View Full Version : Изневяра ли е това?
steli4ka_in_love
08-16-2008, 16:34
Приятелят ми смята,че съм му изневерила след като разбра за една случка.Историята е следната-преди 2 месеца бях на купон на езин приятел и там беше и едно момче,с което се бяхме целували още преди да тръгнем с моя приятел.Та на тоя купон той отново искаше нещо да се случи между нас,но аз не му позволих.След опитите му да ме целуне ме помоли да се поговорим и доста време останахме заедно сами,но прекарахме цялото време в разговори.Накрая,когато реших да си тръгна,той отново се опита да ме целуне,но аз го бутнах.Приятелят ми разбра за цялата история и си мисли,че съм му изневерила.Според вас тома изнивяра ли е и как да му докажа,че не е станало нищо?
Samotno_Angel4e
08-16-2008, 16:50
Нееее ест... :?
NeLLy_BaBy
08-16-2008, 17:25
еми не е изневяра, ама приятеля ти мисли друго. Опитай се да му обясниш и дано разбере какво всъщност е станало. Ако ти има доверие би трябвало да ти повярва без проблем. Това ще покаже колко силна е връзката м/у вас.Успех! :)
Щом знаеш,че не си му изневерила,
защо ни питаш??? :-o
Макар че Иисус е казал:
Ако един мъж погледне с
желание на една жена,
то той е прелюбодействал с
нея в сърцето си.
Това Бай Тоя го каза,
за да покаже колко е гениален.
Love0nlyMyself
08-16-2008, 17:28
не е изневяра :)
scoobydors
08-16-2008, 17:36
Щом не ти вярва значи ти няма доверие... лоша работа :( Според мен не е изневяра и според всички други които са писали :) ваши си проблеми, решете ги.
devil_feel_f
08-16-2008, 17:53
Не е изневяра.Опитай се да обясниш на приятеля си по-добре ситуацията.Ако приятелят ти държи на теб, трябва да ти има поне малко доверие, иначе цялата ви връзка е безсмислена при липса на доверие.
Gnidi4ka
08-16-2008, 18:00
emi nz ama si mislq 4e ako nasiitna ne si sikala da ima6 ni6to ob6to s nego ne e trqbvalo da si govorite i taka natatuk vse pak pravi6 nqkuv namek 4e edva li ne ima kak da te razubedi :(
evelinka1122
08-16-2008, 18:06
ест че не е изневяра..... как да му докажеш?! нз.... ако наистина те обича ще ти повярва.... само това ще кажа.... прави си изводите сама...
xxXroshawkaXxx
08-16-2008, 18:49
Не ;) !
miss_asi
08-16-2008, 18:54
Каква изневяра ве?!?!?
ако се доверим на твоята версия, не.не е изневяра
Danielle
08-16-2008, 19:32
Макар че Иисус е казал:
Ако един мъж погледне с
желание на една жена,
нея в сърцето си.
Това Бай Тоя го каза,
евала!! ами виж преди всичко си помисли ако той беше постъпил така как щеше да се почувстваш ти, защото макар и да не е изневшра пак е гадно. кво си търсила с него... двамата сами.. ако ти се говори има приятелки имаш си гаджето..
Че защо да не мисли били сте много време сами.....ако нямаш свидетели неможеш да докажеш че не си!И гаджето ми отричаше 4 месеца че ми е изневерила 2 пъти и си призна и ето че днес разбирам че маи са били 3....
Разбивра се, че не е Изневяра, приятелят ти явно доста се Филмира :?
get_nasty_
08-16-2008, 20:06
Не е изневяра.Опитай се да обясниш на приятеля си по-добре ситуацията.Ако приятелят ти държи на теб, трябва да ти има поне малко доверие, иначе цялата ви връзка е безсмислена при липса на доверие.
+1
renesanZ
08-16-2008, 20:55
Изневяра тоя човек знае ли кво значи???
ем не е .. ама приятелите май не ти верва ;) ... няма ли някой на купона който да ви е видял че само си говорите и че си го бутнала .. някой учевидец за свидетел :)
MiMcHeToOo
08-17-2008, 02:08
Това не е изневяра, но е нормално приятеля ти да си мисли, че си направила нещо повече. Всеки би си го помислил. Спокойно, ще му мине.
FreeSpirit
08-17-2008, 07:09
Ае к'ва изневяра го гони твоя фр....к'во ти нямаш право да говориш с др момчета ли? :?
нещо май го е страх да не го оставиш, заради горепосоченото момче и затова така :grin: :grin: :grin: :grin:
казваш му аз не ти правя забележка, като говориш с приятелки => и ти нямаш тая привилегия ;)
purple__love
08-17-2008, 08:56
priqtelqt ti trqbva da e mnogo revniv 6tom misli tova za iznevqra i o4vidno ujasno mnogo durji na teb i te obi4a...ami ne moje6 da go ubedi6...toi kato si e naumil 4e si mu izneverila ...sig go boli mnogo i kvoto i da mu kaje6 nqma da go ubedi6...prosto mu kaji 4e za teb ne e ozna4avalo ni6to...samo nqkakuv si razgovor...i 4e si bila otvratena ot tova 4e iskal da te celune i 4e iska6 da celuva6 samo nego.....ne6to takova izvurti si go po nqkakuv romanti4en na4in taka 4e da sa v tvoq polza ne6tata!
pandelka
08-17-2008, 08:59
Според мен това не е изневяра стига да не си скрила нещо :P А пък..прителят ти ако ти има доверие би трябвало да ти пяверва за това което му казваш :)
evichka_lonelyy
08-17-2008, 09:14
i az taka mislq :)
gLoRiOuS_aNGeL
08-17-2008, 11:02
Не е,разбира се...Ами,просто поговорете,а ако и тогава не ти повярва,лоо,защото една връзка се гради на взаимно доверие...
