PDA

View Full Version : обезкосмяване

moonwarrior
08-15-2008, 21:18
какви начини и похвати ползвате за да се обезкосмявате отдолу
споделете за възможно най-бързия и ефективен начин за обезкосмяване
:booooomb:

BWald0rf
08-15-2008, 22:05
Ем най-бързо с дамско бръснарско ножче,най ефективно - кола маска,но много боли :)

foreverr
08-15-2008, 22:09
Аз използвам кола маска и с нея не се налача да се бръсна през ден!!Карам 10 дена гладка!!!Купувам си от аптекала течна кола маска Jankar/1.50 лв./ и си я права в къщи за 30-40 мин.Боли, но се търпи"трай бабо за хубост!!!"

goldenfox
08-16-2008, 08:52
аз така и не можах да свикна с този епилатор,който си купих :-D пак си карам с бръсначката :? :) и ми се налага през един ден да си оправям краката

goldenfox
08-16-2008, 08:55
а и забравих да питам ..понеже една позната ми каза че чакала да и поникнат по добре и чак тогава си ги махала с кола маска,не може ли още като са си мънички да се отстранят,за кво чака много :)

marmalad4e
08-16-2008, 09:10
специално за кола маска си трябва да са по-дълги за да може да се захванат и да се отскубнат...до преди 2 месеца карах на самобрусначка и трябваше непрекъснато да се бръсна мах през ден...но се реших и отидох на козметик мина повече от месец, а резултата е още налице-в смисъл преди седмица започнаха да се показват някакви :) освен това кола маската прави космите по-фини и лесни за отстраняване следващия път :wink: и не боли чак пък толкова

Karin_Vall_Gabbriel
08-16-2008, 09:15
специално за кола маска си трябва да са по-дълги за да може да се захванат и да се отскубнат...до преди 2 месеца карах на самобрусначка и трябваше непрекъснато да се бръсна мах през ден...но се реших и отидох на козметик мина повече от месец, а резултата е още налице-в смисъл преди седмица започнаха да се показват някакви :) освен това кола маската прави космите по-фини и лесни за отстраняване следващия път :wink: и не боли чак пък толкова

oh,i az mn se kolebaq dali da otida,no me e strah :-D az nasvqkade gi maham s epilator,no triagalnika sas samobrasna4ka :S

Swinkenhoffer
08-16-2008, 09:17
С кола маска на козметик... Тва, че с времето болката намалява, ми се струва няква измислица. Мен всеки път си ме боли еднакво много. :(
Но е по-добре от бръснене и депилиращ крем, така че определено си заслужава десетина минути мъки.
:D

marmalad4e
08-16-2008, 09:19

oh,i az mn se kolebaq dali da otida,no me e strah :-D az nasvqkade gi maham s epilator,no triagalnika sas samobrasna4ka :S

щом ги махаш с епилатор значи мога да ти кажа със сигурност, че с кола маска ще те боли по-малко..аз също навсякъде минавах с епилатор и като отидох на козметик направо нищо не усещах, защото епилатора захваща всяко косъмче поотделно и те боли при всеки един косъм, а при кола маската се маха наведнъж голяма 4аст от крака или каквото там махаш..така че мога само да ти кажа пробвай- заслужава си

Riot
08-16-2008, 09:19
С кола маска на козметик... Тва, че с времето болката намалява, ми се струва няква измислица. Мен всеки път си ме боли еднакво много. :(
Но е по-добре от бръснене и депилиращ крем, така че определено си заслужава десетина минути мъки.
:D
+половия орган ? 8-)

Karin_Vall_Gabbriel
08-16-2008, 09:23

щом ги махаш с епилатор значи мога да ти кажа със сигурност, че с кола маска ще те боли по-малко..аз също навсякъде минавах с епилатор и като отидох на козметик направо нищо не усещах, защото епилатора захваща всяко косъмче поотделно и те боли при всеки един косъм, а при кола маската се маха наведнъж голяма 4аст от крака или каквото там махаш..така че мога само да ти кажа пробвай- заслужава си

mersi mnogo za saveta :-)

marmalad4e
08-16-2008, 09:26

mersi mnogo za saveta :-)

за нищо :) надявам се да си доволна след това

goldenfox
08-16-2008, 10:07
да но е някак си гадно така да седиш и да ги чакаш да поникнат повечко за да можеш да ги отстраниш с колата маска :oops: :(
явно ще си продължавам с бръснача за сега :P
най-яко е с лазърната епилация но е адски скъпа-няколко хиляди и при нея не никнат няколко години... :o :o

elena_k
08-16-2008, 15:55
Лазерна епилация.

Gnidi4ka
08-16-2008, 20:24
ne si davam epilatora za ni6to !!! :wink:

foreverr
08-16-2008, 21:41
да но е някак си гадно така да седиш и да ги чакаш да поникнат повечко за да можеш да ги отстраниш с колата маска :oops: :(
явно ще си продължавам с бръснача за сега :P
най-яко е с лазърната епилация но е адски скъпа-няколко хиляди и при нея не никнат няколко години... :o :o
Е не е гадно-чакаш да станат 5 мм. минимум и ги махаште като са 5 мм. не е фатално беее!

goldenfox
08-18-2008, 07:24
е да ама нямам нерви на ги чакам все пак :-D искам на секундата да ги няма :)
ех,не ни е лесно на нас.....кво знаят мъжете :P 8-)

Love0nlyMyself
08-18-2008, 07:55
бръсначе :grin: