View Full Version : мразя го...искам да му го върна тъпкано....?
I_hate_you_p
08-19-2008, 19:39
така...темата за 2 шанс който е чел дадох на фр ми втори шанс....и той се подигра с мен неска реших да пробвам..да му вляза в скайпа по простата причина че той ми е хакнал скайпа и е гледал ко си пиша.....иии без да исках му наличках паролата и какво да видя пише си с некви че ги обича...едната го е питала имаш ли приятелка и той и казва незнам....искам да му го върна тъпкано....помогнете ми писана ми да ме прави на глупачка..... :( :( :( :( :(
punkrock
08-19-2008, 19:41
Еми недей да му се връзваш, просто не се занимавай с него и това е.
Може да му смениш паролата на скайп, за да не може да си влезе пак.
АМа иначе не си струва, не си хаби нервите заради някакъв пикльо :)
Ааа и иначе, ако искап кажи му скайп името и паролата, че да влезна да си прая тшк :D 8-) :shock: :lol:
Като ти писна да те прави на глупачка, защо се занимаваш с него...чупката и кой от къде.
cveteto_2007
08-19-2008, 19:44
Ne pozvolqvai da te pravi na glupa4ka..pokaji mu 4e stryvash..
evichka_lonelyy
08-19-2008, 19:45
Трябва да те види с друг,за да му стане гадно, а после му кажи за skype и че не искаш да си с него с две думи ЗАГЪРБИ ГО ама аз казах иначе че няма смисъл от втори шанс не че натяквам ама мъжете са такижа смрадове :o :o :o
Изпикай се на изтривалката пред тях ...
Наистина смени му паролата.А като го видиш се дръж с него надменно.Друго не знам какво да те посъветвам.
Наистина смени му паролата.А като го видиш се дръж с него надменно.Друго не знам какво да те посъветвам.
Най - хубавото отмъщение би било да му кажеш:Мило, знаеш ли колко много те.....Мразя! Край на връзката ни, чаооооо, приятна вечер! Но му го кажи с един ироничен тон и си тръгне без да казваш и думичка! оооо да аз това бих го пробвала, ако някой ми го направи този номер, какъвто ти е направил приятелят ти :)
+1 :lol:
ше чу вапраеш тъпкано и кфо - той пак ше си сваля момичета по скайп ...остави го зарежи го или там как искаш го разбирай 8)
]
А така :smt002
renesanZ
08-19-2008, 20:22
Леле кво е тва нещо бе...Махни го тоя на скундата.Заслужава да му правиш само мръсни номерца...тва с изтривалката е добър вариант!
soulja_girl4e
08-19-2008, 20:41
и звънни на звънеца и го помоли за тоалетна хартия ...
полей го с мляко от терасата :D 8-)
замервай до с яйца и домати :lol:
и звънни на звънеца и го помоли за тоалетна хартия ...... нека бъде дамска превръзка
soulja_girl4e
08-19-2008, 20:44
алоооо тва се прави с катран! идиът...
soulja_girl4e
08-19-2008, 20:46
и звънни на звънеца и го помоли за тоалетна хартия ...... нека бъде дамска превръзка
или лекарство против диария...
така...темата за 2 шанс който е чел дадох на фр ми втори шанс....и той се подигра с мен неска реших да пробвам..да му вляза в скайпа по простата причина че той ми е хакнал скайпа и е гледал ко си пиша.....иии без да исках му наличках паролата и какво да видя пише си с некви че ги обича...едната го е питала имаш ли приятелка и той и казва незнам....искам да му го върна тъпкано....помогнете ми писана ми да ме прави на глупачка..... :( :( :( :( :(
Да не ти пука,тегли му една българска и да ходи да яде п****!! 8-)
или лекарство против диария...разхлабително не ти ли звучи по яко ...
soulja_girl4e
08-19-2008, 20:56
...разхлабителното вече тайно му го е изсипала в чашата с водка, за да й прави компания при изтривалката
]
м ще стане ЯКО КЛАНЬЕ А ? 8)... на всяка манджа мерудия ... Време ти е за лягане ми са струва :-o
MartyParty
08-19-2008, 21:11
Всички ти казвахме да не се занивамаш с него и да не му прощаваш,а сега не искаш да теправи на глупачка.В тоя форум като говорим не приказваме.Сега осъзнай,че сама си си воновна и не прави втора грешка,като му го връщаш.