Макар че Иисус е казал:
Ако един мъж погледне с
желание на една жена,
нея в сърцето си.
Това Бай Тоя го каза,
за да покаже колко е гениален. :lol: :lol: :lol:
НЕ, не е изневяра. Сега като и ние ти го казахме по-добре ли се чувстваш?
gerinceto
08-17-2008, 12:21
estestveno 4e ne e iznevqra.sednete i si pogovorete hubavo i mu obqsnii vsi4ko
Каква изневяра какви пет лева? :-o Или е ревност или ти няма доверие. Подкрепям по-горните мнение ;-)
VerryBerry
08-17-2008, 14:53
Макар че Иисус е казал:
Ако един мъж погледне с
желание на една жена,
нея в сърцето си.
Това Бай Тоя го каза,
това леко ми прозвуча като гавра с Библията...
по въпроса:Не,това не е изневяра :?
Impossible123
08-17-2008, 22:11
Приятелят ми смята,че съм му изневерила след като разбра за една случка.Историята е следната-преди 2 месеца бях на купон на езин приятел и там беше и едно момче,с което се бяхме целували още преди да тръгнем с моя приятел.Та на тоя купон той отново искаше нещо да се случи между нас,но аз не му позволих.След опитите му да ме целуне ме помоли да се поговорим и доста време останахме заедно сами,но прекарахме цялото време в разговори.Накрая,когато реших да си тръгна,той отново се опита да ме целуне,но аз го бутнах.Приятелят ми разбра за цялата история и си мисли,че съм му изневерила.Според вас тома изнивяра ли е и как да му докажа,че не е станало нищо?
не е!сигурно си мисли че си му разрешила да те целуне.и аз винаги съм песимистка в такива ситуации.... :x
sasha_90
08-18-2008, 05:17
Не е изневяра.А ако приятелят ти не ти вярва,за каква връзка говориш?Връзките се градят и на доверие.
prettyIdeath
08-18-2008, 05:32
На колко сте с приятела ти?
Не е изневяра, но е нормално да реагира така...а за доверието....ясно, че ти няма...но му докажи и че няма от какво да те ревнува...Ревноста е важна в една връзка, но до граници...
bezrazlichna123
08-21-2008, 15:33
ne e iznevqra razbira se..prosto trqbva da ti vqrva poveche ako nqma doverie v edna vryzka prosto e nemislimo.
говори с приятеля си..разкажи му какво е станало точно..ако не ти повярва наистина за каква връзка говорим..?! успех :)
sladka__droga
09-05-2008, 11:05
Не! :wink:
hatercrew
09-05-2008, 11:17
не е изневяра ..просто имаш бахти тъпия приятел ... :o
stealthyGirl
09-05-2008, 11:20
ако се доверим на твоята версия, не.не е изневяра
въпроса е че вероятно някои друг му е казал "тя седя в една стая с оня 1 час" тои няма да си помисли че сте си "водели разговори"Прав си. И м/у другото як подпис. Т'ва същото момче, което се усмихва така чаровна на ава ли е? 8-)
anichkaaaa
09-05-2008, 11:23
еее хех много ясно че не е изневяра :) обаче наистита е много важно по какъв начин са му го казали ... наистина е добре да говориш с него иии .... ако наистина те обича трябва да ти има доверие .... нали именно върху това се крепи една истинска връзка... веднъж направих грешката да повярвам на другите хора а не на човека, който обичам :( .. и после съжалявах дълго време за това ... така че ... доверието е всичко в една връзка...
RoCkSpOt
09-05-2008, 11:30
Ами,не е изневяра,но и аз бих си го помислил.... той от къде да знае,че до като сте си говорели не сте се целували..... :-o
anichkaaaa
09-05-2008, 11:35
Ами,не е изневяра,но и аз бих си го помислил.... той от къде да знае,че до като сте си говорели не сте се целували..... :-o
ами ако й има доверие ще знае ;)
**Naley*
09-05-2008, 17:13
Естествено,че не е изневяра ... :( ее какво толкова си направила, той трябва да се радва,че си го отблъснала :)
Neftochimic
09-05-2008, 17:58
може и да не е, ама приятеля ти едва ли ще повярва на тва дет му казваш :)
ами ако това е истината тряабва и той да я разбере и му кажи например че ако иска да имате нормална връзка трябва да си вярвате...взаимно
FreeSpirit
09-06-2008, 09:06
Гаджетото ти е мн ревниво и ти няма доверие.....
Това не е изневяра ;)
cHooOpiHka___
09-06-2008, 09:09
Heeee
Wrathchild
09-06-2008, 09:14
Голяма изневяра е да си говорите, не знаеше ли? :razz:
malko_kalpazan4e
09-06-2008, 21:54
разбирасе че не е то ако и туй беше изневяра... :shock: сички щяхме да сме прелюбодейци :D
Bellatrix
09-06-2008, 22:06
Не е изневяра, но честно казано е било малко глупаво от твоя страна да се затваряш на саме с тоя и то за дълго време. И аз да съм бих се осъмнила и би ми станало супер кофти. И кво толкова сте си говорили цял час насаме? Аз лично бих се почудила дали е чак толко маловажен тоя разговор като се води на затворени врати...
Това е един от бруталните видове изневяра,ставащ причниа за много проблеми.