- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Морална деградация..WTF
Здравейте,аз сам на 13 години,вече от две години имам полови контакти и всичко е точко..но сега последните няколко пъти,когато правя секс с приятела ми 10-тина минути след като сме почнали на мен ми става лошо,гади ми се и даже последния път се разплаках,така от самосебе си..не мога да разбера какво става и ако можете да ми помогнете или да ми кажете поне дали е нещо,за което до се притеснявам или не,ще ви бъда благодарна..!
това прочетох в ДокторТеен .......останах потресен....
Мисля,че не трябва да се притесняваш,но не знам на какво се дължиа той как го приема това?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ти мъж ли си ????
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
това прочетох в раздела Д-р Теен ...и да от мъжки пол съм но не виждам ..въпроса ти да има каквато и да е връзка с тематаПървоначално написано от Bai Toq
Значи проблема не е твой ??????Първоначално написано от FlipY
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
НЕ... исках да ви покажа до каква деградация е стигнало подрастващото поколениесекс на 11г???? някак не ми звучи нормално
О Боже ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
И аз тва викам!!!Какво им става на 11 годишните,няма ли кукли вечеПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Първоначално написано от Liar
Имаа и още как .. наще имат магазин за детски игра4ки![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
нах, това ако го видя, ще го спукам от бой!
На 11 да се чукаш... Абе ти мляко имаш по устата (не семенна течност)... СЕКСТ ДА ТРЪГНЕШ ДА ПРАВИШ. аМА В ТАКОВА ОБЩЕСТВО ЖИВЕЕМ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ![]()
Направо в родилния дом можеПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
на 14 съм и като цяло идеята на 11 години да се води полов живот ми се струва абсурдна ....като цялоо дори и на 12,13,14 не е някак си нормалноо....тялото не е оформено а те тръгнали да правят секс...лично мнение си е тва![]()
![]()
тц ...не споделям твоята съдбаПървоначално написано от Anarchya
![]()
11 е перфектна възраст за поставяне началото на полов живот.
Сигурно щото навлизат в пубертета и искат да опитат от новото и въобще не разбират ,че са още малки за секс.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
за жалост не само тук е така .., което е по-притесняваш факт,но какво можем да сторим ние освен да си гледаме нашия животПървоначално написано от sodomicdream
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Оле колко възмутителна тема не мога да живея такаДа се оправят те,те си съсипват живота..виж ако подобно нещо стане примерно с братовчедка ми няма да ми е така безразлично
![]()
Подкрепям свободното мислене,всеки има право да върши това,което му харесва..и вместо да критикуваме и обсъждаме тука тряа да поговорим с тея,коит можем(е са тръгваме по улицата да разпитваме децата)..макар че и тогава може да не им пука..Абе щом тва искат тва да прават....
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Ti si na 11 be maloumnikA taq det q chukash na kolko e ? Na 6 ???Vie deca ne se razvivate normalno.Ako mi beshe dete shtqh da te spukam ot boi i pishkata ti poveche da ne stava.Za mnogo golqm li se mislish be ??Ti nqkvo udovolstvie ispitvash li ot ebaneto kat si na 11 ???TI..abe vie ne ste normalni...Kvo stava s taq balgariq ne moga da razbera...UJassssssss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе те не знаят още пикае ли им се,ебе ли им се ...С извинение!
Спрете да се ебете на поразия,сякаш утре е края на света...Всичко с времето си. На 11 години заниманията им трябва да са доста по-различни...Има време и за секс...секс от които да изпитват удоволствие,а не болка и напрежение...
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
А ти наистина ли прочете темата,защото май нещо ти бяга смисъла...На кого се караш? Прочети пак какво е написал....Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
![]()
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
![]()
поне да си беше направила труда да прочетеш темата преди да почнеш да му се караш![]()