I_hate_you_p
08-19-2008, 21:20
Всички ти казвахме да не се занивамаш с него и да не му прощаваш,а сега не искаш да теправи на глупачка.В тоя форум като говорим не приказваме.Сега осъзнай,че сама си си воновна и не прави втора грешка,като му го връщаш.]
MSss za otg {}
eдно голямо http://www.megatonik.com/wp-content/uploads/2008/03/lol.jpg
за
В тоя форум като говорим не приказваме.
По-добре не се занимавай. Остави го, покажи му, че и ти имаш достойнство и ако ти се моли да се върне при теб бъди категорична. Иначе подобни неща като смяна на паролата на скайп, звучат смешни, на фона на това, което той ти е причинил. Просто няма смисъл от нещо, което ще го ядоса за момент и след някоя друга седмица няма и да помни, а ти ще продължаваш да страдаш от постъпката му доста повече време. Ако искаш истинско отмъщение,то би трябвало той да изпита същата болка, каквато и ти, но и това е безсмислено, защото трябва да се вложи много време и търпение, а и изобщо не правиш услуга на себе си- понякога омразата е много по-обсебваща от любовта. Остави го, рано или късно и той ще страда.
I_hate_you_p
08-19-2008, 22:48
По-добре не се занимавай. Остави го, покажи му, че и ти имаш достойнство и ако ти се моли да се върне при теб бъди категорична. Иначе подобни неща като смяна на паролата на скайп, звучат смешни, на фона на това, което той ти е причинил. Просто няма смисъл от нещо, което ще го ядоса за момент и след някоя друга седмица няма и да помни, а ти ще продължаваш да страдаш от постъпката му доста повече време. Ако искаш истинско отмъщение,то би трябвало той да изпита същата болка, каквато и ти, но и това е безсмислено, защото трябва да се вложи много време и търпение, а и изобщо не правиш услуга на себе си- понякога омразата е много по-обсебваща от любовта. Остави го, рано или късно и той ще страда.
adski si pravaaa....nqma se zanimavam ve4e...{} mS ne sam zloben 4ovek i zaradi nqkav ne smqtam i da stavam ;]
PePeLePew
08-19-2008, 23:16
аз си спомням предишната тема,а също и един от малкото които се изказаха против вторите шансове .... явно в този случай се оказах прав и това това можеше да се избегне ..... нека ти бъде като обица на ухото
pandelka
08-20-2008, 05:46
И ти си тъпа.
blackfate
08-20-2008, 06:16
Тоя е голям кретен, сигурна съм,ч е си го осъзнала ... Незнам каква е предишната тема, признавам си, но явно не е трябвало да му даваш 2 шанс ... Ще го издразниш най много като му кажеш, че изобщо не е твой тип, всички мъже, особено прейбойте се дразнят супер много на такова изказване... ще го накара да сечуди защо аджеба, какво му е, щ му подкопаеш авторитета, ако изобщо има такъв ... така че,
Среща -> Мило, знаеш ли какво? -> Какво? -> Късаме, изобщо не си мой тип! -> :shock:
:lol: :lol: :lol:
Lacey_66
08-20-2008, 08:49
:) Според мен няма смисъл да му го връщаш явно не те заслужава просто му бий шута и тва е ... няма смисъл да му се връзваш на глупостите :-P
...разхлабителното вече тайно му го е изсипала в чашата с водка, за да й прави компания при изтривалкатаъЪъЪЪ... това беше гнусно :-P 8-)
]
м ще стане ЯКО КЛАНЬЕ А ? 8)... на всяка манджа мерудия ... Време ти е за лягане ми са струва :-o
от не легнеш а аз ше доида с един кол да ти го нашпора в газа
А ПОСЛЕ ШЕ НАСТРЪЖА ВЕФА ЩЕ ПУСНА СРЪБСКО И ШЕ НАМАЛА НА ДЕСНО А :grin:Май искаш аз да съм ти първия ?!
xxxSnowflakexxx
08-20-2008, 09:08
Zareji go to vsi4ko 6te mu se varne!!!
paranoia
08-20-2008, 12:11
ЛООООООЛ тъпа си
MoOnLiGhT_ShAdOw
08-21-2008, 06:58
Най-добре да замяра с развалени яйца... Миризмата и болката са по-трудно поносими. ;)
Това беше в кръга на шегата... Ако искаш да му върнеш тъпкано, като му имаш скайпа и паролата, започваш да го злепоставяш пред онези мадами, с които си пише, както предложиха.
