Влез

View Full Version : моята тема няма име.

Danielle
08-16-2008, 18:30
ами моят проблем е следният.. не знам дали да го нарека проблем или носталгия по стария ми начин на живот. за първи пут имам сериозна връзка и найстина мога да кажа, че обичам човека до себе си. Просто... преди живеех за купоните за пиятелите.. живота ми найстина беше фиеста. От както съм с въпросното момче живея по-прилично. Все пак не мога да излизам с момчета, който наричам свой прители да ходим да пием и да се веселим по цели нощи, гадно е, ако той го направи мен би ме заболчло нормално. не мислч да го оставям но искам да вкуся пак малко от предишния живот и не зная как да го направя..

BaiToq
08-16-2008, 18:32
ами моят проблем е следният.. не знам дали да го нарека проблем или носталгия по стария ми начин на живот. за първи пут имам сериозна връзка и найстина мога да кажа, че обичам човека до себе си. Просто... преди живеех за купоните за пиятелите.. живота ми найстина беше фиеста. От както съм с въпросното момче живея по-прилично. Все пак не мога да излизам с момчета, който наричам свой прители да ходим да пием и да се веселим по цели нощи, гадно е, ако той го направи мен би ме заболчло нормално. не мислч да го оставям но искам да вкуся пак малко от предишния живот и не зная как да го направя..
Кажи му какво си намислила,
отиди и се размажи.

Andreev
08-16-2008, 18:33
фащаш телефона звъниш на приятели или приятелки и отивате да се забавлявате к'во толкова има?>

IndianXXI
08-16-2008, 18:34
може 1во да се размажеш и после да му кажеш :D

Danielle
08-16-2008, 18:37
това, че той нчма да има възможноста да дойде с мен и като знае че съм с голчма компанич момчета и момичета и пия като за световно би му станало гадно. има ми вяра но пак би му станало малко кофти. на мен също би ми станало ако се поставя на негово място. когато излизаме сме с общи причтели и е забавно да, но не е същото като както беше преди една година... искам да съм с него и не искам да го наранявам но искам за една нощ да се отдам на дивото. а това включва всичко и пиячка и разврат и ... абе всичко наистина

devil_feel_f
08-16-2008, 18:42
Вземи го с тебе.

evelinka1122
08-16-2008, 18:43
тоя човек.... няма ли да ходи да море... или на някаква почивка.... не работи ли...?! няма ли начин поне един ден да не си с него.... или да го навиеш на диско да отидете.... :-o

miss_asi
08-16-2008, 18:45
Вземи го с тебе.
Съгласна съм.

cinderella_gugutka
08-16-2008, 18:53
еми кажи му 4е няколко дена имаш нужда от по4ивка и ако е разбран 4овек ще те разбере :D

IndianXXI
08-16-2008, 18:54
това, че той нчма да има възможноста да дойде с мен и като знае че съм с голчма компанич момчета и момичета и пия като за световно би му станало гадно. има ми вяра но пак би му станало малко кофти. на мен също би ми станало ако се поставя на негово място. когато излизаме сме с общи причтели и е забавно да, но не е същото като както беше преди една година... искам да съм с него и не искам да го наранявам но искам за една нощ да се отдам на дивото. а това включва всичко и пиячка и разврат и ... абе всичко наистина
от до тук изброеното и на мен би ми станало гадно!

buffalo88
08-16-2008, 19:06
Ако наистина го обичаш много няма да му причиниш това и ще трябва да свикнеш с мисълта ,че повече живота ти няма да е толкова "див".

MayKyTy
08-16-2008, 19:09
Кажи му какво си намислила,
отиди и се размажи.
Изключително прав, както винаги :-) :oops:

UnABooMBeR
08-16-2008, 19:10
Моита само ми казва и си ходи да си купонясва...

asasfdf
08-16-2008, 19:12

няма оправия, нямам съвет за теб :( идва момент, когато човек трябва да се стегне и да загърби "ергенските години"..
не ми звучи като този момент да е дошъл за теб, по-добре се размажи, а момчето все ще го приеме..през живота си колко години можем да прекараме в купонясване? а колко пъти повече време имаме за семейство и любов?

Danielle
08-16-2008, 19:22

няма оправия, нямам съвет за теб :( идва момент, когато човек трябва да се стегне и да загърби "ергенските години"..
не ми звучи като този момент да е дошъл за теб, по-добре се размажи, а момчето все ще го приеме..през живота си колко години можем да прекараме в купонясване? а колко пъти повече време имаме за семейство и любов?

мисля, че си прав. За съжалени моментите за купони са така малко и минават така бързо, а носталгичта по такива моменти е огромна

Sweet_Play_F
08-16-2008, 19:31
:arrow: Или ходете двамата или му обясни как стоят нещата.

bonbon4e1
08-16-2008, 19:40
Говори с него да дойде хем и двамата ще поживеете малко,или ако не иска поговори и му обесни че искаш да се видиш с приятелите си така една вечер предполагам че щом те обича и вярва няма да има проблем и на него може в един момент да му се прииска и да разбере как си се чуствала.. :)

_FaShIoN_
08-16-2008, 19:48
Съчетай и двете...недей да си загърбваш живота,заради момче....живей и бъди с него.... :)

get_nasty_
08-16-2008, 20:32

като ходиш в това момче не значи че си вързана за него....аз съм на мнение че всеки има право да си излзиа с негова компания..не може всяка вечер заедно...обади се на приятелки излезте си по женски ии готовоо...а и това няма да го правиш всяка вечер я :) :)

FreeSpirit
08-17-2008, 07:43
според мен това да излезевш с приятели не е нещо лошо...
Аз също имам гадже, но сме се разбрали да не оставя компаниите си...
той си излиза с фр-вете, дивеят си по собствен начин, аз също..даже понякога си казваме "имам малко нужда от време с фр" и се пускаме по течението....

Love0nlyMyself
08-17-2008, 07:47
еми кажи му че не може да те забранява да излизаш с приятели представи си че тая връзка ще трае години и кво нема те пуска с приятелите ти да излизаш :?

pandelka
08-17-2008, 07:50

За начало си обърни внимание на правописа :)

А пък... и ти си човек и трябва да излизаш и с приятелите си независимо дали са момчета или момичета.И той трябва да уважава това,както и ти да не се дразниш,когато той излиза с момичета,за да може когато ти излезнеш с някое момче той да не се сърди да му става гадно и така.Дайте си свобода мамка му.Не е задължително да бъдете само вие..има и други хора с които можете да се виждате :)

MaRiYa_86
08-17-2008, 07:54
Нормално е да има промяна в живота ти...Така е с връзките.Някой неща са по-хубави от преди,други не...ИЗвинявай за грубия лаф,ама нали знаеш... Ти хем искаш душата в рая,хем оная работа до края :)
Избираш кое искаш,няма начин да се съчетае разврат (както ти каза) с любов и сериозна връзка :)

BWald0rf
08-17-2008, 08:11
Не може да си зарязваш приятелите за едно момче.Колкото и да се обичате и т.н. приятелите са си приятели.Така че му кажи,че ще излизаш с приятели,за да бъде предупреден.От там нататък ако се сърди после само ще покаже колко малко му пука за теб.Все пак сега му е времето да се наживееш :)

Samotno_Angel4e
08-17-2008, 08:19
Не може да си зарязваш приятелите за едно момче.Колкото и да се обичате и т.н. приятелите са си приятели.Така че му кажи,че ще излизаш с приятели,за да бъде предупреден.От там нататък ако се сърди после само ще покаже колко малко му пука за теб.Все пак сега му е времето да се наживееш :)
+1 А и когато решиш да излезеш кажи му за да не го научи от някой друг,че тогас става гадно... Успех :-)

evichka_lonelyy
08-17-2008, 08:27
Zapoznaigo s priqtelite ti ili mu obqsni che se poznavate ot mn vreme i che nishty nqma da ti napravqt i moje da e spokoen pak i toi sig ima priqteli koito da poseti :)

kifla
08-17-2008, 08:28
Авторката...ти изобщо не го обичаш тоя човек ,така че остав го и си прави кефа ,щом за теб пиенето и разврат акакто се изказа са по -важни!
АМан от такива като тебе дето незнаят какво искат и се правят на големите пиячи ..живота не е само удоволствие ,ама късно ще го разбереш!

sodomicdream
08-17-2008, 09:35
хм.. абе права си, че ще му е гадно. Ама редно е да седнеш и да му кажеш, че ти се купонясва и... чат пат по купоните да го взимаш със себе си. А и той ако е човек на място няма да ти забранява където и да било да ходиш...

hottie_on_the_beach
08-17-2008, 09:51
Какво има да се чудиш??? Това, че отиваш някъде без него, не е краят на света! От колко време сте заедно??? Човек за нищо на света, дори за човека, когото обича, не трябва да загърбва приятелите си. Предполагам, че картинката е следната - двамата сте като гербови марки, нищо не правите един без друг, много се обичате и бла-бла. Както се казва "Бракът не е щастливият край, само е краят", помисли си. Винаги съм била на мнение, че в каквато и връзка да е човек, той просто трябва да има лично пространство, в което другият да не навлиза. Твоите приятели са твоето лично пространство, времето, което прекарваш с тях, по никакъв начин не трябва да намалява за сметка на времето, което прекарваш с него. Можеш хем да си във връзката, хем да си независима, но явно просто не го желаеш

AFT
08-17-2008, 10:06
Не знаеш къде е "я"-то или предпочиташ да слагаш "ч", за да ни объркаш? :-o

pitan4icata
08-17-2008, 10:10
oh mila tvoita istoriq mi e do bolka poznata!!! :( razbiram te ujsano dobre
i polvinata ot memniqta det izkazvat si mislqt 4e e mn lesno .... ama ne e!
az ot dosta vreme razbrah 4e za da ima6 edno,trqbva da zagubi6 drugo...
naistina e kofti znam, oba4e kato obi4a6 nqkoi ne moje6 da si pozvoli6 mn volnosti za6toto veroqtnostta da go narani6 e golqma...
az s moq se opitvam da go vyvle4a malko v stariq mi jivot no ne e lesno 6toto hi4 ne e po teq ne6ta i sigurno togava tva sam mu haresala 4e 6te mi dade spokoistvieto i mira vyv vryzkata ,no s vremeto teq ne6ta po4vat da lipsvat,gubq priqtelite.. za6tot ne mi ostava mnogo vreme za tqh..

taka e skapaniq jivot,izpylnen s izbori, ima6 edno ,no gubi6 drugo...

i vse pak ideqta za po4ivkata ne e zle...ama trq si sigurna 4e posle 6te se opravqt ne6tata i 6te gi prejiveete ,6toto ina4e zaguata na lubimiq 6te ti se stori po golqma...
az vednyj go zarqzah pojivqh si 1 sedmica i posle go molih se saberem 6tot kat si pojivqh i zapo4na da mi lipsva,a kolko pove4e go obi4ah sled tva....koftito e 4e teq momenti kadet si tarsq svobodata sa vse po 4esto i ne moje se da se razdelqme i sabirame zardi men i vse da pro6tava toi.. ne vyrvi takova

uspeh i ako se sparvi6 da kaje6 kak ;)