PDA

View Full Version : надебеляване

draki4ka
08-20-2008, 00:18
здравейте на всички моми4ета знам че има хиляди теми за това нещо но просто не ми вършат работата искам някой който е бил на моето положение тоест аз съм слаба 1.64см и тежа 45-46 кг това не е нормално според мен та искам да ми отоговарят моми4ета от моето положение които са били слаби и са напълнели по някакъв начин
1.вашата рецепта за надебеляване
2.ако има упеажнения
3.общо взето какво да правя
мс за отговорите предварително :) :)

Mind fReak
08-20-2008, 00:58
мазни картофи хах 8-)

BePoHuKa
08-20-2008, 04:16
Пробвай с бирена мая..мисля че ще помогне {под формата на хапче} :)

FlipY
08-20-2008, 07:00
ne si mnogo slaba spored men :? toest normalna si...ne si nito nqkoi kle4ka nitoi nqkoi ....

tigarski
08-20-2008, 07:23
ne si mnogo slaba spored men :? toest normalna si...ne si nito nqkoi kle4ka nitoi nqkoi ....
+1

Izzy_
08-20-2008, 07:31
Хмм.. ти кюфте ли искаш да ставаш?!Според мен в сегашните си килограми си си много добре и не виждам защо искаш да надебелееш?!Иначе аз съм и по-висока и по-слаба и ям кви ли не глупости и пак така си седя,така че не знам на теб какво би ти помогнало,все пак всеки е различен. ;)

silver_moon
08-20-2008, 07:46
ще ти помогне не тъпкането с всевъзможни снаксове и чипсове и коли, а гледай да ядеш повече картофи (не пържени) и ориз (не мазен)...хапвай повече варена царевичка, пълнозърнест хляб, но най-вече ориз и картовки и тренирай нещо или ходи на фитнес, за да не качиш сланина и мазнина, а мускулна маса

пп. потърси в гоогле диети за напълняване, там има доста мисля аз :)

draki4ka
08-20-2008, 09:08
ще ти помогне не тъпкането с всевъзможни снаксове и чипсове и коли, а гледай да ядеш повече картофи (не пържени) и ориз (не мазен)...хапвай повече варена царевичка, пълнозърнест хляб, но най-вече ориз и картовки и тренирай нещо или ходи на фитнес, за да не качиш сланина и мазнина, а мускулна маса

пп. потърси в гоогле диети за напълняване, там има доста мисля аз :)

хах снаксовете са ми ежедневие както и колите постоянно са ми във ръцете мс за отговорите :) :)

exclusive__16
08-20-2008, 09:22
+1

+1 :) :P 8-)

plamka
08-20-2008, 13:38
Имам една приятелка, която е с 2-3 см по - ниска и е 43 кг. и има перфектно тяло, сериозно. Но щом не се харесваш най - добре посети диетолог. Аз само ще те посъветвам да залагаш на ориз, картофи, месо и млечни продукти и да спортуваш. Така хем ще понапълнееш, хем пък ще станат мускули.
Едит: туко що видях, че silver_moon те е посъветвал/а същото. :D