NaNa_SladuRana
08-21-2008, 07:58
заколяй кучето му :razz:
щом му даваш 2 шанс сама си си виновна :x
крайно неприлично... к'вото и да е направил, запази достойнство и се абстрахирай от тия факти
Wrathchild
08-21-2008, 10:48
Сменяш паролата... ама с някаква, която и ти няма да се сетиш на следващия ден... примерно riuy8eo56w0tgdkyhue, да речем...
sladkish_14
08-21-2008, 10:51
Влезни пак в скайпе и пиши на всички тея пикли , че ги мразиш , че си имаш приятелка , обиждай ги , направи ги на парцал от негово име :grin: АЗ така бих наравила , после си смени паролата и си излезни кротко , те като го видат ще му теглат по една да видиш как ще остане на сухо :lol: .. Оле дай скайпе и парола да видиш какво ще ги направа толкова много искам :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
RiseGirl
08-21-2008, 11:00
Отмъщението не винаги е решение, премисли хубаво действията си преди да действаш :)
И моля ви престанете с безсмислените и нецензурирани мнения :)
Wrathchild
08-21-2008, 11:34
Влезни пак в скайпе и пиши на всички тея пикли , че ги мразиш , че си имаш приятелка , обиждай ги , направи ги на парцал от негово име :grin: АЗ така бих наравила , после си смени паролата и си излезни кротко , те като го видат ще му теглат по една да видиш как ще остане на сухо :lol: .. Оле дай скайпе и парола да видиш какво ще ги направа толкова много искам :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Да, ама всеки си има специфичен начин на писане. Или поне почти всеки. Той примерно може да не признава препинателни знаци, а пък тя да си ги използва правилно и т.н. Усеща се, когато е друг човек.
Spider4eto
08-21-2008, 13:48
Аве преди и аз така си мислих, че ако някой ме нарани ще му го върна тъпкано и тем подобни, но просто няма смисъл. Той явно е толкова зле, че даже не си заслужава да се занимаваш с него, просто като го видиш му кажи, че съжаляваш за това че си му дала 2ри шанс и искаш всичко да свърши, както каза някой по-горе, колкото и да ти се моли бъди категорична. Наистина не си заслужава да си тровиш нервите с такъв толуб.
Sneak Attack
08-21-2008, 15:46
Защо трябва да му се принизяваш до нивото. Дала си му втори шанс той ти се е изсмял - това показва, че няма смисъл да се занимаваш с него!
"Убий глупака с мълчание" 8)
Pliok0019
08-21-2008, 19:12
Аз бих го използвала сам,о за секс, ако е добър. И му смени паролата.
BePoHuKa
08-22-2008, 01:28
Оо мале хубаво у го върни..може да се прайш на луда и да се зарибяваш с разн в твоя скайп и после доакт си пишеш с някой да му кажеш че знаеш сичко... :grin: :grin:
julushko
08-22-2008, 01:40
Аз бих пуснала кофти слух... :P
AceSpades
08-22-2008, 01:41
Аз бих пуснала кофти слух... :P
Това е доста долно и недостойно...
julushko
08-22-2008, 01:45
Всичко свързано с "Да му го върна тъпкано" и долно и недостойно.
Пича трябва да се почувства виновен
AceSpades
08-22-2008, 01:47
Е да така е, но ако разберът хората, че слуха е грешен ти отива репутацията.
BePoHuKa
08-22-2008, 02:00
chak puk tolkoz.. :-D
AceSpades
08-22-2008, 02:10
Е няма ли да е гадно. Искаш да направиш гадно, обаче после всичко се обръща срещу теб, всички те плюят, депресираш се, приятелите ти изчезват, на никой не му пука за теб, още депресия и накрая вените. Всичко това за един слух. Не си заслужава.
BePoHuKa
08-22-2008, 02:36
ee ama tova ne ti e sapunka....shte se oburnat sreshty teb i shte prerejesh venite..povecheto sluhove na vsichki im e qsno che e luja obache se kefqt ot vuzmojnostta che mogat da se podigraqt na nqkoi..tqkuv e jivota..nikoi nqma da zastane sreshtu tebn zashtoto si pusnala sluh za nqkoi.. po skoro shte te podchitat poveche-shte imat respekt {znam che ne e pravilno ama jivota e nechesten ;) }
Awe ti si mn typo par4e we kak moe6 prai6 teMa za kak 6e mu go varne6 deeeba typata putka
krisiiiiito
08-22-2008, 07:41
]
:grin:
pechena_praskova
08-22-2008, 15:11
не трябва да се вярва на тоя тъп скайп..почти всеки трети лъже за нещо.излезте,говорете,няма смисъл да си пишете защото отново може да излъже за нещо..