View Full Version : Любов гаджета защо става така ВАЖНО
ivan_realmadrid
08-19-2008, 13:00
Значи някои ако знае да ми даде съвет или да ми помогне въпроса ми е следния. Защо става така значи аз като си харесам някое момиче нали полафим си излезем на кафе др. и тя не ме харесва т.е. да станем гаджета както се казва и обратно имало е случаи мен да ме хареса някое момиче примерно непознато и се запознаваме в сайт или др. поговорим си и.т.н. и се оказва, че тя на мен не ми харесва а тя ме харесва. Разбирате ли в единия случаи запознавам се с момиче което ми харесва на мен допада ми а тя не ме харсева в другия случаи обратно момиче ме харесва а аз нея не.
И защо така да ен би да съм нещастен в любовта. :(
ImmortalForever
08-19-2008, 13:22
Ако така се отчайваш нищо няма да стане.От опит глава не боли ;)
Бе то всички сме така.И аз съм така.Както ти казаха по-горе,продължавай да търсиш докато не намериш тази,която хем допада на теб,хем и ти допадаш на нея~
защото до голяма степен момичетата не знаят какво искат, а момчетата - какво търсят :-P
renesanZ
08-19-2008, 17:29
И защо така да ен би да съм нещастен в любовта. :(
Защото такъв е животът!!!!А на колко си години,че да си "нещастен в любовта"
marmalad4e
08-19-2008, 17:36
защото до голяма степен момичетата не знаят какво искат, а момчетата - какво търсят :-P
:D това ми хареса и наистина има голяма частица достоверност в това :)
sladku_bebzi
08-19-2008, 18:16
Не само при теб е така..
pandelka
08-19-2008, 18:30
Еее мисли позитивно.Все някога ще намериш подходяща с взаимни чувства.
Sweet_Play_F
08-19-2008, 18:34
Случват се и такива неща.Досега си нямал успех,от утре може и да проимаш.Всеки има периоди на възход и падение.;)
sh3_1s_7h3_0n3
08-19-2008, 19:09
Да си чупил огледало? ^^ :-o
IndianXXI
08-19-2008, 19:12
може би защото се сприятелявате и те взима за приятел или нещо такова и аз съм имал такива случаи,като я харесаш и се държиш по-скоро приятелски отколкото нещо повече или поне тя така го разбира,не казвам че е това,но помисли върху него.
Бе то всички сме така...
Или мен не ме причислявай към всички , или ми обясни защо при мене не става така ... А сега по въпроса ... щом тя не те харесва , но въпреки всичко излиза с теб на кафе ОЧЕВАДНО симпатии - има , старание от твоя страна - няма ... Ако дори и като се стараеш не ти се отваря парашута ... откажи се - любовта не е за теб :?
IndianXXI
08-19-2008, 19:26
сори за спама ама
Бе то всички сме така...
Или мен не ме причислявай към всички , или ми обясни защо при мене не става така ... А сега по въпроса ... щом тя не те харесва , но въпреки всичко излиза с теб на кафе ОЧЕВАДНО симпатии - има , старание от твоя страна - няма ... Ако дори и като се стараеш не ти се отваря парашута ... откажи се - любовта не е за теб :?
АХАХАХА,откажи се - любовта не е за теб АХАХА,прочете ли к'во си написал хаха
сори за спама ама
Бе то всички сме така...
АХАХАХА,откажи се - любовта не е за теб АХАХА,прочете ли к'во си написал хаха
Сори за спама ли :shock: Нима вече има кой да квичи на спамерите ?! :shock: :shock: ... Прочетах к'во съм писал ... Аз си прая ташак , ти ако искаш го разбирай... В общи линии - дреме ми на х*я
Lacey_66
08-19-2008, 19:39
:) Ами изчакай малко... явно не си попаднал на подходящата :)
MiLeNcHeToO
08-19-2008, 20:12
защото..ТАКЪВ Е ЖИВОТА ..при повечето хора е така 8)
cinderella_gugutka
08-19-2008, 20:19
еми така е в любовта или поне докато не срещнеш то4ния 4овек...не е само при теб това,споко
otka4ena
08-19-2008, 20:21
Може да имаш прекалено висок критерий за момичета,а те да не си падат по такива като теб,знам ли,дай снимка :)
абе аз явно съм изключение ли кво? при мен не е така... а и кво непременно си тръгнал да си търсиш гадже? Айде успокой се! все пак някои казват че като спреш да търсиш се намирало... а друг вариант е просто да се целиш много високо а тея дет те харесват да са по-зле и от теб... :?
ivan_realmadrid
08-20-2008, 05:26
На 20 г съм.
Даа съгласен съм с всички
Ами изчакай малко... явно не си попаднал на подходящата
Такъв е животът
За всеки влак си има пътници.
А как да си сложа линк от aha.bg гледам други са сложили
О, душице златна, това твоето е в рамките на извън всякакви граници. 8-)
Ами изчакай малко... явно не си попаднал на подходящата
Такъв е животът
За всеки влак си има пътници.
True,true. Ся няколко страници (ако имаш късмет) ще се изпишат само с ей такива мисли. :Д
ghostwisper
08-20-2008, 18:18
и кво точно значи "нещастен в любовта" от коя чалга глупост го изкара тва?! .. на 20 си си.. ем помисли си бе човек-ти не даваш шанс на тея дет не те кефят и тея дет ти не ги кефиш не ти дават шанс ;) .. а и може би съдбата иска да ти подскаже,че си обратен нз ... :)
schizophrenia
08-20-2008, 19:14
и кво точно значи "нещастен в любовта" от коя чалга глупост го изкара тва?! .. на 20 си си.. ем помисли си бе човек-ти не даваш шанс на тея дет не те кефят и тея дет ти не ги кефиш не ти дават шанс ;) .. а и може би съдбата иска да ти подскаже,че си обратен нз ... :)
Хахахаха с това мнение съм най - съгласна. От висотата на моя жизнен опит ти казвам, че си много претенциозен. ;)
а и може би съдбата иска да ти подскаже,че си обратен нз ...
:smt043
Явно мислите ти са бая объркани, защото един средо интелигентен човек трудно би разбрал смисъла и идеята на поста ти. Но това е друга тема :-D
Относно любовта... кой е казал, че си осъден да бъдеш нещастен? Винаги съм повтаряла, че в пубертата това да се гоните постоянно като котки и мишки, е напълно в реда на нещата. По-късно ще започнеш да опознаваш и преценяваш човешката природа и ще знаеш къде може и къде не, ще срещнеш човек, с който ще се получи, след него ще има втори, трети, пети и така докато не срещнеш наистина Подходящия. За всичко трябва време
evelinka1122
08-20-2008, 19:22
всичко с времето си.........
PeopleAlwaysLeave
08-20-2008, 19:25
Просто те се срещнал сродна душа. Споко има време за всичко...
ivan_realmadrid
08-20-2008, 20:36
на 20 си си.. ем помисли си бе човек-ти не даваш шанс на тея дет не те кефят и тея дет ти не ги кефиш не ти дават шанс .. а и може би съдбата иска да ти подскаже,че си обратен нз ...
И защо да им давам шанс като не ми харесва и не ме кефи защо да се занимавам с нея няма смисъл.
skatemore
08-20-2008, 20:37
Ако така се отчайваш нищо няма да стане.От опит глава не боли ;)
ти па си казала , я пробрвай да бутнеш стена с глава кат нема да та боли