.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Презервативи Durex и първият път.

Наистина се извинявам ако има такава тема, но нямам възможност да потърся.

Искам да попитам кой вид/видове презервативи Durex са подходящи за първия път? И също така не е задължително да се взима лубрикант, нали?

Вече има три

Пробвай ги всичките И ще видиш кое ви пасва най-добре
    Ако вземеш по-релефни е добре за нея но като са много дебели ти губиш от усещането и обратното .Не винаги е така но в повечето случаи...
    GL&HF

Цитирай Първоначално написано от julushko fienta hovalis
    Вече има три
    Съжалявам за това, интернет връзката ми се съсипа нещо.

А не е ли най-добре classic? Или пък Ultra Thin?

Не е от връзката ти с нета, а май връзката на сайта с нета

Ако момичето е страхливо, няма да й звучи добре това "супер тънко". Май за нея няма голямо значение, а по-точно за теб да има. Въпреки, че за първия път май релефните не са добър избор. И първите няколко де. В крайна сметка нас ни боли и допълнитълното усложняване на нейното положение...не е добра идея. Като спре болката ще може и на оребрени да се наслади
    съжалявам ако бъркам пола, но не става ясно

classic , за релефни има време, като й е първи път по-добре нещо по-стандартно
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

SK0RP10N
    Guest
    Deto varviat ne s lubrikant a s chili sos otgore

Град
    с0фия
    всичките видове са яки
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Extra Safe - tezi sa nai dobrite za parviq pat 6ot sa nai nadejdni ... V nikakav slu4ai ne izpolzvai Ultra Thin

Durex Elite подходящи ли са?

Абе само да не са релефни,че повече ще я боли.А и имаше едни дето мн пареха,ама не помня как се казваха,те са гадни
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

еми мисля че extra safe ще е най добре за първи път

Цитирай Първоначално написано от slaap
    Durex Elite подходящи ли са?
    Точно тези щях да предложа Те са с допълнително лубрикант,което означава,че ако момичето не се овлажнява добре,ако не са даобре смазани може да се скъсат.Екстра сейф съм чувал,че са много гадни за момчетата/мъжете.Екстра тънките не мисля,че са най добрите за първи път,по поростата причина,че хем са по тънки,хем ако не се овлажнява добре ще се скъсат супер лесно

Това е от мен,надявам се,че съм ти помогнал.

EDIT:А да хубаво е да имаш лубрикант,но ще е леко неловко за момичето.Според мен Елит санай-добри за случая
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

tolkova li e trudno da preceni6...napr nemoje da sa extra thin..emi to e blizko do akyla fr pyk i ima ve4e 3 takiva temi...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

A_B_C, мерси за отговора, помогна ми много.

mirona
    Guest

ELITE

Моля за съвет скоро мисля да използвам Durex Elite кажете ми стискат ли,удобни ли са и как се представят като цяло

Повече DUREX НИКОГА ама НИКОГА 2 пъти ми се късат не мерси , праскам си с обикновените от 30 стинки и тва е. Въпроса е да се научиш да усещаш кога презерватива може да се скъса или се е скъсал така че да не стават инциденти. Не е кой знае каква философия

Голям фен Аватара на chushkopek
    Класик или Love. Мани ги тия точки и релефни работи за сега. Гарантирам ти, че ако и на нея и е 1-ви път няма изобщо да обърне внимание какви са презервативите.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Тема от 2008, кой ги възражда бре....
    Иначе DUREX или ако сме в по бедни периоди с тия от 30 стотинки, не че има някаква разлика де
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

За първи път от марката Durex са най-добри fetherlite

Цитирай Първоначално написано от mirona Виж мнението
    Моля за съвет скоро мисля да използвам Durex Elite кажете ми стискат ли,удобни ли са и как се представят като цяло
    Classic, Love, Jeans за мен са най-добрите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Айде стига толко препоръки.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си