08-16-2008, 11:49
Ti si na 11 be maloumnik :-x A taq det q chukash na kolko e ? Na 6 ???Vie deca ne se razvivate normalno.Ako mi beshe dete shtqh da te spukam ot boi i pishkata ti poveche da ne stava.Za mnogo golqm li se mislish be ??Ti nqkvo udovolstvie ispitvash li ot ebaneto kat si na 11 ???TI..abe vie ne ste normalni...Kvo stava s taq balgariq ne moga da razbera...UJassssssss :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x #-o #-o #-o
А ти наистина ли прочете темата,защото май нещо ти бяга смисъла...На кого се караш? Прочети пак какво е написал.... :oops: :?
:lol:
поне да си беше направила труда да прочетеш темата преди да почнеш да му се караш :razz:
pandelka
08-16-2008, 11:57
11 е перфектна възраст за поставяне началото на полов живот.
:shock: ю ар крейзи
Малките искат да се праят на големи а големите искат да се праят на малки кво да се прави :(
xxxSnowflakexxx
08-16-2008, 12:53
Ne zabelqzvate li 4e toi ne zadava tozi vapros, kazva kakvo e pro4el
Скоро време и по децките градинки ще вземат да се тракат.... :? :? :? Направо в родилния дом може :lol:
След време може бебетата загорели да се раждат... тъкмо се родило и да ебне нещо търси....тцтц нямам думи на 11...
pandelka
08-16-2008, 14:21
http://prikachi.com/files/296243G.gif
Да бе добре :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :D