View Full Version : Презервативи Durex и първият път.
Наистина се извинявам ако има такава тема, но нямам възможност да потърся.
Искам да попитам кой вид/видове презервативи Durex са подходящи за първия път? И също така не е задължително да се взима лубрикант, нали?
julushko
08-19-2008, 00:43
Вече има три :lol:
Пробвай ги всичките :grin: И ще видиш кое ви пасва най-добре :D
Ако вземеш по-релефни е добре за нея но като са много дебели ти губиш от усещането и обратното .Не винаги е така но в повечето случаи...
Вече има три :lol:
Съжалявам за това, интернет връзката ми се съсипа нещо.
А не е ли най-добре classic? Или пък Ultra Thin?
julushko
08-19-2008, 01:58
Не е от връзката ти с нета, а май връзката на сайта с нета 8-)
Ако момичето е страхливо, няма да й звучи добре това "супер тънко". Май за нея няма голямо значение, а по-точно за теб да има. Въпреки, че за първия път май релефните не са добър избор. И първите няколко де. В крайна сметка нас ни боли и допълнитълното усложняване на нейното положение...не е добра идея. Като спре болката ще може и на оребрени да се наслади
съжалявам ако бъркам пола, но не става ясно :-o :-o
glezan4e
08-19-2008, 08:13
classic , за релефни има време, като й е първи път по-добре нещо по-стандартно
SK0RP10N
08-19-2008, 08:24
Deto varviat ne s lubrikant a s chili sos otgore
Love0nlyMyself
08-19-2008, 08:26
всичките видове са яки
Extra Safe - tezi sa nai dobrite za parviq pat 6ot sa nai nadejdni ... V nikakav slu4ai ne izpolzvai Ultra Thin
Durex Elite подходящи ли са?
Xrisenceto
08-19-2008, 12:33
Durex love
LovelyGirl
08-19-2008, 12:45
Абе само да не са релефни,че повече ще я боли.А и имаше едни дето мн пареха,ама не помня как се казваха,те са гадни :?
еми мисля че extra safe ще е най добре за първи път :)
Still1ME1Still1HERE
08-19-2008, 14:21
Durex Elite подходящи ли са?Точно тези щях да предложа :) Те са с допълнително лубрикант,което означава,че ако момичето не се овлажнява добре,ако не са даобре смазани може да се скъсат.Екстра сейф съм чувал,че са много гадни за момчетата/мъжете.Екстра тънките не мисля,че са най добрите за първи път,по поростата причина,че хем са по тънки,хем ако не се овлажнява добре ще се скъсат супер лесно :)
Това е от мен,надявам се,че съм ти помогнал.
EDIT:А да хубаво е да имаш лубрикант,но ще е леко неловко за момичето.Според мен Елит санай-добри за случая :)
BeBeToOo_
08-19-2008, 14:26
tolkova li e trudno da preceni6...napr nemoje da sa extra thin..emi to e blizko do akyla fr pyk i ima ve4e 3 takiva temi... :lol:
A_B_C, мерси за отговора, помогна ми много. :)
Моля за съвет скоро мисля да използвам Durex Elite :) кажете ми стискат ли,удобни ли са и как се представят като цяло
Lewskarche
03-23-2013, 21:36
Повече DUREX НИКОГА ама НИКОГА 2 пъти ми се късат не мерси , праскам си с обикновените от 30 стинки и тва е. Въпроса е да се научиш да усещаш кога презерватива може да се скъса или се е скъсал така че да не стават инциденти. Не е кой знае каква философия
chushkopek
03-24-2013, 07:10
Класик или Love. Мани ги тия точки и релефни работи за сега. Гарантирам ти, че ако и на нея и е 1-ви път няма изобщо да обърне внимание какви са презервативите.
AnarchyBoy
03-24-2013, 07:27
Тема от 2008, кой ги възражда бре....
Иначе DUREX или ако сме в по бедни периоди с тия от 30 стотинки, не че има някаква разлика де :D
MilicaPetrova
03-24-2013, 11:25
За първи път от марката Durex са най-добри fetherlite ;)
Моля за съвет скоро мисля да използвам Durex Elite :) кажете ми стискат ли,удобни ли са и как се представят като цяло
Classic, Love, Jeans за мен са най-добрите.
kalpazanka
03-24-2013, 17:55
Айде стига толко препоръки.